Igår var det halloween, italobrothers var på avenyn och det var full fart hela kvällen, hela kvällen var grym från start till slut.

  • 128 readers

Likes

Comments

Har inte känt för att skrivit nu, har varit mycket på jobbet och sjukhuset, då jag har redan har diabetes, gluten, hypoterios så har jag också problem med hjärtat som slår för fort och ibland får jag otroligt svårt att andas. Så har det blivit mycket sjukhus besök. Haft en EKG maskin ikopplad i 24 h så nu är det bara att vänta på provsvaren på det och hoppas att dom hittar varför det är så.

Men nu är jag äntligen påväg till Östersund igen, önskar jag kunde vara där jämt. Det är jobbigt att vara ifrån honom. Men får göra det bästa när vi väl är med varann.
Denna gång blir jag bara där till fredag. Saknar ju ihjäl mig när jag måste hem ..

  • 150 readers

Likes

Comments

Vill bara tillbaka. Vill inte vakna upp utan dej.

  • 162 readers

Likes

Comments

Jag är påväg, påväg till dig.
Det är synd att det är en bit emellan oss men resan är så värd all tid

  • 174 readers

Likes

Comments

Lördag. Påväg mot jobbet, idag så får alla kunder 10% på hela deras köp och vi skänker 10% till bröstcancer fonden. Så hoppas det blir mycket folk så vi får chansen att göra en stor doneringar till fonden.

Annars idag så går tankarna tillbaka till Östersund, vill sätta mig på tåget och åka tillbaka på en gång, till dig.

  • 177 readers

Likes

Comments

Såhär lycklig är jag just nu och det kan ingen ändra på. För jag har haft det helt perfekt. Vill verkligen inte åka tillbaka till Sundsvall men jobbet kallar.

  • 179 readers

Likes

Comments

Ni som inte har diabetes vet såklart inte hur det är. Men som för tillfället när man har ganska högt blodsocker och sitter i bilen nånstans i skogen mot Östersund och är hur törstig och kissnödig som helst, ja då är det rent ut sagt skit jobbigt!
Det är ingen rolig kombination.. Ni kan ju tänka in er själv när man är så kissnödig att man knappt kan röra sig, så var det för mig.
Men nu har vi äntligen kommit till en mack!
Hallelujah säger jag till det iallafall. Nu är det bara mat i magen som fattas.

Visst är det roligt att lösa om mina otroligt jobbiga problem? Haha

  • 181 readers

Likes

Comments

Kär i min nya outfit från H&M som jag införskaffade mig igår.
7.00 imorse var man redo för att åka till Östersund. Så nu är jag och mamma snart framme, hon ska jobba och jag ska shoppa lite tänkte jag.
Som vanligt haha. Ne men kommer nog stanna kvar i Östersund till imorgon. Vi får se.

  • 181 readers

Likes

Comments

Idag har dagen gått snabbt iallafall, har jobbat fyra timmar och precis varit och handlat nu.
Nu ska jag hem, göra mat och sedan städa för vill att det ska vara rent och fint när jag kommer hem efter att man varit borta. Ska till Östersund med mamma imorgon.
Jag hoppas på att dagen ska bli så pass bra som jag hoppas på.

Känner mig väldigt trött dock, skulle behöva sova några timmar, haha låter som en pensionär men när man har problem med ryggen så blir det inte många timmars sömn.

  • 182 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft besök av finaste Amanda, blev tacos till middag, vilken chock va?
Vi har bara degat hela kvällen med gotta och donkeykong. Kunde inte slutat bättre på en tisdags kväll. Nu är det bara ladda om för jobb imorgon.

  • 183 readers

Likes

Comments