Postad i: Sommar 2017

Godmorgon nu har jag och min Man Robban nyss ätit god lördags frukost idag blir städa och fixa inför kvällen då min Man Robbans kusiner kommer till oss!

Snart ska jag åka väg handla inför kvällen ska även köpa färska blommor älskar att ha färska blommor på bordet under helgen!

Hoppas att ni får en toppen helgen!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Sommar 2017

Godmorgon semestern börjar lida mot sitt slut på måndag är både jag och min Man Robban tillbaka till vardagen igen. Men dom här 3 dagarna ska vi passa på hitta på någonting vi kanske ska in till stan i dag. Det regnar ute i dag det behövs ju regn oxå. Vi har haft en toppen semester!!

Det känns sådär att börja jobba igen!!


Likes

Comments

Postad i: Sommar 2017

Idag vaknade jag och min Man Robban upp till en underbar sommar dag igen äntligen vi har tillbringart några Tim ute i skärgården kom hem för en lite stund. Jag har inte bloggat så ofta under semestern men nu är jag och min Man Robban inne på sista semester vecka därför passar vi på njuta så gott vi kan i solen äta gott och dricka gott på kvällen.

Vi har haft en toppen semester!! Hoppas ni har haft en bra semester!


Likes

Comments

Postad i: Sommar 2017

Godkväll nu har jag och min Man Robban kommit ut till skärgården igen ska tillbringar några dagar här ute bara njuta av semestern på bästa sätt. Innan så var vi på kalas hos min svåger Tobbe han fyller år i dag så vi var och grattade honom och fikade han fick presentkort från Jysk.

Snart ska jag och min Man Robban gå sova är lite små trött behöver verkligen sova ut i morgon så skönt inte behöva sätta kolockan när man har semester!!


Likes

Comments

Postad i: Famlij/Släkt

I går var det verkligen toppen väder klar blå himel så varmt när vi vaknde på morgonen runt 9.30 så var det redan 18 grader ute och soligt så det blev att äta frukost ute så himla mysigt att kunna sitta ute och äta frukost och lunch sen åket vi in till stan en sväng för lite shopping.

Senare på kvällen kom min Svägerska Becka med familj till oss vi grillade och bjöd på annat gott under kvällen en toppen kväll tillsammans vi satt ute till kl 22.00 då dom gick hem så himla varm sommarkväll det var i går.


Likes

Comments

Postad i: Kärlek

För exakt 4 år sedan blev vi Man & Fru den bästa dagen i mitt liv och om jag kunde hade jag upplevt den dagen hundra gånger om igen tillsammans med dig min älskade Man Robban. Du är det finaste i mitt liv och jag är så glad över att jag träffade just dig för 13 år sedan sen den dagen har det varit du och jag.

I går så firade vi våran Bröllopsdag med god middag och god dricka!! Blev super mysig kväll

Nu mera är vi Man & Fru !!


Likes

Comments