Jaja, ben ik weer. Het is al langer dan een maand geleden dat ik voor het laatst iets op mn blog geplaatst heb, dus hier even een snelle update.

Sinds de laatste post ben ik oa geslaagd voor mn Californische rijbewijs, ben ik naar Atlanta geweest om Thanksgiving te vieren, heb ik een Nederlands gezin leren kennen die maar 10 minuten bij me vandaan wonen (gezelliiiiiiig!), ben ik naar een concert in Oakland geweest en eergister ben ik naar het strand gegaan (Grote Oceaan) en heb ik een van de mooiste zonsondergangen ooit gezien. Vanavond gaan we naar San Francisco om Oud & Nieuw te vieren.

Tot volgend jaar :)

atlanta

  • 60 readers

Likes

Comments

12 November 2016

Samen met Molly, Evelina (nog een Zweedse au pair) en Fabian (een Duitse au pair die bij ons op de trainingschool zat) ben ik naar de Golden Gate Bridge gegaan. De GPS gaf ons een route die door de stad ging, dus het was heuvel op en heuvel af, en om de 10 meter een stopbord. Toen we uiteindelijk de GGB zagen konden we ons enthousiasme niet meer inhouden.

We zijn eerst over de brug gereden en hebben toen aan de andere kant geparkeerd. Hier zijn we eerst naar zo'n uitkijkpunt gelopen waar je de hele brug kon zien, en toen had ik ook echt even een besef momentje. Het is echt iets wat je met je eigen ogen moet zien, zo mooi.

Daarna zijn we de brug opgelopen. We zijn ongeveer tot het midden gelopen en toen gingen we weer terug. Toen we bij de auto aankwamen was er allemaal politie en zagen we al auto's waar bonnetjes opgeplakt waren met boetes van $500.. Blijkbaar mochten we daar niet parkeren. Gelukkig hadden wij alleen een waarschuwing gekregen. Maaaar, het was echt zo mooi om de Golden Gate Bridge te zien. Zoooo groot en we hadden uitzicht over SF, Alcatraz, de Bay Bridge en de East Bay. Kijk er nu al naar uit om er weer heen te gaan.

- evelien

Likes

Comments

30 Oktober 2016

Vandaag ging ik voor het eerst naar San Francisco, wat 45 minuten duurt met de trein vanaf 'mijn' station. Hier had ik met nog 2 Nederlandse meisjes afgesproken, die in SF wonen.

// at&t park, - , the bay bridge //

- evelien

Likes

Comments

20 Oktober 2016

Samen met Molly, een zweedse au pair die 10 min. bij mij vandaan woont en bij me op de trainginschool zat, ben ik gaan hiken op een plek zo'n 15 min bij ons vandaan.

- evelien

Likes

Comments