Hej alla fina!

Nu har jag kommit tillbaka till skolan och verkligheten efter en veckas vila. Har själv inte gjort så jättemycket på lovet utan mer tränat och försökt sova ikapp alla timmar som jag missat av min skönhetssömn. Självklart har jag även umgåtts med saknade vänner, nära och kära också men försökt att bara ta det lugnt.
Hoppas eran första dag på veckan börjar bra!

Kram E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla fina!

Igår var jag hemma hos en vän till mig och vi gjorde egen hemma gjord pizza. Det var något av de godaste jag ätit. Något som ni också måste testa.

Efter vi hade ätit satte vi oss och myste lite i soffan och kollade på film och åt lite smått och gott till det.
Hoppas eran kväll var lika bra!

Kram E

Likes

Comments

Hej Finisar!

Idag började min morgon dag med en lektion i skolan och ny drog vi hem till Kajsa för att äta lite mat och det var detta som det var erbjudet! Sallad,lax,avokado och ägg! Med en lite smoothie vid sidan av!

Detta ska bli mumsigt,hoppas ni får en bra dag!
Kram E

Likes

Comments

Hej fina ni!

Detta är livets gåva! Dagen blir bara så mycket bättre när man har varit på detta stället. Älskar bara espresso house och speciellt när jag är med någon jag tycker om.

Något ni måste testa nästa gång ni är på espresso house är deras créme cheese bagel och karamell latte! Det är något av de godaste efter cookies and créme frapino som är min favorit dricka på sommarn.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram E

Likes

Comments

Hejhej alla fina!

Frånvarande och jobbig har jag vart nu! Mycket har hänt och här har ni några senaste snapchat bilder! Idag ska jag träna och även träffa min saknade vän Lina! Hopps eran dag blir fin!

Kramar E

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag suttit i flera timmar påväg hem ifrån Branäs. Denna resa har verkligen vart jätterolig och jag har fått lära känna så många nya personligheter och människor. Det har vart 4 dagar av ren glädje och det är därför jag inte heller har uppdaterat varje dag. Jag har haft fullt upp med att lära känna och umgås med nya människor.
Hoppas att eran vecka har vart lika bra som min och nu är det bara imorgon jag går i skolan och ser fram emot helgen.

Nu ska jag faktiskt packa up och fixa lite i mitt rum, sedan ska jag duscha och plugga eftersom jag har mycket att ta ikapp. Ha en jättefin dag och kväll!

Kram E

Likes

Comments

Hej hej alla fina!

Idag är det andra dagen i skidbacken och hår som vanligt bättre än va det gör i början! Dagen har som sagt vart bra och nu är det en härlig middag som står på schemat. Kommer att komma ut bilder lite senare eller imorgon!

Hoppas eran dag varit fin o att kvällen blir Lika bra eller till och med bättre!

Kram E

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu har det gått en natt och första dagen på skidorna har börjat. Vi har redan åkt en sväng och nu ska vi bara äta lite middag och dra ut och åka igen.

Såklart var man lite ringrostig först men när man har åkt några åk går det bara bättre och bättre. Har sett fram emot denna resa och nu äntligen har resan bara börjat.

Hoppas att eran dag blir lika bra som min!

Kramar från Branäs o E

Likes

Comments

Hej hej fina ni!

Nu sitter jag i bilen påväg upp mot Branäs för att åka skidor. Detta har jag sett fram emot så länge nu och nu är vi snart framme, vi har åkt i ca 4 timmar och har bara en liten bit kvar. Bilderna är tagna ifrån de senaste stoppet vi gjorde i Torsby.

Hopps att ni alla har en jättefin dag och får en fin vecka. Kommer uppdatera med lite skidbilder denna veckan som kommer.

Kram E

Likes

Comments