Vill bara tipsa alla serie-älskare om appen TVshow time. Jag vet inte hur många gånger jag har följt en serie, kommit fram till dagens datum och sedan glömt att följa upp den. För mig, och säkert många andra, kommer man på det efter lång tid och vill fortsätta där man slutade kolla, men har ingen aning om vart det var.

Den här appen håller koll på vilka serier du följer genom att man söker upp dom och lägger till dom på din profil. Sen markerar man ett avsnitt som "sett" när man kollat på det och så har man en smidig, smart lista där du alltid ser vad du har för avsnitt på dina olika serier kvar att kolla på.

Likes

Comments

Här i Kalmar blåser det storm. Tog en snabb sväng ut till stallet för att visa medryttaren runt, men det var ingen idé för någon av oss att rida, hästen i fråga är väldigt känslig för vind. Så hem igen och jag tog en sådär alldeles för varm dusch och drog på mig myskläder som jag nu kommer bo i resten av dagen. Nu har jag precis ätit lite lunch och sitter och myser med Edison i soffan. Resten av planerna idag är att baka en kladdkaka, packa och sortera böcker inför flytten, för jag läser så sällan att jag inte kommer hinna sakna dom fram till dess ändå, och sen är det väl mest att gå och lägga sig för imorgon är det ny jobb-vecka! Tänkte hinna se en film ikväll också, men det återstår att se vilken det får bli...

Likes

Comments

Välommen hit! En del av er kanske redan känner igen mig från min tidigare blogg, som sen ett tag tillbaka är nedlagd, och en del av er kanske inte känner mig alls - i så fall, hej! Den andra bloggen valde jag att lägga ned för något halvår sedan av olika anledningar som gjorde att jag tappade motivationen helt.

Sen dess har jag gjort en nystart i mitt liv. Jag hoppade av universitetet då utbildningen inte kändes som något för mig och jag har istället precis börjat arbeta på en kundtjänst via telefon här i Kalmar. Jag har kvar mina hästar, Skorpa och Vildur, men de ska inom kort framtid läggas ut till försäljning. Åtminstone Vildur, Skorpa kommer få åka till fodervärd till en början så får jag se vad som händer. Men ett tag till kan ni följa dem här!

Jag har också precis skaffat lägenhet, så snart flyttar jag! Jag blir fortfarande kvar här i Kalmar, men kommer slå mig ner i Tegelviken istället. Det känns hur bra som helst och jag flyttar i mitten av december, så det första som står på schemat där blir julpynt och baka julgodis i det fina köket!

Här inne kommer jag blogga med stort fokus på inredning, mode, smink och vardagsliv. Edison, min chihuahua kommer också finnas med på ett hörn. Det känns väldigt ovant att blogga nu efter så lång tid, men det kommer nog komma tillbaka ganska snart.

Det var väl allt för nu, men jag hoppas verkligen att vi hörs igen!


Likes

Comments