Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev de chokladfondue till Lets Dance, hur gott som helst 👌

Likes

Comments

Påskhelgen spenderade jag i Årrenjarka med familj och släkt. Är en liten tradition i familjen att fara dit varje påsk och det är så himla vackert där. I år for vi även 18 mil tur och retur på skoter för att titta på glaciären, så himla mäktigt! Fick fiskar i mängder, tyvärr bara abborre men det år också gott att steka i smör och salt och sen stoppa på hårbröd mmmmh. 

Likes

Comments

Måndag idag och det är fint väder för en gångs skull. Hade velat dra till byn och gå ut med Tyris i skogen men jobbar ikväll så får bli imorgon om de är lika fint då elr finare. Idag hade jag tänkt ringa och maila om jobb och kanske gå upp till kronan och anmäla mig till poledance kurs två, gått kurs ett och det var så jävla kul så vill fortsätta. Nä nu ska jag gå och skölja bort ansiktsmasken jag har i fejjan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Här är lite saker jag köpte när vi var i Malaysia. Köpte även lite kläder, en ryggsäck och lite presenter till familjen sen var det inte så mkt mer. Dom hade flera Victoria Secrets, sephora och mac affärer som jag var in och kikade i för första gången men hittade ingenting elr det ända var fix pluss från mac men annars inget. Har haft det sååå underbart! miss it.

Likes

Comments

Här har ni massa bilder från resan. Dom första tre dagarna vi var där var vi i huvudstaden Kuala Lampur. Där for vi och gjorde/tittade på massa saker varje dag bland annat, batu cave, petronas twin tower, bird park, butterfly park, china town, sunway lagoon ja jag tror det var allt pluss så gick vi på massa affärer och kikade. Sen for vi till Langkawi som är en taxfree-ö vilket betyder att det är lite billigare än på fastlandet men dom har ju långt ifrån lika mkt affärer som i huvudstaden. Där slappade vi. Låg på stranden/vid poolen och badade mesta dels av tiden men även där gjorde vi lite utflykter. For på två båtutflykter där vi stannade till på andra små öar och badade, skycab och sky bridge som var så fint men skit läskigt att gå på bron, skytrex som är en höghöjds bana där man klättrar upp i träd och åker linbana mellan typ som var skit roligt, Underwaterworld och tittade på fiskar. Vi trodde det skulle vara stora hajar men var bara massa stora fiskar och några små hajar. Sen slappade vi för de mesta, på kvällarna kunde man traska in till "stan" och kika på stånden och käka mat. Vi har haft det så sjukt underbart! Första gången för mig och Alex i Asien och så himla vackert och fint så nästa gång vi ska resa tänkte vi dra åt det hållet igen 👌

Likes

Comments

Före jul inhandlade jag detta från make up store. Cover all mix har jag velat ha jätte länge så äntligen är den i min ägo. Och eyeliner penseln behövde jag eftersom den jag hade har gett upp. Testat båda två inför nyårs och julen och är nya favoriter i sminkväskan.

Likes

Comments

​Dessa istappar köpte jag till julgranen.. kanske lite för sent nu men till nästa år! Har länge letat efter istappar men aldrig hitta några som jag vela ha men nu hottade jag dessa på Cervera. Dom perfekta! ser ut precis som riktiga istappar.

Likes

Comments

​Fick denna fina Daniel Wellington klockan från karln min. Så fin!

Likes

Comments