Postad i: Vardagslyx

Idag blev det lång sovmorgon för både mig och min Man Robban så himla skönt att sova ute på helgen bara ta det lugnt när man vaknar och att man är ut vilda. Efter frukosten hoppa jag in i duschen sen gjorde mig iordning slängt på mig myskläder snart ska vi åka äta hos svärmor Kerstin sen får se vad vi hittade på sen när vi kommer hem blir att titta på film bara ta det lugnt!

I går var jag och min Man Robban och min Mamma och Roland till Ikea en sväng vi passade även på äta lunch på Ikea hitta lite ljus mm. Kvällen avslutade vi med våra vänner en mycket trevlig lördagskväll hade vi går!

Så typ så har våran helg sätt ut!! Hoppas att ni har haft en bra helg!!

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Godmorgon nu är jag och min Man Robban vakna kors i taket att vi är vakna kl 07.41 på en lördag morgon det är inte likt oss vi brukar ofta ha sovmorgon fram till kl 10.30 på lördagen. Men det skönt att komma upp lite skapligt idag ska till Ikea vi måste hämta ut nya skåp som inte var med i nya köket. Det är typiskt att att det saknas skåp här hemma håller snickaren på med vårt ny kök börja ta form!Likes

Comments

Postad i: Kärlek

Idag är det Alla hjärtans dag det betyder kärleken dag idag när jag kom hem från jobbet kom upp på övervåningen så stod det en bukett rosor från min Man Robban älskar dig.

Det betyder allt att ge varandra något fint på Alla hjärtans dag!!Det brukar vi jämt göra


Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Idag har jag Namnsdag när jag vaknade på morgonen kom min Man Robban med frukost på sängen vi brukar fira vår Namnsdag men något lite jag fick gelhjärtan och en fin blommor av min Man Robban nu på morgonen!

Senare ska vi till svärmor äta middag genom vi inte har något köket hantverkarena kommer på tisdag morgon då börjar dom med köket! Äntligen gud vad längtar det är så trist att inte ha något köket hela nervåning har vi massa kartonger över allt plus att nya köket stor i vardagsrummet så nu ser vi fram emot tisdag morgon då kommer äntligen hantverkarena!  


Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Godmorgon idag blev det lång sovmorgon för både mig och min Man Robban det var super skönt att kunna sova på helgen det behöver man efter en lång vecka i går var jag och min Man Robban lediga så vi passade på åka in till stan en sväng vi hittade lite ny Inredning till vårt nya kök just nu är det som ett kaos här hemma!

I veckan kommer hantverkarena ska börja med nya köket äntligen gud vad vi har längtat! Vi får se vad vi ska göra idag jag kanske tittar in lite senare!!

Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Godmorgon Äntligen Fredag så himla skönt jag och min Man Robban är lediga idag så himla mysigt att vara 3 dagars lediga det behöver man. Idag blev det sovmorgon när jag och min Man Robban vaknade så snöade det ute nu börjar man längta efter våren och sommaren så man kan börja vara ute i trädgården fixade och styra.

Idag ska vi göra det sista med att städa ur kylen och frys sen allt klart vi får se vi skulle in till stan men vi får se hur. Vi gör.

Likes

Comments

Postad i: Vardagslyx

Nu har jag varit hemma ett tag från jobbet idag ska jag och min Man Robban börjar våran helg i morgon är jag och min Man Robban ledig så himla skönt att vara långledig. Idag är verkligen sliten och trött efter en arbetsvecka som är äntligen slut!

Jag inväntar min Man Robban sen ska vi åka äta hos min svärmor genom vi har inget köket längtar på måndag kommer hantverkarena börjar med vårt nya kök äntligen!!

Likes

Comments