Hej hopp allihopa

Nu närmar sig säsongen med storm. Jag börjar känna längtan efter snön nu. Börjar nu känna att barmarksträningen börjar bli långtråkigt,för nu för jag vill ha snö .... för att få känna skidorna glida det är längtan som finns inom mig nu. Jag har även tävlings lusa.Jag vill också se om sommar träningen har gett något resultat. Nya skidskyttesäsongen jag längtar och väntar på dig


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är jag? Är allt värt? Kommer jag få vara din?

För det är dig jag gillar mest.

Så vill du ha mig ta mig annars måste jag tvinga mig från dig.

Det är omöjligt och läsa hur du vill ha det,dina tankar går inte att tyda.

Så vart ska jag nu ta vägen?

Likes

Comments

Idag gjorde jag ett besök i Tandö (Limas skidstadion).Denna gång inte gällande skidskytte utan det var jaktstig.

Men man fick ju kanske en liten tillbaka blick i huvudet från säsongens sista skidskyttetävling.

Jaktstigen gick bra.Fick 149/164 poäng.Och är allmänt nöjd över de eftersom jag inte har skjutit så mycket med kikare senare tid.


Likes

Comments

Vart ska man börja...

I måndags var det dagen då jag äntligen blev 16 hela år.Känslan och fylla år på en måndag kanske inte var den bästa känslan man kunde ha till och börja med...

Men jävlar vilken dag det blev med många fina hälsningar fick jag både i skolan och via telefon betyder jätte mycket <3

Även ett stort tack till Felicia k, Elin k, Henrik n, Elin a . För det ni gjorde överraska verkligen mig.

Dessa personer betyder otroligt mycket för mig och vad dom gjorde var helt sjukt..Dom låna nyckeln av mamma till min lägenhet åkte ditt på måndagen min födelsedag dom hade studiedag.Stack ditt och gjorde i ordning mat, efterrätt och blåste upp en hel del ballonger.Och när jag väl kom hem från skolan skulle låsa upp dörren men upptäckte att jag inte kunde låsa upp dörren fylldes hjärnan direkt av panik.Mobilen hade dött och jag kunde inte ringa till någon heller då vid stunden.Jag insåg ganska direkt att någon va på insidan,av nån konstig anledning plinga jag i dörrklockan fick liksom panik och inte visste vad jag skulle göra..

Till slut låstes dörren...Först kände jag lukten av MAT sen såg jag fönstret öppet och då fick jag lite panik för då tänkte jag att någon hade hoppat ut genom fönstret hihi. Smög mig försiktigt fram mot vardags/sovrum och plötsligt hoppar dom fram hela högen o ropar grattis då blir man bra chockad/övrraskad.

På kvällen blev det även lite firande med några skid och skidskyttar med tårta och kladdkaka,skoj skoj.


På tisdag kväll skulle även Felicia n sova hos mig till onsdag vilket också var jävligt trevlig kväll.

På onsdag hade jag och Westlund våran lilla dag då hon fick fira mig lite sådär i efterhand.Hon bjöd på mat i skolan och kladdkaka hemma hos sej.

​Så med detta sagt kunde jag inte ha en så bättre födelsedag.

Likes

Comments

Nu är det helg igen och oj vilken vecka det har varit.

I söndags åkte alla vi skidskyttar till Ramundberget på tränings läger.Vilket har varit skoj att variera miljö lite och även få träna med andra skidskytte gymnasium som bland annat Sollefteå och Östersund.

Kan säga att kroppen fick en fin dos av träning.Igår kom jag hem till Torsby igen vilket va så skönt efter att kroppen har kört slut på sig.

Jag är evigt tacksam att kunna träna och satsas på skidskyttet samtidigt som jag går på gymnasiet,Jag älskar att kombinera studier med träning.


Nu blir de nån dag vila och att ta i kapp allt jag har missat i skolan.

Likes

Comments

Idag var jag hemma i Ekshärad igen.Då passade jag på att vara med Felicia och Elin då vi testade Exärs nya ute gym och jag måste erkänna, de kanske inte var hur mycket olika grejer men tillräckligt med saker för och träna varje kropps delar och var väldigt stiligt och rent själva gymmet isäg.

PS.på vissa bilder kan man fundera på vad jag egentligen sysslar med.

Likes

Comments

Vad ska man ens säg.

Nu har jag gått 1 1/2 vecka på gymnasiet i Torsby och jag är evigt tacksam att jag hamna i den klassen jag hamna i .Trotts att jag inte kände någon till och börja med i min klass har lärt känna många nya vänner.Att fått flytta hem ifrån var också en bonus där på...vilket känns också extremt skönt om man bort sker från att man måste sköta det mesta själv,vilket gärna vill ibland l.Att ta mitt egna lilla steg ut i livet.

Eftersom jag valt att gå skidskytte så går jag hela 4 år istället för 3 år för att underlätta studier och idrottande samtidigt går vi skidskyttar 1 år extra.Men det är det jag vill ju att kunna utvecklas inom skidskyttet för och se hur långt jag kan gå.

Denna vecka har resulterat till mycket träning och idag känns det att de gett mycket med träningsvärk efter går dagens hinderbana.Idag har jag även varit på Skoga marknad och hjälpt klubben hela dagen.Så nu känner jag att mitt batteri är helt tomt.

Jag trivs mycket bra i Torsby.Det är liksom ett mysigt och en härlig syn hur många gillar att röra på sig där#älskatorsby Men det är också skönt att komma hem till Exär och träffa många bekanta som visar allt stöd jag behöver i min karriär,med många nyfikna frågor och stötning, Tack så mycket endel Xäringar för allt stöd.

HA DE GÖTT FOLKET HÖRS SNART IGENLikes

Comments

Hagfors klassikern är en klassiker med 3 olika deltävlingar som slås samman till klassikern,varav i Hagfors klassikern de 3 deltävlingarna i rullskidor,simning och löpning.Själv deltar jag bara i en tävling och fokuserar bara på rullskid delen.
Och idag var rullskid delen vad ska man säg det bjöd på regn idag.
Det gick väl bra.Först i damklassen fast vad ska man säga om de var ju bara 2 till tävlande i dam klassen.
Fick som sagt slita med gubbarna också och de var inte de lättaste,tog och kom före nån gubbe iaf.Men de viktigaste när man tävlar att man känner glädje över de man gör att man inte är så fixerad på själv placeringen utan mer sin egna lilla utveckling framåt för det är den som ger resultat.
Men i år gick de lite trögare tror jag för att de rulla mycket mer långsamt då de var mycket blöt och de bromsa ju lite gran.Men jag är ju ändå nöjd över att jag har huggit mig fram på rullskidorna även i år 15 km på Klarälvsbanan.

Likes

Comments

Dagen kan nog inte bli så mycket bättre.Förmiddagen blev det ett jogging pass och utan några smärtor i låret efter jag varit hos en kiropraktor så känns allting bra inte nog med de hade jag en grym eftermiddag och kväll med dom bästa tjejerna💞
Elin.A och Elin.k hade fyllt år och då tänkte jag och Matilda tänk överraska dom genom att fika på en flotte och bada och sånt.
Jag såg till att Elin.k tog sig ditt via att få skjuts av mig och hon trodde hon skulle till min lägenhet i Torsby som jag inte ens får förens augusti men icke så vare utan vi åkte till Grängen och samtidigt hade Elin.a lyckats komma ditt också helt utan någon som helst aning.
Båda blev fundersamma över va de som igentligen pågick då båda kom ditt samtidigt och såg varandra.När de väl kom ner till sjön och såg flotten väl dekorerad med balkonger och ett bord dukat blev de båda riktigt ÖVERRASKADE och glad.
Kvällen prata vi och åkte ut på en surfingbräda tillsammans och badade otroligt skoj ändå💦👙🎂
Trots lite regn går de ha otroligt skoj..
Sammanfattat en grym dag.

Likes

Comments

För idag gjorde jag första doppet på sommaren lite sent kanske💦👙,men bättre sent än aldrig.Var lite kallt men överlever.Och att ligga i solen var absolut inte fel.
Sällskapet som var Amanda var inte häller så dåligt.
Förmiddagen var rätt så skönt de med då jag fick massage och en som knäckte rätt ryggen min.Så nu hoppas jag att muskeln i låret inte ska påverkas något mer av löpningen.

Likes

Comments