Vill bara säga att jag har bytt bloggportal nu och bloggen har hamnat på http://evelinaelisabeth.blogg.se

Hoppas verkligen att ni vill besöka min blogg där istället!

Pussar på er alla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu men jag har ingen lust till att skriva. Har mycket annat som flyger runt i huvet så bloggen blir ju drabbad tyvärr. Skriver igen när jag har lust😘

Likes

Comments

Var som sagt hemma från skolan igår och det fick även bli så idag! Har bara legat hemma i sängen och inte gjort något alls så jag har inget att berätta.

Snart kommer det upp en video på min Bamsan när han badar!Sjuk, men glad ändå!

Likes

Comments

Har lite beslutsångest om jag ska färga mörkt igen eller göra ljusa slingor. Mitt hår kommer ju ändå blekas i sommar men jag tycker själv att jag är snyggare i mörkt!

Likes

Comments

Är hemma från skolan idag och är sjuk så detta fick bli min sjukmat!Haha för er som inte ser vad det är så är det billy-pizza
  • Mat

Likes

Comments

Läst om en olja ett tag nu som heter ricinolja, den ska tydligen ge håret näring och stimulera hårsäckarna så att håret blir längre och fylligare. Jag har sett att det har funkat på vissa så jag tänkte att det kanske kan vara värt att testa. Jag ska beställa hem en flaska och testa det i en månad och se om det blir någon skillnad! Vore riktigt kul om det funkade så att mitt hår blir så långt som jag vill ha det!


Mitt hår just nu!

Likes

Comments

Har ingen motivation till bloggandet för tillfället, skriver bara om mina dagar, har inga roliga bilder att lägga ut och det gör att jag inte har lust att blogga. 

Igår var jag i Stockholm och firade min kusin som fyllde 15. Det bjöds på fika, mat och efterrätt så jag fick i mig en hel del onyttigt! Vi åkte dit vid 1 och kom hem typ halv 10 eller nåt tror jag, är inte riktigt säker. När jag kom hem gick jag ut direkt och träffade Sofie och Becka, vi satte oss på ett berg och pratade. 

I morse vaknade jag upp med världens förkylning och halsont, inte jätteroligt med tanke på att det är riktigt varmt ute, det går inte att vara utanför dörren en minut utan att jag typ dör ;)

Nu ligger jag i sängen och gör massa skolarbeten och vi var nyss ute och fotade jerrys bil lite!

 Oredigerade bilder från förut

Likes

Comments

Förlåt att jag glömt bort bloggen men har gjort annat hela tiden! Igår spelade vi beachvolleyboll i hamnen på morgonen, sen hade vi ekonomi och vi fick veta lite betyg. Efter det åt vi i skolan och sen åkte jag, Jerry och Arvid hem till Jerry en snabbis. Blev sen nerskjutsad på stan och mötte Sofie och Becka. Vi gick runt i lite secondhand-affärer och jag hittade en jättefin topp för 60kr! Åkte sen hem och städade och åt tacos med mamma, bokade även bråvalla så nu är det bestämt! Känns faktisk riktigt grymt!

Likes

Comments

Skrev ett inlägg förut som försvann! Orkar inte... Men jag och mamma var på lager 157 och shoppade lite förut! Fick med lite fina saker så jag kan lägga upp bild imorgon eller nåt!

Igår var vi på resebyrån för vi ska boka resa till Kroatien, vet inte om det är fixat nu men det skulle bokas idag iallafall! Det blir jag, mamma, pappa, min syster och hennes dotter! Det ska bli riktigt mysigt!!❤Min och mammas mat!

Likes

Comments