Eva Sand
Eva Sand
Eva Sand

1. Her /2. Her /3. Her /4. Her /5. Her /6. Her /7. Her /8. Her /9. Her

En blazer er simpelthen en klassiker at have i garderoben, og den ses overalt i gadebilledet denne sæson. Jeg er stor fan af, at efteråret er lige om hjørnet, så er det nemlig tid til at iføre sig flere lag, strikke og fede overgangsjakker. Min favorit jakke på denne tid er helt klart blazere. Jeg synes, at det er så nemt at style blazere, hvad end man skal til noget eller blot bruge den til hverdag. For hvad er nemmere end at style jeans og T-shirts med en blazer for at give et enkelt look et twist, eller style den med kjoler, nederdele og sweatshirts for at opnå et pænt look, der samtidig er behageligt. Ovenover har jeg fundet 9 seje blazere frem – med tern og fede detaljer. Jeg er især vild med nr. , - ville være så fed at iføre sig! Hvilke jakker går I med her i efteråret? Er I også vilde med blazere?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg om min kærlighed til verdens dejligste kæreste. Jeg har nu været sammen med ham i 9 fantastiske måneder, og jeg kan ikke vente til, der kommer flere. Kender i det, når man bare får sus i maven, hver gang man kigger på sin kæreste? Sådan har jeg det egentligt hver dag - jeg er så glad for ham, og jeg vil aldrig være foruden ham, og det vi har. Han har vendt op og ned på min verden, og han har gjort mig til den mest glade kvinde. Vi skal virkelig huske at værdsætte den kærlighed, der kommer til os, og den kærlighed som ens kæreste, giver en hver dag. Vi ved altså aldrig, hvad dagen bringer, og derfor skal vi passe på hinanden og aldrig tage hinanden for givet. Da jeg mødte min kæreste dengang, var daten arrangeret igennem Tinder, hvor vi efter arbejde mødtes og gik på café. Jeg kunne med det samme mærke, at kemien bare var der, og jeg faldt pladask for ham. Jeg ville være hans, og nu er han manden i mit liv. I dag stod vi faktisk ude i vores køkken, hvor han holdt om mig og sagde søde ord til mig, hvilket gjorde mig helt rørt. Jeg vil bare lige sige tak til min dejlige kæreste for at være den, han er. Jeg kunne ikke ønske mig mere end, det jeg har nu. Han er alt, hvad jeg har drømt om. Han var den frø, der blev til min prins. Jeg elsker dig.

Likes

Comments

Jacket, H&M / Blouse, Envii / Trousers, Luizacco / Boots, Toga Pulla

Ovenover ses gårsdagens outfit. Jeg var hoppet i mine yndlingsbukser og min nye bluse i den fineste røde farve - er SÅ glad for den! Jeg er begyndt mere og mere at gå i farver. Dagen gik først med arbejde, og om aftenen var O og jeg ude og spise med noget af O's familie. Det var en rigtig hyggelig aften med god mad.

Likes

Comments

Jacket, H&M / Trousers, H&M / Boots, Toga Pulla
  1. Jeg er vild med farven på min nye paraply.
  2. Jeg lever efter mottoet ”just do it”.
  3. Jeg elsker duften lige efter, at det har regnet.
  4. Når jeg har besluttet mig for noget, får jeg det gjort.
  5. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem fra arbejde, er at tage joggingtøj på.
  6. Jeg vil gerne have to børn.
  7. Jeg sover ALDRIG med makeup på lige meget, hvor fuld/træt jeg er.
  8. Jeg elsker Kinder Pingui.
  9. Min favorit-is er Magnum med hasselnød.
  10. Jeg elsker bær og frugter, og jeg spiser meget af det.

Likes

Comments

Sneakers er meget ’in’, og de er helt sikkert kommet for at blive. Sneakers kan både bruges til hverdag, eller når man skal ud – til jeans eller kjole, og de passer næsten til alt! Jeg er også hoppet med på trenden, selvom jeg ikke troede, at det ville ske. For bare et år siden, ejede jeg ikke et par sneaks, da jeg altid har haft en lidt mere feminin stil med finere fodtøj. Efter jeg mødte O, er jeg blevet ret vild med ideen, om at have behageligt fodtøj på, som samtidig ser cool ud. O går kun i sneaks, og han er lidt af en 'sneaker-fan'. En anden fordel ved sneaks for mig er, at det er super godt fodtøj til mit job. 

Jeg har ovenover fundet nogle af mine favoritter fra Adidas og Nike. De næste sneakers, jeg har kig på, er de første – så behagelige og fedt design. Er I også hoppet med på sneakers-trenden?

Likes

Comments

Nu hvor jeg har haft fri, har der været tid til at forkæle min hud med Pure Clay Purify Mask fra L'Oréal. Serien Pure Clay består af tre forskellige ansigtsmasker, og de fåes med kul, røde alger og eukalyptus. Pure Clay Purify er en rengørende og matterende maske, som er en kombination af ler og eukalyptus. Masken renser dybt i huden, og den fjerner urenheder og overflødigt hudfedt. Den giver huden et mat udseende uden at udtørre, og eukalyptus har en beroligende effekt på huden. Ansigtsmasken har også en sammentrækkende effekt på ødelagte porer og efterlader huden sund og frisk. Masken skal kun sidde i 10-15 minutter, og for det bedste resultat, bør den bruges tre gange om ugen.

Det er en rigtig god ansigtsmaske for mig, for jeg har en lidt fedtet t-zone, og denne maske tager lige det værste shine fra ansigtet, og så dufter den helt fantastisk!

Så hvis du mangler en ansigtsmaske, så vil jeg helt klart anbefale at kigge efter disse ansigtsmasker.

Likes

Comments

T-shirt, Calvin Klein / Trousers, H&M / Boots, Toga Pulla / Bag, Lauren Ralph Lauren

Ovenover ses lørdagens outfit. O., hans mormor og jeg kørte en lille smuttur til det svenske. Det var en super skøn tur, og vi købte mange gode sager. Jeg var hoppet i et par loose jeans, en logo-tee og mine yndlingsstøvler. 

Jeg har haft fri i dag, så dagen er gået med at ordne en masse praktiske ting som at handle og vaske tøj -og lidt online shopping. Derudover hentede jeg O. fra job, og vi havde en hyggelig tur hjem.

Jeg nyder at tænke på, at jeg også har fri i morgen, hvor vinduespudseren kommer og pudser vores vinduer udvendigt. Det er altid så pænt efterfølgende.

Likes

Comments

1. her /2. her /3. her /4. her /5. her /6.her


​Det danske vejr er noget for sig og aldrig til at regne (haha) med, sådan har det jo været det meste af sommeren. Det er snart efterår, og vi går en koldere tid i møde, derfor er det tid til at finde de skønne og varmere styles frem fra garderoben fx store strikke og skindjakker. Det fine ved efterår er alle de smukke efterårsfarver i naturen, som er helt fantastisk at nyde synet af. Jeg har samlet mine favoritter fra diverse webshops, som jeg synes er smukke styles til det kommende efterår. Jeg er især vild med nummer 1 og 3 - den hvide kunne være SÅ fin! Hvad tænker I?

Likes

Comments

​I forrige måned annoncerede H&M deres næste store designsamarbejde, hvilket bliver et samarbejde med den London-baserede modedesigner, Erdem, som i 2005 etablerede tøjmærke i eget navn. Brandet står for alsidighed og stærk femininitet.

For H&M, har Erdem designet en kollektion til kvinder og en kollektion til mænd. ERDEM x H&M bliver en genfortolkning af designtemaer fra nogle af hans mest berømte kollektioner, hvor der leges med print, tekstiler og delikat håndværk. For ERDEM x H&M har han skabt en fortryllende verden fuld af skønhed, delikatesse og rige detaljer, hvilket jeg også synes kommer til udtryk i den fine kampagnefilm. Her ser vi flotte kjoler, frakker, silke pyjamassæt og et suit. Jeg ser frem til at se hele ERDEM x H&M-kollektionen!

Kollektionen lander online og hos udvalgte butikker d. 2 november 2017.

Likes

Comments

Vi (jeg) er nu næsten færdig med indrette vores lejlighed. Den er blevet så fin og lige, som vi gerne ville have den. Indretningen er holdt i farverne hvid, grå, sort og træfarver. Jeg vil beskrive stilen som moderne, nordisk og enkel med få rå detaljer.

O. overlagde delvist indretning af lejligheden til mig, fordi han ved, hvor meget jeg går op det, og fordi han synes, at min indretningsstil er fornuftig og pæn. Der er dog stadig nogle sager, vi mangler i vores hjem. Er ret vild med lænestolen - overvejer om, det er sådan en, vi skal have inde i soveværelset. Og så er jeg ret vild med sengetæppet i vasket velour med quiltet mønster i form af korssting og let glans - overvejer også om, jeg skal bestille sådan et hjem, hvad synes I? Vi skal også have købt en Sonos-højtaler - en kombi imellem god lyd og et lækkert design er vigtigt. Indretningen af lejligheden falder heldigvis på plads lidt efter lidt.

Likes

Comments