Fick äntligen tummen ur & beställde mig en ängvas från #klong

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

  • 27 readers

Likes

Comments

Besökte syrran i Malmö nu i helgen, det var på tiden att kolla in hennes nya lägga 👏🏽
Vi hade såå mysigt! Lördagen började med lunch på S:t Knuts på #spoonery Jag tog en halloumi hot pot och Fellan tog nån vegetarisk chili.. dra mig baklänges så gott det var! Vilket ställe! Efteråt drog vi hem till Värnhem & hade försenad födelsedagsfika med gigantiska chokladbollar 😂 Fick ett passfodral i läder som jag önskat mig länge nu (inlägg om det kommer 😏)
Eftermiddagen ägnades i soffan med kaffe & white chicks innan vi begav oss till affären & handlade. På kvällen drog vi till Möllan till ett ställe som heter #belle där drinkarna var 2 die 4!! Så gott & så mysigt ställe. Måste dit igen!

Söndagen blev en regnig historia men vi trotsade vädret och begav oss till #kafferosteriet för brunch! Det blev lite turer i affärer innan jag tog tåget hem!
Köpte helt magiska tistlar på #powerofflower som ligger på Centralstationen! Så trist att Karlshamn inte är lite innovativt i blomväg..jaja! Mysig helg med bästa sis iaf ❤️

  • 24 readers

Likes

Comments

Efter mycket tjat fick jag äntligen min diy-lampa från #housedoctor i julklapp 🙈 det var inte "bara" att sätta upp den, fick ta ingenjörshjälp 😂 men bra blev det!
Hur fin är inte bagen den kommer i?! Perfekt strandväska😏 #diy

Lampan finns bland annat här 👉🏽 https://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=109499

  • 68 readers

Likes

Comments

Bilder på nya färgen i sovrummet! Den lyfte verkligen hela rummet 🙌🏽 färgen heter#stpaulsblue och kommer från #jotunlady

  • 71 readers

Likes

Comments

Julen bara försvann? Och snart är även 2016 till ända. Hade hur som haver en supermysig helg med julfirande med nära & kära. Och fick som vanligt massa fint!

Jag lyckades få tag på "eat sweden Skåne 2017" till
Marcus. Såå mysigt koncept med utvalda restauranger som bjuder på en varmrätt när en medhaver bok. Passar ju oss matglada perfekt 😉 han fick även Kin ljuslyktorna från Skultuna.. ✨

#iittala #eatsweden #rivsalt #housedoctor #skultuna

  • 133 readers

Likes

Comments

När jag såg denna godingen tänkte jag direkt att den skulle passa i vårt sovrum! Har ju sovrummet som ett litet "projekt" just nu.. Beställt lite nytt och mer skall det bli. Tänkte dock vänta till julhandelskaoset lagt sig lite 🎅🏽 (bara jag som känner mig urjobbig när jag hämtar paket i julstressen?!)

Lampan finns 👉🏽 här och är väldigt prisvärd kan jag tycka!

#ellos #ellosofficial

Likes

Comments

Veckans bästa dag är här!
Imorse körde vi mini-onlinetenta 🤔 konstigt upplägg, och kursen vi läser började i tisdags? Jaja. Stressade mig igenom skiten och blev godkänd 🙌🏽 sweet baby Jesus I thank you!!
Så knatade iväg till torget och köpte mig en bukett bestående av vita tulpaner, eucalyptus & brudslöja 🌿

Cause I'm worth it.
Trevlig helg 💗✨

  • 173 readers

Likes

Comments