LIFESTYLE

Jag fick ett så fint halsband i present av mina fina vänner. Jag är så glad och tacksam!!

Likes

Comments

FOOD, LIFESTYLE

När vi ätit klart mötte vi upp Fia och gick mot hemmakväll och sen bion. Jag hade inte sett dom andra 2 filmerna haha. Standard för att vara mig, att inte ha koll. Men men. Filmen var väldigt bra och självklart rolig. Värd att se!

Efter bion gick vi hem till Malin där vi skulle ha sleepover. Vi drack te och hade girl talk. Som jag saknat de. Mina fina vänner. Ett otroligt trevlig och härlig kväll som jag kommer minnas länge.

Vi gick upp vid nio tiden i morse. Åt frulle innan vi fixade oss och åkte hemåt igen. En fantastiskt rolig och trevlig kväll med fina vänner. Jag fick även en överraskning av dom. En födelsedagspresent. Jag är så glad och tacksam. Hela kvällen var lyckad. Jag är så tacksam till 110%. JAG behövde de här. Tack finisar!

Likes

Comments

FOOD, LIFESTYLE

Igår blev jag hämtad vid 4 tiden av Lovisa. Dax för middag med tjejerna. Vi åkte direkt mot city där vi mötte upp Malin på Phils Burger. Jag hade aldrig ätit där förut faktiskt men de var otroligt gott. Girl talk och mat. Kan de bli bättre? haha! SÅ skönt att bara kunna sitta ner och äter god mat och samtidigt prata om allt möjligt. Jag och Malin hade mycket att ta igen, ungefär 3 år. Sjukt. Jag vet!

Likes

Comments

Idag VS igår

Jag blev så glad när jag vaknade upp och såg att de snöade. Jag var ensam hemma och sa för mig själv "men va, de är inte sant. De snöar ju" Haha som ett barn på julafton. Inte riktigt men lite så. Direkt så kände jag längtan till ännu mera snö och julen. De är så mysigt. Och ja som rubriken lyder så har jag faktiskt fått nytt jobb. Jag har svårt att förstå att de gick så fort. Jag början redan nästa vecka. Så jag måste göra lite utbildningar via datorn sen är jag fit fot fight för mitt nya jobb. De blir spännande!

Likes

Comments

Ligger framför TVn i soffan och tar de bara lugnt. Ska gå en promenad senare och gå förbi apoteket. SÅ intressant är min dag idag. Mår inte så bra så jag ska bara ta de lugnt. Men de är alltid skönt med en promenad. Jag behöver frisk luft. Jag sitter även och kikar runt på datorn på nya skor jag kan ha på jobbet, en ny kamera och dator. 

Likes

Comments

LIFESTYLE

Vilket väder HÖRRNI. Jag tog sovmorgon idag innan jag fixade mig och tog en promenad till mig kära vän som hade fått vänta alldeles för länge på sega mig. Tidsoptimist som jag är. Vi åt en sen lunch vid halv 2 tiden och satt och prata. Så skönt. Sen fick jag en house tour innan vi kollade lite på serier. En skön ledig dag med välbehövlig kompis tid.
Sen skulle jag hem och göra tråkigheter, tvätta osv. Men idag fick jag faktiskt min andra glossy box. Jag ska visa er!

Likes

Comments

FOOD, LIFESTYLE

Fick en riktig kaos morgon då jag upptäckte att en av mina räkningar betalats helt fel. Haha sån tabbe av mig. Blir så arg på mig själv. Jag som alltid är så noga när de gäller sånt.
Jaja efter en kaos morgon kom min fina vän och hämtade mig så handlade vi lite lunch och åkte hem till henne. Chillade och pratade. Så mysigt! Sån tid behöver jag mest just nu. Älskart!

Nu ska jag iväg på ett möte angående jobb. Ser ut lite som hej kom och hjälp mig men jaja, de går nog bra ändå. Jag hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

LIFESTYLE , PERSONLIGT

Dom senaste dagarna har helt ärligt varit riktigt jobba. Allt har varit upp och ner. Jag och mitt ex var tillsammans i 4 år och vi gjorde slut för ca 2 månader sedan men vi har haft kontakt fortfarande för att vi skulle testa igen och jag letade lägenhet och så. Men nu för några dagar sedan har de blivit annorlunda och nu har vi inte kontakt längre. Vi hade våran fina hund mimmi tillsammans och jag saknar henne så mycket och jag kommer nog aldrig få träffa henne mera. Min bästa vän som jag älskar så mycket. Jag trodde aldrig en hund kunde betyda så mycket. Men hon betyder allt <333
Men nu är allt som de är och jag försöker gå vidare. Kan inte sluta tänka på Mimmi bara. Jag vill veta hur hon har de men jag vet inte så mycket. Jag hoppas de är bättre med er!! KRAM

Likes

Comments

FOOD, LIFESTYLE

De är fredag igen men jag hurrar inte så mycket för de eftersom jag ska jobba ikväll och hela helgen. Inte så lockande direkt.
Jag hade gärna ätit denna lunch innan jobbet men de hann jag inte. som vanligt! Alltid stress men jag får skylla mig själv.
Jag vill önska er en härlig fredag!

Likes

Comments

Innan vi drog hem köpte jag en smoothie och min fina vän köpte en latte. Bra avslut på en bra dag!

Likes

Comments