View tracker

Lever för helgerna som sagt och lider mig igenom veckorna. Alldeles för ofta säger kroppen ifrån och ångesten utav det ger mig dubbel-ångest. Jag behöver en resa långt bort till varma stränder där jag kan fokusera på mig själv. Allt man kan göra är att kämpa för att nå sina mål. Jag ska ta mig dit jag vill, men de dagar ångesten tar över ska jag minnas hur stark jag varit exakt hela mitt liv. Jag klarar dethärFina Linn! ☝🏼️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Sitter i skrivandes stund i sängen efter att ha dammsugit rummet (som blir extra skitit när man äger en kanin). Idag har jag varit i Eskilstuna med Felicia och lunchat och det var supertrevligt med catch up.

Igår efter SACO mässan i Stockholm så drog jag och några släktingar oss mot Västerås för att överraska min farfars fru då de redan hade åkt dit och tagit in på hotell. Kvällen blev superlyckad med gott sällskap och god mat. Om man ska tala om sacomässan så var det relativt spännande men lite långtråkigt då vi var där i flera timmar och eftersom de var obligatoriskt så var man tvungen att vänta. Kollade runt lite på högskolor jag skulle kunna vara intresserad av. Så vi får se helt enkelt.

Kvällen vet jag inte hur den blir, har för tillfället inget bestämt men kan ju ändras då jag nu har en egen bil. Känns grymt bra att slippa anpassa sig och att hela familjen ska dela då det uppstår onödiga konflikter. Var väl bara det jag hade att säga för nu. Ha en bra helg allesammans!

Finns inga bättre och mer omtänksamma människor än dessa två <3

Likes

Comments

View tracker

Lovet är förbi och även helgerna rusar förbi. Hinner med en hel del roligheter på helgerna och det lyfter mig men samtidigt känns det stressigt att alltid behöva hinna massor när man egentligen skulle behöva ligga hemma en hel helg för att varva ner. Bilderna ovanstående beskriver mina helger blandat med mitt höstlov. Har haft det bra senaste tiden förutom vissa tankar som äter upp en. Antar att man får leva med de eller hitta ett sätt att motverka de. Igår kom min studentmössa och förra veckan mina 2 beställde studentklänningar. Alltihop satt perfekt, så nu får gärna studenten 2017 dyka upp!!! Längtan är ENORM!

Likes

Comments

Hej! Mina inlägg skrivs ofta på antingen söndagar eller måndagar då jag gillar att skriva om helgen mest då det ofta är då jag lever som en människa haha.

Fredag bestod av kort dag i skolan och sedan lunch på mocca med Tove. Då bestämde vi oss även helt spontant för att jag skulle hämta henne under kvällen för en sleepover och häng. Hade från början inga planer för helgen så kändes skönt att få något bestämt då jag hatar att inte ha nån plan alls och har oftast fullspäckad helg annars som jag trivs med hehe. Slutade med att jag hämtade upp jani i Eskilstuna för att han skulle åka med o hämta Tove då det är en läskig väg med hundratals djur. Vi var hos henne en stund och drog oss vidare för att tydligen hämta upp ännu en kompis till dom, så blev lite av en roadtrip. Sedan for det med mot janis lägenhet och väl där bestämde vi oss för att gå ut på Harrys för att ph deltagare skulle komma o vi hade ändå inget för oss. Jag och Tove skulle vara nyktra, vi hade våra skoloutfits på oss och bilen var parkerad utanför men vi körde ändå. Vi dansade och hade skitkul hela nyktra och fick se Hampus babe hihi. Lyckad kväll men for mot Max för nattkäk sedan hem o sov.

Lördag 7.30 väckte pappa mig för jag skulle upp och jobba o även han så han släppte mig och sedan jobba jag till ca 12 medans Tove låg hemma och sov. Väl hemma var det stress för vi skulle på innebandymatch i Torshälla. Vi rushade ner mot stan och vi hann som tur va. Efter några timmar i en hall blev jag hämtad av en betydelsefull människa som körde hem mig och sedan låg jag hemma hela kvällen och det var faktiskt skönt. Senare mot kvällen började jag känna mig riktigt sjuk, snoret började rinna, halsen gjorde ont bland annat så tog några naps under kvällen innan jag bestämde mig för att faktiskt sova.

Söndagen vaknade jag upp och var riktigt sjuk, allt var värre och bestämde mig då för att gå runt i pyjamas hela dagen och bara vila. Har ingen stress över plugg just nu då jag ligger i bra fas så valde faktiskt bort det. Hela dagen myste jag med ljus i serier och mat i sängen. På kvällen kom pappa hem från jobb o då tåg vi temys med mackor och satt o prata lite för att sedan gå och sova.

Helgen var skön och även händelserik med sådant jag inte är van med haha. Detta är sista veckan i skolan innan lov och det känns grymt bra!! Nästa fredag består av utgång och sedan på söndag for jag mot Sveg och mami. Längtar faktiskt. Ha en bra vecka allihopa!

Tog inte roliga bilder under helgen, mest videos så detta är några snaps bara.

Likes

Comments

Helgen var bra! Halloweenfest hos classmate, middag på Harrys med familjen, myskväll med en fin person och även en stund med adeline. Söndagen bestod även den av morgonmys innan en tur mot Eskilstuna för att äta Max och prata med adeline. Behövligt!! Ångesten dök som vanligt upp och denna gången brutal. Händelser som tidigare varit gömda har börjat komma upp till ytan igen och det ger mig oro. Jag tyckte om denna helg ändå för den var behövlig på många sätt, fylld av sällskap och roligheter samt behövligheter. Kramis

Likes

Comments

Jag har gått igenom detta förut och jag vet hur värdelöst det känns då man bara vill hitta någon som faktiskt älskar en på riktigt och ser ens bra sidor utöver de dåliga. Det har ungefär gått ett år nu och jag har lärt mig att klara mig själv, jag har haft de bästa helgerna i mitt liv under detta år, levt det bästa ungdomslivet i princip. Men man saknar ändå det man är gjord för, kärleken. Det känns svårare än någonsin att nöja sig denna gång, allt blir fel och jag känner ofta hur jag misslyckas. Jag ska inte tvinga fram något men jag känner rejäl saknad efter något riktigt nu.

Likes

Comments

Skolyckan fortsätter med dessa godingar <3

Likes

Comments

Jag och Amanda har köpt oss lille Acke som är 9 veckor och hur söt som helst! Perfekt med delad vårdnad då vi kan hjälpa varandra om något skulle dyka upp. Älskar honom redan min lilla kaninis 💘💘💘🐰🐰🐰

Likes

Comments

Helgen var jättebra på många sätt och det får jag leva på dessa dagar det känns som crap alltihop

Ps. Classmates all over the place och känns så kul att jag ska få spendera mitt år med dom

Likes

Comments

Äntligen har mina älskade skor kommit efter krångel!! Perfekta till jeans såsom klänning och kjol och dessutom uppskattas alltid vita sneakers!
Adidas Los angeles 899:-

  • vardag

Likes

Comments