Postad i: Inredning /Huset / Trädgården

Skönt att komma hem till ny städat hus har jobbat i dag i morgon är det äntligen fredag det betyder helg helt underbart. I helgen ska jag och min Man Robban en sväng till Lindköping på en shopping tur är ju aldrig fel blir även sväng till Ieka oxå när vi ändå är i Lindköping.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig höstdag det har varit i dag var lite små kyligt ute i morse när jag åket mot jobbet nu ska jag och min Man Robban äta middag sen blir det Soffmys nu börjar helgen för mig och min Man Robban ska bli skönt vara ledig! 

Bjuder på några fina höstbilder från i dag på eftermiddagen!! 

Ni får ha en fin Torsdag kväll!! 


Likes

Comments

Postad i: FESTER

I går kv'äll kom min Man Robbans bror Tobbe, hans kusin Benny och en kompis till oss det blev toppen kvälle alltid lika trevligt klockan blev rätt sent så vi kom i säng runt två på natten och blev det sovmorgon fram till kl 11.00 så jag och min Man Robban har nyss ätit god söndags frukost!!

Bjuder på några bilder från kvällen!!


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Nu invänar jag min Man Robban ska komma hem från jobbet så vi kan åka handla inför helgen i morgon är det äntligen fredag så himla gött med helg vi ska fixa i trädgården köpa höstblommor mm och en sväng in till stan blir det oxå under dagen. Det märks att börja bli höst ute löven börjar bli gula och kyligt på morgoen snart dags köpa en höst jacka nu ska göra mig klar tills min Man Robban kommer hem så vi kan åka handla!!Likes

Comments