Hej!

Jag hoppas er vecka har varit bättre än min! Fan vilken vecka.. och den är inte ens slut än.. skaffat såna livserfarenheter!

Jag kommer inte gå in på detaljer, men i tisdags kväll blev de värdens kalas. Jag mådde skit och Jocke va orolig och ville lägga in mig. Men jag vägrade och så urartade det totalt. Inte mellan mig och Jocke utan av dom som va där också. De va totalt kaos. En jävla cirkus. Nu i efterhand vet jag faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Så skrattretande händelse. De bra av de hela var att sanningen om personer vi trodde stötta oss. Det visade sig att denna person inte vill oss något bra, överhuvudtaget. Nu har även denna person vridit sanningen lite, så de ser ut som att personen va en hjälte i allt kaos fast de va personen i fråga som utlöste bomben. Så personen har fått det att se ut som att jag är helt dum i huvudet och bara förstör. Finns sjuka människor överallt.

Men ah, tillslut fick dom sin vilja igenom och vi åkte till psykakuten. Där satt vi heeeela jävla natten för absolut ingenting. Jag blev ju såklart hemskickad, trotts hur läget va just då. Anledningen va för att jag är skriven i Skövde och då kan jag inte få hjälp i Västerås. Hör ni hur jävla sjukt det låter? Jag kunde inte få akut hjälp för jag är folkbokförd i Skövde.

Är du i ett annat landsting och du bryter benet, eller biter sönder en tand, då åker du till närmsta sjukhus/tandläkare och dom fixar de på en gång. För de är en akut grej som man måste lösa så fort som möjligt. Det är exakt så med ens psykiska hälsa med. De va akut i tisdags, de va jävligt akut. Men nej, jag va inte skriven här så då kunde dom inte hjälpa.. detta är då barnpsykiatrin i Västerås. Dom vill inte ta in en helt jävla förstörd tjej som blivit tvingad dit, som va tvungen att faktiskt vara med om en jävligt traumatisk händelse. Dom valde att blunda för de och skicka hem mig.

Dom var noga med att dom skulle kontakta akutteamet på bup i Skövde och att akutteamet på bup i Västerås skulle ringa igår (onsdag) och uppfölja det hela.

Vet ni vad? Dom kontakta varken bup i Skövde eller mamma. Ingenting. Detta är alltså barnpsykiatrin.. dom ska hjälpa människor, dom är en av dom allra viktigaste avdelningarna för ens hälsa. Dom väljer att hantera det på detta sätt. Inte nog med att dom skicka hem mig, dom kontaktade ingen som dom lovat att göra.

Alltså, detta är över mitt förstånd? Hur i helvete resonerar man då? Hur kan man bara välja att kolla bort och blinda för detta? Helt jävla sinnesjukt.

Har tappat all tillit till psykiatrivården. Aldrig varit med om att dom gjort något bra alls. Har tappat allt för dom. Fy fan, spyr på psykiatrin här i Sverige. För fan, gör nått åt detta. Det är väl inte så jävla konstigt att de är alldeles för många självmord i Sverige. Psykiatrivården vill ju inte hjälpa till att förebygga de. Dom väntar tills de är försent och sen blir förvånade varför dom inte sökt hjälp? Jag vet inte ens vad jag ska säga, helt chockad över hur dom hanterar folk som inte vill leva längre.

Så, sammanfattning. Tisdagskvällen va faktiskt en jävligt traumatisk händelse för mig. Men de stärkte trotts allt mitt och Jockes förhållande och vi kan nu ta avstånd från personen som betedde sig otroligt respektlöst. Jag tappade all tillit till psykiatrivården. Dom gjorde så mycket fel dom bara kunde.

Ja det var väl en liten ytlig beskrivning om min tisdagkväll. Nu är allt dock lite lugnare och bättre. Men detta måste bearbetas ett tag.

Hoppas ni har haft det lugnare och bättre! Ta hand om varandra och dom ni älskar❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan är just nu, när jag börjar skriva 02:10.
Det är alltså mitt i natten.. så, vad gör jag vaken?

Jag har börjat sova dåligt igen.. jag är liksom klarvaken klockan 2 på natten. Det är inte normalt.
Nu är jag dock förkyld, så de va därför jag vaknade från första början, för jag behövde nässpray.

Men nu kan jag inte somna om för tankarna började snurra så fort jag vaknade till.. Jag har verkligen ingen som helst livslust kvar. Ingen. Helt ärligt så vet jag inte varför jag inte gett upp än.. för jag vet, hela min kropp vet, att jag kommer aldrig må bättre. Jag kommer, så länge jag lever, alltid må dåligt. Detta kommer aldrig bli bra.

Och nej, säg inte "nej, inte med den inställningen", för jag har inte haft den inställningen förens nu. Jag har alltid trott att allt ska lösa sig, jag har alltid försökt se positivt och hoppats på de bästa. Hur svårt de än har varit.

Men nu har jag nått min gräns. Jag orkar inte mer. Jag bryr mig inte om mig själv längre, jag har ingen matlust kvar, jag sover inte, min kropp bara värker och skriker att jag ska ge upp. De enda jag gör på dagarna är att att gråta.

Jag tycker på riktigt synd om Jocke.. att han ska behöva se mig såhär.. dag in och dag ut.. för jag vet, att de är ett helvete att se sin andra halva gå sönder mer och mer för varje dag som går. Han ser hur jag bryts ner, han ser hur förstörd jag är. Han får sitta varje dag och försöka lugna ner mig, försöka få mig på andra tankar.

Jag går med ångest dygnet runt, skrattar inte längre, inte på riktigt. Det är väl både positivt och negativt att va bra på att låtsas, att va bra på skådespeleri.

Dom vänner jag skaffat är antagligen så gott som borta snart.. för jag börjar sakta men säker att ta avstånd. Jag vet inte varför.. kanske för att jag inte vill att dom ska genomskåda mig.. kanske för att jag vet att dom ändå inte bryr sig.. eller kanske tycker dom jag överdriver? Att jag bara vill ha uppmärksamhet?

Jag vet inte. Folk har de värre än mig. Jag borde va glad över att jag har tak över huvudet, en säng att sova i, mat på bordet. Men de är vardag för mig, jag uppskattar de inte så som jag borde. Istället ligger jag här halv tre mitt i natten med ångest, ångest för att jag är trasig.
Och jag vet att det går inte att laga längre. De har gått så lång tid, de går inte laga.

Likes

Comments

Tja!

Det var ett tag sen.. nästan 1 månad sen.. lite för lång tid har gått. Sorry för de.

Skolan gick bra till en början, sen gick den lite jobbigare och segare och nu är jag tillbaka där jag va i nian.. så fort hemuppgifterna och proven kom in i bilden gick de käpprätt åt helvete.. måendet sprack.

Igår skulle jag varit 80 dagar skadefri.. men jag fuckade de här om dagen. Känner mig så dålig.. åstadkommer aldrig nått bra. Bara gör fel på fel, på fel.. Aldrig gör jag rätt.

Jag sover nästan ingenting heller.. när måendet gick nerför så började jag sova dåligt igen.. så jag sover kanske 2-3h per natt, sen är jag vaken i ca 15h, för att sen sova 2-3h.. mitt immunförsvar har kraschat, är så förkyld. Värker i hela kroppen, ont i huvudet och halsen gör så ont.

Så just nu vet jag inte vad jag ska göra.. kan liksom inte sjukskriva mig nu.. kommer missa för mycket och va tvungen att gå om. De sista jag vill är att gå om. Då hoppar jag hellre av och skiter i gymnasiet.

Känner mig bara såååå värdelös.. har ingen framtid.. klarar ju ingenting.. skolan bryter ner mig.. kommer aldrig få ett jobb, klarar inte ens skolan.. allt bara skiter sig.. pallar inte mer. Har fan ingen ork till något.. orkar inte duscha, orkar inte borsta håret, orkar inte borsta tänderna, orkar inte äta, är helt orkeslös..

Förlåt.. jag vet, jag bara klagar och gnäller.. ledsen för de, men de är så mitt liv ser ut.. igen. Åt helvete.

Likes

Comments

Hejsan!

Jag klarade första dagen i gymnasiet. Jag gjorde det!! Jag vaknade vid 5(!!!!) i morse, åt frukost och gjorde mig iordning. Tog sen bussen till Köping och sen tåget till Västerås.

Först va bussen 5-6 minuter sen, sen va tåget också 5-6 minuter sen. Skulle varit i Västerås 08:37, samlingen va 09:00. Sen är de väl inte mer än självklart att tåget stannar mitt i!? Så står vi stilla i typ 5 min. Jag va så jävla stressad. Vi kom fram 10 minuter försent! Men jag hann med god marginal.

Jag hade ju kollat i tidningen där det stod vilka som kommit in. Då stod det ju bara 3 namn, mitt och två killars. Men dom tur va, så va vi många fler!
Jag tror vi är ungefär 15 stycken.

Vi gjorde inte något speciellt idag, fyllde i en del papper, fick matkort och fixa foto till passerkortet vi ska få. Vi Dick schemat också. Gillar vårt schema ändå, förutom att vi slutar 16:30 två dagar och 16:15 en dag och på fredagar 16:00😣

Jag kan inte säga så mycket om vår mentor och klassen i sig. Men jag hoppas de blir bra när man lärt känna varandra och kommit in i det.

Hoppas er dag varit bra!🎀

Likes

Comments

Hejsan!

Sitter med världens klump i magen. Imorgon börjar jag gymnasiet.

Jag är så nervös! Mitt hjärta slår så hårt. Jag är verkligen inte redo för detta. Jag är så orolig och nojjig. Kommer inte sova något inatt, det vet jag.

Har verkligen sååååån ångest. Vågar verkligen inte detta. Allt är så nytt och jag klarar verkligen inte av stora förändringar! Känslan jag har just nu är som att jag inväntar min egen död. Vill bara undvika det men de går inte!

Vill samtidigt bara få morgondagen överstökad! Orkar inte denna ångest! Nervös går på toa hela tiden! Gått på toa så många gånger idag!?

Till er andra som börjar imorgon och är nervösa! Vi klarar de, även om de känns så jävla jobbigt nu! De kommer gå bra. De kommer kännas så skönt imorgon eftermiddag! Vi kämpar tillsammans!

Hoppas ert sommarlov varit underbart!🎀

Likes

Comments

Hej!

Jag är sååå sämst på att uppdatera nu sen jag flytta. Och de är inte de att jag inte har tid, för de har jag verkligen! All tid i världen har jag!
Jag vet helt ärligt inte varför jag bloggar så mycket. Har typ ingen motivation.. vet inte vad ni vill läsa liksom.. vill inte heller bara sitta och klaga på allt.

Tänkte i alla fall göra en liten life uppdate.
Jag va på bup igår, där pratade vi medicinerna. Jag höjde elvansen till 30 mg idag och på måndag höjer jag till 40 mg!! Ändra lite på sömnmedicinerna och ha kvar samma mg på lamotreginen.

Igår kväll när jag satt och väntade på bussen hem så kom en tjej jag pratat lite med på snap. Hon kom och höll mig sällskap tills bussen kom! Dig träffades vi och åt sushi!!! Jag älskar sushi och de gör hon med så de va verkligen så mysigt!
Vi fick lite i Köping och kollade och pratade. De är lite tråkigt att vädret är lite halv kasst väder! Men imorgon ska de bli fint och de gillar jag!
Jag är väldigt glad och tacksam att jag träffade henne, för då har jag i alla fall någon att umgås med haha!

Hoppas ni har en bra dag🎀

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har varit en mindre bra dag. Jag börjar liksom redan få massa ångest inför skolan. Är sååå orolig!

Skolan har liksom aldrig varit min grej. Den drar ner mig så mycket och är anledningen till min psykiska ohälsa.

Vårterminen i nian va jag halvtids sjukskriven pga mitt mående. Egentligen ville dom på bup sjukskriva mig på heltid, men de ville jag inte.

Jag oroar mig att gymnasiet ska gå åt helvete, att jag bara ska bryta ihop totalt och inte klara av det. Jag är en sån person som inte kan ta för mycket ansvar själv. Jag måste ha klara instruktioner, helst i stegvis. Jag kan inte bara få en uppgift och sen reda ut den själv. Jag måste veta hur jag ska göra de och vad de är dom vill ha ut ur uppgiften och vart jag kan få hjälp om de.
Alltså tydliga instruktioner.

Jag vill bara att gymnasiet ska gå bra för mig, att jag ska klara de utan större problem! Alt jag vill är att få må bra och uppskatta gymnasietiden! Så just nu har jag massa ångest inom mig för jag är helt ovetandes och har ingen aning om hur allt kommer bli. Det är bara så jobbigt nu.

Nu ska jag i alla fall ta och äta lite kladdkaka som jag bakade för en stund sen! Ha de så bra🎀

Likes

Comments

Heeej!

Idag har vi monterat upp min sminkspegel, spegel i hallen och badrumsskåp! Det tog hela dagen att göra allt de.

Att sätta upp spegeln i hallen va så jävla jobbigt, för den är stor och de va krångligt att mäta ut så den satt rätt!

Min sminkspegel va så krånglig. För de är led lampor bakom spegeln typ. Och då va man tvungen att ha en sladd så man fick koppla de själv, så lamporna kan tändas och släckas.

Att bygga ihop badrumsskåpet va ganska enkelt ändå. Eller haha, jag läste ju basa instruktionerna och förklarade för Jocke hur han skulle göra. Men de blev så bra!

Jag bara älskar min sminkhörna! Den är så fin!! Dör för den!

Igår va vi och shoppade, b.l.a min spegel, kläder och smink! Igår va en bra och mysig dag.

Va rädda om er🎀

Likes

Comments

Godmorgon!

Inatt sov vi sååååå dåligt, jag vet inte varför. Hoppas vi klarar dagen ändå, utan sura miner.

Allt gick bra igår. Vi kom fram och började packa upp lite, sen tog vi en fika, sen åkte min familj hem. Lite emotional var det måste jag säga. Sen gjorde jag och Jocke pizzabullar, dom blev väldigt fula men också väldigt goda.
Vi gjorde inte så mycket igår helt enkelt!

Idag blir de shopping dag. Jag ska köpa smink spegel och lite sånt där. De blir nog kul!

Jättekort inlägg nu men så får det bli ibland!
Ta hand om er🎀

Likes

Comments

Hej alla!

Nu sitter vi i bilen på väg till mitt nya hem! Jag flyttar alltså nu! Nu är det på riktigt! Detta är så sjukt?

Jag är så rädd att jag glömt något haha! Höll liksom på att glömma nycklarna?😂
Men är de så att jag glömt något så är det inte hela världen, kommer tillbaks om 8 dagar för att jag har tid hos bup då.

Måste bara berätta världens mest ångestfyllda grej som hände igår! Jag skulle klippa till min lugg, själv. Bara de är ju ångest delux. Tror ni inte att de blir för kort och snett eller?? Alltså jag va så arg och ledsen igår, ni förstår inte! Vill bara att den ska växa ut nu!!
Ville bara dela med mig ifall de finns nån annan som gjort samma sak och kan lida med mig!

Kommer med uppdatering ikväll eller imorgon bitti!🎀

Likes

Comments