View tracker
Postad i: Vardagen

Idag är det redan 1 December 2016 nu går det fort kan jag lova er jag och min Man Robban ska åka in nästa helg till stan och shoppa julklappar vi ska även sätta oss ner och skriva julkort till nära & kära i år har det varit mycket på jobbet så är det när man jobbar inom vården inte en ledig stund utan att det är något hela tiden. Men nu i helgen ska jag och min Man Robban till min Mamma & Roland över helgen vi ska även gå på julmarknad det ska bli mysigt.

Hoppas att man hittar något fint man kan handla nu ska jag ta vika tvätten kom nyss hem från jobbet senare när min Man Robban kommer hem från jobbet ska vi åka till willys och handla.

Jag hoppas att det kommer snö vill ha snö nu till jultider älskar julen man hänger upp julstjänorna och jultomtar och pynta lite här hemma! så mysigt med jul och Nyår jag och min Man Robban Längtar till det blir februari då ska vi renovera vårt kök!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Vardagen

Godkväll idag är det sista november det är redan mörkt på eftermiddagen när man kommer hem från jobbet nu har jag tänt upp massa ljus här hemma. Ska börja snart med middagen tills min Man Robban kommer hem från jobbet han jobbar i Valdemarsvik min Man Robban slutar sitt arbetar kl 18 varje är hemma typ vid 18.30 då brukar vi äta middag och sen myser ner oss i soffan tittar på tv bara ta det lugnt resten på kvällen!

I morgon är det 1 December det ser jag och min Man Robban då ska vi julpynt lite mera här hemma jag kommer att vissa er lite mer hur vi pyntar!


Likes

Comments

View tracker
Postad i: Vardagen

Idag kom jag hem kl 16.15 det var en tuff dag på jobbet när jag kom hem slängde jag på myskläder och även en kopp te tända upp massa ljus här hemma.

Nu inväntar jag min Man Robban ska komma hem från jobbet så vi kan äta middag och mysa i soffan bara ro om varandra. Nu börja jag längta efter helgen ser fram emot helgen jag och min Man Robban ska ut till min Mamma och Roland vi ska gå på julmarknad ute i Lagnö ska bli mysigt se om hittar något fint till jul jag är sugen köpa en julgranskulor och och dörrkranns!

Hoppas att vi hittar det snart dags att börja köpa julklappar har ni köpt julklappar än?


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Godkväll!

Hoppas att ni har haft en bra helg? Jag och min Man Robban hade en trevlig 1 advent och en super trevlig helg med min familj och min släkt dom var här på Harzard hos oss!

Nu har jag och min Man Robban ätit middag nu blir det att bänka oss i soffan har tänt upp massa ljus blir mysigt Måndagskväll i morgon blir det en lång arbetsdag!

Nu ska jag och min Man Robban mysa ner oss i soffan bara mysa!

Kanske tittar in lite senare!


Likes

Comments

Postad i: Famlij/Släkt

Godmorgon lördag morgon idag blev det sovmorgon för både mig och min Man Robban båda är lediga idag blir det att städa och fixa inför kvällen min familj och släkten kommer till oss på Harzard det är våran tradion!

Nu har jag och min Man Robban ätit frukost mysig lördagsfrukost tända ljus i morgon är det 1 Advent nu börjar man längta efter jul och nyår det är så mysigt att plocka fram julstjärnor mm julblommor och göra julgodis.

Jag kanske tittar in lite senare om jag hinner!!


Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Godmorgon lördag morgon vaknade för en liten stund sen min Man Robban vi ligger kvar i sängen och dra oss innan det är dags att gå upp. Idag blir det shopping och i kväll kommer min Man Robbans kusin hitt Benny vi ska umgås var ett tag sen vi sågs.

Nu ska mysa med min Man Robban innan vi ska upp äta helg frukost det bästa med helgen sovmorgon och helg frukost bästa som finns! I morgon blir det att tvätta fönster och kolla så alla julstjärnor funkar för nästa helg är det första advent!


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Äntligen fredag så himla skönt nu blir det skönt med helg ute är det reng väder skulle vara mysigt nu med lite snö till nästa helg då det är 1 advent man får tända 1 ljuset och hänga upp julstjänorna. Nu ska jag ta mig en kopp te slänga mig i soffan bara vila och ta det lungt sen ska jag börja med middagen när min Man Robban kommer hem från jobbet!! Ihelgen blir det även att tvätta fönster och åka slänga massa skräp och städa gästrummet oxå i morgon ska jag och min Man Robban in till stan shopping! 

Jag har tänt upp massa ljus i hela huset älskar att ha massa ljus det är så mysigt !!


Likes

Comments