Postad i: Inredning /Huset

Nu i helgen var jag och min Man Robban i Linköping och köpte golv nya lampor till vårt nya kök nu börjar vi räkna ner veckorna tills vårt nya kök v:6 och v:7 kommer en bygg firma som ska renovera vårt kök!

Så nu börjar man längta mer och mer tills köket kommer vi har beställt vårt kök på Ikea jag och min Man Robban har rita vårt egna kök! Som vi vill ha det jag kommer självklart vissa bilder på köket!


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Godmorgon jag och min Man Robban tog verkligen sovmorgon idag vi vaknade för en stund sen såg att klockan var över 12 i går kom vi i säng efter kl 00 vi satt uppe och titta på film och myste i går på dan åkte vi till Linköping och handla golv och lampor till nya köket golvet som vi bestämde oss för kommer hem på torsdag! Vi köpte även en ny damsugare oxå äntligen ny damsugare som funkar.

Men det andra vi köpte fanns hem när vi kom hem på eftermiddagen så blev det att äta middag och blev en lyckad kväll vi kom i säng rätt sent det därför vi vaknade nu. Vi ska nu äta frukost sen kl 14 ska vi på kalas! Hos min svägerska dotter har fyllt 10 år stora tjejen!

Nä nu är det dags att sätt fart här hemma!

Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Godmorgon i dag blev det verkligen skön sovmorgon för mig och min Man Robban nu har vi varit uppe en stund vi ska snart äta frukost och göra oss klar för att åka in till stan och köpa golv och lampor till vårt nya kök som kommer v:6 så det måste vi fixa och så blir det shoppa lite.

Jag har glömt att vissa er att jag överaskade min Man Robban i torsdag kväll med ett lite paket han fick av mig genom att han namnsdag i onsdag jag var ju sjuk föra veckan men gick jobbade Torsdag och fredag äntligen mår jag mycket bättre i torsdas var jag även hos min frissa.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Nu på eftermiddagen har det börjat snöat och blåser när jag var ute hämta posten för en stund sen svin kallt ute så nu har jag tänt brsan och tändat upp massa ljus här hemma hoppas att min Man Robban Körförsigt hem sen från jobbet. Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te bra ta det lugnt nu jag mår mycket bättre idag så i morgon ska jag gå och jobba! Tycker inte om vara sjuk värsta som finns att ligga hemma.

Snart är det helg igen då ska jag och min Man Robban åka köpa golv och lampor till nya köket inte långt kvar tills nya köket kommer! Jag kanske tittar in lite senare nu ska jag invänta min Man Robban ska komma hem från jobbet!

Likes

Comments

Postad i: Inredning /Huset

Jag och min Man Robban har kollat runt på någon fin kökslampa till vårt kök för v:6 kommer vårt nya kök och frågan är vilken lampa man ska välja och ha i köket. Både jag och min Man Robban har svårt att välja vilken av dom här lamporn vi kommer att köpa till vårt nya kök. 

Vilken lampa tycker ni ?

Likes

Comments

Godmorgon min Man Robban har åkt till jobbet och blir hemma i dag jag mår mycket bättre i dag så i morgon blir det att gå och jobba igen efter man har varit sjuk jag åket på magsjuka i söndag inget usch men nu är jag glad att jag kan äta och behålla maten. I dag blir det att vila och ta det lungt inför morgon dagen ute är det går väder det skulle visst snöa senare i dag inget roligt väder alls ute.

Nu ska jag ska hoppa in duschen och sen äta lite frukost!! 


Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Jag mår lite bättre nu men blir hemma i morgon oxå jag har förberett middagen tills min Man Robban kommer hem snart från jobbet då ska vi äta sen blir det att titta på film bara ta det lugnt efter maten. Idag har jag sovit en del för att bli helt frisk så man är frisk och kry till helgen på lördag ska jag och min Man Robban åka till Ikea köpa nytt golv till köket och nya lampor till vårt nya kök v:6 kommer vårt nya kök äntligen får vi nytt kök.

Nu blir det invänta min Man Robban som snart kommer hem från jobbet min Man Robban jobbar i Valdemarsvik på möbelkomaniet!

Likes

Comments