Hej!!! Tänkte uppdatera lite då det e fett kul att ha senare och titta tillbaka på. Vill försöka sammanfatta min tid här i Brighton hittils. Först och främst: jag älskar denna stad så mycket. Brighton är en storstad som är väldigt koncentrerad så även fast det är stort gick det ändå rätt snabbt att få grepp om staden. Här finns människor från hela världen. Under en utekväll brukar jag träffa folk från kanske 10 olika länder, varje gång! Det är så intressant!!! Dessutom är det så fint här vid the Seaside, ska försöka ta bild när det slutat regna... :p

På tisdagar är det pub night vilket jag brukar gå på, det brukar vara ett gäng på 10 personer från skolan som hänger på en pub innan man går vidare till en bar som alltid är fullproppad med studenter, sjukt kul. Eftersom jag är en intern har jag ju inte möjligheten till att umgås med studenterna under dagtid på skolan, därför är det så befriande att hänga på King & Queens och bara vara en student i gänget haha, jag är ju trots allt jämnårig om inte yngre än dom flesta.

Fredagar & Lördagar brukar oftast också vara utgång faktiskt. Förra fredagen var jag på bio och sedan gick vi ut med ett gäng från Sverige, det är så speciellt att hänga med svenskar utomlands då det känns som att man känner varandra bara för att man pratar samma språk. Under dagtid brukar jag strosa mycket i Northen Laines, ett område med massa små Coffee Shops, Second Hand butiker, pubar och bara allmänt härlig stämning. Skulle verkligen vilja uppleva uteserveringarna här på sommaren, vet att det kryllar av folk här då.

Övrigt idag: Jag har jobbat hela dagen och ikväll har jag TVÄTTAT, för första gången på denna resa.. ni kan ju tänka er att jag hade ca 1 strumpa kvar som var ren. Men ändå sjukt bra jobbat att jag fick med mig så mycket grejer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229