Hej, idag är det min farfars födelsedag viket betyder att vi ska åka hem till farmor och han, där vi ska fika och bara umgås och så vidare, nu är det äntligen bara 3 dagar tills Jakub kommer hem, längtar sjukt mycket.

Vi ska fira nyår tillsammans hemma hos mig, det ska bli riktigt mysigt tycker jag. Sen dagen efter ska vi träffa några av Jakubs vänner och bara umgås. Längtar såå mycket!

Kram Evelina!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, i och med att jag skapade min blogg dagen efter Julafton då jag fick min dator så fick jag aldrig chansen att säga GOD JUL. Tänkte bara att det kunde vara lite roligt att berätta om hur jag firade min Julafton.

Vi har som en tradition att vi vaknar upp tidigt på morgonen, sedan badar vi i vår jacuzzi, vilket är riktigt mysigt. Sedan duschar vi och efter det äter vi riktig julfrukost, med julskinka, mackor, och mamma och pappa äter sill eller gubbröra vilket jag absolut inte gillar.

Sedan byter vi om och gör oss i ordning för det riktiga firandet vilket sker hemma hos farmor och farfar då de närmsta släktingar på pappas sida är där också. Tyvärr så träffar jag inte min släkt på mammas sida så ofta. Det är för att hela hennes släckt bor i Polen, jag skulle verkligen ha velat träffa dom just nu! Vi ska antagligen dit till sommaren.

Vi åkte hemifrån vid lunchtid, när vi sedan var framme hos farmor och farfar som bor 45 minuter iväg, då skulle de vuxna äta lutfisk med potatis och senapssås, då jag och min syster endast åt potatis med senapssås.

Efter vi hade ätit lunch så tog jag och farfar med hundarna ut på en promenad för de behövde rastas, det var verkligen inget sånt typiskt julafton/vinterväder utan det var 9-10+ grader ute, så man frös inte i alla fall.

Sedan kom resten utav släktingarna fram tills när Kalle Anka började, då fikade vi, sedan åt vi julmat, och sen öppnade vi julklapparna. Detta årets julklappar blev, en Lenovo dator med touch skärm, kläder, smink, lösögonfransar, ett sätt med pennor både vanliga blyerts men även kolkritor, Nike air max i svarta!.

Väldigt nyligen, typ 3 veckor sedan, var vi i New York där vi handlade massor med kläder, smink, skor osv. Så det blev en stor del utav mina julklappar.

Egentligen sa jag till mina föräldrar att jag inte ville ha något alls, för jag tycker egentligen inte att det är det julen handlar om, det enda jag bryr mig om är att alla i min närhet mår bra, och min största önskan var att mamma ska bli frisk, även andra släktingar. Kan sitta och skriva hur långa texter som helst angående detta, men det är inte så roligt att läsa antar jag?.

I alla fall så önskar jag alla en riktigt god jul, hoppas att alla mår bra!


Likes

Comments

1. Min naturliga hårfärg är väldigtmörkbrunt.                                                                                                                         

2. Har haft ätstörningar.

3. 50% polsk, 25% finsk och 25% svensk.

4. Har en perfekt kille.

5. Vill börja på cross och dans.

6. Gymmar på Nordic Wellness.

7. Älskar motorsport.

8. Sommaren är min favoritårstid.

9. Har bytat skola tre gånger.

10. Lyssnar typ alltid på musik.

11. Jag skriver dagbok.

12. Jag gillar inte att bada i havet i Sverige.

13. Hatar mjölkdryck.

14. Älskar att shoppa.

15. Älskar att köra moped.

Likes

Comments

Hej, nu har jag äntligen skapat en ny blogg igen! Det var riktigt lång tid sedan jag bloggade, vill verkligen försöka att komma igång med en ny blogg igen!

På denna bloggen kommer du hitta bland annat saker om min livsstil, mode och massor med nöje. Jag är en tjej som är väldigt mycket intresserad av motorsport, jag är en person som verkligen försöker ha roligt varje dag.

Min familj består utav mamma, pappa och min lillasyster Ella. Vi bor i Helsingborg som ligger i Skåne. Jag har har en kille som heter Jakub, vi har haft ett förhållande i snart en månad. Har tyvärr inga husdjur just nu vilket jag tycker är väldigt tråkigt!

Jag kommer att blogga från dator och mobil.


Likes

Comments