Jag känner att, detta passar inte in i mitt liv längre, eller iallafall just nu. Jag har bloggat sedan jag var ungefär 12, och jag fyller snart 16. Det har varit en rolig och kreativ resa & fått mig att må bra genom att skriva av mig. Men jag känner att bloggvärlden har blivit ett väldigt ytligt & materiellt industri, no shade till er som är mode bloggare), men jag känner att att blogga för mig just nu passar inte in. Jag har ingen tid för det, jag har ingen ork för det, och jag har ingen lust eller vilja till att göra det. Jag känner att bloggvärlden är för liten för mig. För mitt 13 åriga själv var bloggvärlden ett stort, gigantiskt community för vackra och coola människor, men jag vill mer än det som finns innanför denna lådan.
Jag tycker det är skit coolt att folk kan leva av att blogga & vara kreativa, men jag känner att det är något som jag ej skulle kunna göra, för jag känner mig instängd. Mitt 13 åriga själv älskade detta stället, för hon kunde skriva vad hon tyckte om saker och ting, och känna sig fri. Men jag vill mer än detta.


Därför ska jag nu sluta blogga. :)
Det har varit en underbar resa som fått mig att inse vem jag är, men nu ska jag vara jag, fast en bättre jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hittade nyligen detta citatet och bara frös till. Det är så bra, så ärligt. Nu är det min bakgrundsbild på mobilen, & ett citat i will live by.

Likes

Comments

Idag var jag och Alva inne i stan och shoppade lite samt gick runt lite. Jag smakade för första gången på Chai Latte som alla pratar om och i love it!!
Här är lite bilder :)

Likes

Comments

2016 ska jag förbättra mig själv. Jag ska tänka på vad jag stoppar i mig, röra mer på mig osv. Jag gjorde ett inlägg om detta är ett tag sedan, men nu tänkte jag göra en uppdaterad mer detaljerad version. :)


Mitt 2016 kommer handla om att bli av med dåliga vanor och skapa nya bra. Det tar ungefär 66 dagar att helt skapa eller bli av med en vana, så nu kör vi ;)


1. Lära mig franska. Jag läser engelska, svenska & tyska i skolan, men jag vill jätte gärna lära mig franska också. Det är ett fint språk och jag vill vidga mina vyer ;) På onsdagar & söndagar ska jag öva & lära mig. Har laddat ner appar som jag ska använda samt youtube videos. :) så himla taggad!!

2. Läsa minst 20 minuter varje dag. Jag älskar att läsa, men jag har inte "haft tid" att läsa detta året. *jag har kollat filmer & serier istället ops* men nu ska jag läsa varje dag från & med idag. :)


3. Utöva någon ansträngande fysisk aktivitet 20 minuter varje dag. Jag har blivit en sån soffpotatis, and i don't like it. Jag ska ta tag i min hälsa. Vare sig det bara är en promenad i en halv timme så är det bättre än att ligga inne i sängen på datan. Jag ska även testa på yoga för att bli mer flexibel, vilket också är en bra träning nu på vintern när man kanske inte vill träna utomhus i det kalla vädret. Jag föredrar att träna utomhus, även styrketräning & sånt, men måste vänta tills vädret blir lite varmare. Men det här kommer bli kul!


4. Dricka mer vatten!
En människa ska dricka ungefär 2 liter vatten varje dag.. Jag dricker ibland inte ens ett glas. It's really bad..
Så jag ska dricka minst 2 vattenflaskor varje dag. Vart jag än går ska jag ta med mig en flaska för att påminna mig själv. Något jag också ska göra är att sätta alarm på mobilen för jag är väldigt glömsk haha :3


5. Plugga varje dag i minst 20 minuter. Även om jag inte har läxa eller prov att plugga på så finns det alltid något skolrelaterat att göra. Detta ska jag göra för att förbereda mig för gymnasiet då det är betydligt mer läxor, och jag pluggar ALDRIG. Haha, så det ska jag göra när skolan börjar. Yeah
Kraam<3


Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni kanske fattar så är det jul, så jag kommer nog inte uppdatera under dagen, fast det kanske jag visst gör, vi får se. Men jag ska försöka ta mycket bilder & sånt att lägga ut ikväll. :)
Sen imorgon kommer nog ett inlägg om vad jag fick i julklapp!


Ha en god jul!!

Likes

Comments