De senaste månaderna kan jag helt ärligt säga har varit riktigt tuffa för mig. Jag har känt mig kvävd, ledsen och framför allt tom. Det har känts som att jag har varit fast under vatten och bara simmat och simmat upp mot ytan, men aldrig riktigt lyckas ta luft.

Det har framför allt fått mig att verkligen ifrågasätta vilka man kan lita på, och det har nästan gjort mig paranoid. Både vänner och förhållanden har lämnat mig på en väldigt kort tid och jag har knappt hunnit smälta vad som har känts värst.

Jag har alltid haft lätt att förlåta människor, och har alltid haft inställningen att människor förtjänar en andra chans. Men ju längre tiden går, ju mer naiv känner jag mig. Blåögd. Det känns som att folk mest utnyttjar att jag förlåter dom för att komma undan med fler saker som sårar mig. Hur många gånger kan man fortsätta förlåta en människa innan man istället sviker sig själv? Jag vill så gärna kunna lägga all min tillit på folk, främlingar som mina närmsta vänner. Jag vill väl helt enkelt att världen ska fungera så.

Jag har senaste tiden verkligen fått ifrågasätta om det är värt att såras dubbelt så hårt för att kunna känna den tillit jag vill kunna känna för andra. Jag vet inte ännu... Det får bli något som tiden får utvisa.

En lite mer positiv förändring detta har gett, nu när jag börjat komma upp till den där ytan igen, är att jag i alla fall litar på mig tvåhundra procent mer än innan. Att jag står upp för mig själv och kan lita på min magkänsla. Jag älskar mig själv tvåhundra procent mer idag än för ett halvår sen och det är en riktigt härlig känsla.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ny dag, nya tag. Sitter i skrivande stund och slänger i mig lite frukost innan jag ska vidare mot jobbet. Jag jobbar bara fram till 11 så det känns nästan som att jag är ledig ändå. Efter det är planerna väldigt lösa, dagen får nog helt enkelt bli lite som den kommer. Något som känns lockande just nu är att åka till något fint ställe och gå en långpromenad med Edison. Jag har ett så himla fint ställe att gå på som leder ner till vattnet precis där jag bor, men finns så många andra fina platser man också vill hinna vara på medan vädret är såhär inbjudande. En tur till slottsparken känns också som ett toppval.

Jag är en så fruktansvärt rastlös människa så när jag är ute och går så måste jag lyssna på någonting under tiden. Antingen lite peppande musik eller allra helt en podcast. När Mordpodden sänder är jag helt fast i den, det är så himla spännande berättelser så man blir helt tagen. Helt plötsligt har man gått en timme fast det känns som man precis gick hemifrån, haha. Andra poddar jag älskar är mäklarpodden, framgångspodden och ibland också hundpodden, så kan man passa på att träna lite tips på en gång med Eddie.

Hoppas ni får en fin dag! 💜

En bild från promenadstigen strax utanför min lägenhet, ungefär den här tiden för ett år sedan. Jag menar hur fint?

Likes

Comments

Jag... är bosatt i Kalmar och bor själv med min hund. Jag har just nu en trea strax utanför stan men är på jakt efter en mindre lägenhet i centrum.

Jag har... en chihuahua som heter Edison, han fyller 3 år i sommar och betyder obeskrivligt mycket för mig - han är mitt allt.

Jag älskar... inredning och allt som kan tänkas höra till det. Jag blir aldrig riktigt nöjd med hur det ser ut hemma utan gör gärna om lite hela tiden för att känna att jag har det precis som jag vill just då i hemmet.

Jag längtar till... sommaren. SÅ mycket! Och nu känns det faktiskt som att den i princip är här. Nu inväntar jag bara ett gäng saknade vänner från olika städer som återvänder hem under lovet. Veckor som jag hoppas fylla med

Jag vill... i framtiden bli mäklare, det har alltid varit en av mina drömmar i livet och det är någonting jag tror att jag hade trivts med.Edison i hans bästa filt

Likes

Comments

Efter några års paus känner jag att det är dags igen. Tillbaka i bloggvärlden, bättre och framför allt ärligare än någonsin.

För helt ärligt, jag har längtat så mycket efter en blogg att läsa där man inte bara ser det fina på ytan utan även kan prata om allt däremellan. För ingen är på topp varje dag och det är helt okej. Jag tror på att man måste kunna acceptera det tråkiga i livet för att uppskatta det roliga.

Jag vill långsiktigt kunna se den här bloggen som ett community där jag får möjligheten att finnas där, inspirera, diskutera med er läsare och skapa något som är nyttigt både för er som läser och mig som skriver.


Likes

Comments