Som ni antagligen inte vet är jag i London under tre veckors tid för att studera engelska och mode. Nu har det gått en vecka sedan jag kom hit och jag kan konstatera att jag älskar London!!! Gatorna,människorna och känslan av att vara här gör mig helt varm i kroppen.

Här besökte vi Winter Wonderland som ligger i hyde park här i London. Detta var verkligen något utav de mest mysigaste stället jag vart på, små kiosker,affärer och karuseller.

Här ser ni en bild på två personer ni nog känner igen. Rami Hanna och Lisa Olsson var två av de vi träffat här i London då de har haft föreläsningar för oss inom allt ifrån foto,film till modellandet och olika resor. Detta var mycket givande och dessa två influensers var mycket trevliga,genuina och mycket goa.

​xoxo//

Evelina 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag suttit i flera timmar påväg hem ifrån Branäs. Denna resa har verkligen vart jätterolig och jag har fått lära känna så många nya personligheter och människor. Det har vart 4 dagar av ren glädje och det är därför jag inte heller har uppdaterat varje dag. Jag har haft fullt upp med att lära känna och umgås med nya människor.
Hoppas att eran vecka har vart lika bra som min och nu är det bara imorgon jag går i skolan och ser fram emot helgen.

Nu ska jag faktiskt packa up och fixa lite i mitt rum, sedan ska jag duscha och plugga eftersom jag har mycket att ta ikapp. Ha en jättefin dag och kväll!

Kram E

Likes

Comments

Hej hej alla fina!

Idag är det andra dagen i skidbacken och hår som vanligt bättre än va det gör i början! Dagen har som sagt vart bra och nu är det en härlig middag som står på schemat. Kommer att komma ut bilder lite senare eller imorgon!

Hoppas eran dag varit fin o att kvällen blir Lika bra eller till och med bättre!

Kram E

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu har det gått en natt och första dagen på skidorna har börjat. Vi har redan åkt en sväng och nu ska vi bara äta lite middag och dra ut och åka igen.

Såklart var man lite ringrostig först men när man har åkt några åk går det bara bättre och bättre. Har sett fram emot denna resa och nu äntligen har resan bara börjat.

Hoppas att eran dag blir lika bra som min!

Kramar från Branäs o E

Likes

Comments

Hej hej fina ni!

Nu sitter jag i bilen påväg upp mot Branäs för att åka skidor. Detta har jag sett fram emot så länge nu och nu är vi snart framme, vi har åkt i ca 4 timmar och har bara en liten bit kvar. Bilderna är tagna ifrån de senaste stoppet vi gjorde i Torsby.

Hopps att ni alla har en jättefin dag och får en fin vecka. Kommer uppdatera med lite skidbilder denna veckan som kommer.

Kram E

Likes

Comments

Hej hej alla fina!

Imorgon bär jag av till Branäs och en hel vecka med skidåkning. Jag ser så Mycket fram emot det och de kommer bli så kul. Såklart ska ni få följa med mig i min vecks där uppe och bilder kommer att komma ut. Min nära vän Kajsa ska följa med och de kommer bli något extra. Hoppas att ni har haft en underbar dag! Min dag har bestått utav handling,packning och vila. Imorgon kör vi!

Kramar E

Likes

Comments

Hej hej alla fina!

Idag drömmer jag mig bort i polyvore. Detta är några av de saker som jag önskar mig, fatta va snyggt allt detta är och tillsammans blir det ännu snyggare.

Jag hoppas att eran dag ( morgon ) har börjat bra för det har faktiskt min även fast jag fortfarande är lite krasslig. Nu sitter jag inne i min skola och har design lektion, kul kul att vara tillbaka och fortsätta med arbetet i skolan. Ha en underbar dag!

Kram E

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag är jag hemma ifrån skolan min och det beror på att jag blev sjuk igår. Idag känner jag mig bättre och jag tror jag är på bättringsvägen helt klart. Min dag har då inte varit så händelserik och det kommer antagligen inte hända så mycket för mig idag utan att plugga,vila,äta lyssna på musik. Jag hoppas att eran torsdag blir mycket bättre än min.

Likes

Comments

Hej alla fina

Nu sitter jag på Espresso house här i Borås med min vän Kajsa. Vi har gått omkring här ett bra tag nu och jag har fått med mig en goding hem. Det kanske kommer en bild på den senare.
Hoppas ni får en fin och mysig kväll!
Kram E

Likes

Comments