Aarhus sejeste butik er virkelig Han Kjøbenhavn. Så flot indretning man vil jo ikke andet end at fotografere. Elsker også ham dem bruger som model så fucking cool. Funderer på at måske købe en sån poster men har ikke så meget plads på mine vægge hehe clutter bombing men er så jeg bedst kan lide det. Er so excited for dem for ind nyt pige tøj i næste uge og så livestreamen fra CPH fashion week og det ser bare meget fedt ud. Hvis jeg stadigt har penge efter at jeg bestillet flyv til Madrid over nyt år bliver det virkelig en shopping tur i butikken.   

Man får virkelig instagram material når man tager foton i butikken men bruger desværre ikke sorthvid på min instagram og billederne så bedst ud i det filter. Anbefaler virkelig en tur til Han Kjøbenhavn i Århus eller København om ikke kun før tøj for rigtigt gode billeder haha.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Onsdags outfit og sidste billeden repræsenterer følelsen af at få fri og ikke arbejde 12 timer på en dag! Fik arbejde 8 som en normale person OH YES!

Likes

Comments

Starte dagen med at lave et nyt pas og min pas billede er helt okay!! Det er jo mere end hvad man forventer sig! Siden blev det en vin frokost med en fantastisk fiske suppe sammen med mormor, vildt dejligt. Og kan virkelig anbefale Ringen som frokost sted er som en rigtigt fancy foodcourt føles modern og er så hygge.

Lidt smukke Stockholms miljøer. Så meget vand i min fantastiske by og det synes jeg er super dejligt bliver så rolig af vand.

;Min søde kusine.

Mormor hun bor ikke i Stockholm så nu når jeg bor i Danmark ser jeg hende næsten aldrig så dejligt at vi fik lidt tid sammen. Præcis før jeg skulle tage af sted fik jeg 500 kr af hende sammen med ordene "Til fest". Kan sige at dem blev brugt på billig bajer og tømmermænd mad.

Aftenen blev brugt på billige barer med min andre venegruppe eller hvad man nu skal sige. Blev ikke så mange billeder men meget grine og dejlige samtaler. Vi spille et "spil" som vi altid plejer at gøre hvornår vi er sammen og drikker. Vi kalder den for "lappleken" meget sjovt at lave når man er i byen. Det man gør er at alle skal skrive ned en plads, en aktivitet og noget at snakke om (eks første gangen du var forelsket). Fold dem og sætte dem i en pose eller hat eller lignende, Derefter så tager man en og det forsætter man med hele aftenen. For os blev det meget jeg har aldrig, peg legen og nogle taler og shots med mere. En god aften med andre ord!

Likes

Comments

Dag 1 i Stockholm starte med forsinkelser i København men kun 20 min så gjorde ikke nogen rigtig forskel.

Havde lige 3 timer før mine venner slutte arbejde. Min plan var at gå omkring og tage billeder for Stockholm er en meget smuk by. Anbefaler alle at tage derover. Men det regne vildt meget så gik fra butik til butik i sted for. Stockholm har jo lidt flere butikker end Aarhus så det var okay. Bliver flere billeder på byen næste tur.

Når mine venner endelig slutte arbejde blev det aftensmad (muslinger) og selvfølge vin og en masse snak. Havde virkelig savnet mine venner så meget og det var en så dejlig aften. Man tænker jo ikke så meget over hvor meget man savner sine venner til man ser dem og aldrig vil være væk fra dem igen.

Kommer flere Stockholms billeder en anden dag.

Likes

Comments

God morgen!
Tog af sted kl 6.40 i morges. Lidt træt sidder jeg nu og venter på næste flyv.

I forgårs blev det lidt vin hygge med tænde lys. Føles virkelig som efterår nu. Vil begynde at have handsker om morgenen.

Nu har jeg fri i 4 dage skal blive så dejligt! Er virkelig on cloud nine over dette.

Likes

Comments

Havde en tanke igår aften at jeg skulle stå op en halv time tidligere end jeg plejer idag og lave yoga? Det sjove med det her er at jeg aldrig laver yoga men nogen gang skal man måske starte. Det skede ikke i morges kan jeg jo i hvert fald sige var måske lidt for ambitiøst.... Men det har som været en potstiv mandag alligevel, ved ikke hvorfor har været en ret kedelig dag men stod op med en positiv følelse i kroppe og den følelse har blev i kroppen hele dagen. Fantastisk!

I morgen kommer også blive en god dag for jeg skal ikke arbejde dobbelt! Tror også at jeg har en date ikke helt sikker på at det er imorgen men det kan jeg jo tjekke i morgen. Plejer ikke gå så meget på dates selvfølgeligt prøvet tinder et par ganger men det er ikke for mig. Det som er med dates er at man jo ikke ved hvad man skal sige til en anden for man kender jo ikke en anden. Så generelt bliver det lidt stiff. Derfor vil jeg anbefale alkohol på første daten. Ikke så meget press eller stress hvis man tager en øl og begge to kan slappe lidt af.   

Tror ikke det bliver yoga imorgen heller men skal sigte på det i hvert fald.

Likes

Comments

Lidt billeder fra Stockholm. Så glad at jeg skal til Stockholm i weekenden bare hænge med venner, gå rundt i byen og bare tage ind min fantastiske by,. Så glad at have en kamera denne gang jeg skal til Stockholm for det er en vildt smuk by så kan blive mange smukke billeder. Bare tre dages arbejde først...

Likes

Comments

Fredagen skulle blive stille og rolig. Det her konceptet med "vi tager en bajer" så kommer man direkte fra arbejdet og så lige pludseligt er kl 00 og man har stadigt ikke spist aftensmad. Men det var en sjov aften i hvert fald med masse snak og masse bajer. Vi var på en bodega så idag blev det vaske tøj og gå i bad osv. Synes virkelig at bodegas kan være meget hyggelige men bliver lidt for meget ryg der inde og jeg savner musik. så mærkeligt at dem ikke spiller musik. Hvad er meningen med det?

I aften blev det stille og roligt spiste en masse frugt og drukket meget vand. Stadigt lidt tømmermand og træt. Skal også arbejde imorgen kun to timer men. For mig har det også blevet vigtig at have en dag i weekenden hvor jeg ikke er tømmermænd så man kan få ting lavet og virkelig hvile. Måske er det en alders ting?

Likes

Comments

Andre gangen jeg er på Aros nuværende udstillinger og dem er så smukke elsker at bare gå rundt der og nu har jeg også et årskort,yay! Var vildt tømmermænd denne gang så var lidt hårdt men stadigt hyggeligt.

Aarhus streetfestival så fucking fedt ønsker det kunne være så smukt hele tiden!

Min veninde fra London hvor her i et døgn. Vildt kort tid men hyggeligt at få lære kende hendes kæreste og snakke lidt sammen men hende efter et halvt år. Vi lærde kende en anden i Sydney for 4 år siden og forsøger se en anden i hvert fald en til to ganger pr år. Hun kender også to af mine veninder herfra for vi allesammen var i Sydney sammen.

Vi mødes op drak nogle bajer og champagne og senere tog vi til en bar for at mødes med vores venner. Dog blev min engelske veninde og hendes kæreste lidt fuld og gik i seng tidligt. Men mig og mine andre venner havde en vildt sjov aften og sat og snakke (og blev lidt fuld) på en random bar i Frederikbjerg. Så en virkeligt god lørdag aften sammen med elskede venner.

På mandagen lavede mig og min veninde Merle postkort på Cafe Smagløs her i Århus. En så hygge ting at gøre bare sidde og lave lidt arts and crafts og drikke lidt bajer på en almenledig mandag. Ikke kun gå ud for at drikke bajer men faktisk lave noget kreativt. Don't get me wrong mandags bajer uden arts and craft er også meget hyggeligt.

Fik dog madforgiftning her i går så igår og idag har været lidt trals men fik i hvert fald hvile meget og hvis man drukket bajer og været på museum osv hele weekenden har man lidt brug for det. Anbefaler dog ikke at spise halv dårlig (eller ja tydeligvis meget dårlig) kødfars for at få lidt hvile for det er ikke sjovt med madforgiftning.

Likes

Comments