Jobbar natt för tillfället så tänkte passa på att uppdatera henna! Blir att jobba natt resten av veckan så blir en lika tråkig helg som den förra... men när jag kliver av på måndagmorgon så har jag en heeeel ledig veckan att se fram emot🤘
Annars i livet händer de väl inte så mycket. lite höstdepression men mindre än jag någonsin haft. Beror nog på att jag för tillfället är en väldigt lycklig männsika! Jag fullständigt älskar mitt jobb, mina vänner och min familj är dom bästa man kan hitta och allt är allmänt bra.
Har också börjat med viktväktarna i måndags, så ska bli spännande att se vad som händ på nån månad! Och nej, inge vikthets, jag trivs egentligen bra med mig själv och min kropp! Men jag vill bli mer medveten om jag stoppar i mig och blir piggare :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

...som klagar på att jag bloggar för lite.
Gått ungefär en vecka sen sist, förra veckan njöt jag av att vara ledig! Fick mycket gjort men fick även varva ner och ta de lugnt med mina nära och kära❤ Helgen var det party fredag och lärdag agera jag chaffis.
Idag har jag haft min första dag på LKAB i Lule, vilket var spännande! Gått väldigt bra och jag hoppas att de kommer fortsätta göra de. Sjukt coolt ska ni veta att hålla på med flytande järn (väldigt läskigt också)
Hade gärna visat er bilder, men de är tyvärr strikt fotoförbud där inne...

Likes

Comments

Nu har de hänt lite sen senast igen! Men bilderna får tala för sig själva.
En grej som dock hänt är att jag haft sista arb. veckan i gve för detta år. Nu kommer jag jobba i lule resten av året, ska bli såååå skönt att få börja va hemma, och faktiskt använda lägenheten 😅

Likes

Comments

Inte har de hänt mycke fram till nu, bara jobbat osv! Men nu jäklar, nu sitter vi på planet redo att flyga till varmare breddgrader. Det ska bli så underbart🍻🏝🍸 Ni får de så bra hemma i kalla sverige!🖐

Likes

Comments

Nu är de alltså bara 17 dagar kvar tills jag å emma sitter på planet mot Grekland, som jag längtar!!

Helgen har bestått av massor med mys, både med vovven å vännerna! For ti gve igår å jobbar fram ti torsdag som vanligt.

Likes

Comments

Redan höst?? Va? NEJ! Har fan it haft sommar än så hösten är INTE välkommen. Okej, de är kul när de är mörkt på kvällen så man får tända ljus. Men när man vaknar å de fortfarande är mörkt är de fan it lika kul. å kylan?? Varför ska de va så jävla kallt hela tiden??? Är såååå less att ständigt frysa.

Jaja, nog om de! Är fortfarande i gve, bytt arbetstider så jobbar numera mån-tors. Trivs rätt jäkla bra faktiskt. Hemma händ he it så mycke mer än de vanliga, livet rullar på men denna jävla höstdepressionen kryper sig på...  tycker inte om de.

Likes

Comments

I söndags vart de det värsta arbetspass jag någonsin varit med, ids it förklara. Men jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv, har fan minnesluckor.
Iaf! Nyss hemkommen från gve, imorn blir den en sväng på haraholmen sen så får vi se vad helgen har att erbjuda! Ett som är säkert är då att jag ska på Load up north, å de ska bli riktigt kul!

Ha de!

Likes

Comments

Ja då had halva ledigveckan gått, och för ovanlighetens skull har jag faktiskt varit helt ledig! Fått mycket gjort i läggan, gjort mycke ärenden och träffat mina fina vänner och min underbara familj❤

Han även hem en sväng under pdol, vilket var väldigt trevligt!
Förra veckan fick jag dessutom prova spakarna på Wikströms strösta monster, en Hitachi 870, de är då alltså en grävmaskin på 90 ton (!!!!!)

Annars är allt bra, jag lever life och har inte mått såhär bra på länge🤘

Likes

Comments

Som sagt bestod veckan av jobb, fredag for jag runt pch gjorde massa ärenden, skruva, städa, tvätta osv!
På kvällen for jag å eve till peter&therese, spelade spel, drack några groggar och badade jacuzzi.
Lördag sov ja nästan hela dagen och kvällen fick ja agera fyllechaffis!
Söndag blev de nån timme i solen och sen en hike till Elias grottan och vidare upp på Larssonsberget, riktigt kul!

Nu är jag iaf tillbaka i gve för 2v jobb...

Likes

Comments

Äntligen fick man komma hem till pite!
Men ledighet är ju bara att glömma, tur att det är jävligt kul att köra grävmaskin! Sen är de rätt kul när lönen kommer också😁

Är iaf ledig fredag och lördag innan jag far tillbaka ti gve på söndag. Blir förhoppningsvis att hitta på nå kul!

Likes

Comments