Header
View tracker

I år fick det bli en plastgran. Vi ska inte fira jul här hemma så då fick det bli en fejk. Men den blev ganska bra ändå.
Elton var superduktig, han hängde på ungefär hälften av kulorna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Minns knappt vad jag gjort sedan sist.
Tränade väl i söndags. Käkade på stan med familjen. Just de var på bio med Jessica och såg fantastiska vidunder. Så himla bra och jag hoppas det kommer fler 😄
I måndags veckohandlade jag med pojkarna. Lagade mat tränade gjorde jag också.
Idag har jag jobbat, lagat käk, ätit, tränat, la Elton för han hade inte somnat när jag kom hem. Typ de
Imorgon ska jag bege mig ut på julgransjakt då jag nog slängde våran förra året.
Vi ska inte fira julen här hemma så tänkte ha en plastgran i år. Hoppas det finns några fina kvar till mig.
🎄🎄🎄

Likes

Comments

View tracker

Idag låg det ett bra brev i brevlådan.
Elton har fått plats på en annan förskola.
Pratade senast med en placeringsassistent för inte ens två veckor sedan och då sa hon att det troligtvis var fullt.
Men så låg brevet där det stod att han fått plats och börjar nu i januari.
Det känns så skönt då det inte kännts bra där han går nu. Vi bytte förskola efter sommaren för att få närmare men det blev bara negativt.
På ett sätt ska det bli så bra men kan ändå inte låta bli att tycka synd om Elton som ska behövas flyttas en andra gång. Stackaren blir inte trygg någonstans. Men nu ska det bli bra och nu slipper vi byta något mer.
Det som är bra är att det ligger nära (det gjorde förskolan han går på nu med ) men det blir smidigt sen när man börjar jobba igen och sen kanske han kan få med sig några till skolan sen eftersom dom flesta som går där bor runt omkring och ska säkert hamna på samma skola som honom.

Något som är jobbigt är att nu vet dom på Rödluvan att Elton ska byta så jag kommer antagligen skämmas ihjäl när jag lämnar honom denna och nästa vecka.
Säger dom något får jag väl bara säga att det inte har kännt så bra som vi hade hoppats. Mer behöver dom väl inte veta 😅
Tänkte först om jag skulle ta hem honom helt nu innan som ett långt jullov. Men dom övar antagligen till luciatåget, eftersom han sjunger på julmusik, som hade varit mysigt att se så han får ta jullov nästa torsdag istället 🙊
Jag kommer iallafall sova gott inatt och slippa ha ont i magen som jag haft sedan första veckan han började där.
Godnatt!

Likes

Comments

Ligger i sängen på nedre våningen och det ska bli så skönt! Får en natt ostört och det är så skönt när man sover här nere någon gång ibland. Samlar energi. Man blir ju alltid väckt av att Elton kommer in till oss på natten och senaste typ 2 veckorna har Leo vaknat säkert 3-4 gånger per natt. Visserligen somnar han om snabbt bara han får nappen i munnen. Men det tar på krafterna iallafall. Vi fick iallafall njuta ca 5 månader då han sov oftast hela nätterna. Sen har det gått utför haha!
Jaja ska ta tillvara på sömnen. Godnatt!

Likes

Comments

Igår hade vi dejt med Madde och Mason på stan efter föris. Hann med mammabarn träningen på förmiddagen också.

Idag har jag jobbat 8.45-16.
Vi började kolla på ben-hur nu ikväll men vi har en timme kvar får fortsätta imorgon vi blev så trötta. C sover där nere inatt då han ska upp tidigt på cup imorgon. Vi andra har absolut ingenting planerat. Känns faktiskt skönt och ingen knatteskutt eftersom det var sista gången förra lördagen. Något hittar man alltid på. Skulle behöva städa, det har väl aldrig varit så skitigt som det är just nu. 😅

Likes

Comments

Såg att jag skrivit söndag på inlägget innan fast jag skrev det i måndags. Snacka om att man är snurrig.
Igår var vi på babycafet en stund. Fick hem korten från fotograferingen med. Var på lagret igår.

Idag lämnade vi Elton sen skjutsade jag c till jobbet direkt. Åkte till maxi för att köpa två paket till Eltons julkalender som fattades. Det har varit roligt och utmattande att fixa för har inte vetat alls vad man ska köpa. Och man vill ju inte lägga hur mycket pengar som helst på dessa paket heller. Men hamnade nog på typ 6-700 iallafall haha 😅
Sen drog Leo och jag till lagret och brände av ett svettigt pass.
Han somna på hemvägen så hann duscha och klä på mig. Vi käkade sen åkte vi igen för skulle ta en ledbelysning till våran minigran på trappan och nummerlappar men de hittade jag inte så sket i det. Skrev med en penna på paketen istället, det fick duga.
Vi hämtade Elton och åkte hem.
Vi käkade risotto idag. Vi la barnen sen kollade vi på någon julkampen på tv. Säger det igen, finns inget på tv på onsdagar... beställde fotografierna, hängde en tvätt, plockade undan och fixa klart hans kalender.
Nu ska vi sova. 😴
Imorgon är det dejt med Madde och Mason!

Likes

Comments

Idag var vi ute på förmiddagen. Tog en promenad i Eltons takt till Lidl för vi hade bestämt oss för att baka lussebullar. Vi kom hem Lagomt till lunch. Sen började vi baka. Leo somnade när första plåten åkte in i ugnen.
När han vaknat blev det dags att åka till maxi för att hämta matkassarna.
Väl hemma blev det matlagning. Vi käka och sen fika vi. Vi var ju tvungna att smaka lussebullarna.
Sen blev det dags för natten la Leo och sen kom Chrostoffer hem så han hann säga godnatt till Elton. Han fick lägga honom med.
Har kollat på Sofias änglar och något criminal minds.
Nu ska vi sova. ( vi gick och la oss samtidigt idag 👌🏼 det händer typ 2 gånger i kvartalet )
Imorgon är det babycafe 😀

Likes

Comments

Så skönt att det närmar sig jul nu.
Måste verkligen slå in alla paket i Eltons kalender, får fixa det när c kommer hem igen.
Idag tog vi en promenad till mamma vid 12 tiden. Meningen var att Leo skulle sova men det gjorde han aldrig och Elton gick halva vägen dit.
Vi fick lunch där och lite adventsfikat.
Vi gick hemmåt och Elton gick nästan hela vägen hem. Det var sjukt kallt. Vi var hemma när de blev mörkt. Gjorde pannkakor till kvällsmat. Vi hade kyckling kvar från igår och vi fick kyckling hemma hos mamma så vi kände inte för att äta det igen 😅
La barnen och har kollat på wahlgrens värld och nu är de äntligen midnattssol. Sen ska jag faktiskt sova 😴
Imorgon kommer Christoffer hem igen

Likes

Comments

Är så trött nu så mina ögon går i kors snart.
Klockan gick sjukt fort iallafall.
Elton la sig lite senare idag. Vi myste lite framför tingelling som gick på tvn till typ 20.10.
Så satte mig vid datorn 20.30 för att fixa lite kalendrar och så fanns det ett black friday erbjudande. Handlade man över 1000 så var de halva priset på allt. Så fick med mig julkorten och för att komma upp i summan så framkallade jag 200 bilder också. Det var bara bilder från min kamera ända sedan Leo föddes. Ska framkalla mer men resten har jag tagit med telefonen och där hade jag 4000 bilder Hahaha. Hur ska man kunna välja ut, man kan ju inte ta allihopa. Till saken att klockan gick sjukt fort. Såg att klockan var över 12 (inte konstigt att jag kände mig så trött) så beställde lite snabbt och nu ska jag sova strax.
Men nu var det fixat iallafall. Skönt!
Ciaoo

  • 601 readers

Likes

Comments

Idag tog vi en promenad till och från badhuset med mamma. Det var mysigt. Vi var hemma vid 13 igen. Bytte om och packa upp sen åkte vi till EM, mötte upp c där, så nu är soffan beställd. 6 veckor sa han att det skulle ta men eftersom det är massa helger och jul och allt så skulle vi räkna med att den kommer närmare slutet på januari. Känns som en evighet dit! Men men nu är den beställd iallafall.
Vi var hemma närmare 15 igen. Jag var helt slut så vilade i soffan medan Leo sov och Elton kolla Pow Patrol.
När Leo vakna var han hungrig så han fick kvällsmaten tidigt redan 16.30. Medan Elton käka vid 17.30. Vi åkte och hämtade Christoffer och så kastade jag typ av dom och hämtade upp syrran och mamma. Vi käkade på allstar. Och sedan blev det bio,Allied. Fast då var Bjarne garry och Amanda med också. Bra film 😁
Nu ska jag sova. C sover nere idag då han ska åka till polen typ 6 imorgonbitti.
Sista knatteskutt imorgon med. Godnatt!

Likes

Comments