Postad i: Vardagen

Godkväll nu har jag och min Man Robban ätit middag nu blir det mysa upp i soffan innan sängdags och titta på tv bara mysa jag och min Man Robban.  Det blir långa dagar för min Man Robban genom att han jobbar i Valdemarsvik på möbelkomaniet är hemma runt 18.30 varje dag! 

Ser fram emot helgen jag och min Man Robban vi ska åka till Ullared på lördag Vi ska handla nya lampor och julsaker och lite inredningsdetaljer mm ser verkligen fram emot shopping i Ullared! 

Likes

Comments

Postad i: Famlij/Släkt

Godkväll jag och min Man Robban tillbringar lördagskvällen hos Mamma och Roland till i morgon för imorgon ska jag och min Man Robban åka titta på kök för i November ska vi renovera vårt kök längtar jag och min Man Robban hoppas att vi hittar något fint kök i morgon! 

Hela dagen har det regnat verkligen höstväder ute så var tillbringat dagen inom hus tända ljus bara tagit det lugnt.  

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Äntligen Fredag så himla skönt jag jobbade ett kort pass så skönt att sluta skapligt på fredagar jag har varit hemma ett tag dragit igång Diskmaskinen nu väntar jag på att den ska bli klar.  Jag ska sen förbereda tacosen sen när min Man Robban slutar jobbet vardagen kl 18 så det blir långa dagar för honom jag är verkligen glad över att min Man Robban fick ett nytt jobb!  Våran vardag ser lite annorlunda ut nu sen min Man Robban började på nytt jobb i Valdemarsvik jag förbereda middagen och städar och tvättar men det funkar för oss! 

När min Man Robban slutar jobbet då tar vi helg tillsammans äntligen Fredag! 

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Ute är det ruskväder ute kyligt ute ​nu har jag varit hemma nu ska slänga på myskläder och ta mig en kopp te mysa ner mig i soffan och titta på film min Man Robban slutar kl 18 när han kommer hem sen ska vi åka till Ica och handla lite.  

Dagen har rullat på idag skönt att komma hem från jobbet bara koppla av bara njuta har tänt upp massa ljus här hemma.  Älskar hösten och vintern när man kan tända ljus i höstmörkret! 

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Nu mera ser våran vardag lite annorlunda ut sen sist för typ 2 veckor sedan fick min Man Robban nytt jobb i Valdemarsvik på möbelkomaniet så våran vardag ser inte ut som den gjorde innan när min Man Robban jobbade i Söderköping! 

Nu börjar han kl 10-18 varje dag på vardagen jag kommer hem innan min Man Robban så fixar jag middag tvättar och städar hela huset det funkar för än så länge!  jag själv jobbar i Söderköping!!  

Om är det något ni undrar över så kan ni självklart  ställa frågor till mig och min Man Robban!  Så vi kan vi svara på dom!!!  Ha en frågestund här på bloggen! 

Likes

Comments