Eve in Events

Hej!

Så, bloggandet går ju redan sådär... Haha! Förra veckan var lite kaotisk på det personliga planet men hoppas att allt är back on track nu. Känns bättre i alla fall.

Fick mina tentaresultat i torsdags, överlycklig, högsta betyg i alla ämnen! Hard work pays off! Sista terminen sen är det slut, kan inte fatta att fyra år har gått så fort.

Väntar på min taxi från mitt event i London just nu. Jättefint verkligen, dock lite av en logistisk mardröm... lokalen var över flera våningar med vår plats på översta, med utsikt ner över matsalen. Det fanns en hiss, men vi fick bara två passerkort som man var tvungen att ha. Skulle snabbt upp och lägga ifrån mig min kavaj så lånar passerkortet från min event manager. Väl i hissen så måste man visa kortet först och sen trycka på rätt våning. Dock tappar jag kortet på något konstigt sätt och det försvinner ner bakom maskineriet (väääldigt gammal hiss...) och jag trycker på fel våning. Detta leder till att jag hamnar i källaren, utan passerkort och kan därför inte komma ut eller åka någon annanstans. Efter klaustrofobi panik lyckas jag komma ut och börjar leta mig tillbaka till matsalen genom att använda brandtrapporna.... inte optimalt men typiskt mig...

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet

Idag är en dag framför datorn! Mycket att göra, ska försöka starta alla mina uppgifter som alla ska in inom loppet av några veckor. J har tyvärr fått magsjuka så tvek om jag kommer kunna åka till honom i helgen, så tråkigt. Men kan verkligen inte bli sjuk nu. Min födelsedag är nästa vecka och två av mina bästa kompisar kommer över från Sverige så vill verkligen vara frisk!

Likes

Comments

Eve in Events, Uni

Glad Alla Hjärtans dag på er!

Vårt marknadsföringsmaterial har äntligen kommit, jag älskar våra flyers! M i min grupp är en absolut stjärna när det kommer till design, så stolt över vårt event. Vår presentation gick bra, vår lärare verkade väldigt nöjd med oss. Dock var J, som även är min housemate mått fruktansvärt dåligt. Hon paddlar kajak och under helgen svalde hon smutsigt vatten så hon har spytt hela natten men lyckades ändå genomföra presentationen, imponerande.

Resten av dagen har varit så lång, jag, M och K gick till Spoons för lunch dock vilket kändes välbehövligt. Har precis kommit hem från gymmet är är så trött, ska laga middag och sen är det direkt i säng!

xx

Likes

Comments

Uni

Imorgon har vi presentation i Business Events, 30% av betyget så håller alla tummar. Känns helt okay, jag älskar presentationer. Hade dock önskat att vi hade mer tid, vi är första gruppen som presenterar i vårt seminarium så känns lite väl pang på! Men det kommer gå bra!

Måste komma på vad jag ska ha på mig, professionell klädsel är måste, det blir vi betygsatta på. Hm, får ta en titt i garderoben!

xx

Likes

Comments

Livet

Hej hjärtan! Hoppas att måndagen känns bra!

Jag började min morgon med lite meditation och har nu sminkat mig i lugn och ro. Jag tror att sminka mig är min bästa form av terapi, går gärna upp en timme tidigare bara för att få sätta på en serie och sminka mig. Det har ingenting med fåfänga att göra, går så gärna osminkad, tycker bara det är så avslappnande.

Dags för möten!

xx

Likes

Comments

Eve in Events

Så fantastiskt fint event igår, var helt blown away. Rosor i nyanser av rosa och vitt, ljus överallt och glasljusstakar. Massa pengar samlades in till välgörenhetsorganisationen så det var en väldigt lyckad kväll. Fruktansvärt trött idag. Lektioner och plugg hela dagen, men pojkvännen är på väg hit från Bristol nu så hoppas på en mysig helg!

xx

Likes

Comments

Livet

Så skönt att fått fixat naglarna! Det blev en mörklila färg med skimmer i, min mobilkamera är trasig så vet inte om det syns något? Detta är Bio Sculpture Gel, skonsammare och starkare metod än Shellac och Gelish fick jag höra. Återstår att se, har själv aldrig testat. Men resultatet skulle hålla i upp till en månad så bara att hålla tummarna.

Nästan allt på min lista blev klart så nu är det strax dags för Yogalates. Jag ska inte ljuga, enda anledningen till att jag vill testa är för att de alltid pratade om det i O.C. Gud vad jag saknar den serien...

xx

Likes

Comments

Eve in Events, Livet

Hejsan!

Jag lyckades komma upp i hyfsad tid idag, stolt! Har redan börjat bocka av delar av min To-Do list, finns inget bättre. Jag blir oerhört lätt uttråkad och otålig, därför måste jag skriva listor och anteckningar i olika färger. Vet inte riktigt varför jag känner att det hjälper, ser lite roligare ut kanske! Dags att börja läsningen för fredagens lektioner innan jag går och fixar naglarna. Tänker unna mig det idag, blir så frustrerad när jag måste måla om dem varannan dag för att nagellacket flagnar.

Har börjat leta och söka efter jobb till att jag kommer hem. Svårt att söka så här tidigt innan jag är hemma i Sverige men jag tänker att det är i alla fall bra att börja och se vad som finns. Jag har redan fått två eventuella napp som kan leda till intervju så håll tummarna för mig! 

xx

Likes

Comments

Eve in Events

Älskar dessa idéer! Genom att använda olika geometriska former kan man lätt skapa ett unikt event och förstärka ett eventuellt tema. Menyn i form av en ballong är to die for, skulle vara perfekt att ha bordsnummret på motsatta sida. Hade dock föredragit en annan färg, svart blir lätt hårt och ger, i alla fall enligt min åsikt, ett Halloween intryck (om det nu inte är precis det som är meningen!). Lyktorna och askarna är supersöta, jag har sådan dille på koppar just nu (little late to the party...) och de skulle passa till i princip vilket tema och färgskala som helst.

xx

Likes

Comments