​Idag räknade jag ut att det är exakt en vecka kvar tills jag ska få träffa min biologiska mamma och hennes familj.  Den dagen har jag väntat på så länge jag kan minnas och det är helt otroligt att jag bara är en vecka ifrån den drömmen. Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt att upptäcka en del av mig själv som jag vet har funnits men inte kunnat göra någonting åt för att upptäcka. Just nu är jag inte alls nervös men jag vet att det kommer blossa upp snabbt som vinden. Trots allt så är jag evigt tacksam att min mamma från Sverige följer med och att hon verkligen stöttar mig genom detta. Detta betyder och har betytt väldigt mycket för mig och det vet hon men det är ju ändå hon som har uppfostrat mig och gett mig kärlek, så det är hon som är min mamma. Jag älskar henne! Ärlig talat så tror jag att hon faktiskt är mer nervös än vad jag är, men vi stöttar varandra och vi båda tycker att denna resan ska bli så oooootroligt rolig, och det kommer den att bli. Eftersom att jag absolut verkligen inte tycker om att packa ska jag verkligen försöka att planera denna gången så att jag slipper packa det sista på morgonen typ en timma vi åker. Men det kommer att bli en utmaning. Bästa blir det nog om jag sover, tänker igenom det, och "tar det lite senare"

Adios

Likes

Comments

Nu har det gått en tid sedan jag skrev av mig om vad som har hänt angående min resa till Colombia osv. det började med att dagen efter mitt första inlägg här, så fick jag ett samtal av min reseledare att min advokat i Colombia nu har kommit i kontakt med min biologiska mamma och att hon gärna vill träffa mig. Jag var verkligen inte beredd på det samtalet men jag blev givetvis väldigt lycklig över beskedet. Jag fick också två halvsystrar på köpet så där gick en dröm i uppfyllelse att få en lillasyster, fast jag fick två. yeey! Hon hade läst mitt brev till henne och hon hade också fått bilder på mig, vänner och familj som jag har tagit. dom sa att dom längtade efter mig och ser fram emot att träffa mig. Sånt hjärtat!! i förrgår fick jag också en vänförfrågan på Facebook av min biologiska mamma, den känslan var oslagbar. Vi hade en kort men intensiv kontakt några timmar med varandra och jag fick då reda på att också dom älskar pasta, precis som jag :D nu är det 6 dagar kvar tills vi flyger iväg, och det är nu det börjar kännas PÅ RIKTIGT!!

Likes

Comments

​Nu börjar det närma sig. Om 20 dagar (10 Juni) så lyfter  jag och mamma från Landvetter för att göra min största resa någonsin. Just nu känner jag mig lugn men jag vet att när jag väl kommer fram till Colombia så kommer känslorna att ta över. Jag och min mamma kommer att resa i en grupp från adoptionscentrum som har skapat denna resan för adopterade som vill göra en återresa till Colombia. Jag känner verkligen att det är nu det börjar kännas att detta inte är en vanlig semester resa till t.ex Spanien, utan detta handlar mer om var jag "egentligen" kommer ifrån. och det är en lång historia....

Likes

Comments