Nu har det gått väldigt lång tid igen sen jag senasr var inne på bloggen. Har inte varit min första prioritering.
Det har hänt lite saker sen senast. Har blivit mamma åt min lilla pojk Billy, Har flyttat till timrå till en nyrenoverad tvåa, med två balkonger m.m. Så har vi utsikt över vattnet, kan inte klaga på så mycket när det kommer till lägenheten.

Har förlovat mig. Min älskade sambo ställde denna fråga på julafton 2016. Så snart ett år har vi varit förlovade.
Sen den toflte maj så kom våran älskade son till världen. En underbar liten klump på 3892 g, 52 cm. Föddes med akut kejsarsnitt då hans puls gick ned från 140 till 80 på nån sekund, plus att lilleman hade ojämna hjärtslag, Blir kanske så efter 36 timmar av igångsättning då jag hade havandeskapsförgiftning. Men våran lilla kille var en pigg och frisk liten knodd.
Som i måndags blev hela fyra månader redan. Alla säger att tiden går så himla fort och att man ska ta vara på tiden. Trodde inte på att alla sa det. Men att det redan har gått fyra månader är helt otroligt.

Har redan börjat småjobba igen då jag är lite rastlös av mig. Men det är skönt att komma tillbaka till verkligeheten även fast att vara hemma lill plutten är helt underbart så tycker jag att jobba är som en egentid, ta vara på sig lite.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det halloween, italobrothers var på avenyn och det var full fart hela kvällen, hela kvällen var grym från start till slut.

  • 148 Readers

Likes

Comments

Jag är påväg, påväg till dig.
Det är synd att det är en bit emellan oss men resan är så värd all tid

  • 194 Readers

Likes

Comments

Såhär lycklig är jag just nu och det kan ingen ändra på. För jag har haft det helt perfekt. Vill verkligen inte åka tillbaka till Sundsvall men jobbet kallar.

  • 199 Readers

Likes

Comments

Ni som inte har diabetes vet såklart inte hur det är. Men som för tillfället när man har ganska högt blodsocker och sitter i bilen nånstans i skogen mot Östersund och är hur törstig och kissnödig som helst, ja då är det rent ut sagt skit jobbigt!
Det är ingen rolig kombination.. Ni kan ju tänka in er själv när man är så kissnödig att man knappt kan röra sig, så var det för mig.
Men nu har vi äntligen kommit till en mack!
Hallelujah säger jag till det iallafall. Nu är det bara mat i magen som fattas.

Visst är det roligt att lösa om mina otroligt jobbiga problem? Haha

  • 201 Readers

Likes

Comments

Idag har dagen gått snabbt iallafall, har jobbat fyra timmar och precis varit och handlat nu.
Nu ska jag hem, göra mat och sedan städa för vill att det ska vara rent och fint när jag kommer hem efter att man varit borta. Ska till Östersund med mamma imorgon.
Jag hoppas på att dagen ska bli så pass bra som jag hoppas på.

Känner mig väldigt trött dock, skulle behöva sova några timmar, haha låter som en pensionär men när man har problem med ryggen så blir det inte många timmars sömn.

  • 202 Readers

Likes

Comments

Idag har jag haft besök av finaste Amanda, blev tacos till middag, vilken chock va?
Vi har bara degat hela kvällen med gotta och donkeykong. Kunde inte slutat bättre på en tisdags kväll. Nu är det bara ladda om för jobb imorgon.

  • 203 Readers

Likes

Comments

​Nånting som jag önskar mig faktiskt är att åka på en festival. Har aldrig gjort det och skulle vara så sjukt roligt att komma iväg på något sådant. Så till nästa år funderar jag starkt på att dra iväg på en festival, eller vad säger ni?

Likes

Comments

Börjar bli förkyld, är det någon som har ett super knep? Har inte alls tid att vara förkyld just nu. Alla tips är välkommen.
Så dagen har varit lite seg idag, men vad gör det. Får vila ut imorgon och hoppas på att förkylningen försvinner.

  • 61 Readers

Likes

Comments

Åt världens godaste salami och brieost macka precis, kommer kanske låta konstigt men har aldrig testat det innan.
Men nu är man mätt och belåten och redo för jobb.

  • 49 Readers

Likes

Comments