Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här // Här

Tycker dessa träningstights från stronger är så snygga och är riktigt sugen på att införskaffa mig ett par av de åt vänster. Dock är de nästan alltid slut i lager, men får försöka rycka åt mig ett par nästa gång de kommer in!

Likes

Comments

Hej på er!

Söndag, en riktig tråkdag tycker jag. Idag står endast två saker på "att göra listan", städa rummet och röja undan lite plugg. Wooho vad kul tänker ni, och jag tänker likadant. Som ni kan se är rummet redan städat så nu återstår plugg resten av eftermiddagen.

Likes

Comments

Underbara fredag!

Är nyss hemkommen från skolan där vi idag endast hade en lektion, hur skönt? Förmiddagen som egentligen skulle bestå av studier tillbringades ute i det fina vädret, det känns att våren är påväg på riktigt nu.

När syrran slutar jobba ska vi försöka träna lite, utöver det ser det ut att bli en lugn kväll.

Likes

Comments

​Hej på er!

Som ni kan se är jag ny här på nouw och för att ni ska få en liten bild av vem jag egentligen är tänkte jag kort berätta lite om mig själv. Mitt namn är Evelina, jag är 18 år och bor i lilla Lindesberg. För tillfället studerar jag sista året på gymnasiet där jag läser ekonomi med inriktning juridik tillsammans med en underbar klass. På fritiden hänger jag mycket med vänner, familj samt tränar. Här på bloggen kommer ni få ta del av min vardag och allt därtill.

Hoppas ni kommer kika in här fler gånger.

Kramar Evelina

Likes

Comments