Denna box skulle jag nog kunna säga att det är den bästa hittills eftersom alla produkter är sådana jag använder mig av annars också. Även själva lådan är så himla fin! Men favoritprodukten av dessa måste nog vara det läppbalsamet. Det luktar så gott, mjukgör superbra och förpackningen är jag helt kär i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För cirka en veckan sedan kom jag hem från en vecka på Öland. Där var jag med min familj och Stina. Så jag tänkte dela med mig av lite bilder som kommer bli uppdelade i två delar eftersom att jag tog en hel del med både kameran och telefonen. Vi åkte dit på en lördag så del 1 kommer vara från lördag till Tisdag och del 2 kommer vara ifrån Onsdag till Lördag.

Lördag:
Vi gick upp tidigt för att åka eftersom det tar 6,5 timmar att åka ner till Öland från oss. På en av bilderna ser ni när vi åker över Ölandsbron och sen gick jag och Stina runt för att kolla läget nere vid stranden bland annat.


Söndag:
Tog jag tyvärr inga bilder för vi var och shoppade hela dagen i Borgholm stad.


Måndag:
Vi åkte in till Färjestaden till ett galleria för att shoppa sedan var jag och Stina ute på kvällen och gick.


Tisdag:
Vi åkte till Borgholms slott för att kika lite. Sedan spelade vi golf och så klart förlorade jag. Senare gick jag och Stina ner till havet för att ta lite kort.

Likes

Comments

Detta är en svart klänning med vita detaljer som jag köpte till skolavslutningen som var förra veckan. Den här klänningen kan man använda till många andra tillfällen och det var också en anledning till varför jag köpte den. Den finns att köpa här för 499kr.

Dessa vita högklackade använde jag också på min skolavslutning som jag köpte här för 499kr.

Dessa svarta spets ballerina köpte jag här för 249kr. Har ett par precis likadana fast i vita som jag köpte förra året och därför ville jag också köpa ett par svarta eftersom att dom är så himla sköna.

Likes

Comments

Här är två bilder från denna härliga helg som spenderats med många fina vänner!

Likes

Comments

Del 5 av min The body shop kollektion blir alla mina duschtvålar. Jag har i lukterna honeymania i 250ml , olive i 250ml och chocomania i 60ml. Min favoritlukt av dessa är chocomania. Efter man har använt dessa sitter lukten kvar vilket jag älskar. De finns att köpa här i 250ml för 85kr.

Likes

Comments

Mitt allra favorit läppglans är Nyx butter gloss i färgen Créme brulee som jag fick av Cissi när jag fyllde år. Det är en nude rosa färg vilket jag älskar att ha på mina läppar. Den klibbar inte vilket jag hatar när läppglans gör och det håller länge på läpparna. Den finns att köpa här för 75kr.
För att komma till Cissis blogg klicka här!

Likes

Comments

Del 4 av min The body shop kollektion blir alla mina kroppsskrubbar. Jag har två stycken i lukterna moringa i 200ml och chocomania i 50ml som är i body butter form. Min favorit av dessa två är chocomania eftersom jag tycker den lukar godare och konsistensen är inte lika lös som moringa.
Dessa finns att köpa här i 200ml för 195kr.

De två andra skrubbar jag har är mer i tvål form eftersom de även löddrar precis som en tvål. I dessa har jag lukterna satsuma och strawberry som är i 200ml. Dessa är en mildare skrubb än de som är i body butters form, vilket gör att man kan använda dessa varje dag. Min favoritlukt av dessa två är helt klart strawberry vilket även syns eftersom det inte är så speciellt mycket kvar av den. Lukten strawberry finns att köpa här för 145kr. 

Likes

Comments

I veckan kom mitt paket med Real techniques borstar som jag beställde förra veckan. Än så länge har jag bara testat sculpting brush och älskar att använda den till bronzer. Borstarna finns att köpa här för 165kr men dock kan det tillkomma en tullavgift.

Likes

Comments

Idag kom månadens glossybox som jag blev riktigt överraskad av på ett positivt sätt. Allt som jag fick är jag super nöjd över och det ska bli kul att få testa produkterna. Ögonskuggan tycker jag är en super fin färg och nagellacket har en jätte fin förpackning så hoppas även på att den är bra.  Ansiktsmasken har jag testat flera gånger tidigare och jag gillar den super mycket​ så den rekommenderar jag verkligen!

Likes

Comments