Header

Likes

Comments

Om ni är som mig (som hellre spenderar timmarna på stranden än på gymmet nu under sommaren) så tycker jag definitivt att ni skall läsa denna artikel som Nouw publicerade för drygt en dag sedan. 

Nouw tog sig i kragen och intervjuade riktigt starka människor som ger kloka tips till olika övningar och mellanmål som kan hjälpa till att få träning och kost att framstå som något riktigt roligt. Jag älskade artikeln och har faktiskt byggt upp ett eget litet träningspass som resultat av inspirationskicken. 

[Ni kan läsa artikeln genom att klicka på bilden]

Likes

Comments

Hej!

Jag blev precis färdig med dagens lunch, pasta med skinksås (en vardagsfavorit), och skall nu hugga in innan dess att jag måste bege mig till ICA för att arbeta. Mitt skift börjar vid fem och slutar så sent som nio, så tragiskt nog är detta dagens middag. Känns tråkigt med tanke på att det är fredag, men det är mycket bättre än ingenting. Var noggrann att tillaga någonting som jag både gillar och som är mättande, så slipper jag bli hungrig när jag sitter i kassan.

Hur som helst, nu måste jag häva i mig maten innan min tidsoptimism kickar in och jag blir tvungen att ramla in på ICA flämtandes efter en hetsig löptur bort, hehe.

Pus​s.

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag vaknade för knappt en timma sedan och har egentligen bara hunnit cykla ner till ICA samt förbereda frukost sedan dess. Jag var väldigt trött när jag vaknade och låg och drog mig ganska länge (väldigt länge) i sängen innan dess att jag faktiskt gick upp. Men det var skönt att ta en slapp morgon efter gårdagens arbete och eftersom att jag var inomhus då så har jag bestämt mig för att tillbringa hela dagen i solen som kompensation. Jag har redan förberett mig med en bok, solhatt, solkräm (!!!) och en hel del vatten, så nu kommer min familj förmodligen inte se skymten av mig på ett bra tag.

Pu​ss.

Likes

Comments