Header
View tracker


-1 skiva lingongrova
-1 kokt ägg
-100g kvarg
-1/2 banan
-kanel

Breakfast plate

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

-Sneakers from Nike
-Foam Roller from Reebok

Ett par svarta lite högre träningsskor från Nike och en Foam Roller från Reebok finns med på årets önskelista. Jag har korta ben och tycker därför om att gå runt i skor som har en lite högre sula, och svart är min favoritfärg oavsett om en del inte kallar det en färg haha! I slutet av mina träningspass brukar jag hämta en Foam Roller och massera ut mina spända muskler. Jag trodde inte på det innan jag testade det, men med egna erfarenheter kan jag nu även hålla med om att spänningen i musklerna släpper verkligen, det är så skönt! Har ni testat Foam Roller?

Likes

Comments

View tracker

Höftlyft med viktsäck

Igår när jag tränade ben så var kudden som man har på stången spårlöst försvunnen så jag fick plocka fram min kreativa sida och köra med en viktsäck istället- och det kommer jag garanterat fortsätta göra. Det brukar alltid göra ont ändå fast man har den där kudden medan säcken är större och mjukare + att jag fick sjuuukt bra kontakt i rumpan! Testatesta om ni har viktsäckar på gymmet där ni tränar!

Gårdagens snabba benpass
-Liggande benpress
-Legcurl (ett ben i taget) på bänk i cablecross istället för i maskinen
-Kickbacks i cable cross med pulsar på sista repen
-Höftlyft med viktsäck

Likes

Comments

...Snack
Evening...

Likes

Comments

Kaffe med vaniljsmak

En mättande energiboost när tröttheten tar över på eftermiddagen:
-Bryggt kaffe
-Whey Proteinpulver Vanilj
från Nutramino
-Vatten
-Isbitar

Likes

Comments

-Latsdrag med smalt grepp
-Pull ups med gummiband

Dagens ryggpass
-Breda latsdrag
-Smala latsdrag
-Rodd i maskin
-Stångrodd
-Pull ups med gummiband
-Rygglyft med viktplatta

Simpla men ack så bra övningar! Både övre och nedre delen av ryggen kom med i dagens ryggpass. Min motivation är på topp för tillfället då jag kör tyngre och korta rep, precis som jag gillar det. På hösten och vintern fokuserar jag lite mer på styrkan och till våren och sommaren blir det lite mer kondition. Ser din träning likadan ut året om?

Likes

Comments

@ Waynes

​Ett ställe som har hängt med i efterfrågan på hälsosammare alternativ är Waynes Coffe. När jag var i Stockholm i fredags och inte ville gå vilse så valde jag det första bästa och då blev det Waynes. Jag blev glatt överraskad av deras utbud med mättande och bra råvaror i deras sallader. 

Likes

Comments

Det är lätt att man gör den klassiska salladen med tomat och gurka till sin middag, men här är ett annat lite somrigt tips på en enkel sallad att ha till som jag åt till lunch innan idag; sallad, gul och röd paprika och kiwi.

Likes

Comments

Två ben övningar i smith maskin som jag körde igår. Jag avslutade passet med raka marklyft med 10 pulsar på den sista repen för att få ut det sista i benen. Enbenspress i smith maskinen började jag benpasset med, får sååå mycket bättre kontakt av att köra de i smith maskin än i benpress. Löve it

Likes

Comments

Sååå mycket energi på benpasset idag efter gårdagens godispåse haha!! Gjorde drop setet ovan idag, bränner redan i rumpan, haha! Kick Backs sviker aldrig! Jag tycker bättre om att ha en bänk än att köra de ståendes då jag känner att jag kan lasta på tyngre och får bättre kontakt.

Likes

Comments