Det har vært utrolig lite blogging i det siste, og jeg beklager for det. Jeg har bare ikke hatt særlig lysten til å blogge, og da er det virkelig ikke vits i å ha kjedelige innlegg bare for at dere skal ha noe å lese hver dag. Jeg har da valgt å holde meg unna når jeg ikke orker eller føler for det. I går derimot var det så lang dag at jeg ikke hadde tid. Jeg kom hjem sent og la meg med en gang.

Det startet med skole. Jeg hadde ikke vært på skolen på litt over to uker, så det var veldig rart å være på skolen i går. Jeg følte meg egentlig bare utenfor og at jeg har gått glipp av veldig mye. Ubehagelig. Klokken ti på morgningen hadde vi vår første pause. Da gikk jeg på Kafferiet og møtte to av mine venninner. En som nå bor i Stavanger, og en som går på skole i York. Hun som bor i Stavanger dro tilbake i går, så jeg fikk bare sett hun i ti minutter da jeg måtte tilbake til skolen.

Hun andre møtte jeg i lunsjen igjen og etter skolen. Jeg var ferdig halv fire. Da dro vi til Tønsberg og gikk rett ned på brygga. Vi valgte å spise sammen på Esmeralda. Der har de så utrolig god mat, og jeg spiste deres Husets Hamburger. Nam!

Vi gikk litt inn på Farmandstredet og tittet litt der. Ingen av oss kjøpte noe nytt. Etter det gikk vi på Wayne's coffee og kjøpte oss hver vår kakao. Jeg synes at kakaoen de lager der er utrolig god!

Jeg kom hjem igjen klokken ni, så da hadde jeg vært ute i 13 timer. Litt for lenge, men også gøy og koselig. Jeg var helt utslitt da jeg kom hjem, og gikk bare å la meg. Jeg hadde dessverre utrolig vondt, men jeg vil si det var verdt det. Å være ute så lenge, og møte mine gode venninner. Dette er bare en smerte jeg må leve med.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 39 lesere

Likes

Comments

Akkurat nå.. Slapper jeg av i sofaen. Jeg har hjulpet litt til meg ny runde med husrengjøring. Når en hund røyter så mye, må vi virkelig gjøre mye vask. Jeg er veldig sliten og føler meg ganske dårlig. De to siste ukene har virkelig ikke vært min beste tid.

Ukens opptur.. På fredag var jeg hos farmor og farfar. Det var bare farmor som var hjemme, siden farfar er på avlastning denne uken. Det var veldig koselig å bare være der sammen med søsteren min. Nærmere middagstid kom tante, onkel og kusina mi med kjæresten sin. Vi spiste middag sammen alle syv. Dette var også første gang jeg møtte kjæresten til kusina mi, og det var utrolig hyggelig. Han virket som en bra person. Da søsteren min og jeg dro hjem igjen, tok vi med oss Liana som er tantes og onkels hund. De skulle nemlig på Kiel fergen. Liana har vært hos oss siden. Utrolig koselig å ha to hunder i huset. I morgen blir hun hentet.

Ukens nedtur.. Det virker som jeg ikke blir bedre. Jeg er så sliten av å gå rundt med smerter hele tiden. Jeg er slapp og det gjør rett og slett bare vondt hele tiden. De siste to ukene har jeg vært syk og jeg har hatt det dårlig. Det har derfor blitt lite blogging siden jeg rett og slett ikke orker.

Ukens Instagram.. Selv om denne uken har vært litt dårlig, har jeg faktisk vært ute av huset. Derfor har jeg også fått lagt ut to bilder på Instagram denne uken, hahah. Følg meg gjerne HER

Lik siden min på Facebook HER

Likes

Comments

Jeg har det ikke bra nå. Ikke i det hele tatt. Kroppen er så utrolig vond, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Ja, jeg tar smertestillende, men det gjør bare så vondt. Jeg burde ha lagt meg tidligere i går, men jeg så på film sammen med familien. Det hadde ikke hjulpet uansett. Jeg brukte så lang tid på å sovne siden jeg vrei meg i smerter. Jeg klarte ikke å ligge stille og uansett hvilken stilling jeg lå i, så var det vondt. Ekstremt smertefullt. Nå sitter jeg alene og spiser frokost. Jeg er så sliten og tårene renner. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med meg selv. Å ligge, å sitte, å stå. Alt gjør vondt. Alt er smertefullt.

Jeg skal egentlig møte ei venninne i dag. Hun har kommet hjem fra York. Jeg har ikke lyst til å avlyse. Jeg vet at det beste jeg kan gjøre, er å lytte til kroppen og bare bli hjemme. Men jeg har ikke lyst. Likevel så tror jeg at det kommer til å bli kjedelig å være med meg sånn som jeg er nå. Trist, lei og sliten. Med masse smerter i kroppen. Det er virkelig ikke bra. Hva skal jeg gjøre da? Jeg vil ikke bare avlyse, men jeg orker heller ikke å gjøre noe. Hvis jeg avlyser, kommer hun sikkert til å tro at jeg ikke vil være med henne. Noe som er feil. Jeg sliter bare. Sliter ekstremt med å holde meg selv oppegående.

Jeg er sliten. Jeg er trist. Tårer presser seg fram, og jeg klarer ikke å stoppe det. Jeg føler meg dårlig. Jeg orker ikke.

Likes

Comments

Jeg har gjort så mye i dag, men likevel så lite. Uansett har kroppen vært ekstremt vond og jeg har slitet. Rundt 2-tiden dro jeg til byen for å møte ei venninne. Vi gikk først på Kafferiet og jeg bestilte en dobbel jamaica med brownies ved siden av. Utrolig godt var det! Etter det gikk vi litt rundt i byen og bare småpratet. Tittet litt i forskjellige butikker også. Da klokken var rundt halv fem, valgte vi å gå hver våre veier. Hun skulle hjem, og jeg skulle ut på restaurant med familien.


Vi spiste på Golden Crown som er en Kina restaurant. Da jeg gikk dit alene følte jeg meg svimmel, og dette på grunn av smertene. Jeg klarte heldigvis å ikke si noe om dette da jeg var med venninnen min. Kan bare forestille meg hvor plagsomt det er å høre på en som klager over å ha vondt hele tiden. Jeg slet veldig med å gå rett, og jeg slet veldig med å fokusere. Hodet mitt var så tungt, og ryggen min føltes bare stiv. Smertene gjør meg utslitt, både fysisk og psykisk. Jeg blir også dessverre deprimert av det. Er så tungt å gå rundt med dette hele tiden. Det er så vanskelig å ikke vite hva det er, å ikke kunne gjøre noe med det. Jeg blir også veldig trøtt av det, siden jeg ikke får sove godt om nettene heller. Jeg sover litt, og jeg våkner ofte. Vondt gjør det, og trøtt blir jeg.

På Kina restauranten bestilte jeg fritert kylling med sursøt saus. Det var veldig godt og jeg ble veldig mett! Bestilte også en dessert etterpå, eplekake med krem. Naam!

Det var dessverre ikke så hyggelig for familien min å sitte sammen med meg. Jeg holdt på å sovne, og jeg begynte å klage. Jeg skjønner at de er lei av all klagingen min, men jeg vil bare at de skal vite at nå, nå har jeg det vondt. Nå sliter jeg med å komme meg gjennom dagen. Nå klarer jeg ikke å være like begeistret i samtaler som ellers. Jeg vil bare de skal vite det. Vite at jeg ikke alltid klarer å prate, å svare. At jeg er fjern på grunn av dette. Jeg blir så ofte fjern, jeg forsvinner i mine egne tanker. Selv om jeg ikke tenker på noe som helst. Smertene bare er der konstant, og det gjør så vondt at hjernen min ikke fungerer ordentlig. At jeg ikke fungerer ordentlig.

Snapchat: evdobblogg
Instagram: evdob
Facebook: HER

Likes

Comments

Jeg har nå vært ute på byen. Ahh, så deilig det var å endelig komme seg ut av huset. Var virkelig på tide. Jeg har jo vært syk lenge nå og dermed tilbrakt mye av tiden min hjemme og inne. Utenom fredagen da. Jeg var ute sammen med kjæresten min, noe som var utrolig hyggelig. Vi dro først for å se etter nye sko til han (noe han virkelig trengte). Etter det gikk vi på Kafferiet og bestilte oss hver vår islatte. Han hadde vanlig latte, mens jeg hadde med smak. Veldig godt. Det var jo så varmt ute. Solen skinte noe jeg har savnet. Endelig kommer sommeren snart.


Veldig deilig med påskeferie er det virkelig.

God påske, og god tirsdag! <3

  • 73 lesere

Likes

Comments

Nakken min har vrengt seg, igjen! Fy søren så vondt det gjør, og det er absolutt ingenting jeg kan gjøre for å fikse det. Hvorfor må den gå vrang hele tiden? Hver gang det skjer, er jeg alltid redd for at den blir sånn resten av livet. Den løsner seg heldigvis opp igjen etter hvert. Det har i hvert fall skjedd de andre gangene. Nå er den bare vond å bevege. Ofte glemmer jeg meg, så hvis for eksempel håret har lagt seg foran ansiktet og jeg ikke gidder å fjerne det med hendene mine, rister jeg på hodet. Noe jeg angrer på med en gang. Smerter, smerter, smerter. Lei, lei, lei. Jeg prøver så godt jeg kan å leve med dette, men til tider er det bare det vanskeligste jeg gjør om dagen. Hvis det bare var en måte å fjerne det på.

Over på noe litt annet. Jeg må virkelig skaffe meg en jobb snart. Jeg har ingen penger å bruke, når det er så mye jeg vil gjøre. Hadde jeg bare hatt en jobb hadde jeg kunnet spart så mye til en dag jeg skal flytte, noe jeg virkelig vil. Jeg hadde også hatt råd til ting jeg liker å holde på meg. Jeg hadde ikke måttet spørre foreldrene mine, og jeg hadde følt meg mer selvstendig. Noe jeg virkelig vil. Så da må jeg nesten bare sette meg ned og skrive en haug med søknader slik at jeg kan dra ut og levere disse forskjellige plasser. Ønske meg lykke til!

Har du en jobb? <3

Likes

Comments

Akkurat nå.. Har kjæresten dratt hjem. Jeg slapper av i sofaen sammen med resten av familien og gjør egentlig ikke så mye annet. Muffinsene var utrolig gode. Jeg fikk ikke laget et slikt innlegg forrige søndag fordi jeg rett og slett ikke orket. Det var da jeg begynte å bli syk, og syk har jeg vært omtrent hele uken. Jeg er enda ikke helt frisk, dessverre.

Ukens opptur.. Det har ikke skjedd så mye denne uken siden jeg har vært syk. Jeg har følt meg helt elendig hele uken. Jeg har ikke gjort noe spennende, tatt noen som helst bilder eller blogget mye. Derfor må jeg si at oppturen denne uken har vært i dag. Å bake muffins må ha vært min opptur denne uken

Ukens nedtur.. Jeg har jo vært syk hele uken og det har vel egentlig vært en lang nedtur i seg selv. Men hvis jeg skal velge noe spesifikt må det være bisettelsen på fredag. Den var tung både fysisk og psykisk. Det er alltid trist når noen dør, men det som var verst, var at jeg ikke klarte å se bort i fra mine smerter. Jeg følte meg så egoistisk som bare tenkte på meg selv og smertene under hele seremonien. Jeg skulle virkelig ønske at det ikke var slik.

Dessverre har det ikke skjedd så mye mer denne uken, og derfor har jeg ikke så mye mer å legge til i uken som gikk. Forhåpentligvis blir alt bedre til uken som kommer!

God søndag! <3

Likes

Comments

Nam! Disse muffinsene her er virkelig utrolig gode! Jeg bakte sammen med kjæresten min, og nå sitter vi sammen med resten av familien og koser oss. Jeg er veldig glad for at jeg faktisk gjør noe på denne søndagen, selv om det "noe" bare er å bake, så funker det for meg! Å sitte stille enten i sengen eller i sofaen og se på Netflix hadde vært litt "trist". Det er ganske deilig, men jeg trenger å gjøre litt andre ting også. Fin måte å gjøre litt andre ting er nemlig å bake. Å bake kan være kreativt og gøy. Jeg er fortsatt litt syk, så da lagde jeg bare disse enkle sjokolademuffinsene. Oppskriften kan du finne her.

Det ble til sammen omtrent 40 muffinser på en oppskrift til 30. Men jeg tror at størrelsen på muffinsformene har mye å si. Det er forresten veldig godt med melk til!

Frister det med å bake? <3

Likes

Comments

Jeg har nå sammen med moren min ryddet og vasket nesten hele huset. Siden vi har en rottweiler som har kommet i røytefasen var det helt utrolig mye hundehår som måtte vekk. Fy søren, jeg tror ikke vi har hatt så mange støvdotter før. Det var mange! Vi brukte to timer på å rydde, vaske og støvsuge. Jeg fikk også tatt rommet mitt og fjernet en del ubrukelige klær. Jeg har nemlig ikke så mange klesplagg, så de jeg har, bruker jeg til de har gjort sin nytte. Til de rett og slett ikke kan bli brukt av noen lenger. Det var litt deilig å få det vekk, siden de nå har ligget i garderoben min i flere uker uten at jeg har gjort noe med det.


Nå slapper jeg av med en kopp te. Jeg har ikke tenkt til å gjøre så mye mer i dag og det kommer egentlig bare til å bli deilig. Solen skinner ute og jeg legger merke til at temperaturen øker. Det blåser bare litt. Klokken er bare snart 3 og jeg har mye igjen av dagen. Kanskje jeg gjør noe litt senere i kveld, men vi får se. Nå slapper jeg bare av, kroppen min trener det. Variasjon som sagt.

Ha en fin dag videre! <3

  • 96 lesere

Likes

Comments

Denne uken har det dessverre vært lite blogging. Jeg har vært syk og jeg har vært borte fra skolen hele uken. Nå er det fredag og påskeferien har startet. Jeg føler meg bedre, men er enda ikke helt frisk. I dag har jeg vært i en bisettelse som var ganske tungt både psykisk og dessverre fysisk. Kroppen min var, og er utrolig vond. Da jeg satt der og hørte på sangene og alle minnetalene var det vanskelig å fokusere. Det er så utrolig dumt at smertene virkelig tar over konsentrasjonen så mye som det den gjør. Jeg måtte holde meg godt fast til stolen siden det var så vondt. Det var så vanskelig å følge med. Jeg klarte ikke å sitte rolig i det hele tatt og syns synd på de som satt rundt meg. Dette er en smerte som ikke har gått over enda. Jeg vet ikke hva jeg skal å gjøre for å fjerne denne smerten og jeg som trodde og håpte på at det hadde blitt bedre, siden jeg ikke har følt det så ille på en god stund. Smertene har vært borte i noen dager, og jeg trodde at jeg var på bedringens vei, helt til i dag. Helt til jeg satt i den salen hvor alt var trist, hvor flere rundt meg sørget. Da kom de intense smertene så overraskende at jeg holdt på å reise meg og gå. Men så ordentlig som jeg er, satt jeg stille og prøvde å late som ingenting. Selv om det var utrolig vanskelig for meg.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen, jeg hadde planer om å rydde, siden etter en uke hjemme hvor jeg ikke har gjort noe som helst, har rotet bare bygget seg opp. Jeg vet ikke om jeg klarer det. Men jeg vet heller ikke om jeg klarer å bare sitte stille resten av dagen også. Det gjør vondt, det gjør så utrolig vondt.

(Beklager for ingen bilder, men denne uken har det ikke blitt tatt noen bilder og jeg har ingen på lur)

Likes

Comments