Bali

Igår beställde vi hem vår favorit smoothie bowl och delade på den och myste lite. Vi tog sedan med oss Moa och for till stranden för att fira en av killarna som fyllde år. Massa sång och dans, öl och drinkar samt en massa skratt. De var så roligt men vi åkt hem tidigt för att spela kort och dricka drinkar själva.
Morgonen idag började med massa mys med Alex innan vi hämtade upp valpen för ännu mera mys. Vi hann också med att gratta Moa och ge henne presenter innan de var dags för Alex att åka hem till sin familj ett tag då hans bror ska gifta sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bali

Idag tog jag och Alex moppen till ett stort köpcentrum för lite julshopping. Vi köpte oss en liten gran och pynt till den. Tog sedan med oss Moa upp till oss, lyssnade på julmusik och klädde granen. Så mysigt att få visa Alex lite svenska traditioner, så synd att vi inte firar julen tillsammans.

Likes

Comments

Bali

Sötaste lilla valpen som ägarna vart vi bor har köpt. Är helt omöjligt att inte stanna och gosa när man är på väg ut.

Likes

Comments

Bali

Idag hade jag och Alex datedag. Vi tog moppen till ett vattenfall. Det var inte ett speciellt stort vattenfall men de var så fint ändå och de bästa av allt, vi var helt ensamma där i 1 timme. Vägen dit var också så mysig då vi fick åka genom en hel del byar för att komma fram. Älskar att upptäcka och älskar Bali, så otroligt vackert här bara man tar en tur på moppen. Vi hann även med en punktering vilket resulterade i en promenad på 20 minuter där vi fick leda moppen.
Efter det åkte vi till en monkey forest, en mindre och mer avlägsen än den jag tidigare varit på. Rekommenderar denna alla dagar i veckan då aporna här inte alls var lika aggressiva. Vägen hem sen blev också spännande då båda våra mobiler dog och vi inte visste vägen. Efter att ha frågat oss fram och chansat en del kom vi äntligen hem. Så tacksam över dagar som denna.

Likes

Comments

Bali

Sist vi testade svensk mat jag och alex var han inte helt övertygad så vi gav de ett nytt försök idag. Vi tog en taxi tillsammans med Moa till Sanur och café smörgås. Riktigt fin  restaurang med inte bara svensk mat. Varsin limejuice, en nasi goreng Sweden åt Alex, lax pasta åt mig och skagentoast åt moa beställde vi in. Riktigt gott var det.

Likes

Comments

Bali

Kvällen hade vi tänkt spendera i sängen med film och chips då både Moa och Alex kände sig sjuka, men så blev det inte. Vid 19 kom broccoli hit och var väldigt bestämd med att vi skulle med till Kanny och hans fru för middag i deras villa. De lagades fisk som killarna själva fiskat och ris. Passade även på att mysa med deras super söta katt, Bubble.

Likes

Comments

Bali
Idag var de äntligen dags för oss att testa ett nytt fik. Vi valde att åka till ett fik vi hittat på instagram, Kynd Community. Ett riktigt mysigt och trevligt fik som också hade rimliga priser. Som vanligt när vi kommer till fik med smoothie bowls så måste vi testa en av dom. Här var dom riktigt fina och goda, men anser fortfarande att Nalubowls har de bästa. Våfflorna här var dock höjdpunkten. Våfflor med rostad kokos och kokosglass, himmelskt goda var dom. Hit åker vi garanterat igen.

Likes

Comments

Bali

De senaste dagarna har den aktiva vulkanen, som under flera månader nu har varit orolig, sprutat ut aska. Än så länge har de inte kommit någon varm lava från den. Den har höjts till den högsta varningsnivån och fler folk har evakuerats. Flygplatsen på Lombok, grannön, och flygplatsen på Bali har båda stängt och lär tidigast öppnas imorgon bitti. Vinden har vänt och askan kommer nu åt vårt håll. Men som jag förstått det är den fortfarande så högt upp och de har inte varit någon aska på backen här, ännu. Vi ska förbereda oss med extra vatten och mat på rummen och se ifall vi kan hitta några masker att ha. Vi håller oss också uppdaterade på dom fantastiska facebookgrupper som skapas i och med vulkanen. Bilderna i inlägget här är tagna av medlemmar där och all den info vi vet är från grupperna där.

Likes

Comments

Bali

Svårt att få se dom riktigt fina solnedgångarna nu när regnperioden rullat in, men gårdagens var inte alls illa.

Likes

Comments

Bali

Kvällen spenderade vi på La plancha, en strandbar/ restaurang. Vi beställde in sötpommes att dela på och varsin mojito och strawberry daiquiri. Goda men aningen starka drinkar. Perfekt ställe för en drink eller två i solnedgången, aningen höga priser dock.

Likes

Comments