Ny dag, nya tag. Sitter i skrivande stund och slänger i mig lite frukost innan jag ska vidare mot jobbet. Jag jobbar bara fram till 11 så det känns nästan som att jag är ledig ändå. Efter det är planerna väldigt lösa, dagen får nog helt enkelt bli lite som den kommer. Något som känns lockande just nu är att åka till något fint ställe och gå en långpromenad med Edison. Jag har ett så himla fint ställe att gå på som leder ner till vattnet precis där jag bor, men finns så många andra fina platser man också vill hinna vara på medan vädret är såhär inbjudande. En tur till slottsparken känns också som ett toppval.

Jag är en så fruktansvärt rastlös människa så när jag är ute och går så måste jag lyssna på någonting under tiden. Antingen lite peppande musik eller allra helt en podcast. När Mordpodden sänder är jag helt fast i den, det är så himla spännande berättelser så man blir helt tagen. Helt plötsligt har man gått en timme fast det känns som man precis gick hemifrån, haha. Andra poddar jag älskar är mäklarpodden, framgångspodden och ibland också hundpodden, så kan man passa på att träna lite tips på en gång med Eddie.

Hoppas ni får en fin dag! 💜

En bild från promenadstigen strax utanför min lägenhet, ungefär den här tiden för ett år sedan. Jag menar hur fint?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag... är bosatt i Kalmar och bor själv med min hund. Jag har just nu en trea strax utanför stan men är på jakt efter en mindre lägenhet i centrum.

Jag har... en chihuahua som heter Edison, han fyller 3 år i sommar och betyder obeskrivligt mycket för mig - han är mitt allt.

Jag älskar... inredning och allt som kan tänkas höra till det. Jag blir aldrig riktigt nöjd med hur det ser ut hemma utan gör gärna om lite hela tiden för att känna att jag har det precis som jag vill just då i hemmet.

Jag längtar till... sommaren. SÅ mycket! Och nu känns det faktiskt som att den i princip är här. Nu inväntar jag bara ett gäng saknade vänner från olika städer som återvänder hem under lovet. Veckor som jag hoppas fylla med

Jag vill... i framtiden bli mäklare, det har alltid varit en av mina drömmar i livet och det är någonting jag tror att jag hade trivts med.Edison i hans bästa filt

Likes

Comments

Efter några års paus känner jag att det är dags igen. Tillbaka i bloggvärlden, bättre och framför allt ärligare än någonsin.

För helt ärligt, jag har längtat så mycket efter en blogg att läsa där man inte bara ser det fina på ytan utan även kan prata om allt däremellan. För ingen är på topp varje dag och det är helt okej. Jag tror på att man måste kunna acceptera det tråkiga i livet för att uppskatta det roliga.

Jag vill långsiktigt kunna se den här bloggen som ett community där jag får möjligheten att finnas där, inspirera, diskutera med er läsare och skapa något som är nyttigt både för er som läser och mig som skriver.


Likes

Comments