Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Söndag idag å hela dagen har spenderats i soffan å sett film å ätit pizza, just nu sitter jag å kollar när dom skär upp harar... Lite nasty kan ja lova.

Igår var ja å hjälpte mormor å morfar på gården, iväg å skruva lite i 740in där det gick lite framåt men den vill fortfarande it va med... sen vart he party i trollbäcken. Inte världens bästa kväll så jag är glad att en ny vecka börjar snart!

Fredag vart he en lugn kväll med mycket surr, vilket behövdes! Och i torsdags var jag på parelle å lyxa till det med en Eyestar behandling.

Likes

Comments

En snabb update, fredag vart he party med lina sen it en sväng på kalles. Lördag vart he en lugn kväll i svensbyn med emma och en tidigkväll! Söndag vart he kräftskiva i svensbyn med mina underbara vänner, en riktigt lyckad å rolig kväll. Den slutade dock väldigt dåligt då min 740i bestämde sig för att inte starta.... Å han tjurar fortfarande.
Måndag var jag en snabbis å skruva utan framgång och igår var jag en sväng till Skellefteå :)

Likes

Comments

Lördag vart he som sagt party, vi satt i svensbyn ett tag å kedjerökte å drack lite alkohol. Sen drog vi ut på olles, faktiskt rätt kul, har it varit ut nå på typ ett halvår... Vi tog en pizza påvägen hem å ja sussa hos sosso.
Söndag vart en bakis dag å vi såg mest på serier hela jävla dagen.

I veckan har de inte hänt så mycket jobba, äta å sova.

bjussar på en gammal bild med tre snygga brudar ❤

Likes

Comments

Fredag igår å det blev att styra ihop käk med emma, iväg å ta en cider på tages/kust (satan så fint det är) å sen drog vi tebax ti svensbyn å gjord chokladfondue, riktigt smarrigt! Blev en tidig kväll då emma sku upp å jobba idag å jag va bara allmänt sliten från veckan som varit.

Idag blir de väl inte en så händelserik dag, men på kvällen blir de party iaf! Är husvakt i 2 veckor så nu har ja tid å städa dessutom....

Likes

Comments

Alltså sängen, den borde hyllas. Vi borde införa sängens dag, en dag där alla får va ledig bara för att ligga i sängen hela jävla dagen. Eller va tror ni? Världens bästa idé sen man kom på värmefilten.

Nog om det! Ikväll blev de att fara en sväng på tjejkvällen med sosso å emma, vi kika runt lite å sen tog vi en fika. Lite trist dock att det är sånt äckligt jävla fitt väder....

Igår efter jobbet blev de en prommis med S å E å sen sängen, samma visa i tisdags också. Justfan, han ju införskaffa en ny telefon igår också då min gamla bestämde sig för att ge upp... Riktigt jäkla nöjd iaf :)

Likes

Comments

Klart världens bästa lag vinner båda matcherna, gode nöjd tjej!

Vi var iaf å såg matchen igår kväll å efter de var vi till älvsbyn en sväng, å där hände de it så mycket så vi for hem ganska fort.

Idag vart de en lugn dag, varit i grundvik med kussarna å även sagt hejdå.. Efter middagen drog jag ti sosso där de blev film med henne å issa. Skräckfilm (inte mitt val) the conjuring 2, usch, lär väl inte sova så jäkla bra inatt!

Likes

Comments

Ett tag sen jag skrev nå sist men de har it hänt så himla mycket sen sist... Jobbar, umgås å sover i princip.

Idag var de jobb ti 16, ti issa å göra middag med henne å sosso. I svensbyn nu å försöker se hockeyn men datorn vill fan it va med....

Imorn ska jag va i grundvik då kussarna från Vilhelmina kommit :) På kvällen far jag, issa å sosso ti skeå för att se matchen där! Längtar!!!

Likes

Comments

Redan onsdag å jag har legat med feber å hosta hela jävla veckan, börjar va duktig less.

Helgen iaf, vart en Norge tripp med ett underbart gäng! Lite fiske, mat å bara mys. Bästa helgen på länge :) Nu är de omöjligt att få nån rättvisa på hur vacker det är där med mina dåliga mobilkamera, men det är allt ja har så ni får nöja är med det!

Likes

Comments