Zoey och jag tränar lite hemma!

Likes

Comments

Denna ritt kändes bra, skulle velat ha henne lite mer framme för skänkeln men ska inte alls klaga! Även här får hon många fina språng och tar snabba svängar som än en gång resulterade i en VINST!!

Likes

Comments

Har varit dålig på att skriva men ska bli bättre! Sitter nu med te och ska snart ut och springa en sväng innan stallet ! :) älskar att det börjar bli vår ute igen <>


Likes

Comments

Jag hoppas att alla såg ryttare eliten på tv i måndags? Om någon missat det så måste bänk se programmet! Det finns att kolla på SVT play och programmet går kl 20.00 på SVT 1. Jag tycker programmet var väldigt inspirerande och gav en bra insikt i hur ridsporten är på elit nivå. Nyttigt att se på för personer som inte rider och påstår det vara så enkelt ;)

Likes

Comments

Tänk att det redan är skinande sol, blommorna börjar växa och man kan rida utan tjocka tröjor ! Underbart. Min älskade zoey var lika fin idag som igår, så himla roligt! Efter vi ridit så tog vi och red ut i ca 40 min, jätte mysigt :)Likes

Comments

Sitter på zoey och skrittar ut i skogen på en mysig väg här. Det finns en slinga as nära ridbanan som är perfekt av och fram skrittnings runda. Det blåser jätte mycket... Ganska drygt men ändå bra eftersom leran torkar !

Zoey har känt så jävla fin idag. Jag vet inte riktigt exakt än vad KG gjort om får oss så bra men någonting har hänt! Varje dag så känns hon så himla mjuk, fin, glad, nöjd, framåt och vill arbeta. Jag börjar hitta min balans och sits vilket är så himla skönt! Jag dotter bara och ler varje ridpass Haha!

Likes

Comments