Hej! Som mitt första inlägg tänkte jag besvara några frågor så ni får en lite större överblick om vem jag är :) (däremot är mina läsare troligtvis mina få vänner, så det är till er jag skriver och kan ni inte detta, så shame on you 😘)

1. Hur gammal är du? ​​23, 24 år i januari

2. Hur gammal känner du dig? Känner mig som 24 i sinnet men 30 i kroppen.

3. Var bor du? I en liten stad norr om Örebro

4. Vad har du gjort i dag? Haft praktik och haft filmkväll med en kompis.

5. Sommar, höst, vinter ellervår, vilken föredrar du? Varför? Jag föredrar alla årstider men sommar och vinter är bäst. Därför att på sommaren känner jag mig alltid bekväm i en solbränna och sköna shorts och ibland klänning, medan vintern är grym med skidåkning, snö, mys med ljus i mörkret och myskläder. (Skidor har jag dock inte stått på, på flera år!)

6. Är du beroende av någonting? Läppsyl tror jag, kanske serier om det är riktigt illa.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? 1. Jag är höjdrädd (med tanke på mina 184.5 cm är de ibland svårt att få in), 2. Jag är bollrädd sen 15 år tillbaka (eftersom jag spelat elitvolleyboll är detta också svårt att förstå!) 3. Jag är faktiskt ganska duktig på matlagning. 

8. Var i världen skulle duvilja befinna dig just nu? USA, Thailand eller Berlin skulle va ganska grymt.

9. Vad är du på för humör just nu? Då är frågan om man ska vara ärlig eller fejk? Jag väljer ärlig, är lite i depphumör men det vänder imorgon. Det finns så många anledningar, så vi tar dessa sedan

10. Vilket är ditt favoritgodis? ZOO, lakrits och surt

11. Vilken är din favoritaffär? Jag bokstavligen ÄLSKAR the body shop (fick en kalender av min älskade sambo i tidig julklapp) och lager157 är en stark 2a.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Både och. Har svårt att komma till ro på kvällarna och sitter gärna och pratar till sentimmarna eller ser någon serie (och då är det svårt att bara sluta). Men det är skönt att komma upp på morgonen, skulle vilja vara en sån person som brukar ta en promenad tidigt för då kommer jag upp i tid och kan göra något roligare med tiden.

13. Har du blivit sydd någongång? Japp, tog bort ett födelsemärke augusti 2014 på låret och fick sy 9 stygn.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Skulle väl säga att det var Jimmy, när han gav mig blommor eller min kalender.

15. Är du blyg? Ja till en början när jag är bland nya människor eller människor som tar upp plats, men när jag väl blivit bekväm har jag svårt att sluta prata, hehe.

16. Vad heter du i andra namn? Marie

17. Vill du gifta dig? Ja någon gång i framtiden, men en sak i taget nu.

18. Har du något smeknamn? Frankie, Frank, Frankietank, Franken, Evve, Evvsing, Evvs osv. (Kärt barn har många namn). Men lyssnar mest till Frankie och Evve.

19. Pluggar/Jobbar du? Pluggar 100% till lågstadielärare vid Örebro universitet och försöker jobba 25-50% på sidan av.

Vill ni veta mer är det bara att fråga i kommentarafälten. 
kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej läsare och ni andra därute!
Mitt namn är Evelina och är en f.d elitidrottare som söker nya äventyr i livet. Detta måste vara den 54:e gången jag startar om mitt bloggande och raderar gamla inlägg. Kanske är det något jag gör för att jag är uttråkad? eller så är det ett desperat försök till en nystart i livet? Vad vet jag...🤔

Jag går fortfarande i skolan, mitt 3e av 4 år på universitetet där jag studerar till lågstadielärare. 🤓📚Jag har alltid älskat barn men på senaste tiden har jag känt ett oerhört sug att få lära ut, vara en inspirationskälla och kanske även en gnutta idol. Hur sjukt vore det inte att en elev om 10 år kom och hälsade på och sa: "Åh Evelina, jag hade dig i svenska, du var så grym och jag lärde mig massor".  Det skulle vara enormt, men det är det även nu då elever som är 7 år kommer fram och säger "Evelina du är en bra lärare" eller "Fröken du är snällast i världen". Det värmer i hjärtat. 💕 Men ännu mer vill jag lära ut, och jag tror verkligen att jag hittat något jag är bra på. Något som verkligen betyder något, för mig och för andra.🌟

Så följ mig och mina 78 humör på min resa genom studenttiden kombinerat med ett turbulent vardagsliv. Kom igen, det blir kul! 😘

kram på er.

Likes

Comments