Hejjjj!! Idag tänkte jag göra en ”Dubai haul”. Men inte från saker som jag har köpt utan lite grejer jag har fått av min pappa då han har varit där i 2 veckor.

Jag fick iallafall 2 par adidas skor + Nike tofflor som som var sjukt snygga!! Jag har faktiskt aldrig sett adidas skorna innan så det var kul att jag fick nåt nytt (jag kan dock inte börja använda dom nu då snön har kommit :/). Sedan fick jag en lila väska, vilket jag tyckte var bra för jag har BARA svarta väskor och bara en som är beige.
Sist fick jag även ett nytt kors halsband i guld, jag har tidigare haft en i silver men min kompis råkade ta sönder den så det var bra att jag fick en ny!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag väldigt tidigt automatiskt, vid 8:30 tiden. Jag hade tänkt att plugga hela dagen idag men det blev istället 15 minuters plugg..

Min kompis var i närheten där jag bor så vi tänkte käka middag hos mig, så hon kom hem till mig, vi åt och snacka och sedan gick hon hem. Klockan hann bli 17:00 och fram tills nu (22:41) vet jag inte vad jag har gjort. Jag har bara legat i min stängt och slösat bort en massa tid, men imorgon ska jag ta tag i plugget!

Har någon bra pluggtips?? Lägg förresten till mig på snapchat där jag uppdaterat varje dag! Sc: Evanatewelde

Likes

Comments

Idag har jag haft muntligt nationella prov i Matte och Engelska, och det gick faktiskt bättre än jag trodde! Matten var bara om vinklar, area och omkrets och engelskan skulle man dra lappar och diskutera. Imorgon har jag muntlig nationella i Svenska, vi har då i fredags fått olika texter i olika grupper, sedan ska vi berätta om texten vi fick för våra egna grupper och sedan diskutera. Tror nog att det kommer att gå bra;)

Efter skolan åkte jag till gymmet med en kompis, och efter det åkte jag bara hemmet, duschade, åt middag och nu ska jag plugga inför imorgon.

Slänger in en bild från idag, efter gymmet ;)

Likes

Comments

Här är min ”get to know me better tag” som jag sa att jag skulle göra!

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Evana Yodit Tewelde

2. Ålder? - 14

3. När är du född? - 25 Februari år 2003

4. Var bor du? - Stockholm

5. Vem bor du tillsammans med? - Mina föräldrar och 3 syskon

6. Bor du i hus eller lägenhet? - Lägenhet

7. I vilken klass går du i? - 9:an, ”9KB”

8. Vilket år tar du studenten? - 2021

9. Har du något jobb? - Nope

10. När går du upp på morgonen? - 6 eller 7 på vardagar, på helger och lov går jag upp när jag går upp :))

11. Har du många vänner? - Ja Hahah

12. Har du en pojkvän/flickvän? - Nej

13. Vilken är din favoritlåt? - har ingen favorit, lyssnar på många!

14. Vilken är din favorit mat? - Thaimat och injera såklart Hahaha (injera - eritreansk mat)

15. Vilken är din favoritdryck? - Vatten, multivitamin, Coca-Cola och fanta exotic! Dricker dock nästan aldrig läsk

16. Vilken är din favoritfärg? - MINTGRÖNT!!

17. Vilken är din favoritstad? - Las Vegas, Los Angeles och New York

18. Vilken är din favoritland? - USA

19. Är du hund eller kattmänniska? Inget av de, Hahah

20. Vad längtar du till? Julen och min födelsedag!

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan 8:05 - 15:25 och jag hade ett prov på hemskunskap som jag inte visste om. Eller ja, det var kompisbjudning vilket innebär att halva klassen lagar mat och bjuder den andra halvan medan man blir bedömd, men det gick bra iallafall.

Efter skolan så skulle jag till gymmet egentligen, men jag hade inte tid idag så jag åkte till nacka forum och mötte några vänner. Sedan gick jag hem, lagade min stora mellis och åt det. Klockan 18:00 skulle jag möta några som jag skulle ha cell med, (om du inte vet vad cell är så googla ”cellgrupp”). Men jag skulle även sluta i min cell idag så jag fick superfina blommor av min grupp!så gulligt<333
Vi fikade iallafall efter det och sedan gick jag och alla andra tjejer på en kvällspromenad som vi typ alltid tar, Hahah.

Nu har jag kommit hem iallafall, jag ska snart hoppa in i duschen, städa mitt rum och sova, för imorgon ska jag upp 6:00... Detta var min dag!

​^^ Bild på rosorna jag fick!

Likes

Comments

Hej, detta är mitt första blogginlägg så först och främst vill jag säga vad roligt att ni hittar hit! Jag tänkte dra en snabb och kort presentation om mig själv och varför jag har börjat med detta.

Mitt namn är Evana och jag är 14 år gammal och bor i Stockholm. På denna bloggen kommer jag att skriva lite om mig själv, min vardag, lite tips kanske och annat kul.

Anledningen till att jag har börjar med en blogg är att jag tycker om att dela med mig om min vardag/mig själv och mycket annat också, jag tycker även mycket om att hålla på med sociala medier så detta kanske är nåt perfekt för mig;)) Så jag tänker testa att blogga. Jag har aldrig bloggat innan så jag vet inte riktigt hur det är.

Men välkomna iallafall till min blogg, Hahah. Jag kommer att göra en ”Get to know me better tag” eller vad det nu heter i nästa inlägg, bara för att få en bra start. Så hoppas ni fortsätter kika in här för mina kommande inlägg, puss & kram!!

Byeee <333

Delar med mig av en bild också! ;)))

Likes

Comments