Jag har tänkt att sluta blogga och jag har en anledning men den kommer jag inte såga till er. Men jag ska sluta blogga det betyder även att mitt instagram konto inaktiveras och jag kommer inte lägga upp nåt mer


HEJDÅ!!💞💞💞💞💞💞💞💞💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skulle du vilja att din hund,katt eller kanin andra djur också. Skulle du vilja att dom skulle bli in skickat till ett labb bara för att du ska kunna köpa en concealer eller ett schampo. Djuren har lika mycket rätt att leva som vi människor. Dom har också känslor. Får kaninen ögoninflammation då skiter dom i det och låter den leva med det tills den dör och dom djuren brukar oftast dö av sånna problem och då tar dom bara in nya cv fortsätter så. Jag tänkte göra ett blogg inlägg med bilder på vilka märken som inte testar på djur men vissa av dom kan vara lite dyrare. Tillexempel wet'n Wild är ett märke som inte testar på djur och det är billigt. SLUTA KÖPA PRODUKTER SOM ÄR TESTAT PÅ DJUR SNÄLLA.

Likes

Comments

Idag är det Sveriges nationaldag. Idag på förmiddagen så gick vi bort till våra grannar och så hade vi brunch och sen så gick bi hem bytte om och så cyklade vi alla bort till badplatsen där vi brukar bada. Sen cyklade vi hem och vi åt mat och senare så spelade vi kub.

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit så himla varmt eller är det vara jag?! Igår så sov jag över hos en kompis och idag åkte jag hem. Jag och min kompis badade typ hela dagen och sen på kvällen hade vi det bara trevligt låg och kollade på youtube och sånt. Men idag när jag kom hem så bytte jag om och jag och min familj cyklade upp till sjön som ligger nära vårt hus. Vi har legat i solen och även badat lite och vi var där nästan hela dagen.

Det var lite om min dag inte så jätte rolig dag men det var en dag iallafall. Puss!

Likes

Comments

Hej!

Innan jag börjar berätta om min dag så vill jag bara säga förlåt för att det inte har kommit upp nått inlägg på sistone men jag har inte haft nått internet och det händer ganska ofta att vi inte har något internet här hemma men nu ska jag berätta lite om min dag.

Idag var jag i skolan och på idrotts lektionen sprang vi till en sjö och badade sen sprang vi tillbaks till skolan, vi var borta hela eftermiddagen. Men innan det hade vi musik och där övade vi på våra sommar avslutnings sånger. Men första lektionen städade vi bara för att det snart är sommarlov och det är vara 9dagar kvar. TJOHO!!!

Det var lite om min dag och nu blev det också en liten blick på vad vi brukar göra i skolan.
Puss💞

Likes

Comments

Hej!

Innan jag börjar berätta om min söndag så ber jag om ursäkt för att det inte har kommit upp nått inlägg på ett bra tag men jag har inte haft internet.

Iallafall idag är det söndag och idag har jag varit på visko och köpt ett par nya skor som jag ska ha på skolavslutningen, dom är gråa med gråa snören och ska jag ha en vit klänning så det kommer bli as snyggt. Efter vi hade varit på visko så var vi på grees i Kulturhuset. Det var en musikal och min syster och hennes klass spelade då rollerna. Det utspelade sig på 1600 talet så det var ett biker gäng och ett annat gäng och sånt.

Hoppas ni haft en bra helg och en bra vecka framför allt. Puss💖

Likes

Comments

Nu tänkte jag ta upp en lite mer allvarlig grej som handlar om att köpa grejer som är testade på djur!!

Ett stort problem i världen är att vi svenskar och andra länder också men jag syftar mest på svenskar för det är vi som köper mest grejer som är testat på djur.

Ett stort problem i Sverige är att vi köper grejor som är testat på djur tillexempel smink, det kan också vara kläder som en päls jacka men jag tänkte prata lite om djurtestat smink.

Asså prata och prata, poängen med detta blogginlägget var att jag vill få er att sluta köpa smink, päls jackor och såna grejer som är testat och gjort på djur. Om vi fortsätter såhär kommer det inte finnas några djur kvar om 1år. Som ni märker är detta någonting som berör mig väldigt mycket och jag hoppas att ni slutar att köpa produkter som är testade på djur det är bara det jag vill. Jag rekommenderar en app som heter djurvänligt som finns på app store, jag vet inte om den finns för android. Där kan man se vilka märken som inte testar smink på djur och man kan även se vilka märken som inte gör kläder med djur päls.

Likes

Comments

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag. Imorse vaknade jag upp utvilad och glad vilket gör att jag blir jätte lycklig. Jag gjorde i ordning mig och sen åkte jag bussen till skolan. Efter skolan följde jag med en kompis hem och vi kollade mest på youtube men vi hade jätte kul ändå. Idag var mina föräldrar iväg och köpte en ny bil och även sålde våran gamla. När jag kom hem fick jag en ny klänning av mamma som hon hade köpt på hm. Jag lägger en bild på den här nedanför, om ni undrar vad den kostade var det 99kr inte så dyrt tycker inte jag men den var skit snygg och jag kommer använda den väl till sommaren.

Hoppas ni haft en bra måndag och fortsätter ha en bra vecka<33

Likes

Comments

Hej! Idag är det söndag och självklart har det varit varmt som det har varit alla andra dagar. Idag var jag först hemma men sen åkte jag, mamma och min bror till Ullared. Jag hittade inget som jag ville ha men jag kollade lite på klänningarna men jag tyckte inte om dom. Klänningar är det ända jag kollar på när det gäller kläder för att jag vill köpa massa klänningar till sommaren. Imorgon är det skola kanske ingenting att hurra över så mycket men det är ganska kul att ha någonting att göra på dagarna.

Nu ska jag äta och sen ska jag gör någonting kul antar jag.

Ha en trevlig vecka!<33

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit ute hela dagen som jag var igår också haha;) men det har ju varit så himla varmt nästan lite för varmt kan man tycka, det var nästan 20 grader. Men dom säger ju att det ska bli 22 grader imorgon så man får väll ta ett dopp i sjön antar jag:)

Likes

Comments