Nei å nei. Det er ikke lett å være meg for å si det sånn. Jeg har så vondt nå og klarer liksom ikke sitte, eller ligge, eller stå. Alt i hele kroppen bare kniper seg sammen.

Ja. Dette er meg akkurat nå, men det er ikke det jeg tenkte å formidle til dere i dag/kveld. Eller, det handler om temaet, men jeg skal ikke klage nå. I skrivende stund er klokken litt over åtte på kvelden. Jeg er hos ei venninne (bor hos henne i en uke, akkurat nå er hun på jobb), og sliter sånn med kroppen. Det fikk meg til å tenke på dere lesere. Hva vet dere egentlig om min sykdom? Det eneste jeg formidler er "Nå har jeg vondt", "Nå sliter jeg", "I går var en dårlig dag", osv. Jeg sier ikke så mye om hva det er eller hva det innebærer. Så jeg tenkte at jeg skal skrive et innlegg om akkurat det. Det kommer nok til å ta en liten stund før jeg publiserer dette på bloggen da det er så mye å formidle. Grunnen til at det vil ta litt tid er fordi jeg ikke klarer å skrive så mye på en gang. Litt og litt må det bli, men vil tro den vil publiseres snart. Lover ingenting da. Kan hende den kommer etter nyttår liksom. Men jeg ville bare informere dere om at jeg har planlagt å skrive om dette for dere. Fortelle litt hvordan jeg har det mer konkret enn "Jeg har vondt".

Vil tro det er noen som lurer, spesielt nye lesere. Er heller ikke så mange som vet om denne sykdommen heller da den er usynlig. Jeg håper dette kan være interessant for dere og at dere kanskje skjønner litt mer hva det er jeg egentlig klager på. Få et lite innblikk på hvordan det er å være meg og mange andre der ute med samme sykdom. Er dette noe for dere?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg klarer ikke å holde dere oppdatert hver dag. Men jeg prøver å komme innom til og fra. Jeg håndterer ikke å gå på skole, være med venner og å skrive et innlegg samtidig. Det blir rett og slett for mye for meg.

Nå sliter jeg veldig når det kommer til skole. Jeg har tre ting i tre forskjellige fag jeg ikke har fått gjort enda til tiden. Tidsfristen har gått ut og jeg må egentlig jobbe med dette. Men det funker dårlig når jeg ikke sover om nettene. Nå sover jeg faktisk ikke. Jeg er våken så lenge hele tiden. I dag måtte jeg dra hjem fra skolen allerede i første time fordi jeg ikke fikk sovet noe i natt. Sov heller ikke noe forrige natt. Jeg var altfor trøtt til å holde ut på skolen, så måtte bare dra hjem. Da jeg kom hjem tror jeg at jeg sov i to timer i strekk, og det har jeg ikke gjort før. I hvert fall ikke på dagen. Jeg er så trøtt og sliten og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Sliter med å holde meg våken nå, men det er for tidlig til å legge seg. Men greia er at etterpå, når jeg faktisk skal legge meg, så sovner jeg ikke. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal få nok søvn. Hjernen fungerer ikke før man har fått den søvnen man trenger. Og jeg får ikke den, og dermed får jeg heller ikke jobbet med skole. Derfor er det fare for at jeg ikke får nok karaktergrunnlag til å få endelig karakter. Jeg blir bare verre og verre. Det var virkelig ikke så ille i fjor da jeg begynte å søke etter svar på det lille problemet jeg hadde. Nå har det lille problemet vokst, og det blir bare større og større. Det går utover flere ting enn det gjorde før.

Likes

Comments

Endelig er desember her og vi (huset her hjemme) kan endelig pynte til jul! Tradisjonen er egentlig 1. søndag i advent, men siden det ikke er før nå til søndag, bestemte vi oss for å starte pyntingen 1. desember. Pynting til jul er så koselig å gjøre, får så julestemning av det. Selvfølgelig har vi julemusikk i bakgrunnen.

Jeg måtte selvfølgelig starte desember med en utrolig deilig strikka genser!

Etterpå skal vi drikke gløgg og se på en film, jeg gleder meg!

Har dere startet med pynten enda?

Følg meg på Instagram: evdob
Lik Facebook siden min: HER

  • 69 Lesere

Likes

Comments

Jeg sover ikke godt om nettene. Jeg trodde jeg gjorde det, men i det siste har jeg vært mer klar over hvor lenge og mye jeg egentlig sover. Før sa jeg alltid at jeg sov gjennom hele natten. Helt fra jeg la meg til vekkerklokken ringte dagen etter. Men nå forstår jeg at det er ikke slik det er. Jeg sovner ikke med en gang jeg legger meg. Jeg ligger å drar meg opp til to timer før jeg i det hele tatt sover. Jeg våkner også veldig ofte løpet av natten. Jeg har liksom ikke tenkt over det før nå siden jeg er så trøtt hele tiden. Jeg tror jeg sover når jeg egentlig er våken. Men nå tror jeg ikke lenger, nå vet jeg at jeg er våken. Jeg legger merke til det.

Det er utrolig slitsomt. Er ikke rart jeg må sove så ofte når jeg kommer hjem fra skolen eller i verste fall sovner på skolen. Noe som dessverre har skjedd et par ganger i det siste. Men jeg vet jeg ikke er den eneste som sliter med søvn om nettene.

  • 88 Lesere

Likes

Comments

Helgen var litt hektisk og derfor ble det en kort pause. Mandag i går var jeg bare så sliten og trøtt at et innlegg her på bloggen var ikke en prioritet. Men nå er jeg her igjen!

På lørdag hadde jeg overnattingsgjester av to av mine gode venninner. Det var utrolig hyggelig og jeg koste meg kjempemasse. Vi hadde tacokveld, så én film og resten av kvelden/natten gikk ut på snakking. Vi pratet så mye og lo masse! En glede i hverdagen.

På søndag måtte jeg dessverre kaste dem ut klokken 12, siden da skulle jeg til Oslo. Hadde det veldig fint der, vi gikk gjennom jul i vinterland, og fy søren så nydelig det er i gatene rundt juletiden! Spesielt Karl Johans gate. Vi drakk kakao, gikk opp mot slottet og bare koste oss. Jeg kom hjem igjen rundt 21.00.

I går var jeg så sliten etter søndagsturen i Oslo, men jeg dro på skolen igjen! Jeg kom meg ut selv om det er utrolig vanskelig for meg å stå opp om morgningen. I dag er jeg i skrivende stund på skolen, føler meg flink! Snøen faller ute og vinteren er virkelig her. Jeg er kald hele tiden, men sånn er det når man er en levende ispinne.

Beklager for et litt forvirrende innlegg, hjernen fungerer ikke så bra som den skal for tiden, men jeg prøver.

  • 82 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

//Annonse

Det er snart jul, rettere sagt kun 1 MÅNED til jul, og jeg tenkte å vise dere litt av min ønskeliste. Jeg har blitt litt hekta på sminke i det siste (som dere kanskje så fra innlegget i går) og her er noen av de produktene jeg ønsker meg. Og dette er kun fra Nyx, jeg har ikke tatt med alle produktene engang! Mye mer på lager i ønskelisten min altså.

Så ja, det er en del sminke jeg ønsker meg, men sånn er det når man ikke har rå selv, haha.

Hva ønsker du deg til jul? <3

Instagram: evdob
Facebook: HER

Likes

Comments

Jeg har ikke hatt så mye tid til å skrive i dag. Eller, jeg har hatt tid, men brukt tiden min på meg selv i stedet. Denne uken har vært ganske jævlig. Har ikke klart å dra på skolen i dag heller og tror nok ikke jeg drar i morgen. Rett etter jeg sto opp i dag, dusjet jeg. Det var så deilig, og jeg tror jeg trengte å bare stå under varmt vann så lenge som jeg gjorde. Etter det gjorde jeg ikke så mye, lot håret tørke fritt og prøvde egentlig å starte med å jobbe. Det gikk veldig dårlig for å si det sånn.

Jeg valgte å sminke meg i dag. Jeg har begynt å bruke sminke som en tankeløs hobby. Her kan jeg være meg selv og gjøre hva jeg vil. Jeg kan bruke farger og kreativiteten. Og det får tankene mine på noe helt annet. Med andre ord, det er som terapi for meg. Jeg tenker ikke på kroppen min og jeg tenker ikke på skole. Jeg fokuserer kun på sminke og det er så deilig. Det er så deilig å bare være til stede i stedet for å stress og pine meg selv.

Jeg har også vært hos fysioterapeuten i dag. Hun oppdaget flere steder på kroppen min som var ille. Veldig ille også. Jeg er bare så glad for at det er en fagperson som kjenner hvor vondt jeg har det. Hva jeg går rundt med. Takk og lov for det. Hater når folk ikke tror på meg.

Da jeg kom hjem, fikk jeg tid til å ta på ansiktsmaske. Jeg har virkelig brukt denne dagen som spa dag. Avslappende dag. Det gir meg energi, og kanskje jeg klarer å fokusere i morgen til å jobbe med alle oppgavene jeg har utsatt denne uken. Vi får håpe på det beste, men jeg skal la dagen i dag være ingenting. Ingenting annet enn meg. Jeg tror jeg trenger det.

Hva synes du? <3

Følg meg gjerne på Instagram: evdob
Lik Facebook siden min: HER

  • 111 Lesere

Likes

Comments

Jeg har det ikke bra. Jeg føler meg ikke bra. Jeg sliter med konsentrasjonen og får ikke jobbet, selv om jeg vet hvor mye oppgaver vi har. Hodet er tungt, kroppen er sliten, jeg er trøtt. Hvorfor må det være så tøft? Så hardt? Så vanskelig? Jeg føler ikke for noe. Jeg vil ingenting. Jeg vil bare ha det bra.

Likes

Comments

I dag følte jeg for å bli hjemme. Jeg er en del borte fra skolen, men likevel ikke mye. Flink pike syndromet. Jeg er livredd for å gå glipp av noe på skolen og jeg hater å se at fraværet mitt øker. Derfor er jeg ikke så ofte hjemme når jeg egentlig bør. Jeg drar på skolen til tross for smerter. Jeg drar på skolen selv om jeg er så sliten at jeg kunne godt sovnet hvor som helst, når som helst. Utmattelse pluss sterke smerter gjør meg svimmel og i ubalanse. Jeg drar på skolen til tross for det. Men i dag (etter en samtale med helsesøster) bestemte jeg meg for å bli hjemme. Jeg må lære meg å lytte til kroppen, å la kroppen få den hvilen den trenger. Jeg må la meg selv gå glipp av ting. Jeg må bli flinkere til å slappe av.

Selv om jeg er hjemme i dag, prøver jeg så godt jeg kan å jobbe med alle innleveringer vi har. Så kanskje det ikke var så lurt at jeg ble hjemme? Jeg jobber jo uansett. Jeg får ikke slappet av. Jeg er stressa og jeg er sliten. Siste skoleåret. Selvfølgelig er det mye å gjøre. Kanskje en dag uten skole er greit? Nei. Jeg må jobbe. Jeg må bli ferdig.

  • 129 Lesere

Likes

Comments