Hej!
Detta inlägg bör inte bli allt för långt, mina ögon går bokstavligt talat i kors efter att ha börjat praktiken klockan 04.00 imorse. Klockan var ställd på strax efter tre och natten var inte allt för trevlig då jag vaknade 01.00 och trodde jag försovit mig. Lycka till och sova efter det, haha.
Vi har i alla fall rullat förbi Sundsvall, Timrå, Gävle hamn och Forsbacka tippen innan vi fick parkera för dagen.
Bilen rullade direkt till Ockelbo och Sassa, vi har myst och gjort i ordning allt inför morgondagens träning.
Ockelbo bjöd inte på så mycket mer och jag rullade åter igen tillbaka till Sandviken.
Det blev lite hemmafix, en prommis med hjärtat till Ica och en snabbis in på Elkedjan för att köpa en krok till vår lampa, så nu lyser den fint.
Därefter ställde jag mig framför spisen och lagade mat, köttbullar och hemmagjord potatismos.

Nu väntar en kopp kaffe och därefter dusch och sängen. Det blir tidiga kvällar när man stiger upp tidigt.
Ha en fin kväll :)

2 nya och 1 gammal bild på klart bästa biln!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej
Då var det åter igen dags för ett inlägg. Jag känner att jag faktiskt måste ta mig tid att sätta mig ner och andas lite så varför inte slänga iväg ett levnadstecken här?

Som jag berättade igår har jag alltså lämnat Ockelbo för Sandviken. Ett beslut som jag känner mig väldigt nöjd över. Jag känner att det är väldigt skönt att stå på egna ben och få lösa problem utan hjälp från föräldrar, även om dem står redo att hjälpa till när det behövs.
I alla fall bor vi centralt i en tvåa på 62 kvadrat. En väldigt ljus och fin lägenhet med mycket utrymme.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det, jag tänkte bjuda på lite bilder istället. Det ser något tomt ut än så länge men vi har fått med oss det viktigaste och tar resten eftersom. Men vi klagar inte!

Det kommer fler bilder senare, med bättre kvalité och ljus, det lovar jag.

Likes

Comments

Hej igen, det var ett tag sedan sist och det har minst sagt hänt mycket sedan dess.
Den största förändringen som hänt är att jag nu mera bor i Sandviken. Jag och Danne har blivit sambos och har världens mysigaste lägenhet nere på stan. Det är verkligen en dröm att få bo med personen som är det finaste som hänt i livet. Jag kan inte riktigt sätta ord på hur lycklig jag är över allt detta, men ingen är nog lyckligare än mig.

Skolan rullar på som vanligt, det är mycket nu och det känns att det börjar närma sig slutet. Studentmössan är beställd så det är bara klänningen som saknas. Självklart är det ingen brådska men det är viktigt att ha en plan.

Resten av cirkusen rullar på som den ska, det är mycket som ska hinnas med på väldigt kort tid men det är bara tillfälligt så det ska nog gå.

I övrigt spenderar vi vår helg i kärlekens stuga, vi åkte upp igår och rullar hem imorgon. Idag har vi fjällvandrat och haft en riktigt fin dag. Det är så fruktansvärt fin miljö här uppe och jag har verkligen njutit idag. Känns skönt att kunna koppla av och släppa allt för en dag.
Tänkte inte göra något längre inlägg idag så det får räcka här.
Lägger in några bilder från dagen.
/E

Likes

Comments

Hallå
Då har jag nyss ringt och nattat gubben som förhoppningsvis hittar hem från allt jaktande snart. Har varit jobbiga dagar och jag längtar tills dess att han kommer hem.

Denna dagen har innehållit lite väl mycket spänning för min smak, men med närmare eftertanke har jag fått ut massor av den.
Vi var iväg på YKB körning idag och hämtade grus till en väg vi skulle sprida. Efter ett litet missförstånd gällande vad som är höger och vänster fick vi åka och vända på en väg som jag absolut inte hade åkt in på om jag hade vetat att det låg en grushög och stod en massa kabeltrummor ivägen på. Yes, tur vi inte hade släp alltså. Blev väldigt mycket fram och tillbaka innan vi kommit runt och undviker helst en sådan situation igen. Spridningen gick dock riktigt bra och vi fick ett jämnt och fint lager grus på vägen. Måste faktiskt säga att jag är riktigt nöjd över min insats eftersom jag i princip inte visste hur det gick till innan dagens körning. Kanske är grusbil man ska köra endå. Haha!
På väg tillbaka till skolan hamnade vi på en smal, krokig men dock asfalterad väg som vi självklart skulle möta Postnord med bil och släp på. Tacka vet jag alla avsticksvägar som leder åt ett håll ingen någonsin vill åka. Det blev i alla fall som vanligt, trångt och spännande men det gick ju och det är huvudsaken.

Stallet var klart när jag kom hem, eftersom jag steg upp före sex imorse för att hinna mocka innan skolan.
Eftermiddagen har bjudit på jobb i verkstan och mina små projekt rullar på framåt. Var så jävla skitig när jag kom in därifrån så man kunde tro jag legat och rullat i lera. Men, lite skit under naglarna har en inte dött av.

Morgondagen bjuder antagligen på teori i skolan, förhoppningsvis ett ridpass på Sassa och antagligen inte så himlans mycket mer. Har verkligen ingenting att göra när Danne inte är hemma så.. Får dra en timme eller två i verkstan igen. Ser fram emot helg och sovmorgon nu faktiskt. Har sovit halvdåligt flera nätter nu och det kanske är en av huvudanledningarna till varför jag går och lägger mig klockan nio på kvällen. Men det måste ju vara okej när klockan ringer före sex.

Väldigt skönt att ha stallet klart innan skolan börjar. Dessutom blir det mindre jobb för mamma så det är toppen.

Nu väntar sängen och förhoppningsvis många timmars sömn.
Godnatt och tack för idag

Likes

Comments

Hej, då var denna skoldag över och gud vet jag vad jag lyckats prestera idag. Flertalet godkända körkortstester, backning med släp och lite uträkningar på fordon. Backningen behöver jag absolut träna mer på, tycker det bör läggas mer fokus på den över lag i skolan. Men vad vet jag, jag är ju ''bara'' en elev.

I vilket fall som helst så sitter jag här med min kaffelatte, har följt kökshäxornas recept (well, ni som vet, ni vet). Blev gott, inte lika gott som orginalet, men helt klart godkänt.

Igår var vi iväg hela dagen, pappa kom och väckte mig runt åtta för att jag skulle hinna bli klar i tid. När alla kände sig redo for vi iväg till Högbo och åt frukost på hotellet där. Jättemysigt verkligen! Mätta och belåtna rullade vi in mot Valbo för att köpa grejer till vårt nya kök som ska upp här framöver. Jag hade en liten handelslista som jag fullföljde. Det blev en matta från JYSK som vi ska ha i hallen, ett tidningsställ samt en tvålpump från MIO. Förresten så fyndade jag tre plastskålar på netonnet för 49kr också. Jag vet inte om det är jag som är blind eller om IKEA tappat det, men de gånger jag varit där nu har det inte funnits några plastskålar? Har inte IKEA typ allt??

I vilket fall som helst så börjar mitt rum se mer och mer ut som en flyttfirma och värre blir det när jag väl får tummen ur arslet och börjar packa ner allt i lådor. Planen var att börja lite smått med det, då alla ljuslyktor och annat småtrams som ska med, inte fyller någon funktion i dagsläget. Dessutom åker vi till Ramsele nästa helg och helgen efter är det planerat att vi ska flytta in så att. Ja, jag har att göra.

Denna dagen bjöd på en tidig morgon. 05.55 stod alarmet på och det blev full fart upp ur sängen för att hinna ut i stallet och ta ut hästarna och mocka åt Sassa innan jag behövde gå in och göra mig klar. Planen var att hinna med hela stallet men då det krånglade lite imorse så blev det inte riktigt så.

Åkte raka spåret in i duschen, gav Harry mat och gjorde mig klar och precis när jag skulle till att åka så kom jag på att min plånbok låg i pappas bil som befann sig inne på Sandvik och han hade ingen möjlighet att ta sig ut. Det blev en tur i Vivvi som återfått sitt liv efter en helg hos mekanikern, dumt att klaga för bilen går bättre än någonsin.

Imorgon är planen att försöka komma ihåg alla saker och kunna ta tåget för att slippa allt åkande.

Ja, det var ungefär allt för nu. Ska försöka vara lite social med min kära pojkvän på telefon, saknar honom så mycket.


två favoriter❤

Likes

Comments

Hej 

Jag vet inte vart jag ska börja, hur jag ska uttrycka mig eller egentligen vad jag ska säga. Men just nu funkar det inte. Ingenting fungerar som det ska.

Först och främst mår jag inte bra, jag är psykiskt vrålstressad och istället för att göra något tappar jag min energi och jag kraschar ihop i närmsta vrå. Det finns så mycket jag vill göra, verkligen hur mycket som helst. Men allt runt omkring mig tar min energi. Det är bråk om det ena och det andra, det är hårda ord som kastas fram och tillbaka, när man väl beslutat sig för något, går planen åt skogen och när vi väl strukturerat upp allt för att det ska fungera, följs inte planen endå. 

Jag vet att jag borde tagit hjälp och pratat med någon redan första gången det kom på tal, första gången det ''erbjudandet'' gavs. Men där och då var det inte läge för det. Jag vet att jag behöver någon att prata med, någon som kan lyssna, någon som står helt utanför detta, men endå hjälper mig på vägen. Jag tror det är svårt att förstå, svårt att sätta sig in i en situation man själv inte varit i, men detta är mina känslor, mina tankar och mina funderingar. 

Jag har haft så stora planer med min häst, målet var från början 120 denna säsong, ett mål vi fick skjuta på pga en tråkig incident i början av året som ledde till flertalet veterinärbesök. Sedan när vi väl kommit igång, kommit på rull igen dyker nästa sak upp, om än det är med Sassa eller mig. Oftast har det varit mitt mående som spökat, som totalt förstört för oss. Jag kollar inte längre på tävlingar, för jag vill inte tävla för än jag känner mig redo, för än jag känner att vi är i så pass bra form, att vi kommit till dendär nivån när vi samarbetar och jobbar ihop. Istället kollar andra på tävlingar åt mig och jag känner mig nästan tvungen att åka, även fast jag inte alls känner mig redo. Det blir som en inre stress. Dessutom blir min häst indragen i exakt alla bråk, står inte mina skor på hyllan, slutar den diskussionen om Sassa i slutänden endå. Att ens säga något om det, när det från början inte handlade om detta är fruktansvärt lågt. Det är så sorgligt att det är det enda sättet att komma åt mig på, att det har blivit en grej. Jag vet att de senaste tävlingarna jag varit på har jag reflekterat mycket över hur andra har det och jag har kommit på mig flertalet gånger att jag tänkt att jag också hade önskat att jag hade det så. Att jag faktiskt kände att jag hade ett stöd, någon som faktiskt trodde på mig och fokuserade på mig till 100%. Att världen utanför inte existerade medan jag satt till häst. Tyvärr funkar det inte så just nu, men en dag hoppas jag att det gör det. 

Just nu är allt bara jobbigt och jag vill inte sprida mer negativitet över min blogg, över mitt varumärke.

Jag vet att jag behöver ta hjälp och jag vet att jag måste ta tag i detta, jag måste komma förbi det som en gång förstört mig. 

Tack! 


Likes

Comments

Hallå!

Det var ett tag sen vi senast hördes av. Den största förändringen är att skolan hunnit starta. Som alltid på en transport linje är det full rulle från start. Det är YKB-frågor, körkortsfrågor osv. Det är MYCKET. Känns dock skönt att detta snart är över endå, att vi snart får komma ut i verkliga arbetslivet, stå på egna ben och lösa uppgifter själva. Även om jag ärligt kan säga redan nu att jag kommer ringa och terrorisera alla mina kära lastbilsvänner för att be om hjälp, men det är ju en annan historia.

I det stora hela har livet rullat på bra, det är dock mycket som ska göras innan flytten men det har jag verkligen ingenting emot. Alltså jag älskar ju att planera och inreda och det absolut bästa är att jag och Danne har samma smak när det gäller saker så vi behöver aldrig ha någon diskussion om något. Tror verkligen på detta och är övertygad om att vi kommer få det jättemysigt.

I vilket fall som helst så har Danne åkt iväg nu i en vecka!? Alltså är så himla ledsen över att behöva vara utan honom, samtidigt som jag är glad för hans skull att han får åka iväg och göra något som han tycker om. Men, det kommer bli en jobbig vecka och jag känner mig inte alls på topp. Alltså han är ju mitt liv, han är den enda som faktiskt förstår mig, han står ut med mig varje dag och han kommer åt mig på ett sätt som ingen annan gör. Det är liksom min enda trygghet och nu är han så himla långt ifrån mig. Klart som fan det är jobbigt. Och alla kommentarer jag fick igår i skolan var liksom too much! Blev kallad grinig kärring, ragata, att jag var så hemsk som inte lät honom göra det han ville, ALLTSÅ VA? Visst, jag var jävligt nere igår, för planen var att jag inte skulle få träffa Danne igår, innan han åkte. MEN ingen har rätt att kalla mig sådana saker, speciellt inte när jag drog mig undan exakt hela dagen för att jag kände att jag inte mådde bra. Nä, det var verkligen över gränsen. Förstår inte varför människor alltid måste vara så elaka.

I vilket fall som helst så fick jag ju trots allt träffa hjärtat en sista gång och han tröstade mig, höll om mig och bara berättade hur fin jag är. Alltså jag kan inte begära mer. Han är verkligen den bästa människan när man är ledsen för han förstår på ett sätt som många andra inte gör. Framför allt förstår han mig, och det är det verkligen inte många som gör. Tack älskling!

Jag vet att vi kommer sakna varandra hela denna veckan och jag vet att det kommer vara jobbigt att vara ifrån honom, men det kommer gå och snart är han hemma igen och jag kan åter igen krypa upp i min trygga famn.

Tack för mig!


Föralltid ❤

Likes

Comments

Hej kompisar!
Tiden räcker inte riktigt till för att blogga. Men som de flesta av er redan förstått befinner jag mig i Tyskland. Vi flög hit igår morse och landade på förmiddagen. Är lite flygrädd men måste säga att det gick förhållandevis bra. Hade ett tryggt sällskap vid min sida.
Väl framme irrade vi runt på flygplatsen innan bilen var uthämtad och allt annat klart.
Danne och svärfar for ner hit tidigare med trailern så han stod här och väntade när vi kom, min fina ❤️
Kunde inte släppa taget om honom, han är så fin min Daniel 😍
Vi spenderade kvällen på racingbanan och jag hann även med en springrunda. Fan va skönt det var och herregud vad bra kroppen svarade. Har inte sprungit på evigheter så blev positivt överraskad över hur bra det gick.
Sedan fick jag somna i min stora kärleks famn, ja ni hör ju. Det går ingen nöd på mig.
Idag har jag hjälp till att skruva med smågrejer. Alltså förstår inte hur det kan vara så kul att skruva, jag är skitdålig på det men lär mig gärna mer. Danne försöker få mig att förstå så någon gång kanske det fastnar. Haha!

Blir en mysig liten mini semester innan jag ska tillbaka till skolan. Ska bli skönt att få sätta sig i lastbilen igen. Det har man saknat!
Ha det fint där hemma!

Likes

Comments

Herregud vad tiden går, kom över lite bilder på Harry sedan han var liten. Är det ens samma katt?

Minns så väl när vi hämtade honom, han var så liten, tanig och rädd. Nu är han så stor, modig och mysig. Goshjärta.

Tänkte ge er en tillbakablick i bilder på lillkillens tillväxt. Njut!


Nu är mammas lilla hjärta inte så liten längre, älskade lilla vännen ❤

Likes

Comments

Godmorgon
Idag slog jag upp mina ögon första gången vid tre. Som jag berättade igår åkte ju älsklingen och svärfar med trailern redan idag. Vi andra flyger ner på torsdag.
I vilket fall som helst skulle dem besikta nere i Stockholm klockan sju imorse så det blev en tidig morgon. Lyckligtvis verkar allt ha gått bra och dem är på väg söderut.
Jag somnade i vilket fall om efter det att Danne åkt, även om det tog ett bra tag. Sedan vaknade jag här ungefär halv nio men ligger ännu kvar i sängen. Mamma kommer och hämtar mig och då ska vi ha mysdag innan hon ska åka och jobba.

Sassa ska ha några lugna dagar nu med lättare pass innan jag åker till Tyskland. Hon fick slita på bra i helgen och förtjänar att varva ner lite. Sedan får hon ledigt torsdag-måndag och därefter drar vi igång igen.
Har fortfarande lika höga förhoppningar om denna häst och jag tror inte att 120 är allt för långt borta.
Hon sköter sig så mycket bättre när det blir högre så jag är mer orolig vad hon ska hitta på när jag rider låga klasser än när vi rider 110 till exempel.
Jaja, det var ungefär det jag kunde berätta hittills idag.
Ska försöka få upp filmen från 110 i näset under dagen. Är dålig kvalité tyvärr då det hade kommit smuts på linsen. Typiskt!

Vi hörs senare!
/E

Likes

Comments