God morgon!

Just nu är klockan lite över 12:00 och jag har alldeles nyss fått i mig dagens första och viktigaste mål, frukost! 😊 Det blev havregrynsgröt smaksatt med kanel och toppad med blåbär och hallon, samt lite osötad mandelmjölk för att den skulle bli en aning krämigare att äta. Havregrynsgröt på detta sättet är någonting som alltid går hem, och det bästa av allt är att det även är riktigt nyttig och man står sig länge så det är ju perfekt! Hade egentligen tänkt lyxa till det med pannkakor idag eftersom jag jobbar kvällen och faktiskt hade tid att göra något lite extra, men vi hade inga ägg hemma och jag orkade verkligen inte gå och handla haha..

Vid sidan om gröten blev det självklart en kopp kaffe haha.. hur skulle jag annars klara av morgonen! Det är verkligen det första jag gör när jag vaknar, det är att starta kaffet, sedan gör jag allt annat som ska göras för då vet jag att kaffet alltid får perfekt temperatur för att kunna dricka direkt 😄 Ingenting slår doften av kaffe på morgonen.. verkligen INGENTING!

Dagens planer är att sitta och planera lite inför nästa vecka, ska även se om det trillar in en liten avi i dörren här snart för det är nämligen så att jag väntar på att få hämta ut ett litet paket, men vad det är i det paketet tänker jag inte avslöja riktigt än.. ni får allt suga på den lilla karamellen en liten stund till hehe!

Likes

Comments

God kväll.

Klockan är lite efter 00:00 på kvällen, eller ska jag kanske säga natten haha.. och jag är fortfarande vaken. Ligger i sängen och snapar lite med Mr. P som alltid får mig på bra humör oavsett hur dagen har varit. Jag vet inte varför men det är något visst med honom som får allt att bli så mycket bättre 😊 Jag borde egentligen sova just nu i och med att jag ska jobba imorgon men jag kan inte. Har haft problem med sömnen rätt mycket det senaste vilket är lite jobbigt men jag hoppas det vänder snart. Som tur är så börjar jag inte förrän 15:30 så jag får ju faktiskt sova ut, det enda är att jag kanske inte får speciellt mycket tid att spendera innan jobbet men det gör inte direkt mycket. Snart åker jag ju utomlands, till Kosovo, och ska få träffa min bästa vän i 2 veckor så då får jag ju tillräckligt med ledighet så kan absolut stå ut denna veckan som är fylld med jobb, precis varje dag!

Likes

Comments