Godmorgon läsare och godmorgon ny vecka.
Som ni ser enligt bilderna så har hela helgen varit fylld av flyttning för min del. Hela förra veckan gick åt till att packa kartong efter kartong och förbereda inför helgen och på fredagsmorgonen klockan 7 satte jag och pappa igång att lasta in allting och orda runt i släpet så allting fick plats. Eftersom det är en körning på 2 timmar dit jag flyttar så ville vi helst bara klara oss på en körning. Allting gick jättebra och mina möbler är nu på plats hos syrran.

För er som inte vet så är det alltså till min syster jag ska flytta, tillfälligt. Jag har sökt in till Örebros universitet och så får vi helt enkelt se om en månad om jag kommer in. Gör jag inte det eller väljer att tacka nej av nån anledning då för att jag vill nått annat så är planen att leta mig neråt i landet och hitta eget. Kanske flytta till Göteborg som planen var först och söka till universitetet där. Göteborgs handelshögskola har ett väldigt lockande program med ekonomi och inriktning engelska. Så vi får se helt enkelt men första stoppet blir iaf att bo hos syrran, vilket jag är så tacksam för.

Som det ser ut just nu så bor jag ute i vårt gästhus hemma hos mamma och pappa fortfarande. Finns lite saker kvar att fixa här i stan och eftersom alla mina möbler är någon annanstans så bor jag här, vilket är himla perfekt. Fått större säng för några dagar också, klagar inte!

Idag väntar en fika med en vän jag saknat på tok för mycket under på tok för lång tid. 

Ha det bäst
Puss & kram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörrni!

Mycket har hänt de senaste dagarna och jag står inför några stora förändringar den kommande veckan. Till en början så hade jag en fantastisk helg med min fina Malin. Vi gick på bio och såg den där Bridget Jones filmen, jo jag vet att det är typ 5 år efter alla andra men lika bra var den för det! Under flmens gång bestämde vi oss för att dra ut senare på kvällen och på den vägen är det. Vi hade en jätterolig kväll och så härligt att vara med Malin, hon får mig alltid att fyllas med den positiva energi som jag behöver just nu.


Resten av helgen mådde jag väl ungefär som jag förtjänade. Malin och jag låg helt utslagna hela lördagen och såg filmer som Camp Rock trots att sanningen är att båda nästan sov sig igenom den.

I måndags hade jag mitt sista pass på Coop. Det va riktigt bittersweet då jag varit där i nästan 2 år och klart att de som jobbar där har lämnat avtryck hos mig. De har ändå sett mig må dåligt, stressad, tröstat mig, pratat med mig och hjälp mig men framför allt - gett mig så många skratt som jag kommer bära med mig. Men jag är redo för nya äventyr nu och därför har jag igår samt idag och även imorgon ägnat nästan all tid åt till att flyttpacka och få nr mina 3 rum i kartonger. På fredag går första, stora flyttlasset.

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Idag tittade äntligen solen fram efter en hel vecka av endast regn och det gör mig så himla glad. Jag har varit vaken i tre timmar redan och njutit av morgonen. Började med att skjutsa mamma till tåget, köpte färska frallor på ett bageri, åkte hem och njöt av en varm fralla, kaffe och kollade veckans PH-avsnitt som jag inte hade sett.

Planerna för dagen ser väl ut som så att jag ska ut och gå en stund nu för att andas lite frisk luft och tänka lite, kanske även lyckas fånga lite D-vitamin, komma hem sen och äta lunch och sen dra iväg och lämna in min mobil på lagning hos Telenor. Alltid jag och förstöra mobiljäveln... Fast denna gång var det inte med flit utan jag bar på Emmy (systerdottern för er som inte vet) och hon sparkade till med benet så min mobil åkte ur jackfickan och landade platt på parkeringen... Så det suger ju men så är det och nu ska jag fixa den, eller de kanske byter ut den helt... Vi får väl se.

Har ett litet jobbpass ikväll också. Mitt sista jour-pass på Coop för på måndag är min sista dag där för sen så flyttar jag ju. Så himla galet.

Så himla fin höstmorgon

Likes

Comments

Evelina

Godmorgon!

En ledig måndag och jag såg framför mig hur jag skulle få sova ut men nej, inte riktigt. Jag har varit hos syrran under helgen och hon ska till skolan, Tommy ska till jobb och Emmy till dagis så jag åker hem i samma veva som syrran ska iväg och skjutsar henne.

Just nu sitter jag och försöker få i mig en ytterst orginell frukost bestående utav vanlig fil med K-special. Är det nått jag älskar och verkligen njuter av är det långa frukostar med allt på bordet, men i ärlighetens namn - hur ofta har man tid för det? En måndag? Macka och kaffe ska jag iaf få i mig också så jag orkar köra hem sen, det tar ju ändå nästan 2 timmar.

Hemfärd, ansiktsbehandling, gym och flyttpackning står på schemat idag för mig. Hoppas ni alla får en fin måndag!

Puss & kram

Likes

Comments

Evelina

Evelina Berg heter jag, en oblyg flicka på 19 år. Fyllde nu i oktober (alltså född -97). Kan väl beskriva mig som en relativt lång (175 cm) blondin i mina bästa dagar som spenderar den mesta tiden på gymmet, ute i löpspåret, på fiket med en liten cappuccino på laktosfri mjölk, extra shot och extra varm  i handen tillsammans med trevligt sällskap eller på Coop där jag för tillfället jobbar. 
Jag prioriterar: att vara med familj, vänner, fikor, träna, må bra.
Jag brinner för: hudvård och hälsa.
Jag tycker om: vinkvällar med vänner, pengar, dansa, mysiga hemmakvällar, soligt väder, kramar, skriva i allt från öppen blogg till privat dagbok och äta mat.

Till våren planerar jag börja plugga igen och håller alla mina tummar och tår för att jag kommer in på det jag vill. 
...Det var väl lite kort om mig.

Välkommen ska du vara till min 267 blogg i ledet, förhoppningsvis förblir denna till skillnad från de andra

Puss och kram

Likes

Comments