Några bilder från Pride Växjö som var förra helgen. För alla har rätt att älska vem de vill <3

Första bilden är från en härlig sommar/vårdag efter mitt nationella prov i matte aka mitt sista matteprov någonsin! Den andra är på mig och min kära katt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon världen! Hur rullar livet?

​Min vecka har varit bra och fullspäckad med aktiviteter. Som vanligt var det en vanlig skolvecka med redovisningar av sonetter och arbete med monologer och annat skoj. I fredags åkte hela kompisgänget hem till Josefine för att fira att hon och hennes halvsyster fyllt/fyller arton. Det var en kväll med tacos, massa lekar och trevligt sällskap. Senare på kvällen gick den stora delen av gänget ut på Grace, medans jag och Ellen stannade kvar hemma hos Josefine.

Igår var det dags för ännu än födelsedagsfest, nämligen Elins, som nyligen fyllt arton hon med. Temat var Gatsby, kanske inte mitt absoluta favorittema, men det var ändå väldigt roligt att ha något att gå efter när det kommer till klädsel. Där åt vi lite sallad, lekte lekar och bara pratade. Mycket mycket trevligt. 

Ni kanske kan ana en glimt av något silvrigt i min näsa. Efter tre år bestämde jag mig äntligen för att pierca septum. Har aldrig riktigt vågat göra det innan, men nu var det dags. Och jag är mer än nöjd måste jag säga!

​Vad har ni gjort i veckan??

Likes

Comments

En annan sak som hänt sedan sist är att jag fyllt ​18​!! Tycker personligen inte det är så stor skillnad från att vara 17, men varför skulle det egentligen? Det enda är väl att man har lite mer friheter än förr. 

En av dessa är att jag får tatuera mig när jag känner för det, vilket jag självklart utnyttjat. Jag bokade en tid hos en tatuerare redan i maj 2016, mest för att vara säker på att få göra det så fort som möjligt. Och så blev det. Hann ändra mig minst 20 gånger ang vilket motiv jag skulle ha, men till slut blev det en liten gorilla.

Är verkligen jättenöjd! Han som tatuerade är otroligt duktig och jag går mer än gärna dit igen för fler gaddar. Helst så snart som möjligt. 

Likes

Comments

Den 31a oktober åkte jag och min kära far till San Francisco. Har velat åka till USA under i princip hela mitt liv och nu var det dags. Kan inte säga något annat än att det var fantastiskt. Staden, vädret, maten, människorna. Det fanns inget att klaga på. Jag hade inte planerat för så fint väder och därför hade jag helt fel kläder med mig. Det gjorde egentligen inte supermycket, men ibland var det lite frustrerande.

Vi hittade på en massa trevligt när vi var där. En dag var vi på Walt Disney museet, en annat på Alcatraz. Vi hann även med en dag på piren och en hel dela vandrande i stadens höga backar. Som den shopaholic jag är, shoppade jag såklart en hel del också. För vem skulle kunna motstå detta lands shopping? Verkligen inte jag.

Vi var kvar i San Francisco i åtta dagar innan vi åkte hem till lilla Sverige igen. I allmänhet hade vi en fantastisk far- och dotterresa. Återvänder mer än gärna i framtiden.

Förutom resan till USA har jag hunnit planera och boka ytterligare två resor. Om en månad bär det av till London tillsammans med min kära vän Rebecka och i slutet av sommaren åker jag och min kompis Julia till Paris för fyra heldagar på Disneyland. Hade inte kunnat se fram emot det mer!

Likes

Comments

IT'S MEEEE!!

Vem hade kunnat gissa? Inte jag iallafall.

Har funderat på att ta upp bloggandet ett tag, men aldrig lixom gjort det. (Vilket ni kanske märkt...) Men mycket har hänt ska ni veta! Har ju inte bloggat på heltid sedan oktober. Så självklart ska ni få en uppdatering om vad som har hänt, men inte här och nu. Den gobiten får ni vänta på. Men inte länge, det kan jag lova!

Ta hand om er så ses vi snart!

Likes

Comments

Hej världen!

Jag MÅSTE sluta säga att jag ska bli bättre på att blogga. Klart jag vill det, men jag vet själv hur jag är. Det går inte att tvinga fram något. Så 2017, jag bloggar när jag vill. Idag är en sådan dag.

Nyår firade jag tillsammans med folk jag gick i högstadiet med. Det var supertrevligt, ett tag. Fram till lite efter tolvslaget faktiskt. Mänskliga rättigheter är något jag håller hårt på och rätten till att älska vem man vill är någonting jag helt ärligt skulle kunna dö för. Det finns människor som inte tycker att det inte borde vara så och det gör mig så ledsen och arg. Så efter det mådde inte jag så bra.

Men nu mår jag bättre. Tar igen lite tv-serier jag ligger efter med och slösurfar lite! Så som första januari borde vara!

Likes

Comments

Ursäkta, men hur snygg!?!?

Long time no see! Vill ej påstå att jag haft mycket att blogga om, trots att det ändå hänt en del.

Hösten är nu här och jag älskar det. Förutom att min vinterjacka inte kommit och jag fryser ihjäl ca varje morgon, men vad gör väl det. Den kommer ju snart och då kan jag njuta till fullo av denna otroliga årstid. Och om 2 veckor åker jag till USA, så livet kunde nog ej vart bättre nu. 

Likes

Comments

I söndags åkte jag och familjen till Liseberg. Har inte varit där på två år, då jag missade förra årets resa. Vi brukar åka varje år, men i år har det varit lite oklart med alla omständigheter. Jag ville dock jättegärna åka, så då blev det så!

Det var inte så mycket folk. Alla attraktioner hade ca 10-20 mins kö, vilket inte alls är speciellt mycket. Så vi hann åka en massa innan vi drog oss hemåt. Vet dock ej vad som har hänt med mig. Kanske var något tillfälligt, men blev så sjukt illamående av i princip alla attraktioner. Det har aldrig hänt förr!? Hoppas att det går över till nästa år, kanske var någon engångsgrej...

Jag hade iallafall en supermysig dag. Tyckte det blev jättelyckat. Och trots att det var lite tungt att ta sig upp morgonen därpå, tycker jag absolut att det var värt det!

Likes

Comments

​Gårdagen spenderades på Korrö tillsammans med resten av klassen. Trevligt tyckte många. Det tyckte inte jag. Inte bara för att jag avskyr friluftsdagar i allmänhet, utan för att jag även är sämst på alla aktiviteter vi tvingas göra... Denna gången var det dags för paddling. Mm, vi vet alla hur detta slutar... 50 meter ned föll vi i efter att har krockat med ett fallet träd. Vad kan jag säga? Utomhusaktiviteter och jag funkar ej ihop. 

Idag var det dags för min audition för "The Wiz". Var supernervös innan, men när jag väl kom in och körde igång släppte det rätt fort. Tyckte ändå att det gick bra. Jag är nöjd och tyckte inte de om det... Ja då får det väl vara så. Jag gjorde mitt bästa!

Likes

Comments

Igår kom ett efterlängtat paket från Colourpop hem till mig. De har precis börjat frakta över hela världen och då var det nästan ett måste att beställa när lönen tillade in. Beställde tillsammans med Julia, så frakten och tullen skulle bli lite billigare för oss båda.

Har hittills bara provat det ena läppstiftet och jag älskar det. Har dock swatchat alla andra så jag vet att de har sjukt imponerande pigment och hållbarhet också. Så bra produkter med tanke på det billiga priset. För mina 13 produkter gick det på ca 900 kr. Sjukt bra pris tycket jag iallafall!

Midi, Trap, Marshmallow, TooLips, Rooch, Jellies, Guess, Chatteau, Bull Chic, Spoon, Wisp, Flexiterian och Trois

Likes

Comments