Postad i: Sommar 2017

Jag och min Man Robban firade midsommarhelgen ute i skärgården som alltid det bjöds på mycket god mat och annat gott vädret var väll inte toppen lite sol men i går innan vi skulle åka hem så blev det fint och soligt väder. När jag och min Man Robban kom hem packade vi upp och fixade lite på kvällen hade vi lite mys blev lite god dricka och lite god mat toppen helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Sommar 2017

Idag är ledig så himla skönt att bara ta dagen som den kommer när man är ledig blev skön sovmorgon underbart härligt att kunna sova ut utan att sätta klaockan fast min Man Robban fick åka jobba i dag hoppas att eftermiddagen går fort så min Man Robban kommer hem så vi in packa in i bilen åka ut till skärgården där vi ska fira midsommarafton. Vi i ska även fria min Mamma som fyllde år i går oxå så det blr en toppen helg!! Jag ska ta packa det sista sen under eftermiddagen så vi inte har glömt något som vi ska ha med oss. Vi fiara nästa alltid midsommar ute hos min Mamma & Roland

Hoppas nu på bara väder till midsommarafton 2017 Midsommarafton 2016 firade vi i Thailand!! 

Jag och min Man Robban önskar er en trevlig Midsommarhelg!!


Likes

Comments

Postad i: Sommar 2017

Söndag blev en underbar dag med häng i solen perfekt söndag både jag och min Min Man Robban hade en underbar helg som alltid morgoen började med frukost ute i solen. Sen så hängde vi på soldcäket hela söndagen där i mellan klippet jag gräset plus att min Min Man Robban grund målade huset.

Bjuder på bilder från helgen!!

Likes

Comments

Postad i: Famlij/Släkt

Jag hittade gammal blider på datorn som jag gick genom men så hittade jag dom här bilderna på Bianca jag är in Gift faster till den här lilla söta tjejen som alltid vill vara hos oss när vi flyttade in i vårt Hus 2011. Då gick hon på dagis i närhet där vi bor som när vi var barnvakt åt Bianca vi hämtade henne på dagis det tycket hon verkligen om hon gillade även våran katt som vi hade på den tiden lilla Tussi.

Vi hade så skoj när Bianca var hos oss nu mera är hon stora tjejen som umgås med kompisar och Rider.

Bilderna är från 2011-2013

Likes

Comments