Jeg har nettopp vært inne i byen. Omtrent. Jeg var på kinoen der Amandusfestivalen holder til. Jeg skal tilbake i morgen. Da skal jeg virkelig utforske litt.. Jeg gleder meg egentlig til det. Se hvordan det er her i Lillehammer forhold til hjemme.

Resten av dagen har jeg ingen planer fram til halv 7 i kveld. Da skal hele klassen møtes igjen etter mandag, og vi skal på restaurant og spise sammen der. Dette er selvfølgelig med pynting og diverse ting. Jeg lurer litt på hvordan det kommer til å bli. Akkurat nå skal jeg bare slappe av.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg våknet opp i dag tidlig. Riktig nok etter flere andre ganger hvor jeg har våknet løpet av natten. Det var vondt, så forferdelig vondt. Jeg vet ikke om det er på grunn av hytte sengen jeg ligger i, måten jeg har ligget på, eller om det rett og slett bare er kroppen min. Jeg tror det er litt av alt. Jeg våknet opp med følelsen av å være støl i høyre triceps. Hvordan skjedde dette? Jeg gjorde seriøst ingenting unormalt i går enn det jeg pleier. Det var så ufattelig vondt. Det er fortsatt så ufattelig vondt. Med en gang jeg strekker armen, eller bare lar den henge langs siden på kroppen, gjør det vondt. Med en gang jeg strammer litt, gjør det vondt. Jeg har ingen anelse om hvor det kommer fra.

Det er ikke bare der jeg kjente på smerter da jeg våknet. Ryggen min føltes også utrolig støl. Hvorfor er det slik? Jeg er helt 100 prosent sikker på at jeg ikke gjorde noe i går som kan føre til dette. Det var bare vondt. Jeg bestemte meg før frokost til å ringe til moren min. Jeg lurte på hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg dra ut og stå på slalåm? Burde jeg bli igjen og bare slappe av? Jeg visste ikke og trengte en annens mening. Det ble til at jeg dro ut. Noe som ikke hjalp. Men det har ikke blitt verre heller.

Nakken min var også et av stedene jeg kjente på at var vond. Men her var smertene like som på fredag (vet du ikke om dette, kan du lese det her). Her tror jeg at det rett og slett bare er på grunn av kroppen min. Mens restene av smertene har jeg ingen anelse på om det er enten eller. Jeg har fortsatt veldig vondt disse stedene. Skulle virkelig ønske at det ikke var slik.

Jeg orker heller ikke å sitte sammen med de andre. Jeg klarer bare ikke. Det er så slitsomt å ha så vondt, så jeg må nesten bare være for meg selv litt.

Likes

Comments

Gårsdagen gikk litt opp og ned. Men fy søren for en fantastisk hytte vi bor på! Det er lite, men utrolig koselig. I går etter vi kom fram, ble det litt kjedelig. Vi visste ikke helt hva vi skulle finne på, og det endte opp med at vi splittet oss. Noen gikk til sine rom, mens andre ble igjen i stua. Vi hadde felles middag. Pita med kylling og salat. Det var utrolig godt. Vi lagde maten sammen, og ryddet opp sammen. Det var et ordentlig teamwork. Etter det begynte vi å spille. Det var her moroa startet. Vi hadde med oss Politisk Ukorrekt, Ryktet Går og Vil Du Vedde? Det ble til mye roping og skriking, men ufattelig morsomt! Vi la oss rundt 1-tiden.

I dag startet vi litt rolig. Vi hadde frokost klokken 11 og tok ting derfra. Tre andre jenter og jeg gikk ut for å stå på slalåm. Resten tok bussen inn til byen. Jeg har omtrent stått på slalåm fram til nå. Jeg har fått dusjet, noe som var utrolig deilig. Nå slapper vi bare av. Det har vært en lang dag og den kommer til å bli lenger. Legger ved noen bilder fra turen i dag.


Jeg legger ut bilder av dagen på snap også for de som vil følge meg der.
Snap: evdobblogg
Instagram: evdob
Facebook: HER

Likes

Comments

Nå har jeg pakket ut, tatt noen bilder og satt meg til rette. Vi er nå på hytta jeg og åtte jenter skal bo på fram til fredag. Jeg drikker en kopp med te og koser meg. Planen nå for de andre jentene er å se på Paradise Hotell. Jeg følger ikke med på dette, men kommer til å sitte sammen med dem og se på. Jeg gleder meg til uka og håper på at det kommer til å bli bra.

Er det ikke fint her? Jeg tok ingen bilder av kjøkkenet, badet eller soverommene. Vi har to bad, ett med dusj og sånt, og en hvor det bare er en do og en vask. Ett kjøkken, en badstue. Vi har vår egen badstue, hvor deilig er ikke det? Også er det fire soverom her. Tre hvor det er plass til tre mennesker, og ett hvor det er plass til to. En deilig klassetur blir dette, forhåpentligvis.

Hva synes du om bildene? <3

Instagram: evdob
Snapchat: evdobblogg
Facebook: HER

Likes

Comments

Akkurat nå.. Sitter jeg i sofaen og jobber litt med en prøve jeg skal ha om litt over en uke. Jeg er ekstremt trøtt og kjenner at jeg trenger å ta meg en liten blund. Jeg må også begynne å pakke snart. Skal nemlig reise til Lillehammer i morgen sammen med klasse. Der skal vi være fram til fredag. Vi skal på Amandusfestivalen og jeg gleder meg veldig. Blir også noen skitur, så jeg må passe på at jeg får pakket med meg alt av utstyr og ting jeg trenger.

Ukens opptur.. Dette var på onsdag. Oppturen er egentlig ganske lik som forrige uke. Bare litt ekstra. På skolen på onsdagen hadde vi en oppgave vi skulle jobbe med i media. Jeg skulle lage en magasinside hvor jeg selvfølgelig trengte bilder. Jeg gikk da ut rundt halv ti og tok en del bilder ute. Ble veldig fornøyd med de. Men jeg skulle også ta bilde av venninna mi inne på fotostudioet vi har. Etter at jeg var ferdig med det vi skulle, hadde vi en liten fotoshoot sammen hvor vi tok bilder av hverandre. Jeg fikk meg da et nytt profilbilde på Facebook. Noe jeg ikke hadde endret på over et år. Etter vår lille fotoshoot, satt vi sammen og bare pratet. Det er alltid utrolig hyggelig å snakke med henne. Vi dro også på Kafferiet etter skolen denne dagen og pratet sammen enda mer der.

En opptur til var på fredag. Selv om denne dagen også går i ukens nedtur. Jeg var på date med kjæresten og det var utrolig koselig!

Ukens nedtur.. Her må jeg si torsdagen. Jeg følte meg ikke bra denne dagen og smertene hadde tatt over. Jeg slet på skolen og jeg mistet konsentrasjonen hele tiden. Natt til torsdag sov jeg heller ikke så veldig godt. Våknet utallige mange ganger. Da jeg kom hjem fra skolen den dagen, gikk jeg bare rett opp på rommet og la meg. Jeg orket ingenting annet og trengte å hvile. Dessverre måtte jeg jobbe med en skoleoppgave på kvelden. Jeg slet enda mer på fredagen. Her hadde nakken min låst seg, og slik var den hele dagen. Det er fortsatt litt ille nå, men likevel bedre. Jeg måtte avlyse halve daten som jeg egentlig hadde gledet meg utrolig mye til. Men jeg fikk det dessverre ikke til

Ukens sang.. Neverland av VanLadyLove. Utrolig fin å høre på. Anbefales sterkt til lista.

Ukens friluft.. Dette var på onsdagen. Da jeg var ute og tok bilder gikk jeg en liten tur. Det var ekstremt deilig å være ute i frisk luft i stedet for inne i klasserommet hvor luften er ekstremt tett. Var dessverre ikke ute så lenge. Jeg tok meg også en liten tur i går med Kira. Solen varmet og det var utrolig deilig. Flere bilder av denne turen kan du se her

Ukens Instagram.. Denne uken har jeg lagt ut seks bilder! Følg meg: evdob

Ukens alenetid.. Har dessverre ikke hatt tid til dette denne uken. Det har vært altfor mye å gjøre og jeg har vært altfor sliten på kveldene til å ta meg tid til å gjøre noe for meg selv. Litt usikker på om jeg får tid til dette uken som kommer også.

Ukens tanke.. Denne uken skrev jeg et innlegg om solen og våren som kommer. Den kan du lese her

Snapchat: evdobblogg
Facebook: Her

Likes

Comments

Tur

Det er så fantastisk vær ute at jeg bestemte meg for å ta meg en tur ut. Bare det å kjenne solen varme i ansiktet gjør meg glad. Våren er virkelig på vei nå, og jeg satser på at det ikke kommer mer snø her jeg bor. Nå vil jeg bare at alt av snø og is skal smelte, trærne vokse og at vårfargene kommer. Jeg gleder meg til å bare sitte ute på verandaen og kose meg i sola. Nydelig vær er det.

Jeg tok selvfølgelig med hunden min Kira ut på tur. Man kan ikke ha en hund og droppe å ta den med på tur. Vi gikk ut på jordet rett utenfor her jeg bor. Det ble mye løping og leking. Vi koste oss sammen. Selvfølgelig tok jeg noen bilder her og der

Er det fint vær hos deg også?
Hva synes du om bildene?

Instagram: evdob
Snapchat: evdobblogg

Likes

Comments

God morgen alle! Jeg har nettopp spist frokost og "kastet ut" kjæresten. Haha. Han skulle på jobb så. Jeg har en del gjøremål i dag. Håper på å få gjort det meste, men hvis jeg kjenner at det blir for mye, må jeg nesten stoppe. Noen pauser innimellom kommer jeg nok til å ha. Mye av det jeg skal gjøre i dag, er på grunn av at jeg ikke fikk gjort det i går. Nakken er litt bedre, men som sagt, bare litt.

Jeg måtte dessverre avlyse halve daten i går. Planen var at kjæresten og jeg skulle på restaurant, så kino for å se Skjønnheten og Udyret. Noe jeg gledet meg ekstremt til! Men jeg kjente at nakken og kroppen hadde ikke noe godt av å sitte stille i to timer i en kinosal. Det ble derfor ikke noe kino i går. Utrolig skuffende, men jeg må nesten bare prioritere noen ganger. Vi fikk dratt på restauranten da. En indisk restaurant som ligger her i byen. Himalaya Tandori heter den. Det er rett og slett favorittmaten min der.

Det er så utrolig fint vær ute nå! Har virkelig lyst til å ta meg en tur ut, men vi får se hva jeg rekker. Kanskje jeg går ut litt senere i dag.

Ha en flott lørdag! <3

Snapchat: evdobblogg
Instagram: evdob

  • 47 lesere

Likes

Comments

Jeg sitter nå og vil bare gråte. Det er så utrolig mye jeg egentlig skal gjøre i dag. Jeg hadde en plan for hva som skulle gjøres når. Den planen er allerede på villspor og jeg rekker ikke halvparten av det. Smerten er så ekstrem akkurat nå. Det eneste jeg får til er å sitte stille. Jeg sliter med å bevege hodet mitt fordi nakken har låst seg. Noe det hender at den gjør. Sånn kan den være i en hel dag. Det verste var egentlig en uke hvor jeg hadde det sånn. For et år siden fikk jeg beskjed av en massør om at nakken min kan bli sånn. Det han også sa var at den kan bli sånn for alltid. Hittil har det bare vært noen dager. Men det gjør ekstremt vondt og jeg får ikke bevegd hodet mitt til siden.

Jeg må nesten bare akseptere at jeg har slike intense smerter. Legene finner ikke ut av noe, så det er ingenting jeg kan gjøre med det. Smertestillende hjelper heller ikke. Jeg må bare prøve å leve så godt som jeg kan med det. Og i dag må jeg nesten prioritere for mine gjøremål. Jeg skal på date i kveld med kjæresten. Noe jeg ikke vil avlyse. Derfor kan jeg ikke gjøre noe av mine andre planer fram til det. Jeg må bare slappe av og hvile. Mitt eneste håp på å holde ut resten av kvelden.

Likes

Comments

Du sitter på en benk med en kopp kaffe i hånden. Hører havet bevege på seg. Strømmen går i alle retninger. Vinden suser og duser. Håret flagrer. Du sitter der og hører på fuglene kvitre. Det er ro. Trærne beveger på seg fra side til side. Solen gløder mot ansiktet ditt. Du kjenner varmen i kroppen. Du får frysninger. Å sitte der og kjenne på alle sansene du har. Hørsel, syn, lukt, det er en smak av vår. En vår som endelig er på vei. Som endelig kommer. Du nyter hver eneste slurk av den varme og gode kaffen. Den renner gjennom kroppen og varmer deg enda mer. Det er stille, men likevel masse lys rundt deg. Du er alene, men føler deg ikke ensom. Du føler deg rolig. Klar til og med. Klar for alt som er på vei mot deg. Du er klar for å fortsette den hektiske hverdagen. Fordi akkurat nå, er alt rolig og stille. Akkurat nå er det bare deg og dine tanker. Akkurat nå er det deg og naturen sammen. Du er klar.

Likes

Comments

Det har ikke vært den beste dagen i dag. Jeg har ikke følt meg bra i det hele tatt, men har prøvd å holde formen oppe. Prøvd å være så positiv og glad som mulig. Dessverre har ikke dette funket så bra som jeg skulle ha håpet. Jeg sliter virkelig med å komme meg gjennom hverdagen. Noen ganger er smertene utholdelige, mens andre ganger ligger jeg i foster posisjon og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. I dag har det vært noe i mellom.

Jeg blir så utrolig sliten løpet av ukene som går. Jeg skal alltid holde masken oppe og ikke føle på hvor sterkt smertene kan være innimellom. Men noen ganger må jeg bare gi opp. I natt sov jeg fryktelig dårlig. Jeg våknet flere ganger sånn helt plutselig. Det har vært slitsomt og irriterende. På skolen i dag var jeg ekstremt trøtt. Når jeg er sliten, lar jeg smertene ta over. Så dagen i dag har virkelig ikke vært en fin dag.

Jeg har en stor oppgave som skal leveres i morgen. Nå sitter jeg oppe på rommet mitt og forbereder meg på å starte. Jeg har tatt fram mørk sjokolade og te for å holde meg oppegående. Det jeg vil prøve er å bli ferdig med oppgaven så fort som mulig slik at jeg bare slapper av resten av kvelden. Vi får se hvordan det går.

Add meg på snap: evdobblogg
Følg meg på Instagram: evdob

  • 62 lesere

Likes

Comments