Header

Adress: 1205 ABBOT KINNEY BLVD. VENICE, CA — 90291

The Butcher's Daughter är en vegetarisk resturang och var nog det bästa frukoststället vi var på i L.A faktiskt. Synd att vi bara hann vara där en gång för jag hade gärna kommit tillbaka.

Atmosfären och inredningen i sig är i toppklass, och ganska skandinavisk faktiskt. Just denna resturangen ligger i Abbot Kinney som är i Venice området. Abbot Kinney har massvis med mysiga affärer som Pixi, Adidas, Hourglass samt cafeér och matställen. Så hit tycker jag definitivt man ska åka och börja dagen med en frukost här!

Jag beställde in en coconut cardamom chai (som kändes konstig i smaken först men som blev riktigt god efter någon klunk!) och avocado toast classic men hade egentligen hade velat ha en angeleno som den heter på menyn, med jordgubbs salsa.. Men det fanns bara på lunch menyn haha. Mikael beställde juicen yellow samt amerikanska pannkakor som var suuupergoda. Vi lyckades få de bästa sittplatserna som var utåt gatan och det var bara härligt att sitta där.
Åk hit!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det väldigt längesedan jag skrev någonting här. Men ändå något jag längtat tillbaka till hela tiden. Så jag tänkte börja dela med mig lite igen och förhoppningsvis göra detta till en mysig och trivsam blogg! Jag och Mikael kom hem nyligen från L.A, en helt magisk resa där vi innan var i San Jose och träffade älskade Hanna och Matilda.

Tänkte lägga upp lite olika tips till att börja med om L.A. Matställen, vilken hike vi gjorde och vilka platser man vill besöka.

Body - H&M, Jeansshorts - Levis, Bälte - H&M

Likes

Comments

Jag måste tipsa er om den här söta lilla apparaten. Polaroidkameran instax mini 8! Bilderna blir sådär härligt gammaldags, och man vet aldrig hur bilden kommer att bli. Charmen är ju att man inte kan radera bilderna, som man alltid gör annars.

Ett tips är att skriva en rubrik på nederdelen som beskriver bilden. Hänga upp ett snöre eller dylikt på väggen och hänga upp bilderna där med små klämmor.

Eller ha dem som prydnad, bredvid något ljus, hänga i köket, eller på fönsterbrädan.

Det finns flera olika färger som till exempel vit, svart, rosa, gul och blå som vi har. Pastelliga och härliga! Själva kameran kostar 990kr på Scandinavian Photo. Bilderna köper man för sig och kostar 129kr för 10 kort.


Likes

Comments

Har precis kommit hem från Nice, Frankrike. Helt magisk resa!
Jag kommer göra flera olika delar, så ni förhoppningsvis förstår hur förälskad man blir i den söta staden.

Likes

Comments