Hejsan! Idag har jag varit i stan med en kompis. Jag var såklart först i skolan men det är inte så intressant.

Jag gick först hem eftersom mamma egentligen skulle köra mig ner dit men min kompis skulle hämta sin småsyskon på deras skola. Vi träffades där och gick i ösregnet hem till henne för att lämna dem. Vi skyndade oss sedan blöta och hemska till Espresso house där hon drack en chai latte, jag drack en choklad frapino och vi båda åt en chokladbulle. Vi satt där en stund innan vi gick in på gallerian. Jag köpte en Unicorn one piece på H&M den var dyr men det var värt det! Jag köpte och en tjocktröja. Vi skulle handla present till vår kompis men vi hittade inte det vi skulle köpa så vi köpte istället en jätte söt tavla och skittles. Vi ska nog köpa mer men vi får se.


Nu ska jag göra tacos så vi hörs imorgon!! (Sorry för kort inlägg)
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Jag har fortfarande lite rubrik torka så ett tråkigt "Torsdag" får väll bli bra antar jag.

Idag har jag som vanligt varit i skolan, torsdagar är långa dagar, 8:05-15:00. Vi började med Idrott som jag hatar, vi hade badminton, inte så kul eftersom jag suger på badminton men det gick väll bra ändå. Visste ni att badminton uppfanns i Kina där de från början spelade med ett fyrkantigt raket och ett djur huvud? Det sade min idrotts lärare iallafall.

Jag och min kompis Enya har planerat ut en tränings rutin som vi ska ha och en massa annat kul som en "diet" eller vad man ska säga men en bra en. Vi börjar på måndag och har bestämt att om vi följer den från och med måndag den 24 till Juni den 24 ska vi den 24 Juni åka till stranden tillsammans och bada. Vi är båda väldigt taggade och ser framemot att göra detta. Så nu 9 månader framåt ska vi träna som galningar eftersom vi har våra aktiviteter utanför denna träningen och äta nyttigt. Det är så mycket roligare med en kompis och vi gör det mest för vår hälsa och för oss själva, inte någon annan för oss själva och för att VI vill det.

Mitt rum har mamma fixat på men om jag ska va ärlig är jag inte helt nöjd. Vill inte låta taskig eller bortskämd men det är som om något saknas. Rummet är inte klart än så det är nog det och att jag inte är van vid hur möblerna står så det kommer nog att bli okej sedan.

Vi hörs imorgon kram!!!!!!
❤️

Likes

Comments

Hejsan! Titeln fick bli emojis för vet inte vad jag ska skriva hehe. Iallafall idag har varit en rätt dålig dag. Det började med att vi skulle få information om "English day" som vi ska ha nästa Torsdag, jag kom i en hemsk grupp och ska ha cheerleading och idrott hela dagen, jag verkligen hatar idrott. Cheerleading har jag inte så mycket emot men jag tycker inte att det är så värst kul. Idrott HATAR jag verkligen hatar! Jag är sämst på idrott eftersom jag är boll rädd och är bara allmänt bra på att skada mig vad jag än gör. Vi ska även va ute och nu är det är kallt blir min astma värre utomhus. Jag var väldigt taggad först men idrott på "English day"????? Jag kommer ju inte få prata Engelska alls vilket jag såg fram emot och vi kommer inte få ha uniformer alls knappt då vi ska sporta och behöver idrottskläder. Det kommer att bli sämsta dagen.

Gymnastiken var sådär, jag kan knappt göra något alls för att jag har så ont i min rygg och skadar mig hela tiden. Fört fick jag en sticka i min fot, sedan körde min kompis över min fot med en plint, min andra fot gjorde ont och jag håller på att få ögoninflammation. Lyckad dag eller?

Nu ska jag sova så vi hörs imorgon
❤️❤️

( Ska jag köpa sådant Slime som är på bilden nedan? Vill verkligen ha ett men kan inte bestämma om det är värt pengarna. Vad tycker ni?)

Likes

Comments

Hejsan! Jag vill börja mitt inlägg med att säga förlåt, förlåt förlåt för att jag inte har lagt upp ett nytt inlägg på några dagar men låt mig förklara mig. Jag var i söndags på Ikea med mina föräldrar för att handla och vi var där från ungefär 1 1/2-2 timmar är inte säker. Efter det åkte vi till Jysk och var där väldigt snabbt, sedan hem och efter det gick vi snabbt på Dollar Store och Rusta. Jag var hemma runt 4 och efter det åt jag. Dagen gick så snabbt att jag som var väldigt trött och har varit sjuk vilket också är en anledning att jag inte bloggar somnade väldigt tidigt. Jag var också sjuk igår och var inte i skolan förens idag. Så åter igen ett stort förlåt för sådan inläggs torka och jag ska verkligen försöka så att det aldrig händer igen.

Igår var jag, även att jag var sjuk, på min gymnastik träning. Vi har mattor på Måndagar vilket innebär air track som jag pratat mycket om den stora luftmadrassen som jag brukar säga. Vi hade de två tjockaste tjockmattorna på varandra och sedan mjuklandning. Jag gjorde först kullerbytta och sedan volt vilket var väldigt kul. Jag gjorde inte så mycket annat eftersom det var det enda jag klarade av.

Idag har jag varit i skolan inte något speciellt som vanligt, lektioner, tråkigt och idag slutar vi även sent men vi fick sluta 20 minuter tidigare för att nått hade hänt så vår lärare lät oss gå.

Vi hörs imorgon kram och hoppas att ni förlåter mig!
❤️

Likes

Comments

Hejsan! Idag har varit en "slö dag". Jag har inte fått gjort så mycket. Just nu håller jag på att fixa mitt rum eftersom jag avskyr det! Jag har aldrig varit nöjd med mitt rum och det har alltid känts så ofärdigt och stökigt. Mitt rum har haft för mycket färger och saker. Nu har jag bestämt mig för att ändra det till ett mer enformigt rum. Jag vill ha silver, grått, vitt, svart, roseguld, marmor och spets. Det låter kanske mycket men det är det inte. Det bästa kommer att vara när jag får dekorera rummet, när jag blir stor vill jag jobba som en inredningsarkitekt. Man inreder rum vilket jag tycker är svin kul. Så nu när mitt rum äntligen ska fixas så ska jag göra det ordentligt och noga. Vill ni ha en bild när det är klart? Jag är nästan klar jag behöver bara en säng ram i metall som är vit eller svart till en 105-120 säng vilket är väldigt svårt att hitta eftersom nästan alla sängar är 90, 140 eller 160 vilket är alldeles för stor för mitt rum.

Vi hörs imorgon kram på er!!❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan!! Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Innan så satt jag och kollade genom Facebook och såg mängder med tidningsartiklar om hur clownerna nu är i Sverige och hur det sätter skräck i folk. Jag såg även en artikel om en clown som knivskurit en 19 årig man, HUR SJUK ÄR INTE DETTA!??!?!?!??!! Jag blir inte bara rädd utan arg, jag vet att detta är vuxna och ungdomar som klär ut sig som ett "skämt" men det är för det första inte kul och för det andra har det gått överstyr och de nu går runt med vapen! Jag har sett att clownerna i USA har haft bl.a. svärd, knivar och vissa även gevär. Alltså vad händer? Vi kan inte låta detta fortsätta. Har även sett instagram konton som påstår sig vara clowner som bor i min stad och säger olika ställen de ska vara på som t.ex. centralen, gallerian, skogen där jag bor och affärer nära där jag bor. Det gör mig rädd och jag har en vän som har väldigt stor clownfobi som går hem ensam efter våra gymnastikträningar klockan 20:30-21:00.

Vad tycker ni om clownerna? Har ni sett en clown eller vet någon som gjort det i din stad? Kommentera gärna vad ni tycker. Vi hörs hejdå!
❤️❤️🎃🍁

Likes

Comments

Hejsan! Igår bloggade jag inte och jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag är som ni läst i titeln sjuk och har feber, ont i halsen, ont i nacken och huvudet. Jag bloggade inte igår jag så envis dom jag är gick och tränade fast än att jag inte mådde bra och när jag kom hem gick och duschade, åt och sedan somnade nästan direkt.

Igår var jag i skolan, och som ni kanske vet är det mycket snack om alla clowner vilket resulterade i att mina klasskompisar har både gråtit och haft total panik över det så min skoldag var mest prat om det.

Men till det roliga, igår på min gymnastik fick jag och min kompis äntligen göra volter!! Vi hade bänkar med gröna mattor och sedan två tjockmattor ovan på som vi fick hoppa från trampetten och upp på. Vi gjorde först kullerbyttor och sedan fick vi göra volter. Det var jätte kul!! Vi hade även lite annat också som ringar och mjuk plint med studs-bräda. Sist hade vi en tävling där man är i lag och ska springa, hoppa på en tjockmattan och få den från en sidan av hallen till den andra och sedan tillbaka, mitt lag vann. Eftersom vi vann fick vi välja styrkeövningar som vi fick göra i 15 sekunder och det förlorande laget i 30 sekunder.

Eftersom jag endast varit hemma idag så har jag ingen intressant att berätta så att vi hörs imorgon hejdå!
❤️

Likes

Comments

Hejsan! Idag har varit en helt vanlig dag, skola och bara vara hemma som alltid! Idag fick vi tillbaka våra svenska prov, jag fick B och typ A så är rätt så nöjd!! Vi hade musik där jag och några andra sjöng vilket vad väldigt kul och jag gjorde klart mina matte uppgifter på intermatte.

Jag uppdaterade min snap idag och alla filter försvann så uppdatera inte er snap!!

Idag hade vi lång dag så att det kändes som om vi aldrig skulle komma hem! Men jag är hemma och har väldigt tråkigt och inget kul att berätta om tyvärr. Men det är en sak jag vill säga, snälla följ girlpower_eljjare på musical.ly och hjälp oss till 200 följare, ni får gärna sprida kontot. Hejdå
❤️😊 (förlåt för ett så tråkigt inlägg)

Likes

Comments

Hejsan! Idag hade jag gymnastik, något av det bästa jag vet. På måndagar har vi "mattor" eller vad man ska säga vi har air track. Om du inte vet vad en air track är så kan man säga att den är som en stor luft madrass fast hårdare, längre, tjockare och studsigare, kommer inte på ett bättre sätt att beskriva den annars så kan ni googla! På den gjorde vi handvolter och vanliga volter. Vi hade också en station som heter "bakåtvänt", man hoppar ner från en plint på en trampett och sedan på en tjockmattan och gör tex en rondatt eller en handvolt. Vi hade även ringar, flickis kudde och plint med sats bräda. Jag har så sjukt ont i min rygg nu efteråt men för mig är nog den enda anledningen att inte gå till gympan om jag brutit ett ben, är väldigt sjuk eller att något hemskt hänt! Någon som har tips på hur man får starkare rygg? Skulle vara tacksam för alla svar vad som helst så att jag inte får så ont.. När jag kom hem så hade min mamma gjort bullar så vi åt det, jag duschade och nu ska jag snart sova. Så vi hörs imorgon kram!! ❤️

Likes

Comments