Postad i: Vardagslyx

Snart är det påsk sist jag var nere i Ullared så shoppade jag det här dom har så mycket fint där nre i ullared så kan verkligen gå där i flera tim man hittar verkligen mycket för pengar oxå finns så mycket snygg inreding.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Famlij/Släkt

Godmorgon i går fick jag och min Man Robban ett samtal från min svärmor att Robbans morbror hade somnat in natten till fredagen den 24/3 det var som få samma samtal som när min Pappa gick bort snart 10 år sen min Pappa och min Man Robbans svärfar gick bort. Det är verkligen hemkt när någon händer inom familjen och släkten alltid gick så fort fast vi visst att Robbans morbror skulle gå bort vilken dag som helst. han har varit dålig bara länge. Han fick vara med vårt Bröllop och även min svägerska och svågers Bröllop samma år gifte vi oss!! Det är vi glad över. 


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Idag blev det en lång dag på jobbet vi hade p-möte på eftermiddagen när vi slutade kl 15.30 så var jag trött i huvudet och kroppen vill bara hem nu har jag varit hemma tagi när jag kom hem så slängde jag på myskläder tog mig en kopp te la mig i soffan en stund vila huvudet och kroppen. Nu har jag vikt tvätten väntar på att min Man Robban kommer hem från jobbet det blir långa dagar för min Man Robban han jobbar i butik.

i dag var det så fint väder på fm var synd att man inte var ledig hoppas att helgen blir soligt och fint så vi kan passa på vara ute lite i trädgården börja längta efter påskhelgen då både jag och min Man Robban är lång lediga tillsammans hoppas att påsken bjuder på soligt och fint vår väder.Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

I dag kommer Mamma & Roland och min lillasyster till oss på middag i dag är första gången vi ska göra en god middag i vårt nya kök det ser vi verkligen fram emot. Det är min Man Robban som står för middagen han sa att kunde fixa middagen. Senare i kväll kanske vi skulle min Man Robbans kusiner kom vi får se vad vi har för planer inför kvällen i går var det härligt väder fast det blåste jag och min Man Robban vara lediga i går skönt med lång helg tillsammans.

Ni får ha en trevlig helg!!


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Nu är det äntligen vår och plusgrader ute nu vill jag ha varmt och skönt så man kan börja sitta ute njuta av första vår solen bara längtar. Idag blåser det ute har blåst hela natten och hela dagen i morgon hoppas jag på soligt och skönt väder ute jag ska till frissan då!


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Idag på eftermiddagen så kom mina kompisar på fika hade en mycket trevlig eftermiddag tillsammans den här veckan är en kort vecka ledig på fredag hoppas att den vecka går fort så det blir helg.

Jag ska snart börja med middagen tills min Man Robban kommer hem från jobbet så vi kan ta kväll tillsammans mysa ner oss i soffan tända ljus se på film. Typ så kommer våran kväll se ut för det mesta min Man Robban jobbar sent varje kväll.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Äntligen vår ute så himla härligt nu är jag tillbaka på jobbet igen efter min sjukskrivning det är rätt skönt oxå att vara på bena igen. I helgen har det varit härligt vår väder ute jag och min Man Robban har städat och städat hela huset efter renovering i köket nu är äntligen köket klart jag och min Man Robban blev nöjda över köket.  

Det blev som helt annat hus!  ​

Likes

Comments