Den 9/12 flög vi till Thailand. Vi åkte med underbara vänner, som vi träffade på Gran Canaria 2005 och nu var det 10 års jubileum. 

För oss var det första gången vi skulle semestra där. Och nu älskar vi Thailand och de trevliga thailändarna. Kommer garanterat att åka dit igen.


Efter en lång, men behaglig resa med Thai Air landade vi Phuket (efter mellanlandning i Bangkok). Transporten tog oss till Palm Galleria, Kukkak, Takuapa, Phang Nga, Laem Pakarang Beach, Khao Lak. Ett trevligt hotell jag verkligen kan rekommendera. Låg lite utanför Khao Lak, men kostade så lite med taxi. Det låg nära den underbara stranden White Sand Beach.

Det fanns många spår och minnen från Tsunamin. Vi besökt några minnesmonument.

Det är så svårt att förstå vad som hände den dagen, när man är i Khao Lak. På bilderna nedan låg en gång ett hotell. Det låg precis intill stranden. Vi gick in på området och tittade, jag rös. Kunde nästa känna alla själarna.....

Vi besökte ön Koh Kho Khao. Och där hade vi Hapla Beach nästan helt för oss själva.

Vi åkte ut till Similan Island med speed boat och det var bara vi 8 på båten. Det var så vackert.Vi snorklade, såg både Nemo, Doris och en massa andra färgglada fiskar.........

Vi åkte Bamboo Rafting. Bambuflottar i en å mitt ute i djungeln.

Var och tittade på sköldpadds-uppfödning. Utrotningshotade sköldpaddor föds upp och släpps sedan ut i havet.

Vi åt gott, solade, badade, fick massage i massor, upplevde, träffade underbara människor och njöt. Resesällskapet var det bästa,

💙💚❤Tack Anders, Samantha, Tilda & Thea.❤💚💙

❤💚💙Tack min fina familj Ulf, Sanna & Ted💙💚❤

Jag är helt övertygad om att jag kommer att åka till Thailand igen. Jag älskar Thailand.

Nyårsafton firade vi på Bangkoks flygplats. Men vad är en nyårsafton när man varit 23 dagar i paradiset.....

Sorgen finns alltid med mig. Kim kommer alltid att finnas i mitt hjärta och mina tankar. Rislyktan skickade jag upp till Kim och hjärtat med de vackra snäckorna är också till Kim, hoppas han ser hur mycket jag saknar honom.

Sorgen är grym, så j.........a grym, jag saknar Kim varje minut. Jag har bestämt att jag ska gör det bästa av livet jag har kvar. Det betyder inte att jag slutar sörja Kim, det finns inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments