Header

kärlek

I know..det är inte mycket. Men man börjar ju alltid någonstans, right? Idag fyller jag och min pojkvän en månad!
Damn he's handsome🤴🏻🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, kärlek

Haha han hade så svårt för å komma upp imorse. Jag vaknade först, så drog jag upp persiennerna, var jobbig och tog en massa bilder på honom när han bara ville sova.

Sen drog jag av täcket på honom, det tyckte han inte om😉

Likes

Comments

Allmänt, Om mig, psykisk ohälsa, Åsikter/Tankar/Känslor

Jag mår bra idag. Men jag är lite rädd för det, för det känns som att något dåligt kommer hända i slutet av dagen, eller att humöret bara kommer gå neråt utan någon riktig anledning..

Hatar min depression, den är så jobbig. Det känns som att jag nästan inte förtjänar att må bra, just idag. Har haft en mysig morgon med pojkvännen, som precis dragit till jobbet så nu ska jag ägna tid åt mina bloggar, samt redigera en youtubevideo. Well,jag måste sluta tänka såhär nu.. att jag inte förtjänar att må bra, för det leder ju bara till det negativa.. ugh.

Have a nice day!

Likes

Comments

Allmänt, Weave/Afrocare

Hej fina ni! Igår var jag på Alioko(salong) och fixade mina inbakade flätor, för jag vill börja använda mina peruker igen haha. Jag vet, jag hade ju precis släppt ut mitt afro osv, men det är så sjukt jobbigt å sköta haha så jag kör på inbakade flätor + peruker ett tag till, också mest för att jag älskar att styla mina peruker osv..

Så det kommer vara så i några månader, och sen kommer jag visa hur mycket mitt hår vuxit ytterligare. Yay!

Haha är obviously inte skallig på bilden..men det ser nästan så ut pga de inbakade flätorna. By the way så kommer det komma upp en video snart på min kanal, på när jag fixar en peruk, och hur mina flätor ser ut osv osv. Men den videon länkar jag när den är uppe, xoxo

Likes

Comments

Allmänt, Åsikter/Tankar/Känslor

Jag är så dålig på det. Haha jag säger hela tiden att jag ska försöka, och att jag är ''tillbaka'', men jag håller ju inte det. Så nu kör vi ett sista försök igen, haha!

Jag saknar bloggen faktiskt, det var ett tag sen. Och jag tror att bara för att jag precis börjat med youtube, så blir det som att jag vill satsa mer på det, but why? Jag kan ju lika gärna ha bådeoch! Så som sagt, ett sista försök, och funkar inte detta så antar jag att ni kan hitta mig på min youtubekanal helt enkelt haha. Här💋

Kan ju börja &berätta om mig dag iallafall. Röd dag, vilket sög för mig haha. Skulle få ut pengar idag, som jag behövde idag pga att jag skulle fixa håret, men det får bli imorgon istället.

Men har ändå vart ute lite på stan och kollat på smink eftersom att nordstan var öppet. Innan jag köper smink barasådär så vill jag gärna kolla lite på det, inte så konstigt :D så det gjorde jag, och sen har jag fixat ny header till bloggen och till youtube, och har blivit himla nöjd med det.

Min bror är även på besök, han bor i uppsala men nu är han här i Göteborg &hälsar på, så jag har umgåtts med honom, &konstigt nog är jag inte med min baba (pojkvän) idag, pga att brorsan är här.. och vill gosa så mycket jag kan med min katt. För er som inte visste så bor min baba inte i Göteborg, men nu har vi inte träffats på 2 dagar vilket är mycket för oss hahah😂

Iallafall, nu ska jag fortsätta lite med bloggen. + läsa era bloggar!! Det var så längesen jag faktiskt satte mig ner &läste andra bloggar, xoxo

Likes

Comments

Allmänt, Om mig, Åsikter/Tankar/Känslor

Saker jag stör mig på:

* När folk stannar mitt i vägen i stan, när det är fullt med människor omkring, wha a u doing?

* Människor som tror att jag hittar på varjegång jag har pojkvän. Haha jag minns när jag blev tillsammans med mitt ex så fick jag höra att han egentligen var en 'docka' och att jag bara låtsades som att jag hade pojkvän. Samma sak nu med min nuvarande kille, har fått frågan ifall han verkligen ''är verklig'' well...varför skulle man hitta på sånt?😂

* Surtanter! För någon vecka sen satt jag på bussen, och pga vägarbeten så var bussen tvungen att åka en annan väg, det stod TYDLIGT i princip överallt, och busschauffören sa det tillochmed i högtalaren. Ändå kommer det fram en tant till chauffören &hon börjar skrika att ''hon visste ingenting'', ''varför säger ni inte till'', ''hur ska jag komma hem nu'' hon stod alltså &bråkade med chauffören, helt onödigt. Han kan inte påverka alla vägarbeten. Sen i slutet av deras konversation/bråk, så mumlar hon ''usch att ha en busschaufför som inte ens fattar svenska'' REALLY?😓

* Kallprat..eller när folk inte ger lika mycket(?) exempel. Var på en dejt för ett tag sen, killen sa i princip bara ''ja'', ''okej'', ''nej'', under hela dejten.. Jag tänkte att han inte var intresserad men sen när jag kom hem så skrev han att han ville ses igen. Why tho? du sa ju ingenting? ugh.


Likes

Comments

Allmänt, kärlek

Träffar min prinsessa så sällan nu för tiden, är nästan aldrig hemma numera. Men när jag väl kommer hem så är det så mysigt att träffa henne, och hon är så gosig.

Kolla på henne, min Keela!😍 Och nej btw, jag bor inte ensam, så jag lämnar inte min katt helt ensam, utan bor hos min mami.

Likes

Comments