​Glömt visa er hur mysigt jag hade med med AP tjejerna i lördags.
Älskar verkligen att få pyssla med middagar och liknande. Längtar ihjäl mig till min egna lägenhet eller min egna hus. Att få ha vänner över och bara mysa. 
Vill bara vara i min egen framtid nu. 

♡ 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni. Hur mår ni idag? Bättre än vädret här hoppas jag. Grått och lite blåsigt. Regnet har nog inte bestämt sig om det ska regna eller inte.

Jag mår, okej. Vet inte om jag kan säga att jag mår bättre än igår. Jag är fortfarande som avdomnad inuti på något vis. Hade jag varit i Stockholm denna natt så hade jag tryckt ett rakblad mot min hud och förmodligen gjort det igen när jag vaknat.. Men nu är jag här, i Danmark och får inte. Jag kan inte svika familjen. Kan inte svika mig själv. Jag vågar inte säga att jag vill bli fri från allting som gör ont inuti, för det känns skrämmande och overkligt. Men jag vill kunna lita på mig själv. Vill kunna ha kontroll över mina egna tankar, över min egen ångest.

Tror det kommer kännas varmare inuti när jag får närhet igen. Ska alldeles strax åka in mot Norreport för att möta min älsklings tjej Michi!
Kommer bli så mysigt att ha henne här i veckan. Hon är väldigt behövd.


Likes

Comments

Minns ni när man var liten i skolan och fick uppgifter där man gjorde tanke-kartor?
Just nu ser mina känslor och mina tankar precis ut som så. Jag har velat skriva hela helgen, men inte kunnat formulera mina tankar till ord.
Allting är så väldigt rörigt där inuti.
Jag har väldigt många kapitel i min livs-bok som aldrig fått avslutats och jag tror det påverkar mig lite för mycket. Kan inte riktigt tänka klart.

Vet inte vilken tankebubbla jag behöver rensa ut först.
Den som handlar om mina vänner - som jag saknar och älskar mer än allt. Men saknaden krockar med en osäkerhet jag inte kan sätta ord på. 
Killar nu eller mitt förflutna.
Ensamheten som kryper sig på.
Den brutala längtan efter självskada.

Ångesten.

Jag är väldigt vilsen. 


Likes

Comments

Längtar så himla mycket tills jag får mitt egna hem som jag kan inreda och skapa minnen i ♡

Likes

Comments

Så var denna fredag slut. Imorgon åker dom iväg och kommer inte hem förs 22:a.
Separationsångesten är ju lagom hög.
Försöker att inte tänka på de ensamma dagarna utan fokusera på bästis-dagarna. Yey!..

Fick prata med min älsklings Karlis idag. Och även min vän Sebastian, vilket var hur länge sen som helst. Skönt när vänner ringer, känns mer hemma då.

Saknar min syster så mycket.
Puss fina ni ♡

Likes

Comments

Fick denna bild skickat till mig nyss utav min kusin. Det är för mig en självklarhet att hjälpa till - hoppas det är det för er också.
Så lite - kan göra så mycket.
Ni kommer inte förlora någonting som är utav värde för er, utan bara vinna tacksamhet

Likes

Comments

God morgon fredag! Äntligen helg. Och den här veckan kommer jag ha hela huset för mig själv. Känns lite konstigt. Familjen åker tidigt i morgon för en semestervecka. 
Bästis tjejerna kommer ju men inte fören den 19:e. 
Hoppas på att jag inte behöver bli ensam det andra dagarna.

Just nu sitter jag i telefonkö hos kommunen. Fortfarande inte kunnat fixat mitt bankonto här. Förstår inte varför det ska vara ett sånt krångel. Killen som jobbade på Bar25 berättade att hade problem i två månader.. Jag har varit här i en..Suck.

Har i alla fall bokat en doktor tid den 24:e. Hoppas ingenting är fel.

Får se vad jag hittar på i kväll. En våg av ledsenhet sköljde just över mig. Vet att A.P tjejerna ska till stan ikväll så kanske hakar på dom, vill nog inte vara själv. 

Hoppas ni får en fin fredag ♡ 

Likes

Comments