Den här filmen är något jag verkligen inte rekommenderar. Eller jo om du gillar att bli irriterad och skrika på människor så är det rätta filmen för dig.
Har sett trean och den va rätt så bra så tänkte att ettan borde väl vara lika bra om inte bättre. Gud va fel jag hade...
har inte ens sett klart filmen än när jag skriver det här.. så jävla dålig är den!
Vem i hela jävla helvete låter sitt idiot barn kunna säkerhetskoden som skyddar dom! Seriöst! Ungjäveln släpper in en helt okänd man i deras hus!!! Fan skjut ungen eller iaf uppfostra den bättre!!!!
Sen när det kommer folk och vill ha den okända mannen så gömmer ungjäveln honom! Jaa men offra hela din familj för någon okänd. Jag hoppas du dör en fruktansvärd död! Ungjävel! Idiot!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag blir verkligen sämre och sämre på de här med att blogga...
Kör på en bildbomb..
börjar med när vi va ett dygn i Katrineholm. Svärmor och hennes man bjöd på hotell och bilutställning. Fick ett rum med fönster in till toan... så låg man i sängen och den andra satt på toa så såg man varandra🙄 hur kan man ens komma på en sån sak...

Har varit på dop för fasters fina prins!
Varit i Sthlm och firat min födelsedag med familjen. Museum och god mat!

Studentfirande för j's lillebror.
Ute med arbetskollegor på krogen.
Midsommar med familjen och annat roligt under dagarna vi va där.
Och ännu mer festande med arbetskollegor
Juste har skaffat glasögon...

Som femårs present (japp vi var varit ihop i över fem år nu!) så fick jag välja vad vi skulle göra så hitta en Titanic utställning! Är man lite smått historienörd (kanske inte så lite) så tycker man att sånt är jätte roligt. Så jag gick runt helt fascinerad och njöt och j va inte lika road. Haha stackarn...

Sen har vi hunnit med besök till veterinären... dyrt med djur...
bio med j några gånger.
Och ännu ett besök hemma i Grisslehamn för att gå på min kära morfars begravning. Även spendera lite tid med familjen och kolla på när min bror spela fotboll.

Lite smått och gott på vad som hänt senaste tiden. Avslutar såklart med lite kattbilder!

Likes

Comments

Okej jag har verkligen varit dålig på att uppdatera....
Men nu är jag här iaf!
Så vi kör väl på en bildbomb från dom senaste månaderna.
Börjar med julen med familjen

Sen ett överrasknings besök av Elin någon dag innan nyår. Fick åka lite lastbil och skratta massa.

Sen har jag varit väldigt dålig på att ta foton... men har iaf några

Så måste jag dela med mig av en bild min bror skickade till mig. Fasters prins med sakerna han fick i julklapp av mig 😍 älskade lilla sötnos!

Likes

Comments

Äntligen görliga december. Pyntet är uppe och snön ligger på marken. Underbart!
Vi kör väl en liten update på vad som har hänt senaste tiden.
Åkte med min mor till en affär som heter fabriken för att julhandla lite. Hitta några snygga saker att ge bort.

Även hunnit med ett ordentligt kvällsmys med min andra hälft. Grönsaker och dipp, torkat renkött, rökt fläskfilé, jalapeno salami och chili ost. Mummms!

Julpyntat hela lägenheten. Tog några timmar men det var det värt! (Tre flyttkartonger fulla med julsaker)
Bjuder på lite bilder

Sen vart det upp till Stockholm och hälsa på kungen. Men han va inte där så fick nöja mig med julmarknad med familjen vid slottet istället ;)
Sen vart det ut och köpa med hela lafamilja.
Någon väldigt fin libanesisk restaurang. Riktigt gott!

Igår var jag o j uppe i Norrtälje för att fira extra jul med min mor och mina syskon+respektive+barn.
Sjukt god mat och riktigt trevligt!

Likes

Comments

“Livet är antingen ett djärvt äventyr eller ingenting alls.”
Helen Keller
ESTP personlighetstyper påverkar alltid sin omedelbara omgivning – det bästa sättet att få syn på dem på en fest är att leta efter vrivlet av människor som följer dem medans de rör sig från en grupp till en annan. ESTP personligheter älskar att vara i uppmärksamhetens centrum där de skattar och underhåller med en rättfram fast jordnärar humor. Om någon ber en person från publiken att komma upp på scenen kommer en ESTPare frivilligt erbjuda sig – eller möjligen anmäla en blyg vän som frivillig.

Teorier, abstrakta koncept och tunga diskussioner om globala problem och deras konsekvenser är inget som intresserar en ESTPare. ESTPare håller sina konversationer livfulla och intellegenta, och de gillar att prata om vad som är – eller ännu bättre, gå ut och göra det. ESTPare handlar först och tänker sedan och ordnar upp sina misstag på vägen, de utarbetar möjligheter och undantagsbestämmelser hellre än att sitta stilla.

MISSTA ALDRIG RÖRELSE FÖR HANDLING

ESTPare är den personlighetstyp med största sannolikhet att leva ett riskfyllt liv. De lever i nuet och dyker huvudstupa in i nya händelser – de befinner sig alltid i stormens öga. Människor med ESTP personlighetstypen uppskattar drama, passion och njutningar, inte för känslomässiga kickar utan för att det är stimulerande för deras logiska sinnen. De tvingas ta viktiga beslut baserade på faktisk, omedelbar verklighet i en process av snabb stimulus-respons.

Det betyder att skolor och andra väldigt organiserade miljöer är en utmaning för ESTPare. Det beror så klart inte på att de inte är smarta, och de kan i många fall prestera väl, problemet är att sättet de föreläser och lär ut på i en skola är alldeles för långt ifrån det praktiska sättet en ESTPare gillar att lära sig saker på. Det krävs mognad för att se den klassiska inlärningsprocessen som något viktigt, något som kan leda till mer exalterande möjligheter i framtiden.

En annan utmaning för ESTPare är att det är mer begripligt att använda sin egen moralkompass än någon annans. Regler är tillför att brytas. Detta är en uppfattning som få gymnasielärare eller företagsledare delar, vilket kan leda till att ESTP personligheter förtjänar ett visst rykte. Men om de minimerar sitt problemskapande, kanaliserar sin energi och fokuserar genom tråkigheterna, är en ESTPare någon att räkna med.

DE FLESTA LYSSNAR INTE TILLRÄCKLIGT NOGA

Med vad som förmodligen är det mest öppna och ofiltrerade synsättet bland de olika personlighetstyperna, har ESTPare en unik förmåga att upptäcka små förändringar. Oavsett om det gäller ett förändring i ett ansiktsuttryck, ny klädstil eller en ny vana, lyckas personer med denna personlighetstypen uppfatta dolda tankar och motiv där de flesta andra typerna inte kunnat uppfatta något över huvudtaget. ESTPare använder sina obeservationer omedelbart genom att kommentera på förändringarna eller ställa frågor, ofta utan att bry sig om andras känslor. ESTPare bör komma ihåg att alla inte vill offentliggöra sina hemligheter och beslut.

Ibland kan ESTPares omedelbara observationer och agerande vara precis vad som behövs, t.ex. i vissa företagsmiljöer men framför allt i nödsituationer.
Om en ESTPare inte ser sig för så kan de skapa problem, ta saker ett steg för långt, trampa ner känsligare personer eller glömma bort att ta hand om sin egen hälsa och säkerhet. De upptar endast fyra procent av befolkningen vilket är ett bra antal för att hålla liv i saker och ting och inte för många för att skapa en global kris.

ESTPare är fulla av glöd och energi, kombinerat med ett rationellt, fast ibland distraherat, sinne. Att de är inspirerande, övertygande och färglada gör dem till naturliga ledare som drar med sig alla längst den mindre använda vägen och väcker liv och upphetsning vart de än går. Att sammanfoga dessa egenskaperna till något konstruktiv och belönande är en ESTPares största utmaning.

Likes

Comments

Jag har verkligen inte uppdaterat ett skit om va jag gjort senaste månaderna så kör på en bildbomb.
Hade lite matparty på jobbet i slutet av augusti.
Sen hade vi arbetslags fest i mitten av september.

Blivit faster till fina Matteo som föddes den 5 oktober!

Varit på bilutställning och lite sånt

Även hunnit med en sväng till Östergötland till min bästevän ❤️

Så får vi inte glömma alla kattbilder!

Vi avslutar med en bild på j i väntan på mat

Likes

Comments

När man ännu en gång har sett klart en av dom bästa serierna någonsin så känns det lite tomt.

Men aja om några månader kan jag börja om på den igen. Vetefan hur många gånger jag sett den men säkert alldeles för många. Den är ju bra så.
Måste ju dela med mig av Blairs kommentarer!

Hur kan man inte älska henne?! Så klockren och iskall!

Likes

Comments

Club (Drama):
Under 1959 förändrades livet för fruarna Betty Grissom, Rene Carpenter, Louise Shepard, Trudy Cooper, Marge Slayton, Annie Glenn och Jo Schirra över en natt då deras män blev uttagna till att delta i USA's första astronautprogram. Under några av de kommande åren fick de stå bakom och stötta sina män när de skapade historia.
The Astronaut Wives Club är en miniserie som är baserad på Lily Koppel's verklighetsbaserade bok med samma namn och som tar upp historian om de verkliga fruarna till USA:s Mercury, Gemini och Apollo astronauterna. Miniserien visades på TV i USA under sommaren 2015 och i serien får vi bland annat följa fruarna till de första astronauter i Amerika som ingick i Mercury Seven programmet. Under 10 avsnitt får vi ta del av deras ständiga kamp om respekt och rättvisa samtidigt som vi tar oss igenom utvecklandet av rymdprogrammet under 1959, vidare till den första rymdfärden som inträffade under 1961 och fram till 1970 då Apollo 13 fick kämpa för att komma hem. Men det är inte själva rymdäventyren som här står i fokus utan livet på jorden där de oroliga fruarna gör så gott de kan för att stötta sina män i med och motgångar.

Väldigt bra serie som man inte kan sluta titta på.
Jag har ju en förkärlek till 60-talet så en serie om den tiden satt ju inte helt fel! Gripande och sann historia om några otroligt starka kvinnor. Den blir inte för mjäkig och kärleksfull utan visar verkligen att kvinnorna står ut med mycket.
Helt klart sevärd serie som jag starkt rekommenderar

Likes

Comments

Så jag hitta lite saker om mitt stjärntecken som jag vill dela med mig av. Tycker att grymt mycket passar in på mig.


Keeping your Taurean mate’s heart throbbing for only you is pretty simple if you do these 9 things for your partner. Earthy Taurus born April 19 to May 20 is rooted in the physical world and they relate best to the senses of touch and taste, which can be a wonderful benefit for you if your partner is a Taurus.

9 THINGS YOU NEED TO DO IF YOUR PARTNER IS A TAURUS
Don’t worry though because your Taurean partner is good in a crisis. In fact, your relationship should be easy for you if you can just relax, and do these 9 things that your partner needs you to do if he or she is a Taurus.

1. LET THEM SET THE PACE FOR YOUR INTIMATE TIME
If your partner is a Taurus, your sex life is probably pretty outstanding. Not only that, but cuddle time is also pretty much mandatory every day as well. Taurus loves to be adored, and looking into your eyes, seeing your love for them, hearing how much you love them, is one of your partner’s favorite places to be.

Taurus can be quite passionate and energetic, so you may notice them initiating intimacy more often that you do. If your Taurus partner wants it every day and you’re fine with twice a week, you might find yourself being seduced on the days that you’d rather pass.

2. LET THEM HAVE IT THEIR WAY, MOST OF THE TIME
Partnerships are supposed to be equal, but Taurus is usually pretty bossy about their living space preferences, eating preferences, clothes, finances, you name it.

3. ACCEPT THEIR SOMETIMES BRUTAL HONESTY
Taurus loves you, just as you are, but they also will offer their advice on how to make you even better. It’s up to you to resist, accept the feedback, or to let your Taurean partner mold you.

4. LET THEM EXPRESS THEIR GRATITUDE WITH GIFTS
The easiest thing to do if your partner is a Taurus is to accept their overwhelming generosity and incredibly touching, perfect, thoughtful gifts that they give. Lucky you.

5. HONOR THEIR TRUST IN YOU, ALWAYS
Really Taurus is not that angry, rage-filled, snorting bull that they have been pictured as, that is, unless you break their trust. Taurus is so loyal and trusting of those closest to them. But you need to avoid angering the bull when your partner is a Taurus.

Before they decided to trust you, your Taurus partner was cautious in deciding to choose you as a trustworthy person. If you break your Taurean partner’s trust, they may never forgive you.

6. LEARN TO LOVE ROUTINE AND CONSISTENCY
Taurus is not boring. At least they don’t think so. But they do like things their way, which means that dinner should be carrots Florentine, served in the dining room at 5:30, followed by their favorite TV show, cuddling under a blanket while sipping their favorite beverage for an hour, followed by – you get the point.

Your life is kind of planned out for you when you attach yourself to a Taurus for a partner. The good thing is that you won’t have any unexpected surprises from your partner, but the bad thing is that things are pretty much the same day in and day out.

7. HELP DEVELOP THEIR SELF-ESTEEM
Only Libra rivals Taurus in the love of all things beautiful. Taurus likes the best of what life has to offer; Venetian glass, hand-tooled Corinthian leather, imported champagne. If your partner is a Taurus, it’s important to bolster their self-confidence. Don’t be afraid to tell them they have excellent taste, make great choices in their clothes, etc.

8. PICK UP ON THE MAJOR HINTS ABOUT GIFTS
One of the strange things that you need to do if your partner is a Taurus is to understand that they already have their own birthday gift picked out. They also have the perfect wrapping paper, card, cake, and dinner planned out as well. Just ask them; it will make it easier on you.
Now the hard part is trying to exceed your partner’s expectations. This may be impossible, but your Taurean partner already has their next 10 gift-giving occasions planned out on their Amazon wish list, so head there for some inspiration.

9. AVOID SURPRISING YOUR TAUREAN PARTNER WITH ANYTHING UNPLEASANT
We’ve already mentioned that Taurus likes things planned out and when your partner is a Taurus, you should avoid startling them with something they weren’t expecting, especially if it might upset their plans that they have had for 6 months.

Likes

Comments

Underneath their cool, calm and collected exterior, Taureans differ greatly from all the other signs of the zodiac. Taureans manage to discreetly stay apart from the crowd, even though they have a well-earned reputation for being socialisers. They will let others get close, but only so close as they want them. Some claim that trying to get your point across to a Taurean, should they not want to hear you, is rather similar to talking to the trees, they simply won’t budge. And, there is no such thing as an open-book Taurean. Their feelings, fears and desires often run far deeper than anyone around them would guess. Like the butterfly that chooses to remain hidden in its cocoon until it is ready and prepared to emerge, so the true Taurean spirit remains hidden behind a veneer of day-to-day activities. That’s why Taureans are sometimes regarded as snobby, withdrawn, boring, or even sulky.

The truth is, when Taureans manage to operate very adequately on their own form of automatic pilot, they can switch off from the world around them very efficiently. And when they do switch off, they are actually gathering in their inner reserves to deal with the outside pressures. This sign is also very closely connected to ‘feeling good’. Most Taureans like their creature comforts and hate change because it takes them out of their automatic pilot condition of separating themselves from the world around them.

Because they hate to be put in jeopardy of any kind, this is the sign that strives to create tomorrow in advance, rather than leave it to fate. In love, Taureans are regarded as extremely sensual beings. An earth sign, they deal well with the personal, physical senses and consequently all the pleasures associated with what they can see, touch, smell and taste, add up to a special delight to them. Often nature and pet lovers, Taureans are closely associated with all things off the earth and nature.

Likes

Comments