Det känns surrealistiskt att det faktiskt gått ett helt år (!!!!) sedan jag och E träffades för första gången.. på det absolut knasigaste sättet det går att träffa en människa på. Minns så väl när jag tog den här bilden, nykär och helt förälskad i den mest perfekta killen jag någonsin träffat i mitt liv. Ett år senare och jag är trippelt så kär hihi. 

Blev så glad idag när jag fick post och såg att E's present hade kommit. Snabbt åkte vi och hämta den och han blev helt överlycklig. Det gjorde mig såååå varmt i bröstet. Nu har jag precis kommit hem, vi åkte till hans kusin och träffade hans släkt. Planen var att ha en myskväll men E åkte till Köpenhamn med sina kompisar, så nu mina vänner ska jag se en film tills jag somnar. 
GN

Likes

Comments

Minns inte sist jag sov själv, det var alldeles för längesen.. Men ikväll har jag varit ensam och ska sova ensam i vilket fall och det känns så bittert. Samtidigt som jag känner mig patetisk som inte klarar av att vara utan min pojkvän en endaste dag? Men that's life, och det var faktiskt skönt att få ha soffan för sig själv för en gångs skull hihi..

Har trots allt haft en händelserik helg med E. Vi har köpt lite inredning för att piffa upp lägenheten, varit ute, kollat på bio och gått till familjens restaurang. Är det något jag uppskattar till tusen och gör Malmö så älskvärt är det för alla uteserveringar som finns.. Det är så fantastiskt sådana dagar när det är fint väder - men även de dagar när det inte är strålande sol. Det ligger en sån mys-känsla över den här staden och det älskar jag.

Något annat jag också älskar är Miami och Bahamas. Tittar tillbaka på bilder lite då och då och det slår mig hur jäkla vackert det är varje gång!

Likes

Comments

Ligger i sängen pigg trots att klockan strax slår midnatt. Känner mig överväldigad av alla känslor som jag inte riktigt kan sortera inne i mitt huvud. Det är dock inget ovanligt, börjar bli rätt bekväm med dessa känsloattacker.

Bredvid mig ligger min helt enastående E och andas tungt, det är givetvis likadant varje natt. Han somnar tidigt och efter att jag skådat det finaste jag har i detalj så kan jag också somna gott. Jag känner mig så trygg i tanken av att jag har honom, det låter så barnsligt men det kommer verkligen en dag då en person kommer in i ens liv och vänder upp och ner på hela ens värld - till det positiva. Min person är han, och det gjorde han ganska exakt för ett år sedan. Vårt första år har varit en oförglömlig resa. Att "livet chockar en som mest när man minst anar det" är väl en upprepande klyscha man dagligen får höra. Men den klyschan har aldrig blivit så påtaglig som förra året. Hade inga planer på att varken binda mig eller göra mig hemmastadd i min nya stad, och idag är jag lyckligt kär i min skånska sambo och känner mig mer hemma här än i Norrköping.

Klyschan nummer två är väl att man "utvecklas så mycket genom att ta sig an utmaningar" men även detta har gjorts klart för mig. Tanken av att någonsin förändras har alltid varit skrämmande för mig, men i denna stund känner jag mig så komfortabel med den tanken. Jag vet med säkerhet att jag ser, och värderar helt andra saker än vad jag gjorde för bara 14 månader sedan. Det enda som återstår är väl min fortsatta kärlek för Fredrik Reinfeldt.. Haha skämt å sido.

Sov gott på er

Likes

Comments