Blir bara bilder då jag it ids skriva nå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nytt år! Och man står fortfarande på benen, känns bra👍

Bakis idag då vi firade issa igår, riktigt kul! Även hunnit fira in de nya året i roknäs.
Känns rätt bra att få va nykter resten av januari, ännu bättre att ha jour så man får in lite pengar👍

Likes

Comments

Nu har det hänt massor för en gångs skull. Men är lite för lat för att skriva om allt, så gör en liten snabb text för att sammanfatta de viktiga!

Börjat på markbygden och allt går superbra! Är så lycklig över mitt jobb. Även hunnit ploga för första gången.

Börjat spela handboll, sämst kondis i laget meeeen man tränar väl för att bli bättre😅 Annars går de hyffsat bra!

Haft jul och lillajul, helt underbart att få umgås med familjen, äta god mat och framförallt få öppna lite julklappar👌

Varit ute å sladdat och träffat folk, hunnit få mä en fylla som började i pite, vidare ti älvsbyn, sedan ti arvidsjaur och sen hem igen!

Nyår snart och jag är så otroligt tacksam för de året som varit, alla människor jag lärt känna, mitt jobb, mina gamla underbara fina vänner, min familj, min lägenhet, ja listan kan göras hur lång som helst! Funderar på ett lite "djupare" inlägg men får se vad som blir med den saken!

Blir iaf att fira här hemma på bästa möjliga sätt, med mina vänner❤

Likes

Comments

Fick ett så underbart besked i fredags... jag har fått förlängt och ska få jobba heeela vintern på markbygden, är så lycklig!!!!
Så jag börjar där på måndag.

Helgen spenderades som sagt i lycksele, riktigt kul att få umgås med lillkusinen min. Vart en lyckad helg! Men väldigt få timmars sömn... så har försökt sova ikapp nu i veckan😅

Idag blir iaf min första handbolls träning, lite nervös! Men he ska no gå fint.

Likes

Comments

Jobbar natt för tillfället så passar på att skriva nån rad! Helgen va rikigt bra, dennis har äntligen kommit hem och dessutom har han hunnit fylla år, så jag bjöd på käk på golden, väldigt smarrigt! Vidare till peter&therese för mer öl och lite bad.
Söndag vart he å kika lite handboll, eftersom att jag å mina vänner kommit på den briljanta idén att starta ett handbollslag, så ska tydligen bli handbollsspelare😅
Sen vart de film å massa gotta med dennis.
Sen har jag jobbat å lallat på!
Imorn är sista natten hajn veckan. Torsdag blir de lite åkning på måttsund om allt går som planerat. På fredag bär de av till Lycksele för att spendera helgen med kusin!

Justja, även hunnit bli långhårig, å det känns magiskt!

Likes

Comments

Ja då var de helg! Jobbat hela veckan å nästan inte gjort nå annat... Men idag kom beemer, favvo vovven❤ Så blir att mysa med henne heeela helgen. Varit en sväng med hc också, käkat å kikat på hennes nya lägga👍
Köpt världens snyggaste arbetsskor förresten.
ps. finns inge bättre än att va naken👌

Likes

Comments

Jobbar natt för tillfället så tänkte passa på att uppdatera henna! Blir att jobba natt resten av veckan så blir en lika tråkig helg som den förra... men när jag kliver av på måndagmorgon så har jag en heeeel ledig veckan att se fram emot🤘
Annars i livet händer de väl inte så mycket. lite höstdepression men mindre än jag någonsin haft. Beror nog på att jag för tillfället är en väldigt lycklig männsika! Jag fullständigt älskar mitt jobb, mina vänner och min familj är dom bästa man kan hitta och allt är allmänt bra.
Har också börjat med viktväktarna i måndags, så ska bli spännande att se vad som händ på nån månad! Och nej, inge vikthets, jag trivs egentligen bra med mig själv och min kropp! Men jag vill bli mer medveten om jag stoppar i mig och blir piggare :)

Likes

Comments

...som klagar på att jag bloggar för lite.
Gått ungefär en vecka sen sist, förra veckan njöt jag av att vara ledig! Fick mycket gjort men fick även varva ner och ta de lugnt med mina nära och kära❤ Helgen var det party fredag och lärdag agera jag chaffis.
Idag har jag haft min första dag på LKAB i Lule, vilket var spännande! Gått väldigt bra och jag hoppas att de kommer fortsätta göra de. Sjukt coolt ska ni veta att hålla på med flytande järn (väldigt läskigt också)
Hade gärna visat er bilder, men de är tyvärr strikt fotoförbud där inne...

Likes

Comments

Nu har de hänt lite sen senast igen! Men bilderna får tala för sig själva.
En grej som dock hänt är att jag haft sista arb. veckan i gve för detta år. Nu kommer jag jobba i lule resten av året, ska bli såååå skönt att få börja va hemma, och faktiskt använda lägenheten 😅

Likes

Comments