12 November 2016

Samen met Molly, Evelina (nog een Zweedse au pair) en Fabian (een Duitse au pair die bij ons op de trainingschool zat) ben ik naar de Golden Gate Bridge gegaan. De GPS gaf ons een route die door de stad ging, dus het was heuvel op en heuvel af, en om de 10 meter een stopbord. Toen we uiteindelijk de GGB zagen konden we ons enthousiasme niet meer inhouden.

We zijn eerst over de brug gereden en hebben toen aan de andere kant geparkeerd. Hier zijn we eerst naar zo'n uitkijkpunt gelopen waar je de hele brug kon zien, en toen had ik ook echt even een besef momentje. Het is echt iets wat je met je eigen ogen moet zien, zo mooi.

Daarna zijn we de brug opgelopen. We zijn ongeveer tot het midden gelopen en toen gingen we weer terug. Toen we bij de auto aankwamen was er allemaal politie en zagen we al auto's waar bonnetjes opgeplakt waren met boetes van $500.. Blijkbaar mochten we daar niet parkeren. Gelukkig hadden wij alleen een waarschuwing gekregen. Maaaar, het was echt zo mooi om de Golden Gate Bridge te zien. Zoooo groot en we hadden uitzicht over SF, Alcatraz, de Bay Bridge en de East Bay. Kijk er nu al naar uit om er weer heen te gaan.

- evelien

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

30 Oktober 2016

Vandaag ging ik voor het eerst naar San Francisco, wat 45 minuten duurt met de trein vanaf 'mijn' station. Hier had ik met nog 2 Nederlandse meisjes afgesproken, die in SF wonen.

// at&t park, - , the bay bridge //

- evelien

Likes

Comments

20 Oktober 2016

Samen met Molly, een zweedse au pair die 10 min. bij mij vandaan woont en bij me op de trainginschool zat, ben ik gaan hiken op een plek zo'n 15 min bij ons vandaan.

- evelien

Likes

Comments

15 Oktober 2016

De laatste dag op de trainingschool, en de dag waarop we naar onze gastgezinnen vertrokken. Iedereen vetrok om een andere tijd, afhankelijk van waar je dit jaar zou gaan wonen. Ik vertrok met zo'n 18 anderen om 9 uur in de bus naar New Ark Airport. Onderweg hebben we 2 au pairs in Manhattan afgezet die daar door hun gastgezin opgehaald werden, en nadat wij bij het vliegveld afgezet waren, waren er nog 3 au pairs die ergens in New Jersey opgehaald werden. Om 14.30 vloog ik met nog 9 andere au pairs naar San Francisco. De vlucht duurde ongeveer 6 uur, maar vanwege het tijdverschil kwamen we om 18.00 aan. Hier werd ik opgehaald door de vader van mn gastgezin, zijn vader en het oudste kindje van de familie.

- evelien

Likes

Comments