Guud vad fort tiden går, redan gått 3 veckor sedan jag fick jullov?? Känns mer som 3 dagar... Hinner inte ens blinka innan tiden är förbi. Lite läskigt faktiskt men ibland är det ju bra (tänker mest på skoldagarna;)). Mår faktiskt väldigt dåligt över att skolan börjar imorgon, har haft en jobbig illamående känsla i hela kroppen idag. Inte för dem tidiga mornarna, inte för dem jobbiga timmarna bakom skolbänkarna, utan för känslan av ensamhet. Den känslan kväver än verkligen. Hatar att vara ensam, att inte kunna prata av mig med någon. För som ni vet så måste jag prata av mig, älskar att bara sitta ned och bolla med någon men i min skola/klass finns det ingen som vill sitta ned och bara snacka med mig och jag mår så fruktansvärt dåligt över det. Är det något fel på mig? Har aldrig haft svårt för mig att prata med nya människor, älskar att träffa nya, se hur dem fungerar och lära känna ännu mer olika personligheter men ingen ger mig en chans? Det är som hela min klass som jag gått med i 1 termin redan dömt mig och bestämt att jag inte är någon man ska vara med? Det är så jobbigt, känner mig bara i vägen. Vet verkligen inte vad jag gjort? Att människor inte ens kan höja blicken och ge än ett leende? För mig är det Helt Sjukt!

Ge varandra kärlek, inte onda blickar. Det kräver väl inte så mycket att bara fråga hur någon mår? Att ge någon ett leende? Världen behöver mer kärlek, när ska vi börja ge mer kärlek till varandra?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varje år ska vara bättre än det andra... Varje år ska man kämpa efter att bli bättre än vad man var förra året... Varför kan man inte bara nöja sig med vad man åstadkommit? Varför ska man hålla på att pressa sig själv in i det sista?

Man pressar sig själv till att se ut på ett visst sätt, jag är väldigt duktig på det. Att man aldrig riktigt är nöjd med sig själv. Man ska ha DET utseendet, DEN kroppen och när man har "det" då kan man börja vara stolt över sig själv. Men är man sig själv då? Vi alla är födda med olika kroppar och utseende, varför sträva efter att få någon annans då?

Som jag skrev så är jag väldigt duktig på att ge mig den här pressen. Jag har aldrig varit 100% nöjd, jag hittar alltid fel på mig och min kropp. Självsäkerhet är inget som kommer under en natt utan det är något man verkligen måste jobba med. Nu under 2018 ska jag jobba med min självsäkerhet och jag hoppas ni är med mig.

Nu gör vi detta tillsammans!

Likes

Comments


Även jag har kommit på att detta med blogg verkar vara en fett rolig grej, så varför inte? Jag är en tjej som behöver skriva/prata av mig mycket så varför inte skriva här och dela med mig av mina tankar med er. Inte för att jag alltid har speciellt vettiga tankar utan mest för att jag älskar att skriva av mig. För övrigt går jag 1:a året på gymnasiet vilket gett mig mycket nya tankar, exempelvis att veta vem jag är och vad jag vill åstadkomma med i mitt liv. Hoppas ni kommer kika in här fler gånger.

Ha det så bra så länge. // Evelina


Likes

Comments