View tracker

Idag på eftermiddagen hamnade jag i kiosken på jobbet med Jenny. Stundtals var det superhektiskt, men när det emellanåt var få elever tog vi det lugnt och lyssnade på lite blandad julmusik. Då först slog det mig att det faktiskt bara är ca 3 veckor kvar till jul... sjuk tanke i och med att det nyss var september typ haha. Adventsstjärnan är uppe i mitt rum i alla fall så nu kan julmyset dra igång på riktigt tycker jag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var det exakt 20 år sedan jag kom till jorden. Trots att det var söndag (och därav inget party-aktigt firande) så tyckte jag att det blev ett väldigt skönt och värdigt firande. Egentligen har inte så mycket förändrats haha, men det kanske tar lite tid att faktiskt inse att tonåren OFFICIELLT är över nu haha...


Likes

Comments

View tracker

I förrgår hände en ganska plötslig sak. Det var inte så att saken i sig var oplanerad, men den skedde mycket snabbare än jag trodde. Jenny har länge funderat på en tatuering, så i tisdags ringde vi för att boka en tid till henne. Hon fick tid redan två dagar senare, så då tänkte jag att jag kunde passa på att bocka av några små från min lista på en gång också :)

Detta blev resultatet: ett hjärta som Emilia ritat (hon har ett likadant som jag ritat, ett lila band för Epilepsy Awarenes och en simba bara för att jag älskar Lejonkungen hehe..

Likes

Comments

Det har blivit allt mer populärt att använda sig av gamla legendariska låtar och göra covers/remixes/nyversioner av dem. Oh Lord med MiC LOWRY är ett exempel på en sådan låt, där han använt sig av klassikern In the air tonight som är skriven av Phil Collins från början. Sjukt taktiskt och smart arbetssätt måste jag säga! Vid just detta exempel gillar jag verkligen den nya versionen jättemycket, men vet dock fortfarande inte om den slår originalet ;)


Likes

Comments

Nu har jag landat lite i ledigheten, chillat en del och funderat över en förändring i rummet som förhoppningsvis kan bli av inom en snar framtid... Idag blev huvudaktiviteten iaf att ta en lunchning/shoppingrunda/fika/strosning i stan med Lydia. Väldigt hög mysfaktor, man måste passa på när denna pangbrud väl är hemma! :)


Likes

Comments

Det har hela tiden hänt saker fram och tillbaka den senaste veckan, så jag har helt enkelt inte lagt en tanke på bloggen.. Kortfattat: massa jobb, träningar, afterwork, högskoleprov, handboll, vänner.

I måndags åkte jag ner till Uppsala för att träffa Julia och partaja lite. Under dagen fikade vi och fixade lite praktiska saker inför kvällen. Det var maskerad och känner man mig så vet man att jag tar alla chanser jag får att klä ut mig hehe. Jag klädde ut mig till Merida från filmen Modig iaf, förvånansvärt många som fattade faktiskt! Julias kostym blev lite oklar under kvällens gång haha, men bra blev det ändå! Det var helt okej ute, men det roligaste med kvällen var ändå att träffa nytt folk, se nya saker och dricka nya drinkar. Och att få träffa Julia så klart <3

Igår mötte jag istället upp Therese för att spendera dagen och natten med henne. Det blev matlagning, lite shopping, massa mysmassage och lite plugg för hennes del. Idag (onsdag) åkte jag hem igen; kände att jag kunde stannat längre, men samtidigt behöver jag verkligen försöka hinna landa lite nu på lovet. Hinner aldrig sitta stilla känns det som...

Det var väldigt välbehövt i alla fall med mycket kvalitetstid. Att bara kunna prata om vad som helst med sina vänner är verkligen GULD VÄRT <3


Några blandade bilder från Uppsala:


Likes

Comments

Ääääntligen går det i riktig medvind med träningen! Den här veckan har verkligen flutit på bra med både träning och jobb, dessutom var det halloweendag på skolan idag. Årets första utklädnad blev Kim Possible, sen så blir det troligen tre ytterligare i är också ;)

Så nu tycker jag absolut att jag är värd en efterlängtad helg! :)Likes

Comments

Herre vad glest det börjar blir här nu... Sedan förra helgen har inte så mycket hänt under veckan, men i lördags åkte jag upp till Orbaden för att spendera tid ed Julia som äntligen är hemma. väldigt trevligt! På söndagen gick jag bland annat på bio, men i övrigt var helgen väldigt lugn. Jag vet inte riktigt om jag har så mycket mer att säga för stunden haha, inte så händelserik vardag just nu. Framöver blir det dock liite mer som händer: halloween-dag på jobbet på fredag, fira Jenny och Therese på lördag. Nästa vecka är det after-work och högskoleprov, sedan väntar efterlängtat höstlov! På höstlovet är det inplanerat några festligheter i alla fall, men mer om det sen ;)


Det jag egentligen tänkte tipsa om var denna låt jag börjat nöta nu på senare tid, både skönt beat och bra text:


Likes

Comments

Nu har jag varit uppbokad och flängt omkring varje helg den senaste månaden. Denna helg var det inte annorlunda då jag hakade på laget som skulle spela i Umeå under lördagen och nu Boden idag (söndag). Jag följde dock inte med till Boden, utan stannade i Umeå och hälsade på Madde. Idag är det dags att åka hem och just nu står jag på stationen i Sundsvall i väntan på det sista tåget. Väldigt skönt att komma hem i tid idag måste jag säga, jag måste börja ladda upp bättre inför varje jobbvecka känner jag haha... Nästa vecka är det dock lugnt och jag tänkte hålla mig i Bollnäs HELA veckan ;)Likes

Comments