Tiden bara flyger iväg och jag hinner inte ens tänka!

Colle gör inte så mycket just nu, promenader, går i hage och äter upp sig sakta men säkert. När han kom syndes revbenen men nu är de nästan ett minne blått.

Jag har ingen bråska utan målet just nu är att bygga upp hans muskler och hull. Det tar den tiden den tar helt enkelt!

PÅ söndag kommer en NH tränare, ska bli super kul. Jag kan inte så mycket om just detta men jag har väl lite som mål att kunna rida utan träns! gahhh. NU tycker ni att jag har blivit tokig ?? Kanske det kanske , men jag vill lära mig att kunna göra vad som helst med min häst.

Så måste jag säga att jag tror jag har typ bästa hästen för detta, han är cool lugn ( nästan ) , han lyssnar super bra men ändå väldigt känslig . Vem vet det kanske blir en westernsadel på Colle??


I fredags så var vi bjuda på höstfest till Mari och Niklas som äger stallet, super mysigt , väldigt gott och mycket bra sällskap!! Barnen hade väldigt roligt med , Arvid och Mejja gillar de 😄

Påvägen hem så olyckligt körde jag på en grävling, suck!! Den hamnade under bilen och det rumlade väldigt bra vill jag lova, det gick sönder lite såklart men men sånt händer ju !! Vi har så himla låg bil oxå! För låg för att bo på landet med !!
I går var vi på 30 års fest. Angelica Fyllde!!Super smarrig smörgåstårta , mmm så sugen på att göra en själv just nu!

Trevligt var det i alla fall och barnen sprang runt som duracell kaniner , eller Casper !! Olyckligt så sprang Casper omkull sin lilla syster så hon ramlade handlöst ner i golvet och slog ansiktet mot golvet, jag stod brevid så jag tog upp henne och hon skrek , typ tappa andan och sen började hon krampa, ögonen bara rullade runt och att hålla om sitt barn när hela hon blir super stel och man känner hur hela hon rycker. Man får en chock då,likblek var hon stackarn, hon var väl kanske mest rädd efteråt och lite halvskum . Grät mest efter hennes krampattack.

Pratade med 1177 och det var bara att åka in, men när vi kom in så var Saga sitt rätta ja och vi hade 2 timmars bus i en sjukhus säng , fanns inget som visade på något speciellt . Läkaren som vi fick kollade med etunas barnklink så de bestämde eftersom hon var så pigg och glad att vi fick åka hem igen och att vi ska kolla vidare henne bara för att check läget.

Idag blev det en lite akut tripp till Norrköping, packade in mina små troll i bilen och så åkte vi!!

Ja min telefon har då gått sönder!! Den är mega svart, det började med en lila prick som under några timmar blev större och större, mörkare och mörkare , så nu är den typ nästa helt svart ! Man ser INGET ! Haaalllllååååå!!! knack knack , någon där??

Jag har min gamla iPhone kvar och den är låst till telia , telia låser bara upp sina telefoner i butik så det var bara att åka! Jag måste ha en mobil , ifall det händer något eller nått. Annars klara jag mig

Fy , vad lite den är!!! Sen känner jag mig helt vilse i mobilen, hjärnan går på högvarv och jag funderar starkt på att köra planlöst ett tag! Blev för stor omställning från samsung till en mini liten iPhone. Ja ja, min kollegor tycker jag borde ha typ en sånär gamla hajfena eller en CAT stöttålig ! Men då kommer jag aldrig få vara med de extra vagant människorna!! Fatta jag kommer vara utstött, en svart mobil??

Hörru du, du med den svart mobilen ?! Dra du skämmer ut oss!! Faannn ,Pinsam ju!

Nä fy fasiken , rosa, vit eller rose !! Det är grejor!!Urschh,, från att inte säga något till att börja skrika på mig flera ggr per dag!!  JOBBIGT ...... Jag mår dåligt av detta, det kväver mig, känner hur det sitter i halsen SOM EN STOR KLUMP!! Jag har inget val , jag måste ta tag i detta innan jag inte orkar mera....

Alltså nya tvättmaskinen, han pipper när han är klar... suck orka !! Tur han är nere i källaren men jag hör han , tydligt och klart

Nä hobbyrummet kallar.....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så där jag!!

Livet rullar på och jag hinner inte ens blinka!!

I Lördags hämtade vi Markbaekkens MR. Cold i Enköping, en importhäst från Danmark ! 11 år , valack , 170 cm efter Carson Ask!

Ett jätte projekt, han är väldigt omsuklad och smal så fokus just nu är tömkörning , lonegering och promenader för hand. Jag känner att han behöver muskla sig innan jag sätter mig på honom. Jag ger honom hellre 1-2 månader att bara bygga. Just nu har han mest fått gått i en mycket mycket större hage än han har haft tillgång till tidigare och massa gräs.

Nästa vecka kommer det ut en foderrådgivare som ska titta på honom och även levera foder. Målet är att långsamt föra in foder.

Igår insåg jag kanske att detta är ett stort projekt! Han behöver coola ner sig lite, gå upp i vikt och bygga muskler och stå still vid uppsittning. Skulle pröva en sadel igår och det tog säkert en 30 min innan han stod stilla, öva öva och ta det lugnt. Jag visste allt detta innan så det är inget nytt, men jag kommer fixa detta galant !! jag gillar utmaningar!

Han är super trevlig att ha och göra med, ur mysig!

Det som skall göras härnäst är att min dansk ska tilläggsreggas.jag skulle vilja pröva ett equiband på honom, får se om jag får tag på något!Det har inte varit lätt att han barnen med mig till stallet!! Det tar så mycket längre tid ! Saga vägrade idag, hon vrålade redan på dagis, hon ville inte åka till något stall och frysa! Men väl där så går det väldigt bra ändå, de lekt med Arvid och Mejja. Ja ja i morgon kvar sen får jag och Colle egen tid ett tag

Vi trivs super bra i nya stallet, både matte och häst :)Tänkte nu har jag ca 66 dagar kvar på min kur, då är det lagom att boka in en tid innan medicinen tar slut. Som att det gick att få en tid i Katrineholm? Nää!! Jag fick ta en i Eskilstuna i stället, men det gör inget, bara någon får kolla!

Pust och fjun !! Nu ska jag sätta lite fart här hemma! Saga är som vanligt och röjer i köket!! Snask fia!! Hon som älskar kocker och olad ( socker och choklad )

Likes

Comments

Det tisslas och tasslas!
Det undras och viskas!
Vad är det med henne ?
Har hon blivit knäpp?
Hon har ändrats?

Ja det har jag !!!
Jag är så inåt helvetet trött på vissa saker och just nu håller jag inte tyst ! ( till viss del 😯😊😣)
Jag säger vad jag tycker!
Varför får inte jag som alla andra ha en åsikt ?
Har jag missförstått något ?

Jag är trött på att bli kränkt .
Jag är trött på att ställa mig i ledet efter vissa, nu aviker jag !
Vad har jag att förlora? Det är jag som vinner på det!
Åhh det känns inåt helvetet jäkla bra !

I grunden har jag en mycket bra lärare som coachar mig genom detta!

Likes

Comments

Mitt liv kretsar just nu runt familjen, hästnet och jobbet!!

Ja jag letar häst !!

Saknaden blev för stor! Det är bara hästar, hästar och åter hästar i mitt huvud!

Flyt med mitt sökande har jag inte haft kan man säga! Man har blivit besviken , ledsen och förbannad !! Blockerad ,borttagen och raderad.

Tyckte det var super jobbigt att sälja, tills man hitta de perfekt köparna ! Måste jag säga att mina kusar har fått fruktansvärt bra hem!

I vilket fall kan jag sammanfatta, att det är hemsk att ge sig in i denna vansiniga djungel! KAOS!! Men man har lärt sig ett och annat på vägen ! Det bästa är att hålla sig borta från sin stad! Så långt borta där ingen känner en, det är det som gäller, tydligen !! Så nu kör vi långt bort !

Jag tänker väl kanske lite oxå att min häst kommer! ÖDET !!

Jag är extremt kräsen , av alla tusentals hästar som är ute har jag nu hittat 4, och en av de är på annons. Resten är folk som har hittat mig genom min annons.

För mig måste de har det där speciella som jag dras till, det är inte alla vill jag lova. Kan nästan på 2 sekunder i en filmsnutt avgöra om det är något eller ej. En som jag ska kolla på har jag bara sett på bilder och hon skulle fixa filmsnutt för jag kräver det, jag menar en bild och hur den rör sig är INTE samma sak. Tjejen skulle fixa film i slutet av veckan , men det var något som föll mig för starkt så jag bara skit i det jag kommer istället!! CRAZY!!!

Jag hade lite som mål att hitta en häst på min semester , med det gick inte!! Tyckte det skulle vara lättare ,då kunde jag i stort sett åka vilken dag som och titta . Nu är det lite svårare , nu är det är helger som gäller!!


Vad händer annars , inte mycket! Mitt ansikte börjar sakta men säkert bli bättre !! Men måste säga att det är väldigt segdraget!! 300 tabletter kvar ca 3 månader! Det ska bli en kolla om någon månad för att se om jag ska äta längre eller ej ! När man ändå håller på varför inte lägga på några extra månader ! Det är ju billigt!! Mycket salvor och LÄPPBALSAM har gått åt! Lovar att jag har säkert köpt 40 st läppbalsam än så länge, det måste vara på hela tiden annars spricker de och börjar blöda. Det är desamma på huden överlag där det blir torrt! Jag är glad att ögona är bra nu, för innan semestern så vart de så fruktansvärt torra och irriterade att jag till slut inte såg något


Åhh vet ni , jag var förkyld i 5 veckor! I lördags var droppen, vakna med hög feber, min ena halsmandel svullen som bara den , halsont, ont i öronen , tänder och tandkött. Jag gurglade saltvatten uta bara helvetet och drack mitt pau d'arc te, reda på kvällen började jag piggna till och dagen efter var allt bort, plus min hosta och den eviga näsan som jag har snytigt och dessa jävla bihålor som gjort ont!! Då var jag glad!

Så nu är jag nästan mitt normala jag, lite extra trött bara!!

I morgon är det en ny dag med nya tag , hej och hå!!

Tänk positiva tankar och lev livet!! Det ska jag börja göra !

Jag kände förut att nu behövs lite uppiffning på vardagen! Göra något som jag inte brukar!!

Vad har jag att förlora , man lever bara en gång??


Likes

Comments

lördag då !

Jag har typ sovit hela dagen . Min medicin tar kol på mig. Jag somnade igår vid 21 sov till 9 , sen har jag legat i soffan och slumrat några timmar . skulle lätt kunna gå och lägga mig igen !

känner att jag skulle vilja göra massor med saker men jag orkar verkligen inte!

Sen har det regnat titt som tätt oxå , dragit ner motivationen

Men jag har i alla fall tänkt gå en Power promenad ! Skönt att rensa hjärnan lite med musik i lurarna och andas in frisk härlig landet luft . undrar om jag ska våga gå förbi mot Göttersta? kanske blir för långt ?
Jag kanske får kramp på vägen ? Eller halvdör, då måste jag ringa efter hjälp , verkar jobbigt !
Tror jag håller mig till 5 km !

Alltså de här två! Bäst kompisarna
Mulle , en riktig jägare!!! Mysigt värre !!


Jag har nu visst levt med min älskade telefon i 1 år . Som jag HATAR den, jag är bokstavligt nära på att ställa mig på den och stampa sönder den 😍

Nu vet jag egentligen inte vems fel det är, alltså det senaste problemet , om det är själva mobilen eller operatören.

Nu när folk ringer mig så är det upptaget ? När de väl får tag på mig via sms och jag ringer upp , alltid! Värst vad du pratar i telefon, har försökt ringa i flera timmar ??

Å då har jag inte ens rört telefonen , jag får väldigt få samtal i veckan och har tyvärr inga långa samtal. Ganska störande! 

Sen har ett till problem upptäckts , att sms kan ta upp till flera dagar att få. Jag kan typ bara , har du int fät mitt sms ?? ÖHHH nä, så visar jag ändå att jag skickat men de har inte fått. Men det kommer sedan så där några dagar senare . Det hamnar i yttre rymden eller nått först 

Lite trött faktiskt , sist var det att jag kunde inte ringa folk, de på andra änden hörde inget när de svarade och jag fick varken fram signaler eller ljud, jag såg när den andra i änden svarade. Lite störande när man behövde ringa viktiga samtal och det inte gick.


Men när jag pratar med operatören så hänvisar de alltid att det är fel på min telefon ? Men jag kan tycka det är operatören ?? Eller har jag fel. Alltid, kolla den inställningen och den , du måste ha ändrat . NÄÄ, vet jag ens hur man kommer till den inställningen ?? Nä, för den är så sjukt störd i uppbyggnaden och krånglig så 20 klick senare så har jag glömt hur jag kom till första ???


Klart jag skulle vilja ha en ny, tror kanske med säkerhet att den kommer paja snart. Så som jag råkar fumla runt med den, bästa var när jag lyckades köra över den med åkgräsklipparen , hahaha. Jag fumlade runt med den i luften, eller den satt i byxorna och jag såg hur den typ hoppade ur och försökte fånga den, och sen bara gled jag lite så där över den med klipparen. Någon mer spricka hit och dit gjorde inget.

Men låt oss säga att den ligger nog på marken ett antal ex ggr i veckan och lurar. Jag tror inte att det är fel på mig utan skyller på telefonen , det är han som hoppar. Han är hal som en ål, jag får inte riktigt kläm på honom på det där viset. Kan inte förstå vad han är ute efter.


En anna grej som hände för någon vecka sen , skulle tvätta händerna och lägger telefonen på handfatet , lagom när jag öst på tvålen på händerna och lagom mycket , gnuggat runt tvålen och vips så ålars sig telefonen ner i vatten strålen. Gissa om jag fick tag på den ?? Nää den vart så hal så telefonen bara halkade runt . Men ingen skada skedd , han lever och mår bra!!


Nej nu har min fina vita samsung legat på laddning och är redo för en power promenad med skrålande hög musik !! 


Trevlig Lördags kväll på er!!

Likes

Comments

Vad händer !!


Alltså jag hinner inte med något!

Sociala medier finns inte längre. Jag hinner knappt kolla Facebook eller Insta, har fullt upp hela dagarna ! Eller jag vill kalla det att jag har ett liv utanför skärmen. De ända ggr jag tittar är när någon vill mig, fast där ljög jag väldigt bra. Knappt jag hinner det! jag är väldigt upptagen !!

var dock väldigt inne i snapchat ett tag, men nu hinner jag int med det heller!!

Det som jag är lite in bunden i nu är poddar!!! Mina mordutrednings poddar !! Så går jag runt lite sådär på tårna och är lite halvrädd, tror helt plötsligt att var och varannan är en mördare!! gahhhaaa!!!!


Helgen vart det kattutställning för hela slanten!

Tindra gick det super bra med, riktigt fin kisse , en excellent katt! Det ända som är hennes svaghet på utskällning är hennes V i ansiktet , det ska gå över morrhåren. På ena sidan gör det inte det tyvärr ! Men hon är väldens trevligaste och mysigaste kisse så det gör inget. Hon fick två rosetter , hennes första ! Min super söta kisse


Sen har vi Indra då som jag gjorde en färgbestämning på först , det vart många domare som samlades runt där för hon är både en bicolor och en mitted. Alltså inte en godkänd färg . Jag känd mig så lurad och ledsen. Eftersom hon jag köpte henne av har hållit på ett tag och hon borde ha vetat. Men jag fick en bedömning på henne , det var ändå väldigt bra, men med tanke på färgen så ska hon inte ställas ut. Hon är ändå väldens mysigaste katt


De var väldigt glada att komma hem från utställningen ! Båda dagarna ! Även fast de skötte sig super bra och mestadels sov i buren så märkte man hur glad de blev att komma hem
vad händer mera , allt rullar på . Gräset växer flera meter på typ en dag känns det som! Eller allt växer! man klipper gräset och efter 2 dagar så behövs det klippas igen och så det där berömda ogräset visar ingen frånvaro !!


Mitt ansikte, det går framåt!! Nu är det väl mestadels rött och super torrt! Hellre får det vara torrt än att det är sår och gör ont!

Fast det är jobbigt ändå . Det gör lite ont, det spänner , kliar , huden spricker ibland , blör väldigt lätt. Ständiga smörjade av läppar och näsa. Näsolja, läppsyl och solglasögon går jag inte utan. Det är mina tre måsten, känner mig jätte dryg som springer runt med brillor hela tiden, men det är det eller inte se något

Jag tycker väl att det forfarande är jobbigt, kan ändå tycka att det begränsar mig. Så roligt är det inte! Men jag har inte ätiit medicinen så länge heller i slutet av månaden så är det 3 månader


Lite uppdatering


idag fixade jag till sommar naglarna , så nu tar allt längre tid
jag är lite feg, jag gillar rosa och glitter. Sosso tog orange , fasiken så snyggt det blev!!

Likes

Comments

I Fredags vig 11.30 satte vi oss i bilarna och åkte mot Falkenberg. Det var jag och Andreas i en bil och Robin och Christian i en.

Halvvägs stannade vi och jag kände att jag kunde köra lite, hade sovit en stund i bilen så jag kände för det .

Det gick lite fortare och rätt många omkörningar till vad jag brukar göra 😁 Oftas så köra man ju om på 2+1 vägen som vi alltid åker på och nu var det knappt någon sådan väg. Å så gick det lite fortare än jag var van vid. Hahah. Men jag hakade på Robin, jag blev lite svettig där ett tag så Andreas fick hjälpa mig att klä av mig 😣


När vi kom fram så checkade vi in på hotellet först.

Alltså vilket hotell!!

Man dog lite när man kom in 😍Det är svårt att beskriva med ögon hur fint det var , med jätte fint!!

Man märkte att det inte var snålat på inredningen !

Sen att det låg på stranden

På kvällen hade de en som satt vid ett vitt stort piano och spelade i restaurangen, med levande ljus runt omkring!! Mäktigt !!!


Nästa gång blir det spa när jag åker dit!!Vi checkade in sen åkte vi ner mot centrum och försökte leta rätt på en resturang att äta på.

Grabbarna googlade fram en och vi begick till fots med hjälp av mobilen som vägbeskrivning.

Robin tyckte stället var så där och var livrädd, han ville väl jag gå där ifrån. Viisst det var väl lite murrigt och han såg lite så där. Men vi stannade och det var jätte gott och super bra mat. Alla var nöjda och glada, ingen dog eller blev dålig 👌👍


Jag hade inte tänkt följa med på fotbollen utan hade tänkt utforska lite med i sista sekund så ångrade jag mig och följde med ändå!

Det ångrar jag inte en enda sekund. Andreas lägger ner väldigt mycket tid på detta och jag har många ggr tyckt att det är för mycket. Hallå att kolla på fotboll!!

Men nu vet jag varför och jag kommer följa med på flera för det var faktiskt roligt. Alltså vad de här grabbarna gör , det är att vara hejaklack. De står då på ett spec bokat ställe och till 98 % så kör de sina ramsor igenom hela matchen, dricker öl, hoppar och studsar!

I början var det ju lite svårt att att köra ramsorna men sen på slutet började jag få kläm på det! Jag såg inte så mycket på själva matchen utan tittade på andra . Att se deras passion till något var helt underbart. Vilken inlevelse , de brann för det här !!

Efter matchen så åkte vi till hotell och slaffade !

När vi ändå var där ner så passed vi på att åka förbi gekås!!

Det var mer folk där en sist, men det gick bra ändå. Det blev en del bra grejor ! Jag hade som mål att inte handla mer än 1000 och det blev 1400 , Andreas shoppade för samma.

Lite roligt, han köpte 4 liter olja där till bilen för samma summa som jag köpte 1 L på okQ8 innan vi åkte. Kändes bra!
På en kisspaus på vägen, lite mysigt med blommorÄlgskitarna var väldigt goda! Mandlar med choklad överdrag med kanel!!
Det skulle bara bli en kisse med de är så fina så det blev två!! Första är Tindra som vi kallar henne! Jätte fin, framåt,busig, social, mysig och pratig. Det är lite läskigt och den där jätte stora svarta lurviga Mulle är jätte farlig!! Hon har vi flera tillfällen inte sett honom och råkat sprungit på honom och blivit livrädd.

Men det går framåt, de anpassar sig bättre och bättre.

Sen har vi Indra , hon tycker att det är lite läskigare. Hon är mer rädd för ljud, fast hon anpassar sig. Hon har sprungit längs med väggarna. men ropar man på henne så kommer hon . Båda är lite så där med barnen, de är läskiga.

De är inte från samma uppfödare !

De har ju knappt varit här så jag tycker de är duktiga!!Indra är lite längre i kroppen och Tindra har längre ben och kortare . Det ska bli kul och se hur de kommer se ut sen när de växer på sig!!


Det här är alltså min nya Hobby! Mitt Katteri!! Ankan ska komma hit och gå igenom med mig om utställningar!! Ska bli jätte spännande !!

​Vad är det för väder?? Det bara vräker ner snö!!!!


Jag har söndagsångest !! jag har varit sjukskriven i 6 veckor! Ska börja jobba i morgon!! Man vänjer sig fort att vara hemma, jag gillar det tyvärr!! 


Sen måste jag säga att åka i väg så här på en tripp med hotell övernattning har jag tyvärr fått smak för!!

Likes

Comments

Bilen är tankad, tvättad på utsidan och sen har jag slitit med insidan. Den var smutsig på insidan kan jag lova. Att bo ute på landet, och ha två små barn = smutsigt !Men som sakt nu är den ren, knappt att man vågar sätta sig i den. Jag har kört gummi vinyl fast för däck på mattor och så använder jag en annan för all inrening . Det ända jag inte har gjort mer än att torka av lädret med än trasa är att jag skulle ha kört med lädertvålen. Men jag hittade inte den så det fick vara.

Känner mig ändå rätt duktig för att jag gjort ett väldigt bra jobb!! Klapp på axeln till mig...
Så nu ska jag bara packa lite och sedan städa av lite här hemma!


Andreas mamma ska sova här en natt med barnen, så då vill jag att det ska vara städat!


Så i morgon på förmiddagen rullar vi neråt i landet, det blir hotell övernattning och lite avkoppling! Jag ska försöka njuta av stunden !!


Såg idag på SMHI att det skulle snöa i morgon! Hoppas verkligen inte på det!


Aja det återstår att se.


Vi hörs

Likes

Comments

Snart åker vi!!

Så spännande!!

Jag är lite nervös!! Eller mycket! För jag har köpt något jag inte har sett . Gahhhh!! Sen handlar det om mycket pengar så jag kommer ha åhgren i typ en månad !!

Jag ska börja jobba på måndag och jag är lite små stressad över det! Då undrar ni varför ? Jag ser ut som fan enligt mig själv. Nu har allt lagt sig och jag är väl mestadels röd! Men det är jobbigt , för jag gillar det inte själv. Jag hatar att se ut så här! Fast å andra sidan så är jag glad att det inte ser ut som det gjorde för 2 veckor sen. Sen är det så att jag kan faktiskt inte göra något åt detta! Jag kan inte styra det. Jag kan inte rå för att det har blivit så! Det går inte att sudda, trolla bort eller så kan det faktiskt inte försvinna på en natt! Det är för mig att bara accepterat detta! Mamma tycker att det sur ut som en brännskada , jag det gör det oxå !

Jag ska fixa detta , jag är stark !!

Jag är så extremt torr i ansiktet så igår när jag var på apoteket och köpte avmaskingsmedel till Mulle . Hon bara woooww!! Du måste smörja dig! Eftersom Carolin har sagt att jag inte ska ha något i ansiktet , så har jag lytt henne duktigt . Men hon på apoteket rekommenderade en kräm. Men jag är väldigt rädd för att ens pröva något i ansiktet . Vill inte störa processen !

Men imorse ringde jag upp till hud och frågade så Elisabeth sa att jag kunde smörja med en vid behov, så den får jag köpa imorgon. Jag litar just nu inte på någon annan än de på hud. Jag är rätt rädd att det ska bli som det har varit! Sen är det faktiskt så att man ska inte hålla på att smörja massa skit i ansiktet. Utan huden ska låtas vara.

Alla vill tjäna pengar!! Skippa alla dyra krämer och serum! Låt huden återhämta sig, andas!! Ta inte bort den skyddande barriären ! Tänk på att de flesta hudproblemen kommer inifrån, stress är den största boven och socker!

Jag kämpar dagligen mot den där JÄVLA inre stressen !! Den är svår att bota!

Den ligger där och lurar!!

En riktigt hal en !!Alltså jag är GALEN i den här låten Click here to listen
Likes

Comments

Jaha då var det måndag igen!!

usch jag har känna mig orolig /stressad i kroppen. Mycket som händer och jag är inte redo, jag är inte redo att visa mig. Jag har hållit mig gömd för länge och det är tufft!!

I snart 3 månader har jag stått ut med detta, jag hoppas för all makt att det läker fint som det är nu och inte får någon vändning igen. Jag vet inte om jag orkar mer! Jag är trött på detta nu!

Jag var inne förut och fyllde på mitt läppbalsam förråd. Det tog liksom slut akut och jag måste smeta på konstant annars får jag sår och börjar blöda! Det är galet var känsligt det är.

På fredag åker vi och det kommer bli spännande , ni får se när jag kommer hem på lördag ! Min nya hobby!

Som jag har väntat, hoppas det blir bra!

Fy vilket väder det blev jag som hade tänkt ut och gå, tror jag ska äta och sen göra det ändå!

På tal om att äta, när jag åt kortison i 2 veckor så efter det så tyckte jag att jag gick märkligt nog upp i vikt. Kan säga att det har märkts väldigt mycket. Jag har gått och funderat och fundera vad fasiken det kan vara. Jag är ingen som bara smäller upp i vikt så där. Jag har ganska svårt för att öka i vikt. Men så fick jag en förklaring på att det var kortisonet. Men det gör inget. Lite tråkigt bara när kroppen är så slut och trött att jag inte orkar anstränga mig.

Men det är bara att trotsa medicinen och försöka mig på lite träning, jag får köra så pass tills kroppen säger ifrån. Eftersom man får muskelvärk och stela leder så ska jag vara försiktigt.

Åhh, sen mitt hår!! Jag kan inte färga det . BUhhuu, på säkert minst 8-9 månader. Först tänkte jag att jag prövar, men sen tänkte jag till lite. Jag är med i en svensk/dansk/ norsk grupp om denna medicin så jag tänkte jag fråga de vad de säger. Nä då blev det nej från alla. För att det är lätt hänt att dels så är ju hunden väldigt skör och man vill ju då inte påfresta den och sedan gå tydligen håret väldigt lätt AV !! Nä jag tror ja hoppar det! Jag får ha mitt svart/bruna hår med blond utväxt! Kommer bli jätte fint!!

Känns bra, Nolltolerans till Alkohol , färgning av hår , vaxning ,solning!! På något år så där ja!!

Men vad gör det, det är en lucka i mitt liv bara! Jag är inte ens halvvägs i livet !! HALLÅ!!


Nu måste nya tag in, så jag får någon ordning på mitt liv. Måste börja kämpa lite!!Min käraste , min förälskelse ! Har nog aldrig varit så kär i ett djur!!

​Jag plockade bort en hage i helgen och då kändes det, då kommer de där tårarna. Både Pirran och Otto har jag glädjen att få följa på Facebook men inte Vilde. Så det skär lite så där när en av de bästa känns så borta. Min pussgurka !!

Likes

Comments