Header

​En oslagbar onsdag fylld med massa skratt, dans och klumpigheter. Trots att jag har fått en allergisk reaktion av min pencillin (ni ser på axlarna på bilderna under att det är väldigt rödflammigt) så stoppade det inte mig från att träffa mina superpinglor igårkväll. Vi fixade oss tillsammans och skrattade så vi höll på att få synliga 6 pack allihop innan vi tog oss in till stan och dansgolvet. Det är såna kvällar jag lever för <3 

Likes

Comments

-

hörni, jag har verkligen fastnat för dessa kombinationer. Cementkrukor blandat med guldiga krukor och givetvis kaktusar i! När det kommer till sovrum tycker jag även att det är såsåså fint att blanda olika toner av grå och även baby rosa, alltså hur fint?

Likes

Comments

Den här veckan har vi i Kalmar lov. Känns så konstigt att ha på det för på något sätt känner jag mig så klar med skolan redan och samtidigt som jag nästan bara umgås med folk som jobbar så tänker jag många gånger inte på att jag ens går i skolan, knäppt haha. Däremot är det skönt med en vecka utan måsten och utan plugg (dock ser nästan varje vecka ut så nu, så blir inte så stor skillnad..) Tänkte dela med mig utav den här veckans planer då jag vet att det är uppskattat av er hihi.

Måndag, delvis idag: två timmar på förmiddagen idag och på onsdag kommer jag att spendera i skolan och plugga/skriva prov. Eftersom att jag var sjuk så mycket i tvåan och har väldigt svårt för matematik så fick matte 2b kursen som jag då läste väldigt mycket stryk och jag kom efter, därför är jag inte klar med den kursen. Så jag läser 2b och 3b parallellt nu i trean vilket ibland kan bli ganska tufft då det är HELT olika innehåll. Efter "skolan" så mötte jag upp Clara för att spendera min eftermiddag med henne. Vi tog en lång lunch på stan och sen gick vi runt och snackade lite samtidigt som vi kollade de nya vårkläderna som börjar komma in

Tisdag: Ska fixa och trixa massa saker inför kommande månader med Evelina på förmiddagen. Däremot lär det ta några timmar då det är en del att göra. På kvällen ska jag hjälpa Amanda med en sak innan vi tar oss till Lina där resten av tjejerna är, tacomys står på schemat.

Onsdag: skolan som vanlig ordning på förmiddagen då. Efter det ska jag träffa en gammal vän som jag var granne med och gick i samma klass som på högstadiet, ska bli superkul! På kvällen står utgång på schemat med mina partner in crimes, öven en sleepover efter det (hur mysigt??)

Torsdag: Ska städa undan på mitt rum sen ska mamma bjuda på lunch. Sedan ska jag träffa Julia från Dubai (längtar...) och ha en lugn kväll hemma och försöka få in ett lugnt träningspass.

Fredag: Har endast ett möte på förmiddagen och sedan ska jag besiktiga bilen på eftermiddagen (kul va?) På kvällen ska vi även fira min bästavän som har fyllt år och antar att det blir utgång efter det. 2 gånger på en vecka alltså, det var längesedan det hände haha.

Lördag: Bae kommer hem (som jag längtar) hoppas på att vi hinner ses då vilket jag förmodar inte kommer att hända. Gör det inte det tänker jag tvinga Mandisen att ha mellomys med mig på kvällen.

Söndag: Vi har ALLTID söndagar som en dag full med hemmasysslor, det vill säga tvättider, städning av typ hela lägenheten och ibland även storhandling. Så så kommer även den här söndagen ser ut.

Likes

Comments

Vädret är grått, det är halvruggigt ute om dagarna. Målet känns långt bort men ändå så nära. Under tiden känns värmen så långt bort, fågellkvittret hörs som ett eko och ibland skymtar vårtecken. När motivationen dippar lite så kan det vara skönt att ha små mål på vägen, så man har något att längta till, när allt känns långt bort.

Här är de större saker som jag längtar till kommande tider, givetvis så har jag små saker bokade emellan de stora datumen som gör att positiviteten hålls uppe!

13 dagar - 100 dagar till studenten fest

49 dagar - Blivit bjuden på en veckas semester till ett land jag aldrig tidigare har besökt och det ska bli sååå spännande, vi ska till en stad jag längelängelänge har velat åka till.

103 dagar - Summerburst Göteborg (hoppas jag tar mig dit på något sätt ändå!)

106 dagar - Bal med bästis

115 dagar - Student!!!!!!

124 dagar - Midsommar (detta är faktiskt min favorithögtid om året, om man bortser från nyår.. I år är jag även hemma själv halva sommaren så då tänker jag bjuda in allllaaaa mina nära vänner och ha den där drömmidsommaren..)

Likes

Comments

S U M M E R B U R S T 2 0 1 6

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har aldrig varit med om något så magiskt, underbart, galet och oslagbart som Summerburst var. Det är definitivt en av de bättre tillbakablickarna från 2016, kanske till och med den bästa.. De 4 dagarna vi spenderade uppe i Göteborg kändes som en evighet av lyckorus. Vi fick fint väder alla dagarna, vi var i min favoritstad, vi lyssnade på livemusik på en full arena där alla var där av samma anledning - festivalkänslan & vi var ett oslagbart team. På dagarna shoppade vi, åt god mat, utforskade Göteborg, träffade nya människor, badade i bubbelpoolen som vi hade på taket på hotellet och hängde med människor vi inte hade någon aning om vilka de var, men en sak hade alla gemensamt - glädjen. Får man chansen att åka till Summerburst ska man absolut ta den! Det går åt jäkligt mycket pengar, det ska jag inte sticka under stol med, men det var värt varenda krona!! Tyvärr tror jag inte att jag kommer kunna åka i år då resten av gänget vill till Sthlm och då blir det så tätt inpå min student och då blir det nog bara stressigt är jag rädd. Men hörni! Någon gång i livet måste man ha upplevt summerbust.

Likes

Comments

Tänkte bara kika in och säga godnatt, är helt slut verkligen. Kom precis hem och allt jag hade velat hade varit hade varit att somna bredvid han just nu, men det får vänta i en hel vecka då han är iväg på andra äventyr :(.. Som tur är har dessa fina tjejer förgyllt min kväll och fyllt på min kropp och själ med ny energi, Tusan vad bra dem är alltså <3

Likes

Comments

​Ser ni vilken mysig förmiddag jag har haft? ​Efter att jag hade uträttat några ärenden efter frukosten så tog jag med mig kameran och ringde mamma och bad henne sätta på kaffe, en halvtimme senare satt vi i bilen påväg ut till Svinö! Blev en liten mysig pratstund samtidigt som vi värmde oss med kaffe innan jag bad henne ta några snabba bilder. Har verkligen tänkt på hur lite tid jag har haft att träffa mamsen på senaste tiden när jag har haft så mycket jobb och plugg att ta itu med. En supermysig förmiddag helt enkelt. 

​Nu; ​Ska hoppa in i en dusch innan jag ska börja fixa mig inför en kväll med födelsedagsfirande och kanske utgång! får se vart kvällen tar oss. Hur eller hur ska det i alla fall bli så mysigt att träffa hela gänget igen!!

Likes

Comments