Som sagt har jeg ikke en blogg for å bli kjent og sånt. Jeg liker ikke så skrive så mye av den typen "dette har jeg gjort i dag" med mindre det virkelig var noe spennende. Så bare for å ha sagt det, var jeg ute av huset i går, mer spesifikt, i Tønsberg. Denne gangen ikke med mamma, haha. Jeg var med to av mine venninner og det var utrolig koselig. Men, vi er ikke av den typen som passer på å få dette dokumentert overalt, så ingen bilder ble tatt, hverken til å bli lagt ut på Instagram eller for at jeg skal skrive et innlegg på min blogg.

Så ja, det var kort om dagen i går. Jeg gjør ikke så mye spennende for tiden, denne helgen her har vært mest for å slappe av, noe jeg har kjent på at jeg har trengt. Selv om ja, jeg hadde høstferie for en uke siden. Men jeg bør ikke slite meg selv ut på bare en uke, så det har vært utrolig deilig å kunne slappe av, noe jeg skal gjøre resten av denne søndagen.

​Selv om jeg har hatt få innlegg i det siste, og lite å komme med, så betyr ikke det at jeg skal slutte med å blogge. Det er ikke planen min. Jeg føler bare på at hvis jeg ikke har noe spennende eller interessant å skrive om, hvorfor skrive i det hele tatt? Jeg gjør jo dette for min del, så hvis jeg har en fast leser her ute, så vil jeg bare si at jeg er veldig takknemlig for at du vil følge med på livet mitt selv om det ikke er så innmari spennende, haha.

En ting jeg vil si er at i morgen, altså neste uke, starter jeg med lavkarbo, så jeg kommer nok til å skrive mye om hvordan dette vil gå for meg. Jeg vil også bare nevne at jeg starter ikke med lavkarbo for å bli tynn! ​Jeg gjør det for å holde meg unna det usunne og for å hjelpe moren min med å gå ned i vekt. Hun syntes nemlig at det er vanskelig å starte med det når hun da må lage to middager til familien, så da har hele familien tenkt til å starte med lavkarbo. Noe jeg syntes er veldig bra.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Som dere sikkert har skjønt, så blogger jeg ikke hver dag. Dette fordi jeg ikke blogger for å få lesere og for at dere alltid skal ha noe å lese her hver dag. Mitt mål innenfor blogging er mest for meg selv. Så jeg ville egentlig bare forklarer dette til dere, selv om jeg vet at mange lesere, det har jeg ikke. Tror ikke jeg har én fast en gang. Mer over til hvorfor jeg blogger og hva dette hjelper meg for. Ofte har jeg mye løs tid hvor jeg ikke orker å gjøre noe annet enn å få ut mine tanker. Jeg orker ikke å se på Netflix engang. Jeg ser egentlig ganske sjeldent på Netflix, med mindre jeg er med kjæresten. Så derfor startet jeg en blogg for å fylle ut denne tiden på. Jeg personlig føler at det er mye letter (og gøyere) å skrive mine tanker ut på en blogg enn i en dagbok. Siden det er den tanken på at det faktisk kan være noen som leser dette som gjør det mer artig. Dagboken min blir låst og liggende på rommet, så jeg føler ikke at jeg får noe ut av det. Det er ikke bare nok for meg å dele det som er i mitt hodet uten å kanskje få tilbakemeldinger på det jeg sier. Jeg vil liksom at andre skal se meg og det jeg gjør, men likevel så er én nok. Jeg trenger ikke flere tusen lesere, jeg skal ikke ha en blogg for å leve av det. Jeg vet hva jeg skal gjøre etter videregående, jeg vet hva jeg vil leve av. Så dette er ikke for å bli kjent av hele Norge.

Jeg ville bare få ut dette for å forklare hvorfor det ikke alltid kommer ut et innlegg hver dag. Hvorfor jeg ikke driver med sponsing og det. Jeg har en plan, som jeg sikkert kommer til å fortelle om senere.

​Bare for å ha et bilde å dele med dere.

 • 8 lesere

Likes

Comments

Blogg

Eller kakao da. Mest kakao. Det er så godt! Spesielt nå når du kjenner at luften kommer alle mulige veier og det er kaldt. I det siste har drukket i hvert fall en kopp med kakao hver dag, det er ikke sunt. Men det er det eneste som frister nå når det er så kaldt ute. Komme hjem og holde på den deilige koppen. Det er bare så herlig! I går var jeg også på Kafferiet her i Horten, og jeg tok ikke en kopp med latte nei. Kakao med krem ble det! Jeg føler på en måte at det er det eneste som funker på denne tiden av året. Ikke te eller kaffe, men kakao. Jeg burde begynne med noe annet.

Likes

Comments

Foto

Jeg kom hjem tidligere i dag enn planlagt. Noe som var utrolig deilig. Jeg skal også starte senere på skolen i morgen, som vil si kvart over 12 i stedet for halv ni. Jeg får slappet av i morgen før skolestart. Grunnen til at vi starter senere i morgen er at vi har en foto oppgave som skal leveres neste onsdag. Da har vi hatt to uker på oss. Så egentlig skal jeg bruke morgningen på å ta bilder i morgen før skolen. Men siden jeg skal ta de i dag, trenger jeg ikke å tenke så mye på det i morgen. Oppgaven er å ta miljøportrett. Noe jeg må si jeg er veldig dårlig på. Så før middag i dag skal jeg ta bilde av faren min på tur med Kira, og i kveld skal jeg ta bilde av naboen min som er en håndballspiller.

Nå sitter jeg egentlig bare på sofaen og slapper av mens jeg venter på at min far skal komme hjem. Dette innlegget her har tatt litt lang tid å skrive siden Pusur, vår katt, ville ha oppmerksomhet, haha

Nå blir det mye kos med Pusur. Muffins ved siden av har jeg også, de fra i går. Veldig godt!

Likes

Comments

Mat + baking

Det har blitt utrolig mye baking i det siste, men jeg klager ikke! Selv om jeg har sagt at jeg skal prøve å være sunn, så har ikke det funket noe særlig, litt bedre har jeg blitt da. I dag funket det helt til nå. Nå sitter jeg å spiser sjokolademuffins med et glass melk ved siden av. Så godt! Noe jeg ikke fikk fortalt, var at jeg bakte grove rundstykker i går, så ja. Mye baking i det siste. Vil dere ha oppskrift på det og, så gi meg beskjed, da lager jeg et innlegg om det også. Men nå muffinsene!

Det du trenger for 15 porsjoner:
(Vil dere lage fler, bare spør meg hva dere trenger da, har oppskrift for 30, 45, 60 og 90 porsjoner i tillegg)

 • 100 g smør
 • 2 egg
 • 2 1/2 dl sukker
 • 1 1/2 ts vaniljesukker
 • 1 krm salt
 • 4 ss kakao
 • 2 dl hvetemel
 • 1/2 ts bakepulver

Slik gjør du:

 1. Smelt og avkjøl smøret
 2. Pisk egg og sukker til eggedosis
 3. Tilsett de andre ingrediensene
 4. Bland tilslutt inn smøret
 5. Fordel røren i muffinsformene (ikke fyll de mer enn 1/2 fulle)
 6. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 10-15

Kos dere med herlig muffinsbaking (melk ved siden av er fantastisk godt)! 

Likes

Comments

Blogg

Akkurat nå kunne jeg nesten ikke følt meg bedre, på en mandag også! Selv om det er mandag og ferien er over har jeg aldri følt meg så opplagt som i dag. Jeg elsker det! Altså ja, jeg slet med å komme meg opp på morgningen i dag, men fy søren så gøy det var å komme på skolen. Jeg som ikke er så glad i skolen, haha. Det beste med dagen i dag må nok være treningsøkten. Endelig var treningen begynt igjen etter over to uker. Det var på tide!

Ingen dager er perfekte. Dessverre. Den har vært litt irriterende i dag. Som forsinkelser av buss. Det var ikke ille forsinkelser, men jeg skulle jo rekke trening, så jeg var litt stresset for å si det sånn. Jeg måtte hjem først for å skifte. Hadde en halvtime på meg, trodde jeg. Men siden bussen var forsinket, så hadde jeg bare 15 minutter før jeg skulle ut igjen og ta den andre bussen. Jeg hadde skiftet til trenings shorts så det var litt kaldt. Selvfølgelig var jo den bussen også forsinket, så jeg sto ute i kulden ti minutter lenger enn jeg skulle. Det gikk fint da!

Jeg har egentlig så mye mer jeg vil fortelle dere, men det får bli en annen gang.

Likes

Comments

Mat + baking

I dag ble et nytt brød bakt. Noe som tok utrolig lang tid, så jeg har ikke fått spist frokost før nå. Men det var virkelig verdt ventingen. Nybakt brød blir til ny oppskrift delt med dere, så vær så god!

Det du trenger:

 • 7 dl melk
 • 6 dl vann
 • 1 kg sammalt hvetemel grov
 • 1/2 kg sammalt hvetemel fin
 • 1/2 kg hvetemel
 • 2 dl havregryn
 • 1 pk gjær
 • 3 ss sukker
 • 2 ss luftigere bakst
 • 300 g margarin eller smør
 • 1 ts salt

Slik gjør du:

 1. Bland alt det tørre godt
 2. Varm melk og vann til det er fingervarmt, omtrent 37 grader
 3. Løs gjæren opp i litt av væsken
 4. Sett i gang kjøkkenmaskinen og hell all væsken sammen med det tørre (også væsken med gjæren)
 5. Skjær margarin/smør i terninger og bland det i deigen fortløpende
 6. La maskinen elte deigen godt, helt til alt margarinen/smøret er godt inn i deigen
 7. Dekk bollen med et klede og la den heve på et lunt sted i ca 1 time
 8. Del deigen i 3 og form til brød
 9. Bruke gjerne brødform å steke i
 10. Etterhev ca 10-15 min over varmt vannbad
 11. Stek 190-200 grader i 40-45 minutter
 12. Bank på brøde og om det har en "hul" lyd er det ferdig stekt

Jeg må si at det var utrolig godt med mat nå! Kjempegodt brød også!

Likes

Comments

Blogg

Ikke bare nok med at jeg var i Tønsberg og brukte opp så og si alle pengene min, men jeg dro til Horten på Peppes Pizza med moren min også. Jeg spanderte selvfølgelig, nå som jeg har (hadde) penger! Bare i dag har jeg brukt 2000kr, men må si at jeg er fornøyd med mine kjøp! Denne uken, fram til nå på søndag, har Horten vært i noe som "Spis for 100 i Horten", så dette måtte vi utnytte! Flere restauranter har vært med på dette og satte ned prisen på utvalgte retter ned til 100kr. Vi skulle egentlig på en annen restaurant, men endte opp på Peppes. Noe som funket helt fint. Der bestilte vi hver vår pizza som egentlig skulle blitt på neste 400kr til sammen. Siden det var et sånt opplegg denne uken, ble det bare 200kr. Ekskludert drikke da.

Så da ble det en helt vanlig pizza med skinke til meg, og noe annet for min mor. Usikker på hva, men dere ser litt på bildet. Koselig dag har det i hvert fall vært. Deilig å kunne komme seg ut av huset også!

Likes

Comments

Shopping

Jeg har klart å spare opp masse penger, og i dag fikk jeg brukt de på nye klær! Jeg skal nå vise det jeg har fått kjøpt, og vise det jeg er mest fornøyd med av kjøpet i dag.Jeg kjøpte denne genseren på H&M. Den er så deilig! Du kan også kjøpe den på nettet her, men der fant jeg den ikke i min blåfarge.Denne kjøpte jeg også på H&M her. Veldig myk og god er den. 

Bukse og skjorte kjøpte jeg på Cubus. Digger skjorta, men elsker buksen! Skjorta finner du her, og buksen her. Det er virkelig favoritt buksen min, og siden den jeg hadde før ikke passet mer, funket det perfekt at jeg fikk kjøpt en ny i dag! Det er ikke den buksen jeg bruker på de andre bildene.

Jeg hadde også veldig lyst på nye t-skjorter, og disse var veldig billige, så da kjøpte jeg de! Billige og myke er jo en bra kombo. Disse er kjøpt på New Yorker. Nettsiden deres ville jeg ha endret på, siden der var det utrolig vanskelig å finne frem. Så blir dessverre ingen link her.Denne jakken er også fra New Yorker, men jeg vil tro at det er mitt beste kjøp i dag! Jeg trengte virkelig en ny høst jakke i år. Alle andre har blitt for korte i ermene. Jeg kommer definitivt til å bruke denne masse! Jeg kan nesten ikke vente heller, haha.

Et bilde med jakken igjen.

Var det noen av disse klærne du likte, i så fall si meg hva. Har du noen favoritt klesplagg? 

Likes

Comments