Header

5 inspirationer på Instagram.

linnjacobsson
deniceemoberg
alexandrabring
linnlowes
hannahpolites

FÖLJ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grymt benpass avklarat, att man tog sig till gymmet!!🙏🏽

Likes

Comments

Detta är de finaste & sötaste jag någonsin sett!!

Likes

Comments

Den här gubben har i tidigt julklapp gett mig en resa till Thailand. I Januari åker jag och min kära morfar till Thailand och stannar i 2 veckor. Det ska bli så roligt att komma iväg och så skönt att slippa den här stan ett tag.
Aldrig varit i Thailand så kommer bli extra roligt!

Likes

Comments

Den efterlängtade fredagen är här igen, idag är jag hemma från skolan pga att jag ej kunnat sova så bra inatt så har huvudvärk, kände att jag behövde vara hemma och vila för att orka med kvällen. 

Ikväll lutar det mot att dra ut med några vänner och ha lite kul. Var väldigt längesen jag var ute nu så hoppas på en bra kväll. En nackdel är bara att jag måste upp tidigt imon för de är öppet hus i skolan, men det är bara att bita ihop. Dagen kommer bestå av vila dvs film och mys. Kanske drar förbi gymmet men det är tveksamt. Önskar iallafall er alla en bra fredag! 

​MA bestfriend

Likes

Comments

+ Snart är höstlovet här och det ska bli så skönt!!


- Väldigt mycket prov & läxor just nu så stressen tar över


+ Det går väldigt bra på gymmet och jag har fått in bra rutin


- Vädret suger, bara massa regn & kyla


+ Nu kan man äntligen börja tända ljus igen
+ Åker snart utomlands så taggad!

- Ingen aning om vad jag ska va på halloween(!!)

+ Julen närmar sig, så mysigt!!
-

Likes

Comments

Hejhej!! Vaknade upp idag med Moa bredvid mig, hon sov hos mig igår, så vi hade de mys & pratade med hennes vänner från Skåne. Dagen började med skola, började vid 10.05 å pga inställd lektion slutade vi vid 2, jätteskön dag! Efter skolan gick jag till gymmet och körde rygg axlar & mage, nu ligger jag i min säng och har precis duschat. Vid 7 ska jag kolla hockey, grabbarna i min ålder spelar. Efter de väntas häng hos leo. Mysigt✨✨
Imorgon är de fredag, veckorna bara springer iväg..

Likes

Comments

Dagen har bestått av ett ben/rumppass, plugg och har även gjort om mitt rum, så nöjd!! Alltid kul med lite förändring. Men pga ett jättestort prov imon kan jag inte skriva så mycket mer då jag måste plugga in de sista. Natti✨

Likes

Comments

Dagen började med skola som jag fick gå lite tidigare ifrån då jag hade tandläkartid så gick endast fram till lunch. Efter de gick jag mot gymmet och p.g.a att jag har hållt igång så pass mycket på gymmet så blev det ett snabbt och lite lugnare pass idag, körde mage & lite kondition (händer inte ofta).

Min stora motivation till träningen är Linn Jacobsson, vet inte om ni vet vem de är men hon är grym och ger så himla mycket inspiration via sin Instagram och hennes blogg. Om ni vill kika in hennes Instagram så heter hon linnjacobsson & hennes blogg hittar ni på Linnjacobsson.se.
Så mycket bra övningar och tips. Igår körde jag rygg & axlar, alla övningar är från Linns instagram och de kändes i hela kroppen. Så där har ni ett bra tips om ni vill ha bra motivation och mycket inspiration till träningen.

När jag var klar på gymmet hämtade mamma upp mig och så hämtade vi Moa. På vägen hem köpte Moa & jag med oss lite popcorn och dricka sen satt vi i ca 4h och pluggade?? Känns bra nu i efterhand.
Tog sedan en dusch & nu ligger vi i sängen och ska snart sova.

Imorgon väntas ben & rumpa på gymmet sen ännu mer plugg, hoppas ni får en bra dag så hörs vi imon. Natti!!

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Nu var det längesen jag bloggade, men som ni ser har jag fått en ny header på plats som min kära kompanjon @Idaellinor hjälpt mig med, så duktig!! Känns mycket roligare att blogga när man har lite ny design. Men nu släpper vi det..

Vad har hänt i mitt liv på senaste?

Jag har börjat första året på Oscarsgymnasiet, jag går linjen ekonomi. Trivs rätt bra hittills trots väldigt mycket prov och läxor. Bortsett från skolan så har jag äntligen fått in gymmet rätt mycket i min vardag, det har blivit rutin att dra till gymmet och det känns så skönt. Rätt sjukt då jag kan sitta och vilja träna på kvällarna trots att jag redan varit på gymmet?? Mer än gym och skola består mina dagar av att umgås med vännerna och plugga hela dagarna. Skulle ju kunna vara bättre men what to doo, bara bita ihop!

Likes

Comments