I helgen var det dax för första skidskytte tävlingen för säsongen i Idre då de var Swe cup 1-2.
Blandade känslor förstås och otroligt nervös som vanligt innan start.
Lördagen var det sprint som resulterar till en kortare sträcka för min del 5 km med enbart 2 skjutningar. Lördagens form var inte alls min dag seg skidåkning och inte det bästa skyttet.
Med mycket revansch till söndagens distans som var en längre sträcka på 7,5 km med 4 skjutningar resulterade den formen till bättre form dok kunde skyttet varit något bättre.Med den åkformen kunde jag ändå känna mig trygg inför en ny tävlingssäsong framför mig.
❄️Vill även tacka stöttningen från många olika håll det värmer❄️
#fischer#kv#swedenträ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppsan sa!!

Nu är jag hemma efter 5 dagar av hård träning i Idre. Men nu är det över !! Kan nu säga Wops ligger nu efter övriga i min klass med studier då jag varit med på läger för oss skidskyttar.

Citat som passar för tillfället:
”~Borta bra men hemma bäst”

Tackar Idre för några dagar av träning syns om 2 veckor då de är tävlingspremiär.

Hoppas alla har haft en fin vecka 💕
Hörs hej från mej!

Likes

Comments

Hej allesammans.

Dax att ställa fram klockan om du inte har gjort det än,vilket betyder längre sömn.

ASSÅ WOW de är ju snart jul.. nej men nästan tiden går verkligen ofattbart snabbt...I dag tar hemmalägret slut och då kan man säga att även jag kan säga HÖSTLOV!!!!

Gillar ändå att vintern är snart här trott att det betyder kallt.Men det är ju så mysigt om kvällarna när det är mörkt ute och jag får ju njuta av skidorna mot snön,så jag längtar på tävlingssäsongen.

Hoppas ni också inte har allt för mycket emot vintern,kram.

Likes

Comments

Invigde denna torsdag med hemmaläger. Så är ledig från skolbänken och istället tränar med skidskyttegänget på skolan.

Att ha hemmaläger är ändå jävligt skönt för då är det bara och åka hem emellan passen och vila och behöver inte tänka på packning med mera.

I morse åkte vi i tunneln. Vi skulle åka skate lugnt tempo så kallat A1 fart+ impulser. Jag har haft ont de senaste dagarna i vaderna när jag tränar då de är alldeles för hårda och dålig blodcirkulation i vaderna. Detta känns otroligt trist att inte kunna köra allt till fullo men säger kroppen nej är det bara och acceptera även om det är surt.Går nu på lite laserbehandling nu så snart hoppas jag på att kunna åka rullskidor skate ,löpning och skidor skate snart igen utan någon smärta. Trotts lite motgångar så kan man ju träna på ett eller annat vis så när dom andra åkte skate i tunneln fick jag köra stakning i 2 timmar istället vilket gav riktigt stumma armar.Eftermiddagspasset var det styrka i ute gymmet+ att jag fick ta trampcykeln i inne gymmet efteråt medans övriga körde spänst och löpning.

De bästa med läger först och främst slipper du tänka på mat, för de ordnar tränarna. Sen för det andra älskar jag att få komma bort från skolarbetet någon gång då och då.

Är i stort sätt trött nu redan av första dagen men med lite sömn piggnar jag till för en ny träningsdag imorgon.

Likes

Comments

Hej hopp allihopa

Nu närmar sig säsongen med storm. Jag börjar känna längtan efter snön nu. Börjar nu känna att barmarksträningen börjar bli långtråkigt,för nu för jag vill ha snö .... för att få känna skidorna glida det är längtan som finns inom mig nu. Jag har även tävlings lusa.Jag vill också se om sommar träningen har gett något resultat. Nya skidskyttesäsongen jag längtar och väntar på dig


Likes

Comments

Vad är jag? Är allt värt? Kommer jag få vara din?

För det är dig jag gillar mest.

Så vill du ha mig ta mig annars måste jag tvinga mig från dig.

Det är omöjligt och läsa hur du vill ha det,dina tankar går inte att tyda.

Så vart ska jag nu ta vägen?

Likes

Comments

Idag gjorde jag ett besök i Tandö (Limas skidstadion).Denna gång inte gällande skidskytte utan det var jaktstig.

Men man fick ju kanske en liten tillbaka blick i huvudet från säsongens sista skidskyttetävling.

Jaktstigen gick bra.Fick 149/164 poäng.Och är allmänt nöjd över de eftersom jag inte har skjutit så mycket med kikare senare tid.


Likes

Comments

Vart ska man börja...

I måndags var det dagen då jag äntligen blev 16 hela år.Känslan och fylla år på en måndag kanske inte var den bästa känslan man kunde ha till och börja med...

Men jävlar vilken dag det blev med många fina hälsningar fick jag både i skolan och via telefon betyder jätte mycket <3

Även ett stort tack till Felicia k, Elin k, Henrik n, Elin a . För det ni gjorde överraska verkligen mig.

Dessa personer betyder otroligt mycket för mig och vad dom gjorde var helt sjukt..Dom låna nyckeln av mamma till min lägenhet åkte ditt på måndagen min födelsedag dom hade studiedag.Stack ditt och gjorde i ordning mat, efterrätt och blåste upp en hel del ballonger.Och när jag väl kom hem från skolan skulle låsa upp dörren men upptäckte att jag inte kunde låsa upp dörren fylldes hjärnan direkt av panik.Mobilen hade dött och jag kunde inte ringa till någon heller då vid stunden.Jag insåg ganska direkt att någon va på insidan,av nån konstig anledning plinga jag i dörrklockan fick liksom panik och inte visste vad jag skulle göra..

Till slut låstes dörren...Först kände jag lukten av MAT sen såg jag fönstret öppet och då fick jag lite panik för då tänkte jag att någon hade hoppat ut genom fönstret hihi. Smög mig försiktigt fram mot vardags/sovrum och plötsligt hoppar dom fram hela högen o ropar grattis då blir man bra chockad/övrraskad.

På kvällen blev det även lite firande med några skid och skidskyttar med tårta och kladdkaka,skoj skoj.


På tisdag kväll skulle även Felicia n sova hos mig till onsdag vilket också var jävligt trevlig kväll.

På onsdag hade jag och Westlund våran lilla dag då hon fick fira mig lite sådär i efterhand.Hon bjöd på mat i skolan och kladdkaka hemma hos sej.

​Så med detta sagt kunde jag inte ha en så bättre födelsedag.

Likes

Comments

Nu är det helg igen och oj vilken vecka det har varit.

I söndags åkte alla vi skidskyttar till Ramundberget på tränings läger.Vilket har varit skoj att variera miljö lite och även få träna med andra skidskytte gymnasium som bland annat Sollefteå och Östersund.

Kan säga att kroppen fick en fin dos av träning.Igår kom jag hem till Torsby igen vilket va så skönt efter att kroppen har kört slut på sig.

Jag är evigt tacksam att kunna träna och satsas på skidskyttet samtidigt som jag går på gymnasiet,Jag älskar att kombinera studier med träning.


Nu blir de nån dag vila och att ta i kapp allt jag har missat i skolan.

Likes

Comments

Idag var jag hemma i Ekshärad igen.Då passade jag på att vara med Felicia och Elin då vi testade Exärs nya ute gym och jag måste erkänna, de kanske inte var hur mycket olika grejer men tillräckligt med saker för och träna varje kropps delar och var väldigt stiligt och rent själva gymmet isäg.

PS.på vissa bilder kan man fundera på vad jag egentligen sysslar med.

Likes

Comments