Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från min mysiga helg!

Likes

Comments

Hej! Här kommer ett litet inlägg om helgen när vi firade Emma och Evelina. Suuuperkul hade jag och här kommer det lite bilder!

Likes

Comments

Jag måste också passa på att gratta mina fina vänner Evelina och Emma som fyller 18 år idag!!!

Likes

Comments

Halloj! Nu är tyvärr lovet slut och det hade inte skadat om det hade varit lite längre.. Men jag har haft väldigt roligt och det tackar jag så mycket för!

Likes

Comments

Ja hörni nu sitter jag här i en bil igen men denna gång med Ellen, Johan, Oliver och Pontus. Den här gången blir det en 4-timmars lång resa till Verner i Skövde.

Ullared var en väldigt rolig resa med trevligt sällskap, mysigt mysigt. Dock hittade jag inte supermycket som föll mig i smaken. Men lite fick jag med mig hem och här är lite bilder på det.

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Just nu sitter jag och Ellen på en buss påväg till Ullared och är skapligt taggade på en 6-timmars lång bussresa. Jag har aldrig vart där så det ska bli lite spännande.

Nu är det ju äntligen höstlov också, mycket är gjort men mycket är kvar att göra! Bland annat är högskoleprovet, lagfest, krogen och stan + bio avbockat från listan. Nu blir det Ullared och på fredag blir det Skövde!

Likes

Comments

Äntligen är det bara två dagar kvar till lov och det kommer så himla lägligt. Har pluggat hela dagen idag så nu är man lite skoltrött, men snart är det ju lov och då är det mycket roligt som är inplanerat.

Likes

Comments

Hej hörni! Nu är sista skolveckan veckan innan höstlovet påbörjad och det känns superskönt. Helgen och slutet av förra veckan var lite turbulent och stressig, mådde inte sådär superbra. Men det känns bättre nu och hoppas på en lite bättre vecka den här veckan. Puss

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag påväg hem från stan, igen, haha. Mamma var inne och jobbade så då passade man på att åka in. Fick lite nya saker och nu blir det hem till soffan, bästa tv-kvällen idag!

Likes

Comments