Header

gissa vem som köpt vinterskor? JAG! Så skönt att inte bara ha uggs i garderoben, de klarar ju inget väder. Anyways, dessa är mina nya faves och kommer troligen vara det ett bra tag framöver!
Xx Curr

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey ya’ll!
Klar nu med skolan för idag, har bara ett prov kvar (imorrn) innan jullovet och jag är på så bra humör idag. Efter skolan hann jag tillochmed me en snabb puss av W och en fika med S. Nu är jag på gymmet, redo att kötta lite innan jag ska dra mig till ishallen för tre h jobb. Första gången jag är riktigt taggad på att jobba, för att jag håller just nu på med ett saftigt projekt, nämligen att göra isshowen 2018 i vår som ni MÅSTE komma och kolla på! Jag koreograferar två solon till två duktiga tjejer idag, ska verkligen bli så kul!

Senare blir det dusch, plugg och dejt. Planerna för helgen?:

Fre- jobb och selfcare
Lör- tävlingsjobb hela dagen och kanske fest på kvällen
Sön- julshow och familjemys

Likes

Comments

1. Jag kommer egentligen från Gällivare, norrast i Sverige, bland renar och skotrar

2. Jag har otroligt svårt att lita på folks

3. I mitt kompisgäng är jag den klumpiga & snuskiga

4. Otrohet, småkryp och sliskiga killar som stöter på en är de vidrigaste jag vet

5. Jag har varit med om en nära-döden upplevelse

6. Mästaren på att övertänka och analysera situationer och folk, de är jaaaaag

7. Jag har vunnit SM i konståkning två år i rad

8. Om fika-och-snacka-shiet-med-homeboysen vore en hobbie, är det nog min favorithobbie

9. Jag är så utåtriktad, kan prata med vem som helst. Älskar människor och att lära känna folk

10. Är inte rädd för konflikter, överhuvudtaget

11. I somras dricksade jag en städerska på Hvar med sprit

12. Favoritalkoholen är vin, especially white

13. Funderar jätteofta på döden, och gissa hur mkt ångest man får av det

14. En av mina mest nervösa tillfällen var när jag besökte gynekologen

15. Jag är ganska osäker på mitt utseende

16. Det tre viktigaste sakerna i en relation med någon (kärlek/kompis) är att:
-kunna dela humor
-att vara loyal
-att kunna kissa ihop

17. Först Max, sen donken, vad är BK ens?

18. Jag har förändrats mycket som person, vad det kommer till att visa upp sig och vilja ha andras uppmärksamhet

19. Jag var med och försökte hjälpa en tjej som tänkte hoppa från en bro

20. Jag vill resa!!! Drömresemål:
- Franska rivieran
- New York (igen)
- Amsterdam
- Milano
- Karibien
Likes

Comments

Gokväll från en mycket trött och ångestfylld person, denna kväll har varit lite jobbig iochmed att jag både jobbat, tränat och pluggat medan jag gått på low energy mode...
Alla går igenom mycket nu och det är dags att blessa er alla med lite avslappningstips jag har, som faktiskt hjälper.

Stressen beror ju Ofc på olika saker, så let me hit you up med 2 vanliga saker att bli stressad över och hur de kan lösas bäst:

1. Stress inför prov
Att säga att man är stressad inför provet och skita i att plugga, är det dummaste man kan göra. Jag brukar dela in detta i två delar:

A). sätt dig ner och gör skiten, plugga, så du förtjänar att släppa stressen. Antingen kan man plugga genom att läsa lite i boken varje dag, eller att först läsa, sen skriva ner det viktigaste på ett papper och repetera det, eller typ skriva anteckningar i mobilen på det du behöver kunna. Du kan också kolla youtube-klipp (speciellt om det gäller matte, filosofi, psykologi, geografi, historia och hur man skriver uppsatser på svenska/engelska.) i princip allt finns att hitta.

B). Belöna dig efter pluggstunden med att göra något som ger dig glädje och lugn & ro. Ta ett varmt ljus, gosa ner dig under täcket i ditt rum och tänd massa ljus, var med den man älskar/en vän, drick ett glas vin eller måla naglarna. Jg tycker speciellt om att måla naglarna, för det känns lugnande på något sätt. Att man får fokusera på att göra sig fin och skita i allt annat för en stund typ...

2.Att vara stressad eller att ha ångest över händelser
Det händer ofta att jag får ångest över grejer jag gjort eller gör, så som att jag behöver ställa in med kompisar för att plugga, eller att jag mår dåligt när jag tänker tillbaka på vissa situationer jag varit i. Jag delar även upp ”behandlingstipsen” i olika delar här:

A). Låt ångesten komma. Att kväva den och låtsas som inte om den, har ofta en tendens som gör att den kommer tillbaka senare och blir ännu värre. Låt den komma, och acceptera den.

B). Tänk igenom om situationen du har ångest över, går att göra något åt. ( Ex: okej, kan jag göra något åt att jag fick F på detta prov? Är det hela världen? Nej, jag kan bara göra mitt bästa och kämpa vidare.) Kan du göra något saken att du har ångest? Ja? Försök åtgärda problemet. Nej? Försök att tänk: ”okej men jag kan inte hjälpa att det är som det är.” Allt jobbigt behöver du inte ta på dina axlar, då är det bättre att försöka släppa det.

C). Om du nu följt stegen i ordning och kommit fram till att du INTE kan lösa problemet som ger upphov till din ångest, försök tränga/glömma bort den genom att få tankarna på annat. Att träffa sin bestie kan här vara det bästa.

Likes

Comments

Hey ya’ll!

Idag har jag gått i skolan från 8-16. So tired. Men goda nyheter though, efter skolan åkte jag och Vickan till stan och hade mysigaste eftermiddagen. Vi fikade på café Albert, gick runt på NK där jag köpte ett par coola kängor, sen gick vi på Zara och kollade runt lite. Efter stan skjutsade Vickan hem mig till W och nu ligger vi nergosade under täcket, redo för att sova. Så skönt att också få kunna sova ut och vakna upp med honom, då vi båda börjar efter lunch imorrn och inte behöver stressa någonstans..

Om två veckor exakt bär det av mot Gran Canaria och där finns blandade känslor, as earlier mentioned. Men det ska bli så skönt att få komma till värmen en stund för gissa vem som är frusen? Jo, hon som jobbar i ishallen hela tiden...
Xx

Likes

Comments

Likes

Comments

Vill verkligen ha dessa. Nån cool guldring och örhängena, det är ett måste inför julen! Det finns en butik i stan, & Other Stories, som säljer jättefina och simpla smycken! Guld, silver, bra kvalitet och hyffsat bra priser för att ändå vara en exklusiv butik och designen består mest utav simpla former, tunna och tjocka små hoops och runda plattor. Ta en titt!
Xx Curr

Likes

Comments

Likes

Comments

Jättenice produkter för ansiktet! Den från No7 är en ögonkräm och den från Vichy är en återfuktande ansiktskräm. So good, so good.
Speciellt bra nu när det är torrt och kallt ute, då ansiktet blir torrt och skrynkligt. Här är hjälpen!
Xx

Likes

Comments

Spenderade hela helgen med min älskling, så jävla underbart. Guys, de är love asså😭😍
Vi började i lördags med att W kom hem till mig, and to His surprise hade jag satt upp en sänghimmel och tänt massa ljus i mitt rum tills han kom. Gissa vem som fick mys-mode ON?
Vi kollade Indiana Jones och gosade. Sen i söndags vaknade jag i hans famn och vi myste hela morgonen, tills typ ett, då vi gick upp till övervåningen för en till Indiana Jones film...därefter tog vi ett bubbelbad😋

Så himla kul, måste bara berätta. När W skulle gå imorse, ville jag verkligen att han skulle stanna och det tyckte han va lite jobbigt, för då vill han ju bara krypa ner under täcket igen. Så han säger hejdå och stänger dörren till mitt rum- men sen springer han tillbaka in i all hast och bah älskliiiing och börjar pussa på mig och hålla om mig. Har jag inte världens finaste grabb?
Xx

Likes

Comments