Header

vardagssnack

Nu har jag möblerat om rummet, städat, dammsugit, tvättat och gjort rent i min walk-in-closet. Nu är kvällen här och jag sitter och lyssnar på massa kärlekslåtar medans jag saknar min älskade. Nej nu ska det inte bli för sorgligt.

Imorgon så ska jag på en begravning tillsammans med min mamma, min morbror har gått bort i cancer. Det var ingen som jag kände så väl så det är svårt för mig att sörja, men jag följer med för att stötta mamma..man ska inte gå själv på en begravning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello på er, jag har varit nere ett tag nu och inte kunnat uppdatera bloggen + jag lyckades tappa bort kameran igen. Jag och Rasmus är inte sambos längre, vi har inte gjort slut och allting är bra mellan oss och han kommer att flytta tillbaka inom en snar framtid men det känns så otroligt tomt när han inte är här.

Vi har varit sambos i 7 månader och jag har aldrig sovit ensam under dessa månaderna så att börja med det igen är väldigt svårt. Jag tänker inte gå in på detaljer varför det har blivit som det har blivit men det är anledningen till att bloggen inte har varit på topp, jag hoppas att ni förstår mig och att ni inte är arga på mig.

Pappa märkte att jag var nere under den första dagen så han tog med mig ut ur huset, någonting som jag förmodligen inte hade planerat att göra..(jag hade förmodligen legat i sängen i flera dagar) men han tog med mig ut tillsammans med min lillebror, vi handlade och gick in i en bokaffär som finns här där vi bor, sedan så åt vi lunch ute och efter det så skickade han iväg mig till en nagelsalong för att fixa mina naglar - min underbara pappa vet exakt vad jag behöver.

Detta kanske låter överdrivet, vi är fortfarande tillsammans men det känns otroligt tungt..att han inte finns hemma när jag kommer tillbaka från skolan, att jag inte får pussa på honom när jag vaknar upp med honom vid min sida. Det är bara att stå ut antar jag, distrahera mig med städning och bloggen.

Alltså det är verkligen svårt att få visa er hur fina naglarna faktiskt blev, älskar att hon la till lite glitter på en nagel för att bryta lite. 

Likes

Comments

vardagssnack

På sistonde så har jag börjat spela Sims, jag har aldrig förstått hur vissa kan tycka om det så mycket men jag fastnade väldigt snabbt för det..jag antar att det kan vara mitt kontrollbehov. Det är tillfredsställande att se till så att alla har fullt av allting, alltså är utvilade, mätta, friska osv osv. Rasmus börjar nog bli trött på mig för att jag alltid använder hans dator när jag spelar då min dator är så fruktansvärt långsam.

Jag borde nog ta det lugnt dock, det kan bli så att jag vaknar på morgonen och verkligen känner mig sugen att spela sims, men ibland så har jag ingen lust alls att göra det. Men jag kommer väll att tröttna på det tillslut.

Likes

Comments

vardagssnack

Jag ska alldeles strax börja gå till bussen för att åka in till stan där jag ska träffa mamma, jag har redan berättat allt det för er..men jag hade tänkt ta med mig kameran och vlogga lite så att ni får "träffa" mamma och följa med mig in till stan! Jag hoppas bara att jag kommer ihåg kameran den här gången..hehe.Btw, jag vet att några av er vill veta vilken kamera jag använder när jag tar kort/filmar..och jag ber om ursäkt men jag minns faktiskt inte vad den heter men det är en digitalkamera från elgiganten, superbra! Jag ska se om jag kan få tag i namnet på något sätt.

Likes

Comments

vardagssnack

"God"morgon!

Jag har börjat bli sjuk, feber och hostar som en rökare efter 60 år..men jag vaknade klockan 6 när alarmet ringde och jag var utvilad. Jag äter frukost och sminkar mig, allting är on point. Jag går till bussen och när jag väl är framme och letar efter busskortet så ligger det inte i väskan..jag har glömt det hemma. Jag hade givetvis missat bussen så jag bestämde mig för att ta situationen som ett tecken, jag gick hem och gosade med Rasmus som undrade varför jag redan var hemma.

Jag har dock några ärenden som jag göras idag så jag kommer inte vara hemma under hela dagen, jag ska in till stan för att träffa mamma och jag ska ta kontakt med Jenny från finest.se och se hur det går med bloggen. Hon hade hjälpt mig lite men jag behöver mer hjälp med hur bloggen ska se ut osv, så himla bra att dom hjälper en okunnig tjej som jag.


Som jag sa innan så har jag ju börjat bli sjuk och detta är anledningen till att bloggen inte har uppdaterats så mycket, sen har jag inte gjort någonting speciellt under dagarna..jag orkar inte med någonting, det kanske har med vädret att göra? I dont know.Jag har inte tagit några nya bilder så ni får nöja er med en copy från det tidigare inlägget..

Likes

Comments

vardagssnack

Jag blir alltid lika varm i hjärtat och i själen när jag läser era kommentarer, ni berättar hur ni känner igen er, panikångest & psykologmöten. Ni anar nog inte hur glad jag blir av att höra att ni mår bättre, att ni inte känner er lika ensamma. Jag tvekade lite i början, ska jag verkligen skriva ut detta? But I did, för att jag visste att det var så många som hade samma situation..och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det. Jag mår bättre när jag får skriva av mig till er, och ni mår bättre när ni läser min blogg - om jag förstår er rätt. Stora kramar till er alla!

Likes

Comments

Tips

Nu håller Zalando i en tävling där man kan vinna 2 biljetter till Fashion Week tillsammans med Fashionbloggerskan Sharareh Sophia!

1, Bli medlem och logga in på Stylewish
2, Klicka på create i menyn och tryck på kollage-ikonen i vänster på menyn
3, Skapa ett kollage som du tycker är fint. Du kan söka efter produkter, färger, märken osv. Totalt finns 150 000 produkter.
4, Spara kollaget genom att trycka SAVE i högra hörnet. Efter det får du tre alternativ på hur du vill att kollaget ska se ut. Välj det du gillar, sen trycker du på GET CODE. Kopiera koden.
5, Logga in på den siten där du bloggar och lägg in HTML-koden i HTML-läget för din bloggeditor.
6,Publicera ditt inlägg. Nu är du med och tävlar!TÄVLING (Kollage): Zalando Fashion Week

1. Här | 2. Här | 3. Här

Likes

Comments

vardagssnack

Jag brukar vara ganska skygg när det gäller att spela upp mina låtar inför främmande människor, men den här låten har faktiskt ett otroligt viktigt budskap. Att barn lever i en familj där föräldern/föräldrarna har alkoholproblem är tyvärr vanligt, detta är någonting som ska ändras. I mina framtida planer så kommer även den här låten upp på spotify tillsammans med mina andra, pengarna jag får via iTunes tänker jag skänka till föräldrar som vill sluta med alkohol, som stödgrupper m.m. Jag tänkte även skänka en del till barngrupper där barn får stöd.


Likes

Comments

vardagssnack

​Ännu en gång så har jag lyckats glömma bort att blogga, jag har haft för mycket att göra och bloggen har inte varit min första prioritering. Jag skulle iväg på några möten den här veckan och alla gick superbra, vi har börjat flytta in resten av sakerna så idag så flyttade pappa och Hadi in i huset och det är inte lika tyst som det brukar. 

Jag jobbar fortfarande tillsammans med finest och vi sammarbetar för att få min nya blogg att bli bättre, men eftersom att den inte är färdig än så kommer jag hålla kvar vid nouw tills vidare. Jag har lite olika planer nästa vecka, jag ska umgås med min mamma några gånger efter skolan och jag ska även ha en tjejkväll tillsammans med henne nästa lördag - det ska bli så mysigt. 

Nu när flytten är så gått som klar så hoppas jag att bloggen blir mer uppdaterad, förlåt hörrni men jag kan inte lova någonting. Kameran ligger och samlar damm..men ni ska få en video senare idag - en sångvideo dessutom! 😉


Pojkvännens tröjor är väll ändå det mysigaste att ha på sig? Jag valde tröjan för att jag skulle kunna sno den då och då..

Likes

Comments

vardagssnack

Jag och Rasmus skulle iväg och hjälpa pappa med att flytta in till huset där vi bor just nu men däcken på hans släpkärra hade frusit fast så vi kom ingenstans. Vi hoppas att det går bättre för dom den här veckan och att vädret inte är lika kallt, det var alltså 14- och usch säger jag bara - jag hatar att frysa.

Vi bestämde oss för att åka till Torp och äta på Mc Donalds, otroligt onyttigt men det var ganska passande på en latsöndag. Sen så sprang vi in på ICA och köpte lite småsaker som behövdes i kylen. Det har alltså inte hänt så mycket idag, jag är allmänt seg och har ingen motivation till någonting känns det som, jag vill bara resa iväg till något varmt land och stanna där tills Sverige har 25+.

Likes

Comments