För du är den enda person som jag verkligen älskar på denna jord.
Du ger mig värme,kärlek,styrka och skratt, tack för allt❤️
Saknar dig så otroligt mycket att de inte går och beskriva med ord.
Vem nu denna kille kan vara är bara jag som vet,min lilla hemlighet.
Du har lyckats att få mig falla, jag hoppas du tar emot mig och låt mig inte krascha.
Älskar dig ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hagfors klassikern är en klassiker med 3 olika deltävlingar som slås samman till klassikern,varav i Hagfors klassikern de 3 deltävlingarna i rullskidor,simning och löpning.Själv deltar jag bara i en tävling och fokuserar bara på rullskid delen.
Och idag var rullskid delen vad ska man säg det bjöd på regn idag.
Det gick väl bra.Först i damklassen fast vad ska man säga om de var ju bara 2 till tävlande i dam klassen.
Fick som sagt slita med gubbarna också och de var inte de lättaste,tog och kom före nån gubbe iaf.Men de viktigaste när man tävlar att man känner glädje över de man gör att man inte är så fixerad på själv placeringen utan mer sin egna lilla utveckling framåt för det är den som ger resultat.
Men i år gick de lite trögare tror jag för att de rulla mycket mer långsamt då de var mycket blöt och de bromsa ju lite gran.Men jag är ju ändå nöjd över att jag har huggit mig fram på rullskidorna även i år 15 km på Klarälvsbanan.

Likes

Comments

Dagen kan nog inte bli så mycket bättre.Förmiddagen blev det ett jogging pass och utan några smärtor i låret efter jag varit hos en kiropraktor så känns allting bra inte nog med de hade jag en grym eftermiddag och kväll med dom bästa tjejerna💞
Elin.A och Elin.k hade fyllt år och då tänkte jag och Matilda tänk överraska dom genom att fika på en flotte och bada och sånt.
Jag såg till att Elin.k tog sig ditt via att få skjuts av mig och hon trodde hon skulle till min lägenhet i Torsby som jag inte ens får förens augusti men icke så vare utan vi åkte till Grängen och samtidigt hade Elin.a lyckats komma ditt också helt utan någon som helst aning.
Båda blev fundersamma över va de som igentligen pågick då båda kom ditt samtidigt och såg varandra.När de väl kom ner till sjön och såg flotten väl dekorerad med balkonger och ett bord dukat blev de båda riktigt ÖVERRASKADE och glad.
Kvällen prata vi och åkte ut på en surfingbräda tillsammans och badade otroligt skoj ändå💦👙🎂
Trots lite regn går de ha otroligt skoj..
Sammanfattat en grym dag.

Likes

Comments

För idag gjorde jag första doppet på sommaren lite sent kanske💦👙,men bättre sent än aldrig.Var lite kallt men överlever.Och att ligga i solen var absolut inte fel.
Sällskapet som var Amanda var inte häller så dåligt.
Förmiddagen var rätt så skönt de med då jag fick massage och en som knäckte rätt ryggen min.Så nu hoppas jag att muskeln i låret inte ska påverkas något mer av löpningen.

Likes

Comments

Ja vart ska man börja tro.
Sommaren 2017 var väl inte riktigt som man hade tänkt sig.
Kan ju säga att man har förväntat sig varmare dagar.Har ju aldrig riktigt varit de perfekta badvädret,helt ärligt har jag inte ens varit iväg och bada vid någon sjö än 😁.
Sen skadan i låret som gör att löpningen gör ont är väl inte heller så nice.
Sen har jag aldrig tidigare ramlat på rullskidor, men de fick jag uppleva just denna sommar.Men de var väl snart gjort så var de läckt.
Sen för några dagar sedan ramlade jag med cykeln i en nedförsbacke pga att en skruv lossnat och skärmen åkte in i ekrarna tog då tvär stop och flög över styret och trots allt så gick de bra bara ett ganska stort skrapsår i ansiktet och några små sår på händerna och alla tänder och handleder var hela och de är jag tacksam för.var dok inte kul och visa sig bland allmänheten med såret i ansiktet men de har läkt ihop fint.Lite otur har men väl haft men också tur i oturen.

Men genom allt tråkiga händelser.Så säger att sommarn kanske är dum ibland.Men bara för att vissa dagar inte varit de bästa säger jag att den här sommarn inte har varit så himla dålig ändå.För t.ex jag är ledig från skolan,jag har fått tag i lägenhet och ska flytta hemifrån,jag inser att träning börjar bli mycket mer roligare och jag har varit med mina närmaste vänner mer nu och ja sommaren har varit grym trots allt och den är inte över än jag önskar mig nu varmare dagar...
Hoppas alla får en otroligt fin sommar och även har haft en fin sommar hittills 🌸🌸

Likes

Comments

Idag körde jag Mtb träning.Vilket jag tycker är riktigt skoj om man köra efter fina skogsstigar. Att köra i skogen är en helt annan upplevelse från att köra på asfaltväg.Visst de är skoj efter vägen, men att köra efter skogens alla stigar upp och ner är otroligt kul.
Det är inte bara roligt utan de är också jobbigt och de ska träningen vara också för att de ska ge resultat.

Likes

Comments

Nu har 2 veckor av sommarjobb klart för min del.Kan säga att de har varit både jobbig och otroligt roligt.Att i 4 dagar att vara ledare ett med ett härligt gäng på fotbollsskolan har varit otroligt roligt trots att jag blev ständigt bombad av ungarna med vattenkrig,men det var också roligt.

PS .Hoppas alla får en fin midsommar 🌸🌸

Likes

Comments

Detta är Robin.
Tro vad ni vill men den killen är den bättre killkompisen man kan ha.
Trots att han kan vara den drygaste på jorden så är han den bättre killkompisen.Han lyckas alltid få än till att skratta även om jag själv innerst inne inte vill skratta så får han det till de.

Jag är otroligt glad över att du började på Kyrkhedens skola i årskurs 6 och gått på samma skola ända till 9an och att jag lärde känna dig.Men igår gick både du och jag ur nian och dax för oss att sticka åt olika håll,du till södra viken och jag till Stjerneskolan.Men vi syns väl någon gång hoppas jag.Kommer dok sakna dina skämt och ditt humör och dig förstås.
Lycka till Robin!
och jag vet att du tänker fan den bilden eller något liknande men nej den var söt klaga inte nu!!

Likes

Comments

För igår gick jag ur 9an med mina allra bästa vänner och världens bästa klass.Detta känns otroligt skönt men ändå synd att vi kanske inte träffas vissa av oss igen.
Men nu väntar nya spännande äventyr på Stjerneskolan.
Till mina klasskompisar:
Jag kommer sakna er ❤️
och lycka till i framtiden❤️

Likes

Comments

Tjoho för imorgon är det examen och sommarlov väntar !!!!
Svårt att tro att det är sant att man går ur nian.

Likes

Comments