Godmorgon, eller godnatt, eller vad borde man säga vid denna tiden av dygnet?

Här sitter jag iallafall i min säng, lyssnar på musik och ska snart kolla film. Jag är nämligen sjuk och om det hade vart okej att skoja om döden så hade jag sagt att det känns seriöst som att jag ska dö. jag har extrem hosta som spränger mitt huvud varje gång jag hostar. jag får också kramp i magen då. Febern går upp och ner hela tiden, antigen känns jag som sommar eller vinter. jag kan inte ligga ner och sova för då hostar jag så jag har bestämt mig för att sitta upp och sova, problemet är att jag inte är trött. jag mår iallafall bättre än i förmiddags, orkade varken prata eller skriva. Kunde inte kolla för huvudvärken var för grov, trodde jag skulle svimma ett tag eftersom att allt blev svart varje gång jag hostade. Nu har jag iallafall laddat med starka alvedon och hostmedicin. Hoppas jag får lite sömn. har nämligen vaknat en halvtimma varje timma...yeey!

Senare idag ska jag fortsätta mitt liv som sjuk. Och hoppas att jag blir bättre snart så jag kan gå till skolan på torsdag!

Adios amigos!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså söndag kan ju vara den bästa dagen men också den värsta. På lördag-kvällar så vet man att man har möjligheten att sova ut på söndagar. Men vid middagstid på söndag så inser man att det inte är många timmar kvar till skola..och den tanken är ju inte den bästa man har haft. anyway. dagen idag har varit fullspäckad. det började med att jag vaknade och lästa boken som vi har i läxa. mamma fixade frukost och vi åt tillsammans. Sedan skulle vi iväg och sjunga i en kyrka, dock så spelade jag bara marackas till "tänd ett ljus" haha. sedan åt vi semlor. Jag gick hem och lagade mat sedan åkte vi iväg på en föreläsning om en adopterad kille från jamaica som berättade om olika kriser i hans liv. vi fick också lyssna till en adoptivpappa som hade skrivit en bok om att det inte alltid är så enkelt att adoptera och det tär på psyket. Det var nyttigt att höra. Efter det blev jag invald i styrelsen (adoptioncentrum) haha, jag satt bara där och sa JA när alla andra gjorde det. Vuxenpoäng!! Mamma åkte sedan iväg på ett annat möte men jag kunde bara vara med där i 30 min för jag hade plugg som väntade där hemma. Nu sitter jag iallafall hemma och har ätit (det på bilden) och kollat spårlöst. Det är också första gången på länga som jag inte sitter och pluggar så sent in på kvällen, en vanlig söndag. Väldigt tacksam för det.

Idag är jag tacksam för att jag har så många fina förebilder runt omkring mig. Jag är tacksam för att jag har hunnit färdigt med plugget.... och att ännu en vecka har gått utan större hinder är jag också väldigt tacksam för!

Godnatt världen.!

Likes

Comments

​Utvilad och pigg så vaknade jag faktiskt väldigt tidigt imorse. inte likt mig men nu kanske jag får något gjort. Tänkte iallafall börja dagen med att läsa boken so vi har i läxa. The help heter den, riktigt bra faktiskt.  Efter frukost tänkte jag och min familj åka iväg och handla till huset som jag nyss flyttat till, vi får se vad det blir för fynd.

Ikväll ska jag träffa en barndomskompis till mig som jag inte har sett på ett tag. Våra familjer har börjat bli riktigt bra vänner, så där kommer kvällen att spenderas och självklart ska vi se på Melodifestivalen. Taggad till tusen faktiskt. Haha!

Så tacksam för att det är Lördag, och för att jag har vaknat upp och är frisk. Är också väldigt tacksam för att min katt ligger bredvid mig och är allmänt söt.

Önskar en härlig dag åt folket!

Chao!


Likes

Comments

Idag, underbara fredag, har jag spenderat eftermiddagen i fina Göteborg. Med två riktigt bra vänner. Vi åt en sallad, gick runt och strosade lite och avslutningsvis tog vi en mysfika på Starbucks. Kom sedan lagom hem till hemmabakd pizza. Det var precis vad jag behövde efter en lång dag. Nu tänkte jag nog ta ock plugga lite och sedan kolla på nån bra film. Eller så hoppar jag direkt till filmen och pluggar imorgon ;)


idag är jag iallafall tacksam för mina vänner. vad vore jag utan dom? Jag är otroligt tacksam för att det är fredag! tillsist är jag tacksam för min säng!!

Tack och hej, trevlig helg!


Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt trött idag. jag vill inte prata med någon eller göra något. mycket pluggande blev det inte heller. Självklart önskar jag att jag hade vart lite piggare idag så att jag skulle fått lite gjort (nu när jag har flyttat till grannhuset så tänkte jag att jag kunde få gjort lite där också), men icke sa nicke! MEN, det är faktiskt okej att vara trött och inte göra något. det är okej att vara lite depp, och inte ha lust till något. Det är typ som: för att nå till toppen måste man ta sats från botten. Jag ser detta mer som att samla kraft för att senare ta fart mer än vad jag ser tröttheten som något negativt. Min vän sa något som jag aldrig trodde skulle komma från hans mun. Va positiv, sa han. Jaa självklart ska man försöka vara positiv. men ibland tror jag att man behöver släppa sina tankar fria för att sedan kunna vara positiv. i dagens samhälle är det inte många, enligt mig som har den positiva inställningen till saker och ting. själv tycker jag att jag har en positiv inställning till det mesta. lever man då i ett samhälle där de flesta är negativa så tar det på krafterna att vara positiv. låter det rimligt tro?

positivitet är ju faktiskt ganska positivt. det är ju något gott liksom. och just nu har jag en oerhört väldigt mega positiv inställning till att bara lägga mig i min härliga säng and sleeeeep. Så ha en trevlig kväll alla bästa!

Likes

Comments

Det var ju ett tag sedan jag var här och delade med mig av alla mina tankar och ideér. Men bättre sent än aldrig;) Det har varit lite fullt om jag får säga det själv, och detta med bloggandet har inte vart prio ett helt ätligt. Hoppas nu att jag kan komma igång på riktigt.

Var tvungen att dela med mig av denna vackra bild som jag tog i Colombia vid Karibiska havet förra året. Saknar stället till 1000% verkligen. MEN jag kan trösta mig själv med att jag senare i år kommer att vara på just på den platsen igen för att igår så fyllde vi i ansökningsblanketten, för att också detta år ,göra en återresa till Colombia för att träffa min biologiska familj via adoptioncentrum. Älskar att resa så känner mig väldigt taggad inför detta. Inte nog med den resan så bokade mamma också igår, en resa till Kap Verde som inträffar under påsklovet, där vi dels tänkte fira att mamma och pappa vart gifta i 25 år men också att pappa fyller 50. HURRA! det ska ju självklart firas.

Hoppas att jag senare iår också kan åka till Thailand. Men det får vi diskutera mer om...;)Likes

Comments

​Idag räknade jag ut att det är exakt en vecka kvar tills jag ska få träffa min biologiska mamma och hennes familj.  Den dagen har jag väntat på så länge jag kan minnas och det är helt otroligt att jag bara är en vecka ifrån den drömmen. Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt att upptäcka en del av mig själv som jag vet har funnits men inte kunnat göra någonting åt för att upptäcka. Just nu är jag inte alls nervös men jag vet att det kommer blossa upp snabbt som vinden. Trots allt så är jag evigt tacksam att min mamma från Sverige följer med och att hon verkligen stöttar mig genom detta. Detta betyder och har betytt väldigt mycket för mig och det vet hon men det är ju ändå hon som har uppfostrat mig och gett mig kärlek, så det är hon som är min mamma. Jag älskar henne! Ärlig talat så tror jag att hon faktiskt är mer nervös än vad jag är, men vi stöttar varandra och vi båda tycker att denna resan ska bli så oooootroligt rolig, och det kommer den att bli. Eftersom att jag absolut verkligen inte tycker om att packa ska jag verkligen försöka att planera denna gången så att jag slipper packa det sista på morgonen typ en timma vi åker. Men det kommer att bli en utmaning. Bästa blir det nog om jag sover, tänker igenom det, och "tar det lite senare"

Adios

Likes

Comments

Nu har det gått en tid sedan jag skrev av mig om vad som har hänt angående min resa till Colombia osv. det började med att dagen efter mitt första inlägg här, så fick jag ett samtal av min reseledare att min advokat i Colombia nu har kommit i kontakt med min biologiska mamma och att hon gärna vill träffa mig. Jag var verkligen inte beredd på det samtalet men jag blev givetvis väldigt lycklig över beskedet. Jag fick också två halvsystrar på köpet så där gick en dröm i uppfyllelse att få en lillasyster, fast jag fick två. yeey! Hon hade läst mitt brev till henne och hon hade också fått bilder på mig, vänner och familj som jag har tagit. dom sa att dom längtade efter mig och ser fram emot att träffa mig. Sånt hjärtat!! i förrgår fick jag också en vänförfrågan på Facebook av min biologiska mamma, den känslan var oslagbar. Vi hade en kort men intensiv kontakt några timmar med varandra och jag fick då reda på att också dom älskar pasta, precis som jag :D nu är det 6 dagar kvar tills vi flyger iväg, och det är nu det börjar kännas PÅ RIKTIGT!!

Likes

Comments

​Nu börjar det närma sig. Om 20 dagar (10 Juni) så lyfter  jag och mamma från Landvetter för att göra min största resa någonsin. Just nu känner jag mig lugn men jag vet att när jag väl kommer fram till Colombia så kommer känslorna att ta över. Jag och min mamma kommer att resa i en grupp från adoptionscentrum som har skapat denna resan för adopterade som vill göra en återresa till Colombia. Jag känner verkligen att det är nu det börjar kännas att detta inte är en vanlig semester resa till t.ex Spanien, utan detta handlar mer om var jag "egentligen" kommer ifrån. och det är en lång historia....

Likes

Comments